-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
δεν εχει δοκιμαστεί ομως για να ξέρουμε πως δεν εχει το τιμόνι, αίσθηση χειροκίνητου κιβώτιου των άλλων φιατ γκρουπ και αν εχει οδική συμπεριφορά vag/focus. ΜΑΚΑΡΙ
κ σίγουρα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ΔΕΝ εχει. τα ΘΑ των ιταλών εχουν αφήσει εποχήΑν έχει οδική συμπεριφορά Focus/VAG θα είναι αποτυχία για την AR! Και αυτά στα λέει κάτοχος Focus Mk1 1600 με την έξτρα εργοστασιακή σπορ ανάρτησητην ποια??? που όταν οδήγησε την 147 ντράπηκε για το δήθεν σπορτίβ Ford του... σιγουρα κανεις πλακα Όσο για το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη... φυσικά και θα έχει. Ίσως όχι από τους πρώτους μήνες, αλλά αναμένεται σύντομα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
paddles δεν βλέπω στο τιμόνιNo traditional torque converter automatic will be offered in the Focus, but the PowerShift will get manual shift capability unlike the Fiesta. Unfortunately, the manual control comes by way of a switch on the side of the shift knob – no wheel-mounted shift paddles.
αρχίσανε και οι μαλακίες
Δεν υπάρχει περίπτωση κατασκευασατής πλην vag να βγάλει κομπλέ αμάξι.-
Είναι συμφωνία μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν υπάρχει περίπτωση κατασκευασατής πλην vag να βγάλει κομπλέ αμάξι.-Είναι συμφωνία μεταξύ τους.
δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι
πόσο μυαλό χρειάζεται ΓΤΧ μου για να κάνεις κάτι σωστά
τουλάχιστον διατηρώ την ελπίδα οτι θα έχουμε μικρές διαφοροποιήσεις στα focus της ευρώπης
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δεν εχει δοκιμαστεί ομως για να ξέρουμε πως δεν εχει το τιμόνι, αίσθηση χειροκίνητου κιβώτιου των άλλων φιατ γκρουπ και αν εχει οδική συμπεριφορά vag/focus. ΜΑΚΑΡΙ
κ σίγουρα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ΔΕΝ εχει. τα ΘΑ των ιταλών εχουν αφήσει εποχήΑν έχει οδική συμπεριφορά Focus/VAG θα είναι αποτυχία για την AR! Και αυτά στα λέει κάτοχος Focus Mk1 1600 με την έξτρα εργοστασιακή σπορ ανάρτησητην ποια??? που όταν οδήγησε την 147 ντράπηκε για το δήθεν σπορτίβ Ford του... σιγουρα κανεις πλακα Όσο για το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη... φυσικά και θα έχει. Ίσως όχι από τους πρώτους μήνες, αλλά αναμένεται σύντομα.
Η έκδοση Trend είχε την σπορ ανάρτηση που δεν είχαν οι απλές.
Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Η 147 ήταν από άλλον πλανήτη συγκριτικά. Ταχύτερο και ακριβέστερο τιμόνι, μικρότερες κλίσεις, πολυ πιο κοφτερό μπροστινο και συνδυασμός κινητήρα-κιβωτίου που απλά διαλύει το κατακαϋμένο Focus... Για να μην μιλήσω για τις φρενάρες που σε απανωτά φρεναρίσματα από 200άρες δεν κατάλαβαν Χριστό (μαμώ τα ταμπουρά μου στο Ford...). Βέβαια το τιμόνι δεν έκοβε καθόλου και η κατανάλωση ήταν στον Θεό αλλά τα γούστα πληρώνονται.
-
Δεν είναι το ευρωπαϊκό. ?
Μα τον τουτατίς όταν το έβλεπα είπα ,,,,, μαλακία έκαναν είναι δυνατόν ?
Απο έξω εξαιρετικά φλύαρο και μέσα το ίδιο .
Έξυσα την κράπα μου να βρω δικαιολογία αλλά τίποτις .Για πότε ακούγεται ότι θα δούμε foto από το ευρωπαϊκό και πότε κυκλοφορεί ?
-
http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... show-2010/
Ένα μεγαλωμένο Fiesta με κορεάτικες επιρροές (μπροστά φέρνει λίγο σε Pro Ceed). Καταργήθηκαν και τα πίσω φώτα στις κολώνες και ακολουθεί την πρόσφατη τακτική μη ύπαρξης 3θυρης έκδοσης (Bravo, Gulietta). Δεν είναι κακό, απλά περίμενα κάτι καλύτερο.
