-
Μόλις σε διάβασα .
Αυτή είναι η νέα συνταγή . Αποστασιοποίηση , Ηρεμία , Ησυχία , πολλά καλούδια , και ηλεκτρονική ασφάλεια .
Ατσαλάκωτα ταξίδια .
Προσωπικά λέω ' καλά κάνουν ' σε μεγάλο βαθμό . Δεν μιλάω για κορόλες και άλλα βαρκάκια ( μην παρεξηγηθώ ) .
Είναι αυτοκίνητα** Γενικού πληθυσμού . **
Αλλά τα μεσαία δεν είναι για ταρζανιές . Για τους λάτρεις της πίστας και των 'ειδικών setup' υπάρχουν οι ειδικές εκδόσεις .
ST STi GT GTi FR BSR MVR PRR CBR WWR κλπ.Σίγουρα υλοποιήσεις όπως η Ιουλιέτα ( δεν την έχω οδηγήσει ) είναι από ότι διαβάζω πιο άμεσες χωρίς να κουράζουν .
Είναι μία χρυσή τομή , όποιος την πιάνει μαγκιά του .
Αλλά θα πρέπει να την συνδυάζει με κατασκευή και αξιοπιστία .Ελπίζω το st να είναι ζωντανό και ακριβές.
Υ.Γ.
Τα περί Volvo τα ξεπερνάω . . .
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Μόλις σε διάβασα .Αυτή είναι η νέα συνταγή . Αποστασιοποίηση , Ηρεμία , Ησυχία , πολλά καλούδια , και ηλεκτρονική ασφάλεια .
Ατσαλάκωτα ταξίδια .
Προσωπικά λέω ' καλά κάνουν ' σε μεγάλο βαθμό . Δεν μιλάω για κορόλες και άλλα βαρκάκια ( μην παρεξηγηθώ ) .
Είναι αυτοκίνητα** Γενικού πληθυσμού . **
Αλλά τα μεσαία δεν είναι για ταρζανιές . Για τους λάτρεις της πίστας και των 'ειδικών setup' υπάρχουν οι ειδικές εκδόσεις .
ST STi GT GTi FR BSR MVR PRR CBR WWR κλπ.Σίγουρα υλοποιήσεις όπως η Ιουλιέτα ( δεν την έχω οδηγήσει ) είναι από ότι διαβάζω πιο άμεσες χωρίς να κουράζουν .
Είναι μία χρυσή τομή , όποιος την πιάνει μαγκιά του .
Αλλά θα πρέπει να την συνδυάζει με κατασκευή και αξιοπιστία .Ελπίζω το st να είναι ζωντανό και ακριβές.
Σωστός Ένα λεον sport up μας έμεινε και η gulietta.
-
Γεια χαρα παιδια.
Διαβασα το 'review' του realzeus κτλ, διαβασα και πραγματα περι καταγωγης κτλ...
Ολα αυτα δε με αγγιζουν και ουτε προκειται να αγγιξουν κανενα σοβαρο αγοραστη...κατα τη γνωμη μου εστω!
Καθε φορα που διαβαζεις για καινουριο μοντελο καποιος, δημοσιογραφος θα'ναι, οπαδος λεμε τωρα θα ναι, θα βγει και θα πει, καλο εδω και εκει αλλα η πληροφορηση απο το τιμονι ετσι η αναρτηση αλλιως κτλ...
Ευτραπελες τυμβωρυχιες.
Αν θελεις καλη alfa romeo να πας και να παρεις μια giullia απο το παρελθον που θα πατας !@#$ με το συμπαθειο και θα ξερεις τη ρατσα απο το ζωο...και για να μη γερνει θα βγαζεις το λαδι απο τα αμορτισερ.
Αν παλι θελεις να την ευχαριστηθεις κιολας, να παρεις τη χρονομηχανη απο το back to the future και να πας στις εποχες που στην ελλαδα εβλεπες ενα αυτοκινητο ανα ωρα.
Διοτι στους σημερινους δρομους οι προτεραιοτητες εχουν αλλαξει. Δεν ειναι οι κατασκευαστες χαζοι.
Σπορ εκδοσεις καλων αγαπημενων αυτοκινητων υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα. Καπως ετσι το μαλθακο και ανετο golf κολλησε το Gti και αρεσε σε μερικους. Ηταν ομως πραγματικο sport αυτοκινητο?
Για μενα οχι. Οχι με τον τροπο που οδηγεις στην πιστα παλιο rallye η εστω συγχρονο mazda mx (σαμπως και για αυτο δεν ακουστηκαν παραπανα για 'μαλακη αναρτηση' απο τον ειδικο τυπο?) η evo X (αυτο και αν στην αρχη δεν ακουσε τα εξ αμαξης).
