-
Με xdrive προσφερεται και η 116i ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Με xdrive προσφερεται και η 116i ?Υποθέτω πως ναι, θα δούμε το Νοέμβρη.
-
Λιγο ακυρο-αχρηστο μου φαινεται,αλλα η πληθωρα επιλογων σπανια βλαπτει
-
Λιγο ακυρο-αχρηστο μου φαινεται,αλλα η πληθωρα επιλογων σπανια βλαπτειΚαι μένα, ναι.
Βασικά το ζητάνε οι βόρειοι λαοί που έχουν πάγο και χιόνι.
-
Με xdrive προσφερεται και η 116i ?ΟΧΙ...μόνο η 120d και η M135i.
-
Φανη αν επιτρεπεται ποσα χιλιομετρα περιπου της εχεις κανει και σε τι καταναλωσεις παιζεις?
-
Πήρες φόρα με τις BMW?
-
Οχι μωρε ,απλα ηταν μια απο τις επιλογες η 1 και θελω να δω απο περιεργεια που παιζει σε καταναλωση σε σχεση με τη δικια μας
-
Η 'δικια' μας 118 παντως, με 4000χλμ και οδηγηση υπο σχεδον ολες τις συνθηκες (εκτος απο της πολυ κινησης/μποτιλιαρισμα μια και ουσιαστικα κινειται μονο ΣΚ), παιζει γυρω στο 8λιγο.
Κι αυτο γιατι μερικες φορες τη βουταω για κατι βολτες προς Σουνιο... -
Φανη αν επιτρεπεται ποσα χιλιομετρα περιπου της εχεις κανει και σε τι καταναλωσεις παιζεις?Έχω κάνει 12.200χλμ.
Από κατανάλωση, μερικά στοιχεία είναι τα εξής:
- Μέση κατανάλωση από τότε που την πήρα: 8.8λτ/100χλμ με τα περισσότερα χλμ. εντός Αττικής και καθημερινή μετακίνηση στο κέντρο της Αθήνας.
- Τελευταίο ταξίδι στο Βόλο το προηγούμενο ΣΚ με θερμοκρασία περί τους 36οC,μέση κατανάλωση 7.7λτ/100χλμ στο πήγαινε και 8.1λτ/100χλμ στην επιστροφή με 3 και 4 ενήλικες αντίστοιχα. Ταχύτητα από 130 έως και 170χ.α.ω με μέση ωριαία τα 129.6 χλμ και 126.5 αντίστοιχα.
- Κατανάλωση στην πόλη (κάθε μέρα πάω από Α.Ο. στο κέντρο και επιστρέφω από Λ. Κηφισίας) είναι γύρω στα 9.5λτ/100χλμ - έχω από 7-7.8λτ/100χλμ το πρωί που πάω γραφείο και από 10.5 - 14λτ/100χλμ το απόγευμα που επιστρέφω (ανάλογα με την κίνηση στην Κηφισίας και στο κέντρο).
Να σημειώσω ότι ΔΕΝ χρησιμοποιώ ποτέ στο Start/Stop (άρα θεωρητικά θα είχα ακόμα πιο μικρή κατανάλωση) και έχω αλλάξει λάδια στις 7.500χλμ.
-
ο ξαδερφος μου με τη 116δ με χρήση μισή και μισή και κατα κανόνα σβέλτη οδήγηση έχει μ.κ. τα 6,2λ/100
-
Κανα driftακι ριχνει? Αμαν πια με τις καταναλωσεις!!
-
Πολύ λογικές καταναλώσεις λοιπόν η 118... κ ειδικά εφόσον το αμάξωμα είναι βαρύ κ υπάρχουν κ απώλειες λόγω μετάδοσης της κίνησης πίσω.
-
Λοιπόν μετά απο κοντά 4000χλμ το αυτοκίνητο διατηρεί τα χαρακτηριστικά που είχα παλιότερα αναφέρει .
Λογικές καταναλωσεις ανάλογα με την χρήση που του κανεις, ευθυβολο στην εθνικη, άνετο απο πλευράς αναρτησεων ποιοτητα κυλησης απο 7αρα, χώρος αποσκευών πολυ βολικος (με την χρήση διαπιστώνεις την καλη του διάταξη,) αψογο κλιματισμο το air con σκοτώνει ,δεν έχω ακούσει Τσικ στην καμπίνα,τα ηλεκτρονικά του γενικά λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα.Τι άλλο να ζητήσει κανεις μια χαρα
-
Αντε ρε! Μετα απο 4000 ολακερα χλμ λειτουργει ακομα σα καινουριο; Τι σου ειναι αυτοι οι Γερμανοι...
ΥΓ: Τοσο μετρια κυλιση εχει η 7αρα για λιμο;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Όχι και μέτρια κύλιση η F20.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Όχι και μέτρια κύλιση η F20.Για μικρομεσαίο είναι υπέροχη. Για λίμο όμως όχι. Διαφωνείς;
-
Ετσι οπως το λες δεν διαφωνω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αντε ρε! Μετα απο 4000 ολακερα χλμ λειτουργει ακομα σα καινουριο; Τι σου ειναι αυτοι οι Γερμανοι...ΥΓ: Τοσο μετρια κυλιση εχει η 7αρα για λιμο;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Έχεται θέματα για επίλυση αλλα υποδείξεις για ποιότητα κυλισης απο καποιον με badge ιταλικό αυτοκίνητο μοιαζει πραγματικο ανέκδοτο
Όσο για την 7 άρα που αναφέρθηκα φυσικά ειναι παράδειγμα προς μίμηση που πλησίασε η νέα f20.Που να ξέρω όμως εγω και καμία 20αρια δοκιμαστες που λένε ακριβώς το ίδιο .
-
Ο χρήστης capo έγραψε:
Που να ξέρω όμως εγω και καμία 20αρια δοκιμαστες που λένε ακριβώς το ίδιο .
μετά πώς να μην πεις ότι δε μοιάζει με πλυντήριο;
BMW 1 Series (F20) 2011