Το Autocar εν τω μεταξύ αναφέρει ότι το λανσάρισμα θα είναι στις αρχές του 2011... http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/246327/
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η έκδοση Trend είχε την σπορ ανάρτηση που δεν είχαν οι απλές.
Καθόλου πλάκα δεν κάνω. Η 147 ήταν από άλλον πλανήτη συγκριτικά. Ταχύτερο και ακριβέστερο τιμόνι, μικρότερες κλίσεις, πολυ πιο κοφτερό μπροστινο και συνδυασμός κινητήρα-κιβωτίου που απλά διαλύει το κατακαϋμένο Focus... Για να μην μιλήσω για τις φρενάρες που σε απανωτά φρεναρίσματα από 200άρες δεν κατάλαβαν Χριστό (μαμώ τα ταμπουρά μου στο Ford...). Βέβαια το τιμόνι δεν έκοβε καθόλου και η κατανάλωση ήταν στον Θεό αλλά τα γούστα πληρώνονται.
το focus διεθετε καλυτερο σε αισθηση τιμονι , μικροτερης διαμετρου, βαρυτερο. καλυτερη θεση οδηγησης, καλυτερο επιλογεα ταχυτητων, καλυτερο σε ακαμψια πλαισιο, ABS που δεν μπαινει σχεδον ποτε εν αντιθεση με την 147. τα μουτρα της αλφα ρομεο πατουσαν καλυτερα ελεω διπλων ψαλιδιων, deal. απο εκει και μετα ομως σε θεματα ρυθμισιμοτητας οι διαφορες τους μαλλον ειναι πολυ μικρες και κατα βαση και τα δυο αυτοκινητα συμπεριφερονται φουλ ουδετερα , υπακουα στις εντολες του οδηγου....για τα φρενα απλα θα αναφερω οτι και τα δυο αυτοκινητα ηταν στο μεσο ορο της κατηγοριας χωρις να εντυπωσιαζουν σε αποστασεις ακινητοποιησης.... τωρα ποση διαφορα ειδες εσυ απο τα 200 (ποσοι ειναι αυτοι που πλακωνονται στα φρενα απο αυτη την ταχυτητα ενας θεος το ξερει) δικο σου θεμα...τα ταμπουρα πισω δεν κανουν την διαφορα παντως... μικρη η συμμετοχη τους...στο θεμα των επιδοσεων φυσικα δεν υπαρχει θεμα....
συνολικα σαν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ το φοκους ηταν ανωτερο και πιο συμφερουσα αγορα...
τελος και οι ιδιοι οι 4τ στην πρωτη επαφη που ειχανε με την 147 ανεφεραν οτι δεν ειχε σπορτιφ χαρακτηρα αλλα μια πιο safe κατασταση. οπως επισης καποτε ο SX εγραψε οτι το mazda 3 mk1 δεν ειχε να ζηλεψει τιποτε απο την 147....
-
Ωραίο το καινούριο Elantra!
-
Απλά διαφωνώ σε όλα (πλην των επιδόσεων). Χαρακτηριστικά θα πω ότι σε στροφές που με το Focus ήμουν οριακά με 80-90 με την Alfa τις περνούσα με πάνω από 100 ΑΚΛΟΝΗΤΑ και με σαφώς περισσότερη πληροφόρηση από το τιμόνι. Και με ίδια λάστιχα (Good Year NCT5). Επίσης το βαρύ δεν συνεπάγεται και καλύτερο τιμόνι. Αν ήταν έτσι το φορτηγάκι Skoda που έχω στην δουλειά χωρίς υποβοήθηση, έχει καλύτερο τιμόνι από Formula 1! Είναι απλά τραγικό σε αίσθηση και ταχύτητα όμως. Το Focus έχει πολύ καλό τιμόνι αλλά το βρήκα να υπολοίπεται της 147 και σε ακρίβεια (με ένα σπάσιμο του καρπού την είχες τοποθετήσει όπως και όπου ήθελες) αλλά και σε πληροφόρηση. Συν του ότι στα πολλά (πάνω από 150) το τιμόνι του Focus ελαφραίνει και αναισθητοποιείτε πολύ (δοκίμασε με καμιά 160-170 ναι παίξεις ελαφρώς με το τιμόνι αριστερά-δεξιά... σαν να νεκρώνει είναι - στην 147 δεν τίθεται τέτοιο θέμα). Όσο για τα φρένα, ναι και εκεί έχουν διαφορά. Η 147 έχει πολύ δυνατό αρχικό δάγκωμα (κάτι που μου αρέσει πολύ) το οποίο διατηρείται και στην συνέχεια. Το Focus το νιώθεις να χάνει μέτρα στην αρχή της διαδρομής του πεντάλ. Επίσης έχω καταφέρει αρκετές φορές να τα 'ανάψω' στον Χολομώντα. Όσο και αν προσπάθησα, η Alfa δεν κατάλαβε τίποτα! Και το οδηγικό μου στυλ δεν είναι φρενοβόρο καθόλου, τα χρησιμοποιώ όσο λιγότερο γίνεται (αλλάζω τακάκια κάθε 60.000 χιλιόμετρα!).