Ωστοσο ολοι εσεις που ευχαριστιεστε την οδηγηση αγορασατε focus mazda honda VW η και εγω δεν ξερω τι, για να βαλετε πανω κατω και παραπανω απο ενα ατομο μεσα, για να ταξιδεψετε, για να σεβαστειτε τις κυκλοφοριακες συνθηκες και οταν ερθει εκεινη η ρημαδα η ωρα που θα το ανεβασεις στο βουνο που ελπιζεις να ειναι αδειο να το 'πιεσεις' ωστε να...νιωσεις λιγο αδραναλινη ευχαριστηση η και εγω δεν ξερω τι.
Επειδη ομως ως νεωτερος ειχα κινδυνευσει (χωρις πιστεψτε με να φταιει το αυτοκινητο αλλα καθαρα εγω) και εχω δυστυχως δει και τα χειροτερα, οχι να με συγχωρεστε αλλα αισθανομαι δεκα φορες καλυτερα για το focus το golf το μελλον της ford οταν διαβαζω review σα του real zeus. Οταν ξερω οτι το επομενο μοντελο θα ειναι πιο γρηγορο με τα χιλλια, πιο ανετο και πιο ησυχο και μετα απο ολα αυτα? Πιο ασφαλες. Και οποιοσδηποτε κατοχος αντιστοιχου (οχι ST/RS) focus βρεθει για κοντριτσα που λεει ο λογος, καλα θα κανει να ψαχνει να κρυφτει απο το καινουριο, γιατι και τη δυναμη θα τη βγαλει στο δρομο και κρατηρα να βρει στο μεσο της στροφης θα τον αποσβεσει. Και στο κλιμα της εποχης, αν μπορεσει να κανει και οικονομια 1 και βαλε λιτρο στα 100 απο ηλεκτρικα τιμονια, νεα δυναμο, ανακτηση ενεργειας απο το φρεναρισμα και αλλα παραφερναλια που 'στερουν οδηγικη απολαυση' ε τοτε, ναι καλα θα κανει!!!
Και οσο για υποστροφες και '...μαλακη αναρτηση που περναει ατσαλα στην υπερστροφη αλλα τη σωζει το ESP' σιγα τα αυγα. Οποιοδηποτε αυτοκινητο να παρεις απο δαυτα μπορεις να το οδηγησεις κανιβαλλιστικα και παραλογα και να το εκτρεψεις περα δωθε...μη το παρει σα προσωπικη επιθεση ο κυριος που εγραψε το review. Δεν εχω οδηγησει πραγματικα κακο μικρομεσαιο αυτοκινητο στο δρομο εδω και καιρο. Απλα καλα πιστευω ειναι να οριοθετεις το τι θελεις να κανει το αυτοκινητο σου, υπο απολυτη επιγνωση και σεβασμο των συνθηκων του δρομου αλλα και τον υπολοιπων οδηγων που οδηγουν την ιδια στιγμη με εσενα.
Απο εκει και περα, προτασεις με γευσεις σπορτιφ, λιμουζινε κτλ υπαρχουν για τον καθενα και παλι καλα, σε εποχη ομογενοποιησης πιστευω. Για την ιστορια εγω το leon διαλεξα, σαν συνολικο προιον και οχι μονο για τη συμπεριφορα του στο δρομο, που ειναι καλη αλλα ως εκει.
Οσο για τιμονια, ξεχαστε το. Εχοντας παιξει με το προτυπο focus mk I που ουτε το leon ουτε τα επομενα focus το ποιανανε στην τελικη δεν εποιανε μια σε πληροφορηση σε σχεση με παλιοτερα μη υδραυλικα ακομη και της ιδιας εταιρειας. Λετε ομως να ζητησουμε απο τη ford να το γυρισει σε αυτα? αλλωστε θα της εκαναν και οικονομια χωρις αντλιες!!!
Οσο για την εθνικη ταυτοτητα της ford ουτε η ιδια την ξερει, αλλα πολυ σωστα κατα τη γνωμη υπηρχε ford ευρωπης, ford αμερικης και ford αυστραλιας. Τα πρωτα focus ηταν καθαρα ευρωπαικα αυτοκινητα για μενα, εξελιγμενα απο εδω για εδω. Στο τριτο, το παγκοσμιο αρχιζει και μου ερχεται η λεξη αχταρμας στο design...αλλα κολοκυθοπιτα. Ειναι νοστιμη. Υπαρχουν και χειροτερα σα τη νεα σειρα 1.
Οσο για τα υποσυστηματα, καλη τυχη σε οποιον παει στο εργοστασιο της audi και δει ποσες φορες η λεξη κινα γραφεται σε κιβωτια....
-
Ο χρήστης tech21man έγραψε:
Οσο για τιμονια, ξεχαστε το. Εχοντας παιξει με το προτυπο focus mk I που ουτε το leon ουτε τα επομενα focus το ποιανανε στην τελικη δεν εποιανε μια σε πληροφορηση σε σχεση με παλιοτερα μη υδραυλικα ακομη και της ιδιας εταιρειας. Λετε ομως να ζητησουμε απο τη ford να το γυρισει σε αυτα? αλλωστε θα της εκαναν και οικονομια χωρις αντλιες!!!
