-
δεν καλύπτει τίποτα παραπάνω από τα πιστόνια, εκκεντροφόρους
τις βαλβίδες και το σασμάν,Τις όποιες διαροεες λαδιων, βαλβολίνες, τσιμούχες κτλ εννοείται ΟΧΙ. ηλεκτρικά
και ότι δήποτε άλλο εννοείται ΟΧΙγια να την έχεις !!!! την 'SUPER' εγγύηση πρέπει να κάνεις service κάθε 6μήνες ή 7.5Κ κλμ
προφανώς ο Σ, με τα λ7 που εισπράττει, πληρώνει μια ασφαλιστική, για τις πιθανόν βλάβες
ΑΝ προκείψουν και πάνω από το 50% της τιμής του Service είναι για αυτόν καθαρό κέρδος ...Σίγουρα κερδίζει περισσότερα από τα Service, παρά από τις πωλήσεις ...
ο πιο ηλίθιος τρόπος να κλειδώσεις την τσέπη σου με τον Σ.
-
Όποιος του τα σκάει κανονικά στα service είναι μέγα κορόιδο
-
Για μένα το σωστό είναι 2 χρόνια η εργοστασιακή και μετά δικαίωμα επιλογής για επέκταση με τιμημα.
Η επιβάρυνση στην τιμή για 10 χρόνια εγγύηση είναι €1,500-2,000.
Αν μετά από δυο χρόνια το διαλύσεις ή στο κλέψουν αυτά τα λεφτά χάνονται!
Δεν χρειάζεται να προπληρώνεις κάτι που δεν ξερεις αν θα το χρειαστείς!Αν σχεδιάζεις να κρατήσεις το αμάξι για 10 χρόνια πάω πασο.
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Όποιος του τα σκάει κανονικά στα service είναι μέγα κορόιδοΈχει πολλά εξουσιοδοτημένα και της Θεσσαλονίκης ξέρω ότι δεν είναι ακριβά.
Το κακό είναι ότι θέλουν να κάνεις πολύ συχνότερα σέρβις από ότι γράφει το βιβλιαράκι.
-
316, 116, mini, golf
-
εγώ δεν καταλαβαίνω τι πάει να πει 'άτιμα'.
Σου λένε άλλη τιμή και μετά σου ζητάνε περισσότερα;
Σου λένε άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά και τελικά έχει άλλα;
Σου λένε άλλο επίπεδο εξοπλισμού και τελικά στο φέρνουν με άλλο;Τίποτα απ' όλ' αυτά. Σου λένε ακριβώς πόσα λεφτά για ακριβώς ποια χαρακτηριστικά και εξοπλισμό. Οποία η ατιμία;
Αν κάποιος δεν έχει οποιοδήποτε αισθητικό κριτήριο και δεν το νοιάζει, αν κάποιος κ@υλώνει με τα sec του 0-100, αν κάποιος ονειρεύεται αστέρια στο καπώ, αν κάποιος νοιάζεται μόνο για πόλη, μόνο για cruising ή μόνο για στροφιλίκια, για δέρματα και γρανίτες ή hardcore simplicity, προβλημά του δεν είναι;
ΕΕΠ και ότι οι μάρκες και τα σήματα μετράνε μόνο σε κομπλεξικούς βλάχους όπως είναι οι Έλληνες είναι μπούρδες. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος στον κόσμο όπου η μάρκα και το σήμα δεν 'εκτιμάται' με τον ακριβώς ίδιο τρόπο που γίνεται και στην Ελλάδα. Και δεν μιλάω μόνο για τη μάρκα και το σήμα του προϊόντος, αλλά ακόμα για αυτά του καταστήματος που το πουλάει.
Το τι είναι ακριβό ή φτηνό εξαρτάται από την τσέπη του καθενός και τον τρόπο που αξιολογεί τα πράγματα. Και τα χρήματά του ο καθένας τα δίνει όπου γουστάρει.
Κάποιος γουστάρει 40.000 σε extra γύρω από έναν 1.6 και κάποιος 40.000 σε κινητήρα επενδεδυμένο με πλαστικά. Σων και ντε ο δεύτερος είναι ο έξυπνος και ο πρώτος ο μαλάκας; Σων και ντε το πρώτο είναι άτιμο και το δεύτερο τίμιο;
-

Μακράν όμως...
-
Θύμισε μου σε παρακαλώ πόσα μπικικίνια ζητάνε για αυτό το ακαθόριστο συνονθύλευμα γεωμετρικών σχημάτων (με το ωραίο σηματάκι όμως και το εξίσου ωραίο χρώμα) γιατί το είχα διαβάσει αλλά το ξέχασα.
Κάπου στο 1Μ + ή θυμάμαι λάθος ? -
Ναι. Νομίζω μηχανολογικά δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από μια Murcielago των 350.000...
