-
Ποσο παει το προγραμμα?
-
Παιδια οδηγησα bmw 120i cabrio και επαθα πλακα..τι αμαξαρα ειναι αυτη?δεν ειχα ξαναοδηγησει ποτε bmw και ενιωσα σαν να μπηκα σε εναν εντελως καινουργιο κοσμο...ωραια επιταχυνση,απιστευτο κρατημα στις στροφες,πανεμορφο,παιρνουσε απο λακουβες και εκει που αν οδηγουσα κατι αλλο θα ενιωθα οτι ανοιγε το αμαξι στα 2,η bmw δεν εβγαλε κιχ,αψογα υλικα απο μεσα..μιλαμε για cabrio που ειναι για πολλες πολλες βολτες...βεβαια εχει 50000......o,τι δινεις παιρνεις..
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
παιρνουσε απο λακουβες και εκει που αν οδηγουσα κατι αλλο θα ενιωθα οτι ανοιγε το αμαξι στα 2,η bmw δεν εβγαλε κιχ,αψογα υλικα απο μεσα..Είναι προφανές οτι δεν εχεις μπει σε vag ή μερσέντα μέχρι τωρα
-
Εχω μπει σε slk 350 amg 330 αλογα...αυτοκινηταρα...δεν το οδηγησα ομως αλλα μου φανηκε θηριο..ειχε βγαλει και esp το φιλαρακι μου και πηγαιναμε κωλο-κωλο...
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Εχω μπει σε slk 350 amg 330 αλογα...αυτοκινηταρα...δεν το οδηγησα ομως αλλα μου φανηκε θηριο..ειχε βγαλει και esp το φιλαρακι μου και πηγαιναμε κωλο-κωλο...AMG Πακέτο εννοείς προφανώς, όχι μηχανή. Πειραγμένο SLK 350; Το εργοστασιακό έβγαζε 272 και μετέπειτα 306 άλογα.
-
Ναι ακριβως AMG πακετο εννοω...ειχε προγραμματακι πανω και του πουστη τα εξτρα..το ειχε παρει το φιλαρακι μου καπου 70000 ευρω μεταχειρισμενο με 20 χιλιαδες χλμ..πολυ ωραιο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
παιρνουσε απο λακουβες και εκει που αν οδηγουσα κατι αλλο θα ενιωθα οτι ανοιγε το αμαξι στα 2,η bmw δεν εβγαλε κιχ,αψογα υλικα απο μεσα..
Είναι προφανές οτι δεν εχεις μπει σε vag ή μερσέντα μέχρι τωρα
vag ποιο vag περνάει καλά τους ελληνικούς καρόδρομους ;
sorry για το
-
Μαμά Polo 1,4άρι πέρναγε από αρκετά άσχημους δρόμους 'χαλί'.
Προφανώς τα ζμπορ (κάτι FR πχ) με ανάρτηση κούτσουρο είναι που θέλουν και επίβλεψη από ορθοπεδικό.
-
Η 120i cabrio είναι της προηγούμενης γενιάς πάντως.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Η 120i cabrio είναι της προηγούμενης γενιάς πάντως.Mαλλον το λες γιατι την ανεφερα σε λαθος post αλλα φιλε νικο να σου πω κατι...ας το ειχα εγω και λιγο θα με νοιαζε τι γενιας ειναι..απλα αυτοκινηταρα..το καταγουσταρα..και ειναι και πολυ πιο ομορφο απο τα απλα bmw 1 series..δεν πειραζει που δεν το εχω,μου αρκει να το ονειρευομαι..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ήτανε στραβό το κλίμα...το φαγε και η Σνίτσελ...
Για την ιστορία το όχημα είναι σαν αυτό: http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-cars/products-models/1-series/
Απλά εμετός.Ακριβώς το ίδιο όχημα (ΙΟΚ 2686) το πέτυχα απόψε στην Αιγειρα και λίγο πιο μετά στο χωριό μου. Πέραν του ότι οι ζάντες δεν μου άρεσαν και εξωτερικα, δεν πολυαλλαζει (παραμένει ασχημουτσικη), ο ήχος μου φάνηκε ενδιαφέρων..
-
Συνεργασία Vw & BMW για τα κωλοφάναρα σε Polo & 1 series...
Εξίσου αποτυχημένα εμφανισιακά και τα δυο.