Οι αντλίες τι σου φταίνε;
-
Ο χρήστης tech21man έγραψε:
...Ειλικρινά είναι τόσες οι ανακρίβειες στη δημοσίευσή σας που βαριέμαι να απαντήσω καν. Αίσθηση πάντως προκαλεί το ότι η πρώτη σας δημοσίευση είναι σεντονάκι για υπεράσπιση της Φώκιας Μκ3...
-
Realzeus μηπως οδηγησες αυτο?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1482979/
Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες στο συγκεκριμενο!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες στο συγκεκριμενο!!NAI
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες στο συγκεκριμενο!!NAI
Άρα θα βγάλουν άλλο test drive... 180άρι μήπως;
-
Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες στο συγκεκριμενο!!
Μου φαίνονται τραγικά άσχημες! Και γενικά σε ομορφιά δε χωνεύεται με τίποτα ρε γμτ. Μου φαίνεται ΠΟΛΥ άσχημο
-
Εντελώς κιτς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντελώς κιτς.Από το πληκτρολόγιο μου το πήρες!
-
Πολυ ωραιες οι κοκκινες πινελιες στο συγκεκριμενο!!
Εξωτερικά τουλάχιστον συμπαθητικό και αυτό μόνο σε μαυρο! Αν και γενικά δεν μου άρεσε καθόλου.
Εσωτερικά ωραία τα 'κόκκινα' (ζμπορ εντίσιον είναι!!!) αλλά η πιο ... φλύαρη κονσόλα μικρομεσαίου που έχω δει! Κάτι παραπάνω από του Astra του οποίου μου θύμισε ... πιλοτήριο!
Αλοίμονο αν χρειάζονται 7000 κουμπάκια για επιλογή cd, μια θερμοκρασία στο κλιματισμό και μια απενεργοποιηση του ESP! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
απενεργοποιηση του ESP!Που δεν υπάρχει καν καθώς δεν απενεργοποιείται Κώστα μου...
Πάντως συνηθίζονται τα πολλά χειριστήρια. Προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Που δεν υπάρχει καν καθώς δεν απενεργοποιείται Κώστα μου...Έλα ντε!
-
Δεν απενεργοποιείται ούτε το ASR; Μήπως έχει επιλογή στις ρυθμισεις του αυτοκινήτου;
-
Το ASR απενεργοποιείται μέσα από το μενού Ντίνο. Βέβαια καλά θα κάνεις να μην το απενεργοποιήσεις καθώς το χαζοσπινάρισμα είναι επικών διαστάσεων...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντελώς κιτς.+1
-
Ολλανδική σκοπιά
Ford Focus vs Volkswagen Golfhttp://www.youtube.com/watch?v=gkmhvJqr ... re=related
-
μαλακιες λενε. περασανε απο coffee shop πριν κανουν την δοκιμη....
-
Σημερα το ειδα και γω...
Η εκδοση που ειδα ηταν η Trend με ενα κοκκινο χρωμα το οποιο δεν μου αρεσε... Μεσα, γνωστα τα λημερια καθως αν βγαλεις καποιες αλλαγες το ταμπλο ειναι καρμπον του Fiesta... Καθησα στη θεση του οδηγου και εκει.. πελαγωσα!! Ποσοι διακοπτες υπαρχουν πανω στο τιμονι? Ο διακοπτης για τα φωτα που φανηκε λιγο αβολος και επιπλεον εχωσαν μεσα του και το ρυθμιστη των φωτων.. Οχι τοσο βολικο Ωραιο ταμπλο και ευκρινες, το χειροφρενο αν και δεν ειναι και στο καλυτερο σημειο, δεν με δυσκολεψε και το κιβωτιο σαφεστατο..
Μπηκα πισω και.. ζντουπ.... η πλατη μου χτυπαει στο προσκεφαλο.. Με εξαιρεση αυτο χωρος για τα ποδια, απλετος και εκτος αυτου το κεφαλι μου δεν βρηκε πανωΒγαινοντας κοιταξα τον εξοπλισμο και ειδα να λεει 'θυρα usb'. 'Που ειναι ομως?' Τοτε μου ηρθε η αναλαμπη οτι στο Focus II η υποδοχη aux ηταν μεσα στο ντουλαπακι του συνοδηγου... Ανοιγω το ντουλαπακι και βλεπω τη θυρα στο βαθος (κηπος) του ντουλαπιου Ελεος! Την επομενη φορα να το βαλουν ακομα πιο μακρια απο το ηχοσυστημα....
Πορτ παγκαζ δεν μπορουσα να ανοιξω... Γιατι αραγε?
Ντραπηκα να ζητησω test drive, αν και το 150αρι εξω, περιμενε
Ωραιο μεσα αλλα λιγο 'βαρυ' απο κουμπακια κλπ... Πισω... ακομα να το συνηθισω
Ford Focus 2011