-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Μιλάμε για το πιο άσχημο hatch της αγοράς. Τραγωδία.
+1 Golf , Auris kai mazda 3 ειναι πολυ πιο ομορφα απο δ'αυτο
-
Το Mazdaki τι έχει ρε Γιώργη; Ένα καλύτερο μοτέρ ήθελε μόνο...
-
Μετά την πρώτη γεννια φοκους που ήταν σημείο αναφοράς στην κατηγορία οι υπόλοιπες ήταν μια μετριότητα... (πάντα σαν ντιζαιν)
Το ίδιο ισχύει και για το πουντο...
-
Το mazda 3 επισης δε βλεπεται..
-
Βλέποντας πέρσι ένα αμερικάνικο υπερυψωμένο Taurus SW και ένα Edge (πανέμορφα και τα δύο) στη Χαλκιδική ήλπιζα να φέρουν στην Ευρώπη αυτή τη πρόσοψη στα αυτοκίνητα τους. Δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο θα αρέσει και στους αμερικάνους αυτό το ... αίσχος!
Παρέα με το 3 και το 308 νομίζω έκλεισαν το ΤΟΡ3 στα ασχημότερα μικρομεσαία! -
Αν δείτε το τετράθυρο 3άρι θα αλλάξετε γνώμη πιστευω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βλέποντας πέρσι ένα αμερικάνικο υπερυψωμένο Taurus SW και ένα Edge (πανέμορφα και τα δύο) στη Χαλκιδική ήλπιζα να φέρουν στην Ευρώπη αυτή τη πρόσοψη στα αυτοκίνητα τους. Δεν είμαι σίγουρος κατα πόσο θα αρέσει και στους αμερικάνους αυτό το ... αίσχος!
Παρέα με το 3 και το 308 νομίζω έκλεισαν το ΤΟΡ3 στα ασχημότερα μικρομεσαία!Ποιο είναι το Taurus SW?
Το 3αρι πάντως μου αρέσει ειδικά στην σεντάν εκδοχή του -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποιο είναι το Taurus SW?Αυτό:
Υπερυψωμένο το είπα, σαν Taurus X το βρήκα στο google.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taurus_X -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παρέα με το 3 και το 308 νομίζω έκλεισαν το ΤΟΡ3 στα ασχημότερα μικρομεσαία!όχι ρε το 308 δεν είναι άσχημο...\έχει στυλ ο λέοντας...
-
Τουλάχιστον εύχομαι οι βασικές εκδόσεις στα 1.6 και 1.6Ecoboost να διατηρούν την εξαιρετική οδική συμπεριφορά των δυό προηγούμενων γενεών, όπως και την ευρυχωρία του εσωτερικού. Αφού δεν έχει ως ατού το ντιζάιν ας διατηρεί τα πλεονεκτήματα που είχαν οι προηγούμενες γενιές του FOCUS.Ελπίζω να μην υπάρξει καμιά 'αμερικανοποίηση' του αυτοκινήτου στο θέμα του κρατήματος.
Πάντως στο θέμα του ντιζάιν μια απορία: **Μήπως τα US crash standards επιβάλουν εμμέσσως και κάποιους περιορισμούς σε ζητήματα σχεδιάσης του αυτοκινήτου για την επίτευξη ικανοποιητικών επιπέδων ασφάλειας, με βάση πάντα τα US crash standards, με αποτέλεσμα αυτή την σχεδίαση στο ΜΚ3; Απλά το θέτω σαν μια υποψία. **Αν κάποιο μέλος έχει γνώση του θέματος θα ήταν καλό μια τοποθέτηση πάνω σε ενδεχόμενο ζήτημα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπερυψωμένο το είπα, σαν Taurus X το βρήκα στο google.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taurus_XΟΚ δεν το ήξερα αυτό. Η αλήθεια είναι πως η Αμερικάνικη μάσκα είναι πολύ ωραία αν και κάπως συντηρητική. Από την άλλη στην τελευταία εκδοχή το Fusion το παρακάνανε με το χρώμιο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είμαστε τυχεροί που δεν μας πουλάνε την αμερικάνικη εκδοχή του υπάρχοντος Focus -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μετά την πρώτη γεννια φοκους που ήταν σημείο αναφοράς στην κατηγορία οι υπόλοιπες ήταν μια μετριότητα... (πάντα σαν ντιζαιν)Το ίδιο ισχύει και για το πουντο...
