-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Τελικα ειχατε δικιο για το οτι δεν υπαρχει διαφορα στη μεγιστη ιπποδυναμη οταν αλλαζεις προγραμματα...
Δοκιμασα το Eco pro και το Sport+, οπως ειχα πει πιο πανω, και δεν υπαρχει αξιοσημειωτη διαφορα σε χρονο.
Οταν βαζεις το ποδι κατω μετα απο ελαχιστο χρονο, και το Eco pro αποδιδει τα μεγιστα. Απλα δεν ειναι Eco πλεον...Μετα απο καθημερινή χρήση πάντως βλέπω το comfort για κίνηση μεσα στην πόλη,το eco pro για ταξιδι σε εθνική η μεγάλη αποσταση π.χ. Αττικη οδό και το sport για οδηγική ευχαρίστηση οταν είμαι μονος μου.
-
Ο χρήστης capo έγραψε:
Μετα απο καθημερινή χρήση πάντως βλέπω το comfort για κίνηση μεσα στην πόλη,το eco pro για ταξιδι σε εθνική η μεγάλη αποσταση π.χ. Αττικη οδό και το sport για οδηγική ευχαρίστηση οταν είμαι μονος μου.Εγώ ανάποδα...πόλη χρησιμοποιώ μόνο EcoPro. Στην Εθνική χρησιμοποιώ EcoPro όταν θέλω να πάω χαλαρά, αλλιώς Comfort (τις περισσότερες φορές). Sport & Sport+ όταν θέλω να παίξω ή είμαι σε στριφτερή διαδρομή.
-
Κι εγω μαζι σου. Πολη δεν υπαρχει για τη δικια μας, ειναι σχεδον αποκλειστικα ΣΚ.
Για ψωνια, για καφε, για οποιαδηποτε δουλεια, Eco pro. Για ταξιδι δεν υπηρχε λογος, και με Comfort την ιδια καταναλωση βλεπουμε, κυριως γιατι πιεζεις για προσπερασεις, λογω φορτιου και ταχυτητας κλπ.
Για βολτες προς Σουνιο μονος μου ή μονο με τη γυναικα μου που δεν φοβαται, Sport+ κατευθειαν. Το sport δεν το πολυχρησιμοποιουμε τελικα.(Σε βολτα Αναβυσσο-Σουνιο-Λαυριο (σταση για καφε)-Καμαριζα-Αναβυσσο, με μανα+γυναικα+9μηνη κορη, το Eco pro εβγαλε 5,8lt αλλα με πολυ πολυ νωχελικους ρυθμους, αλλαγες εκει που συστηνει το προγραμμα και τη μικρη να κοιμαται. Εντυπωσιακο, αλλα πας πραγματικα ποοοολυ νωχελικα. Η επιταχυνση ειναι ρυθμου τανκερ φορτωμενου...)
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Κι εγω μαζι σου. Πολη δεν υπαρχει για τη δικια μας, ειναι σχεδον αποκλειστικα ΣΚ.
Για ψωνια, για καφε, για οποιαδηποτε δουλεια, Eco pro. Για ταξιδι δεν υπηρχε λογος, και με Comfort την ιδια καταναλωση βλεπουμε, κυριως γιατι πιεζεις για προσπερασεις, λογω φορτιου και ταχυτητας κλπ.
Για βολτες προς Σουνιο μονος μου ή μονο με τη γυναικα μου που δεν φοβαται, Sport+ κατευθειαν. Το sport δεν το πολυχρησιμοποιουμε τελικα.(Σε βολτα Αναβυσσο-Σουνιο-Λαυριο (σταση για καφε)-Καμαριζα-Αναβυσσο, με μανα+γυναικα+9μηνη κορη, το Eco pro εβγαλε 5,8lt αλλα με πολυ πολυ νωχελικους ρυθμους, αλλαγες εκει που συστηνει το προγραμμα και τη μικρη να κοιμαται. Εντυπωσιακο, αλλα πας πραγματικα ποοοολυ νωχελικα. Η επιταχυνση ειναι ρυθμου τανκερ φορτωμενου...)