-
Έχω παραγγείλει την 116 diesel efficient dynamics (σε alpine white) και χαζεύοντας στο νετ για διάφορα αξεσουάρ-καλούδια για την f20 έπεσα πάνω στα blackline πίσω φώτα (με led) τα οποία κοστίζουν περίπου 200 ευρώ και μου αρέσουν πολύ ειδικά σε αυτοκίνητα με λευκό χρώμα. Δεν έχω παραγγείλει τα xenon και διάβασα ότι για να μπουν σε αυτοκίνητο με συμβατικά φώτα πρέπει να γίνει coding (κωδικοποίηση) σε dealer της bmw (αν έχεις τα εργοστασιακά xenon είναι plug and play). Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει περίπου αυτή η ιστορία (το coding) για να δω αν συμφέρει τελικά η αλλαγή (γιατί αν μου ζητήσει η bmw κανένα τρελό ποσό θα βάλω blackline άνευ led).
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Έχω παραγγείλει την 116 diesel efficient dynamics (σε alpine white) και χαζεύοντας στο νετ για διάφορα αξεσουάρ-καλούδια για την f20 έπεσα πάνω στα blackline πίσω φώτα (με led) τα οποία κοστίζουν περίπου 200 ευρώ και μου αρέσουν πολύ ειδικά σε αυτοκίνητα με λευκό χρώμα. Δεν έχω παραγγείλει τα xenon και διάβασα ότι για να μπουν σε αυτοκίνητο με συμβατικά φώτα πρέπει να γίνει coding (κωδικοποίηση) σε dealer της bmw (αν έχεις τα εργοστασιακά xenon είναι plug and play). Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει περίπου αυτή η ιστορία (το coding) για να δω αν συμφέρει τελικά η αλλαγή (γιατί αν μου ζητήσει η bmw κανένα τρελό ποσό θα βάλω blackline άνευ led).Πάρε την αντιπροσωπεία από την οποία το παρήγγειλες και ρώτα το όπως ακριβώς το περιγράφεις παραπάνω.
Δύσκολο να πάρεις μια σαφή απάντηση εδώ γιατί μπορεί να είναι 50 ευρώ (που τόσο είναι συνήθως μια αναβάθμιση λογισμικού σε BMW) αλλά μπορεί και να είναι 150.
-
Παιδια η 116d με τα 115 άλογα τι λέει σαν αυτοκινητο;
Τι κοστος συντήρησης εχει;
Χώρους εχει καλούς;
Ειναι αξιόπιστος ο κινητήρας ; Βγάζει βλάβες το αυτοκινητο;
Ακούω απόψεις
-
Εγκρινω
-
,
-
Ο χρήστης arist2 έγραψε:
Παιδια η 116d με τα 115 άλογα τι λέει σαν αυτοκινητο;Τι κοστος συντήρησης εχει;
Χώρους εχει καλούς;
Ειναι αξιόπιστος ο κινητήρας ; Βγάζει βλάβες το αυτοκινητο;
Ακούω απόψεις
Xωρους για 4 ειναι ικανοποιητικοι(λιγο καλυτεροι απο astra) και λιγο πιο ευαερη καμπινα σε σχεση με την προηγουμενη σειρα 1.Παντως αν ενδιαφερεσαι,πηγαινε σε αντιπροσωπεια και δεστην,μονο ετσι θα καταλαβεις αν βολευουν τις δικες σου αναγκες οι χωροι της.Σε test drive που την ειχαμε παρει για κανα 2 χιλιομετρα ειχε αξιοπρεπη επιταχυνση και ως κλασσικο ντιζελακι σου εδινε το κατι παραπανω στις ρεπριζ η ροπη.Παντως μιλαμε για βαρυ αυτοκινητο,σιγουρα πιο γρηγορη ομως απο astra 1.7 cdti(σορρυ που το συγκρινω με το αστρα,απλα ειναι το μονο μετρο συγκρισης σ αυτη την κατηγορα απο το οποιο εχω προσωπικη εμπειρια ) και προφανως οικονομικοτατη.Το test drive που ειχαμε παρει ειχε μεση 5.8 νομιζω και την εσκιζε κ ο καθενας
Τωρα για αξιοπιστια/συντηρηση δε γνωριζω τιποτα
Στα 20.000 ευρω ειναι καλη επιλογη για μικρομεσαιο και μαλλον η πιο ενδιαφερουσα οδηγικα.Οτι και να σου πουμε εδω μεσα παντως,οδηγησε την και βγαλε τα συμπερασματα σου -
Ξέρει κανείς αν ο κινητήρας της 116d efficientdynamics χρησιμοποιείται σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο;
Εχει καμία σχέση με τον hdi του Psa group ή ειναι exlusive BMW;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ξέρει κανείς αν ο κινητήρας της 116d efficientdynamics χρησιμοποιείται σε κάποιο άλλο αυτοκίνητο;Εχει καμία σχέση με τον hdi του Psa group ή ειναι exlusive BMW;
Καλη ερωτηση!
BMW 1 Series (F20) 2011