-
Μόνο +10 άλογα..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Νο 5 : Porshe Cayman S . Είναι 4-5 χιλιάρικα ακριβότερη από το ΙΔΙΟ σασί σε κάμπριο. Παγκόσμια πρώτη όπου το κλειστό είναι ακριβότερο από το ανοικτό. Για λόγους μαρκετινγκ για να 'στριμωχτεί' ως μοντέλο ανάμεσα στην 911 και τη Boxster. Φυσικά στα βασικά μοντέλα ξαναβρήκαν τη λογική τους και το κλειστό είναι 2 χιλιάρικα φθηνότερο από το ανοικτό.
Είναι τσακάλια εκεί στην Porsche(shit) Αν είχα τα λεφτά και ήμουν μεταξύ Boxster/Cayman στα 2,7 λίτρα θα προτιμούσα την πρώτη ενώ στα 3,4 την δεύτερη. Τσακάλια.
-
Νομιζω οτι η συζητηση σε αυτο το τοπικ περι αυτοκινητων ανω των 200-300.000 ευρω ειναι αστοχη,γιατι πολυ απλα οι υποψηφιοι αγοραστες σε αυτη την κατηγορια δεν διαλεγουν αυτοκινητο με βαση το value for money.
Επιστροφη στην πραγματικοτητα τωρα...και ψηφιζω...
116
316
smart brabus
Beetle cabrio
mini cooper -
A3 1,6 FSI full extra...
Κάπου 30.000... -
Μολις διαβασα το πρωτο ποστ ομολογω οτι ενα προσωπο μου ηρθε στο μυαλο κατευθειαν: ο Vasgti. Εδωσε 34.000 για ενα γκολφ (δηλαδη 12 εκατομμυρια δραχμες ναι ναι αν το στρογυλλεψουμε πολυ τοσο παει.. ) δεν το χωραει ο νους μου..12 εκατομμυρια δραχμες για ενα γκολφ που πεφτουν τα παραθυρα,καιγονται τουρμπινες (τωρα ετοιμαζεται να καψει φτερωτη και η 2η.. ) οι διακοπτες των παραθυρων δε λειτουργουν εκτος αν το αμαξι ειναι στον ηλιο και το λαδι πλεον καταναλωνεται σαν ορεκτικο για το κυριως πιατο που ειναι η βενζινη.. Να να μολις τωρα μου ρχεται στο μυαλο ο πωλητης που επεισε τον vasgti να του λεει 'εξαιρετικη επιλογη κυριε,γερμανικη ποιοτητα αξιοπιστια και πανω απολα δεν παιρνετε αυτοκινητο αλλα...γκολφ...'
Ακομα δεν το χωραει νους μου,12 εκατομμυρια δραχμες (μια σταση να το χωνεψω) για ενα γκολφ.
-
pasxo, δεν ξέρω αν 'πειράζεις' τον vasgti (τον οποίον δεν γνωρίζω καν και για αυτό δεν υποδύομαι με αυτό το δικηγόρο του ή το δικηγόρο της VW) ή αν έχετε προηγούμενα και πλακώνεστε σε διάφορα threads αλλά με όλο το σεβασμό η λογική σου είναι λάθος.
Για να στο αντιστρέψω είναι σαν να σου πει κάποιος ότι η 159 2.2 Τi των 39 χιλιαρίκων είναι 'αστείο' αυτοκίνητο επειδή η βασική 1.8 έχει 'μόνο' 27 χιλιάρικα. Κατ' αντιστοιχία έτσι είναι. 30 το GTI , 18 το TSI. Δεν είναι 'ίδια' όμως ούτε τα μεν ούτε τα δε ...
Υ.Γ. : αν απλά αστειεύεστε μεταξύ σας σόρυ για τη ''ασχετη' (και την φυσικά ) παρέμβαση απλά μου φάνηκε 'άσχετη' η επίθεση σε ένα σχετικά ωραίο thread...
-
να με συγχωρεις αν το βλεπεις ετσι οντως,δεν το σκεφτηκα απο τη δικη σου οπτικη οποτε ειμαι λαθος.Τον βασιλη απλα τον πειραζω (χοντρα ειναι η αληθεια αλλα φταιει κι αυτος ) για την επιλογη του γιατι απλα εγω δεν θα δινα ποτε τοσα λεφτα για ενα γκολφ.. Αλλα οκ,δικα του ειναι βεβαια τα λεφτα ο,τι θελει τα κανει ο αλλος,δεν επεμβαινω σε τετοιο βαθμο.τεσπα,ειναι ενα απλο χοντρο (πιο χοντρο κι απ τον ρατανλαν.. ) πειραγμα,οποτε σορρυ αν φανηκε αλλιως.
-
edit [mod drdino]
-
Κόφτε το ρε σεις, έχει καταντήσει κουραστικό.
-
Είπα κάτι. [mod drdino]
-
το R32 ?
Ποιά είναι τα πιο "άτιμα" μοντέλα;