Απο θέμα κατανάλωσης ειναι μια χαρά το αυτοκινητο αρκεί να μην βαρύνει το πόδι σου για πολυ ωρα ενώ έχεις sport η sport +.
Λογικό ειναι βέβαια τα γκαζια πληρώνονται, αλλα και η ευχαρίστηση που σου δίνει ξεροντας ότι έχεις την δυνατότητα να πας γρήγορα όταν θελήσεις ειναι όλα τα λεφτά
Πάντως τα προγράμματα comfort Eco pro sport sport + ειναι όντως λειτουργικα στην πραξη άσχετα το πως τα χρησιμοποιεί ο καθένας απο εμάς. -
Παιδιά επειδή δεν είχα καιρό να παρακολουθήσω από κοντά όλη τη συζήτηση που γινόταν για τη νέα σειρά 1, μπορεί να μου πει κάποιος επιγραμματικά τι πόρισμα έχει βγει σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά και ΚΥΡΙΩΣ αν είναι καλύτερη οδηγικά & στο στροφιλίκι η νέα γενιά;
-
όταν εκκινείς τον κινητήρα εχει το πρόγραμμα που είχες επιλέξει πιο πριν, ή εχει κάποιο ως default?
-
Εχει default το comfort...
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Παιδιά επειδή δεν είχα καιρό να παρακολουθήσω από κοντά όλη τη συζήτηση που γινόταν για τη νέα σειρά 1, μπορεί να μου πει κάποιος επιγραμματικά τι πόρισμα έχει βγει σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά και ΚΥΡΙΩΣ αν είναι καλύτερη οδηγικά & στο στροφιλίκι η νέα γενιά;Δεν έχει βγεί...ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Προσωπική γνωμη, ότι είναι πολύ καλύτερη (σε όλα τα επίπεδα) από την προηγούμενη γενιά.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Παιδιά επειδή δεν είχα καιρό να παρακολουθήσω από κοντά όλη τη συζήτηση που γινόταν για τη νέα σειρά 1, μπορεί να μου πει κάποιος επιγραμματικά τι πόρισμα έχει βγει σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά και ΚΥΡΙΩΣ αν είναι καλύτερη οδηγικά & στο στροφιλίκι η νέα γενιά;
Δεν έχει βγεί...ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του! Προσωπική γνωμη, ότι είναι πολύ καλύτερη (σε όλα τα επίπεδα) από την προηγούμενη γενιά.
Ότι ειναι καλύτερη σε όλα τα επίπεδα δεν αμφισβητείται.Οταν εξελίξει ένα αυτοκίνητο η BMW αποτελεί εξέλιξη για την αυτοκίνηση όχι μόνο για την ίδια την BMW
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παντως νομιζω οτι ειναι αλλο πραγμα, -και καλυτερο φυσικα- μια βενζινη να εχει υψηλο αριθμο οκτανιων απο την αρχικη της διυλιση, παρα να ειναι απλη κατοπιν διυλισης και να εχει ανεβει ο αριθμος οκτανιων, με καποια χημικα προσθετα...Τα οποια και ενδεχομενως να μην ειναι τα ενδεικνυομενα για τον εκαστοτε κινητηρα, σε μακροχρονια χρηση...
Κοντολογοις, πιστευω οτι η v-power ειναι μια ενδιαμεση αλλα και τσιμπημενη τιμολογιακα λυση.