-
Το βρίσκω πολύ άσχημο!
Πως μπόρεσε να μου το κάνει αυτό η αγαπημένη μου Ford; Ειδικά μετά το πανέμορφο Fiesta;
vadernooooo.gif
-
Εαν είναι επίσημες οι παραπάνω φωτο τότε τι να πω! κρίμα
-
Kinetic design και τριχες κατσαρες. Οι Κορεατες τα κανουν πιο ομορφα.
Αμα ηταν κανα Κινεζικο θα πεφτε θαψιμο...
-
http://www.youtube.com/watch?v=thy399He ... r_embedded
βιδεο
εντιτ
http://www.youtube.com/watch?v=q4ef0w_U ... re=channel
http://www.youtube.com/watch?v=QvHj-vfg ... re=channel
-
Εδώ είμαστε και όλοι εσείς που αγαπάτε τη Ford και λέτε τώρα ότι το νέο Focus είναι άσχημο,
σε λίγο καιρό θα λέτε ότι εμφανισιακά είναι το benchmark στην κατηγορία του,
ποιοτικά είναι το καλύτερο, οδηγικά δεν υπάρχει άλλο κτλ κτλ...
Αφού πρηγουμένως θα έχετε διαβάσει τα επαινετικά σχόλια των δημοσιογράφων στον βρετανικό αυτοκινητιστικό τύπο!
Κλασικά δηλαδή...Επί της ουσίας ούτε και εμένα μου πολυαρέσει, κάτι έχει το hatchback που μοιάζει δυσανάλογο,
το sedan μάλλον είναι πιο αρμονικό,
ακόμα πάντως και το υπερσυντηρητικό 5θυρο Focus II μου καθόταν καλύτερα.
Πάντως τα πίσω φώτα φέρνουν σε Megane ίσως;
Και το ταμπλώ πρέπει να φέρνει σε κορεάτικο design που προσωπικά δε μου πολυαρέσει... -
Tο αυτοκίνητο είναι αισχρό -μέσα έξω.
-
Το εσωτερικό είναι κακή αντιγραφή από κορεάτικο.
Το εξωτερικό δεν το περίμενα τόσο άσχημο. Πραγματικά πρέπει να προσπαθήσει πολύ κάποιος για να φτιάξει κάτι τόσο άσχημο.
Όλα τα παραπάνω βέβαια με κάθε επιφύλαξη αφού και άλλες φορές έχω αλλάξει γνώμη όταν έχω δει κάτι ζωντανό και όχι από φωτογραφίες.
Όλα τα παραπάνω είναι κουβέντα για να περνάει η ώρα και μικρή αξία έχουν, αυτό που μετράει είναι μπορεί να κάνει στο δρόμο και από αυτό τελικά θα κριθεί.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Όλα τα παραπάνω είναι κουβέντα για να περνάει η ώρα και μικρή αξία έχουν, αυτό που μετράει είναι μπορεί να κάνει στο δρόμο και από αυτό τελικά θα κριθεί.
ναι καλα αμα δεν εχει ψυχη και καλο τιμονι και παθος στη σχεδιαση...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
paddles δεν βλέπω στο τιμόνι
No traditional torque converter automatic will be offered in the Focus, but the PowerShift will get manual shift capability unlike the Fiesta. Unfortunately, the manual control comes by way of a switch on the side of the shift knob – no wheel-mounted shift paddles.
αρχίσανε και οι μαλακίες
Δεν υπάρχει περίπτωση κατασκευασατής πλην vag να βγάλει κομπλέ αμάξι.-
Είναι συμφωνία μεταξύ τους.
Δυστυχώς αυτό είναι μια θλιβερή πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι καλα αμα δεν εχει ψυχη και καλο τιμονι και παθος στη σχεδιαση...
Η ψυχή και το καλό τιμόνι πάντως έχουν να κάνουν με το τι κάνει στο δρόμο.
-
το τιμονι παει στο διαολο (που τα φορντ εχουν ωραιο , ειδικα στα μικρα κυβικα).. η ψυχη τι κανει ακριβως? σε εμψυχωνει?
Ford Focus 2011