-
Αφελής ερωτηση αλλα ... σκέτος ο προφυλακτηρας απο το M Pack πωλείτε?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Nikos
Ανοιξε ο κωδικος?
Θα παει κανα 4αρι, 5κ λογικα ολο το πακετο. Ωραιο το χρωμα, αλλα εκτοξευει την τιμη, με το M-pack...Νομίζω πως όχι, αλλά το έχει το προσπέκτους.
Ένα 4άρι θα πάει ναι...αλλά το χρώμα είναι
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@Nikos
Ανοιξε ο κωδικος?
Θα παει κανα 4αρι, 5κ λογικα ολο το πακετο. Ωραιο το χρωμα, αλλα εκτοξευει την τιμη, με το M-pack...Νομίζω πως όχι, αλλά το έχει το προσπέκτους.
Ένα 4άρι θα πάει ναι...αλλά το χρώμα είναι
...και μεσα ειναι...
-
Αλκανταρα μέσα και έχει στάνταρ διαβάζω το professional rcd με την οθόνη του idrive.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλκανταρα μέσα και έχει στάνταρ διαβάζω το professional rcd με την οθόνη του idrive.Sent from my iPad 2 using Tapatalk
Παντως αν εχει στανταρ, τα xenon (που δεν νομιζω), εκει τα 4κ περιπου δεν θα ακουγονταν τραγικα πολλα...
-
Δυστυχώς δεν τα έχει, αλλα έχει τις 17αρες και φυσικά την Μ ανάρτηση.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Nikos
Ανοιξε ο κωδικος?
Θα παει κανα 4αρι, 5κ λογικα ολο το πακετο. Ωραιο το χρωμα, αλλα εκτοξευει την τιμη, με το M-pack...To M-Pack θα είναι διαθέσιμο από την παραγωγή Μαρτίου 2012, οπότε ακόμα δεν έχει τιμολογηθεί σαν έξτρα ούτε είναι διαθέσιμο στο SA3 για παραγγελία.
-
-edit-
-
Αντίστοιχα και οι κάτοχοι νεκροφόρων (316,318 άντε και 320) κολλάνε πίσω από Σιρόκο
Η 335 ήταν νορμάλ ή πειραγμένη ? -
-edit-
-
Η 1Μ πάντως δεν ανήκει στο τοπικό, αφού είναι Ε82 και όχι F20.
Αυτό με τα διάφορα Scirocco μου έχει συμβεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές με την δική μου 1 σειρά.
Δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλα αυτοκίνητα.. Περίεργο;Εγώ βέβαια δεν κάνω κόντρες, οδηγώ αργά για να με βλέπουν τα γκομενάκια, αλλά αυτοί επιμένουν...
-
-edit-
-
Κοιτάχτε γενικά το φαινόμενο με τα Scirocco να 'προκαλούν' στον δρόμο είναι σχετικά αυξημένο με άλλα μοντέλα
Τέσπα με αυτά που βλέπω καθημερινά στους δρόμους λέω αμήν και πότε να χρεοκοπήσουμε να πηγαίνουμε όλοι με τα πόδια
(Εχει τύχει και σε εμένα πέρσι Σάββατο βράδυ στην Κηφισίας ένας παπ@ρας με ένα μαύρο να έχει κολλήσει πίσω μου και αφού είδε πως δεν έδινα σημασία έπνιξε τον πόνο στις σφήνες )@Nozomi : Πορτοκαλί 1Μ
End of -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν ξέρω τι παθαίνουν μόλις βλέπουν αμάξια με προπέλα και ειδικά τα γρήγορα (δεν θα κολλήσουν υποθέτω σε 316i ) , αλλά επιζητούν ανοίγματα.Προσωπικά μου έχει κάνει εντύπωση.
To παθαίνουν, γιατί κάποιος τους πούλησε ένα Golf Gti ώς κουπέ και αυτοί το πίστεψαν και νομίζουν ότι έχουν Sport Coupe αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν ξέρω τι παθαίνουν μόλις βλέπουν αμάξια με προπέλα και ειδικά τα γρήγορα (δεν θα κολλήσουν υποθέτω σε 316i ) , αλλά επιζητούν ανοίγματα.
Προσωπικά μου έχει κάνει εντύπωση.
To παθαίνουν, γιατί κάποιος τους πούλησε ένα Golf Gti ώς κουπέ και αυτοί το πίστεψαν και νομίζουν ότι έχουν Sport Coupe αυτοκίνητο.
σε αυτούς με τις διάφορες 116, 118 , 316 κλπ τι τους πούλησαν??
-
Καραγκιζιλίκι τουλάχιστον να κρίνεται τους ανθρώπους από το αυτοκίνητο που οδηγούν για να μην πω συμπλεγματικό
-
Καθολου...Το εχουμε συζητησει 1000 φορες.. Και φυσικα εχει να κανει με τα βιωματα του καθενος.. Το ποσες φορες με εχουν βαλει σε κινδυνο mercedes δε περιγραφεται...
-
Η γενίκευση όμως είναι η αρχή του φασισμού , είναι όλοι οι οδηγοί μέρκ απολίτιστοι και σκοτώστρες ;
-
Προφανως και οχι αλλα μου αρκει που κανουν τις περισσοτερες μαλακιες (μαζι και τα σμαρτοειδη) πανω στο δρομο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Προφανως και οχι αλλα μου αρκει που κανουν τις περισσοτερες μαλακιες (μαζι και τα σμαρτοειδη) πανω στο δρομο...Είναι πολλοί οι θερμοκέφαλοι ανεξαρτήτως αυτοκινήτου με κάποιους από αυτούς που έχουν πιο ακριβά να αισθάνονται άτρωτοι και να βάζουν σε κίνδυνο και τους άλλους οδηγούς .
BMW 1 Series (F20) 2011