Καλυτερα θεωρω να βαλεις πχ μια εξακριβωμενη μετα απο καποια γεμισματα καλη-καθαρη 95αρα , και εαν ο κινητηρας εχει υψηλη συμπιεση ή γενικοτερα οι ρυθμισεις του 'ζητουν' την 100αρα, τοτε θα εβαζα ειτε καποια πιο προσιτη, Ελληνικου πρατηριου, επισης τσεκαρισμενη ειτε και σε συνδυασμο με την εκπτωση χρεωστικης καρτας, μεσω τραπεζης, οπως κανω πχ προσωπικα αυτη την περιοδο, ΕΚΟ 100αρα, σε τσεκαρισμενο πρατηριο, με τελικη τιμη 1,73/λιτρο. (χτεσινη τιμη, μαζι με την εκπτωση).Δηλαδή απο άλλο πλωτηρα τραβάνε απλή και απο άλλο 100αρα;
-
Εν κατακλείδι θεωρείτε καλύτερη επιλογή την 136άρα ή την 170άρα ; Μιλάμε πάντα για μετακινήσεις εντός Αθηνών ως επί το πλείστον συν κάποια ταξίδια πού και πού.
(και μια ερώτηση για εσας τους bmw funs : cooper s ή bmw f20 και ας μην ειναι της ίδιας κατηγορίας..
-
Kαι κάτι ακόμα για την 1 , ο εξοπλισμός (δερμα, αυτοματος κλιματισμος, 17αρες , μεταλλικο και ξενον) πόσο στοιχήζει περίπου;
-
Για τα xenon και τον αυτόματο κλιματισμό υπάρχει το πακέτο Advantage Plus που στοιχίζει 3,400€ (1600CC) ή 3,725€ (2000CC) και μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και τα ακόλουθα:
Δερμάτινο Τιμόνι
Πολλαπλές Λειτουργίες Τιμονιού
Πακέτο Αποθηκευτικών Χώρων
Συρώμενο Υποβραχιόνιο
Προβολείς Ομίχλης
2-Ζωνικό Clima
Μικρή Επιβάρυνση για σπορ τιμόνι
Σύστημα φόρτωσης μεγάλων αντικειμένων με Σάκκο Σκί
Αισθητήρες Παρκαρίσματος Πίσω
Φώτα ΧΕΝΟΝ και Σύστημα Πλύσης
Πακέτο Φωτισμού
Επίσης υπάρχει και το απλό πακέτο Advantage που περιλαμβάνει τα εξής:
Δερμάτινο Τιμόνι
Πολλαπλές Λειτουργίες Τιμονιού
Πακέτο Αποθηκευτικών χώρων
Συρόμενο Υποβραχιόνιο
Προβολείς Ομίχλης
2-ζωνικό Clima
Μικρή επιβάρυνση για σπορ τιμόνι
και κοστίζει 1,565€ (1600cc) ή 1,715€ (2000cc) ενώ το μεταλλικό χρώμα 744€.
Φυσικά όλα αυτά μπορείς να τα βάλεις και ξεχωριστά αλλά πιστεύω πως τα παραπάνω πακέτα αξίζουν... -
Το δερματινο σαλονι; Περιλαμβανεται σε καποιο πακετο ή χρεωνεται επιπλεον; Ξερουμε τιμες; Ευχαριστω!
-
Νομίζω (εαν δεν κάνω λάθος) οτι κοστίζει κάπου στα 1700€-1800€.
-
Δέρμα 'Dakota' 1791,44 1791,44 1939,44 1939,44
σε συνδυασμό με 7AD 1183,09 1183,09 1280,89 1280,89
Οι δεύτερη γραμμή είναι οι τιμές για το δερμάτινα καθίσματα αν έχεις πάρει πακέτο urban line..
Οι τιμές είναι για 116i 118i 118d 120d αντίστοιχα. -
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Εν κατακλείδι θεωρείτε καλύτερη επιλογή την 136άρα ή την 170άρα ; Μιλάμε πάντα για μετακινήσεις εντός Αθηνών ως επί το πλείστον συν κάποια ταξίδια πού και πού.Την 116i με τα 136ps.
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14502
Διαθέσιμη από ; (σα να αρχίζει να γίνεται όμορφη.., τί κάνει το βάψιμο στις γυναίκες.. )
-
Βγαίνει 114i και από Νοέμβρη θα προσφέρεται και με xDrive: http://www.worldcarfans.com/11207064605 ... vel-engine
BMW 1 Series (F20) 2011