μα το focus το πουντο αντεγραψε
(βασικα ποιος δεν αντεγραψε τα πισω φωτα του πουντο επρεπε να πω.. ) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Mazdaki τι έχει ρε Γιώργη; Ένα καλύτερο μοτέρ ήθελε μόνο...Οχι οχι ωραιο ειναι αλλα θα μπορουσε να χαμογελαει λιγοτερο ρε συ Αλεξανδρε μου θυμίζει χαρακτηρα απο την ταινία cars , παντως το 4θυρο 3αρι δεν το εχω δει απο κοντα !
Παρέα με το 3 και το 308 νομίζω έκλεισαν το ΤΟΡ3 στα ασχημότερα μικρομεσαία!
Αλλη ομορφια απο εκει ........ μερικες φορες το βλεπω και λεω '' μα πως ειναι ετσι '' και αλλες φορες το βρίσκω απλα καλουτσικο........
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(βασικα ποιος δεν αντεγραψε τα πισω φωτα του πουντο επρεπε να πω.. )To Volvo 850 station?
Χώρια που πάντα τα φώτα του Punto (που δεν ήταν στο αρχικό σχέδιο του Giugiaro αλλά προσθήκη του Centro Stilo) μου θύμιζαν το μαύρο πλαστικό του super 5.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
(βασικα ποιος δεν αντεγραψε τα πισω φωτα του πουντο επρεπε να πω.. )To Volvo 850 station?
Χώρια που πάντα τα φώτα του Punto (που δεν ήταν στο αρχικό σχέδιο του Giugiaro αλλά προσθήκη του Centro Stilo) μου θύμιζαν το μαύρο πλαστικό του super 5.
super 5? πιο πολυ σε ρενω 5 φερνει καμια σχεση με πουντο..
-
Μετά την πρώτη γεννια φοκους που ήταν σημείο αναφοράς στην κατηγορία οι υπόλοιπες ήταν μια μετριότητα... (πάντα σαν ντιζαιν)
Το ίδιο ισχύει και για το πουντο...
(βασικα ποιος δεν αντεγραψε τα πισω φωτα του πουντο επρεπε να πω.. )οντως...
έφτιαξε σχολή το πούντο , όπως και τα περισσότερα ιταλικά ντιζαιν -
Ναι renault super 5 το ιδιο ειναι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι renault super 5 το ιδιο ειναι..
το πισω μερος ειναι εκτως απο δυο τρεις μικρες λεπτομερειες..
-
Εχουμε και λεμε 4 σουβλακια ενα τζατζικι και μια πατατες...Τι θα πιειτε???
-
Πολύ φοβάμαι πως η νέα εμφάνιση του Focus θα επηρεάσει και άλλα μοντέλα της εταιρίας (και ιδίως τα όμορφα). http://www.noticiasautomotivas.com.br/ford-kuga-tera-visual-inspirado-no-novo-focus-americano/
Και μια απορία! Πόσο σίγουροι είμαστε ότι η ευρωπαική έκδοση θα εχει την ίδια πρόσοψη με το Focus που παρουσίασαν στην Αμερική? Μόνο η έκδοση ST έχει ('θα' στην πραγματικότητα σε λίγες μέρες) παρουσιαστεί στην Ευρώπη ενώ δεν ξέρουμε ακόμα τις απλές εκδόσεις. Να ελπίζουμε σε μια άλλη 'μούρη'?
Και κάτι άλλο. 3θυρο παρουσιάστηκε? (5θυρο και 4θυρο αν θυμάμαι προς στο παρόν στην Αμερική).
Ford Focus 2011