-
...Nα με παει μια βολτα ο Μανος παντως, θα το ηθελα, η αληθεια...
-
δεν είναι τόσο απλό, εμένα μου στοίχισε μια τομπλέρονε και μισο κιλό fuckές εγκλουβής
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Sport με Urban εχουν διαφορα μονο στα ελατηρια νομιζω, ετσι δεν ειναι?
ΚΑΜΙΑ διαφορά δεν έχουν στην ανάρτηση οι 2 εκδόσεις...είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο. Διαφορά έχει η M-Sport έκδοση, την οποία δεν πρέπει να μπερδεύουμε με την Sport Line.
Η Sport με την Urban εχουν ακριβως το ιδιο υψος?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Η Sport με την Urban εχουν ακριβως το ιδιο υψος?Εφόσον έχουν την ίδια διάστηση ελαστικών, ναί.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
O Τρίφτης που έκανε βόλτα με την Ε46 Μ3 με 18άρες και με την δική μου με 18άρες επίσης, βρήκε την 1 χειρότερη!
Βέβαια, μην ξεχνάμε πως η Μ3 δεν έχει την νορμάλ ανάρτηση αλλά φτιαγμένη στον Μαρακάκη αν θυμάμαι...Βασικα εγω στην Ε92/90 αναφερομουν που εχουν παρομοιες αναρτησεις.
Εκει να δεις πως ειναι τα πραγματα
Με τις 19αρες δε...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν είναι τόσο απλό, εμένα μου στοίχισε μια τομπλέρονε και μισο κιλό fuckές εγκλουβής...ολα αυτα δηλαδη βγηκαν απο το στομαχι σου...?
-
αυτά βασικά προσγειώθηκαν στο στομάχι του cavallino
πιστεύω γρηγόρη ότι οι 18άρες το χαλάνε το αμάξι, θα πήγαινα σε 15άρες το πολύ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αυτά βασικά προσγειώθηκαν στο στομάχι του cavallinoπιστεύω γρηγόρη ότι οι 18άρες το χαλάνε το αμάξι, θα πήγαινα σε 15άρες το πολύ
Δηλαδη να σε παει μια βολτα με την Μ3 κοστιζει μια τομπλερονε και μισο κιλο φακες?
Ε, ενταξει δεν ειναι και τιποτε τρομερο...Για την νεα σειρα 1, ιδανικο σεταρισμα κατ' εμε ειναι με σπορ αναρτηση και Maximum 17αρες, ΑΛΛΑ με συμβατικα λαστιχα, οχι rft...
-
εχεις δοκιμασει ολες τις επιλογες δλδ κ κατεληξες σε αυτο το συνδυασμο?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δηλαδη να σε παει μια βολτα με την Μ3 κοστιζει μια τομπλερονε και μισο κιλο φακες?
Ε, ενταξει δεν ειναι και τιποτε τρομερο...Εντάξει, εσύ μη φέρεις τα ίδια. Φέρε καμιά Lacta, κανά ριγκατόνι.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν είναι θέμα πόρωσης αλλά προτεραιοτήτων πιστεύω.Είναι θέμα συνήθειας (ή εκπαίδευσης ), η γυναίκα μου, έχοντας παλιά ένα 106R με Bilstein Group N βρήκε το EP3 TypeR 'άνετο'
(και το Evo με τις Ohlins 'όσο πρέπει σφιχτό' )
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ε, ενταξει δεν ειναι και τιποτε τρομερο...Εντάξει, εσύ μη φέρεις τα ίδια. Φέρε καμιά Lacta, κανά ριγκατόνι.
Eγινε...Lacta και ριγκατονι, θες, θα τα εχεις...
Το ριγκατονι το θες ετοιμο βρασμενο σε ταπερ, ή να το φερω στην συσκευασια, και θα το φτιαξεις εσυ? -
Συμφωνώ με nass.
edit: Ρε συ Γρηγόρη όχι βρασμένο το ριγκατόνι, θα ξινίσει!
-
Εγω θα σου φέρω ένα κλαμπ σάντουιτς και ένα πακέτο τσιγάρα...
Και εσυ θα μου φέρεις μια πάνα...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εχεις δοκιμασει ολες τις επιλογες δλδ κ κατεληξες σε αυτο το συνδυασμο?Ολες οχι, αλλα με 16αρες και 17αρες χωρις σπορ αναρτηση, το αποτελεσμα -για τα δικα μου γουστα- ηταν
κατωτερο των περιστασεων...
Με σπορ αναρτηση, ακομα και με 16αρες με τα στανταρ rft ηταν πολυ καλυτερα και μαλιστα λιγο ακομα πιο
σφιχτο στησιμο, θα ηταν το ιδανικο για εμενα. Οποτε -με τους μεχρι στιγμης δοκιμασμενους συνδυασμους- μεχρι και με 17αρα ειτε με ή χωρις τα νεα λιγοτερο...μασιφ σε βαρος και αισθηση rft θεωρω οτι θα ειναι στα ιδανικα επιπεδα. Αντε πχ στην 'χειροτερη' για καποιον που θελει 18αρες με σπορ αναρτηση, συνδυασμος με συμβατικο ομως ελαστικο, και σχετικα μαλακο, ισως να ηταν σε οριακα ανεκτα επιπεδα, στο να προσφερει
μια ικανοποιητικη ισορροπια μεταξυ σφιχτης αναρτησης αλλα οχι κουραστικης με ξερα κοπανηματα... -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
edit: Ρε συ Γρηγόρη όχι βρασμένο το ριγκατόνι, θα ξινίσει!
Ενταξει, μια Lacta, και σε συσκευασια θα σου φερω ριγκατονι με 4 τυρια...Το βραζεις σε κατσαρολα ανοιχτη με δυομησι φλυντζανια νερο σχεδον 8' και μετα ορμας...
Οποτε μπορεις-θες, μου λες. -
το λάδι ποιος θα το φέρει;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το λάδι ποιος θα το φέρει;Έχει μεγάλη ποσότητα στο ring Κάποιος καλοθελητης θα πάει να το πάρει
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
εχεις δοκιμασει ολες τις επιλογες δλδ κ κατεληξες σε αυτο το συνδυασμο?
Ολες οχι, αλλα με 16αρες και 17αρες χωρις σπορ αναρτηση, το αποτελεσμα -για τα δικα μου γουστα- ηταν
κατωτερο των περιστασεων...
Με σπορ αναρτηση, ακομα και με 16αρες με τα στανταρ rft ηταν πολυ καλυτερα και μαλιστα λιγο ακομα πιο
σφιχτο στησιμο, θα ηταν το ιδανικο για εμενα. Οποτε -με τους μεχρι στιγμης δοκιμασμενους συνδυασμους- μεχρι και με 17αρα ειτε με ή χωρις τα νεα λιγοτερο...μασιφ σε βαρος και αισθηση rft θεωρω οτι θα ειναι στα ιδανικα επιπεδα. Αντε πχ στην 'χειροτερη' για καποιον που θελει 18αρες με σπορ αναρτηση, συνδυασμος με συμβατικο ομως ελαστικο, και σχετικα μαλακο, ισως να ηταν σε οριακα ανεκτα επιπεδα, στο να προσφερει
μια ικανοποιητικη ισορροπια μεταξυ σφιχτης αναρτησης αλλα οχι κουραστικης με ξερα κοπανηματα...ποιοσ ο λογος που τα δοκιμαζεις ολα; θα το παρεις;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.... η γυναίκα μου, έχοντας παλιά ένα 106R με Bilstein Group N
Οταν λεμε ειχε.... δικο της ?
BMW 1 Series (F20) 2011