-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
και αν δεις και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=zNssf0Op31g&NR=1 απλά θα ανοιξεις και δρομο !
Οκ συμφωνω περι πεους αλλά οχι και οτι δεν σε νοιαζει!
Προσωπικα εχω ανοιξει απειρες φορες δρομο σε γρηγορα αυτοκινητα και εχω κανει και αναμετρησεις σε φιλικα επιπεδα και εχω δεχθεί το μεγαλυτερο πεος του αλλου! Εσύ?oι πιθανοτητες να πετυχεις κατι τετοιο στο δρομο ειναι μικροτερες απο το να σου πεσει αεροπλανο στο κεφαλι την ωρα που πηδας την Μπελουτσι, αρα...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
και αν δεις και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=zNssf0Op31g&NR=1 απλά θα ανοιξεις και δρομο !
Οκ συμφωνω περι πεους αλλά οχι και οτι δεν σε νοιαζει!
Προσωπικα εχω ανοιξει απειρες φορες δρομο σε γρηγορα αυτοκινητα και εχω κανει και αναμετρησεις σε φιλικα επιπεδα και εχω δεχθεί το μεγαλυτερο πεος του αλλου! Εσύ?Mαλλον εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος...αλλη η δικια μου φιλοσοφια και αλλη η δικια σου..
Θα σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι εννοω
Το καλοκαιρι ειχα την τυχη να οδηγησω το κατωθι αμαξι το οποιο ανηκει στον ξαδερφο μου...

997 turbo S cabrio by bujinkan, on Flickr
Αμαξι αξιας 220 χιλ ευρω στη γερμανια(ελλαδα 300χιλ)
αμαξι 525 αλογα με 700Nm και τελικη 315 χιλιομετρα.
Ενα βραδυ ειμαστε ατικη οδο και απο πισω ενα (απο οτι φαινοταν καραφτιαγμενο evo) τρωγοτανε συνεχεια για ανοιγμα.
Λυπαμαι αλλα δεν ασχοληθηκα μαζι του καθολου,εκανα δεξια στη μεσαια και τον αφησα να παει στην ευχη του θεου.
Παραπερα ομως πετυχαμε ενα μερσεντες amg (δεν θυμαμαι πιο ηταν) και καναμε 2-3 πατηματακια για το χαβαλε μας.. -
Εγώ το έχω λύσει πάντως το πρόβλημα

-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
coupeas εγώ δεν έχω καταλάβει, είσαι άντρας ή γυναίκα? Αν θες απαντάς.Δεν απαντω γιατί θα το ξεφτυλισεις το θεμα ως συνηθως! Πιστευε οτι θες.
Οκ bujinkan πάω πάσο.Πολύ καλό το 911.Και εγω ανοιγω δρομο σε τετοια αυτοκινητα! .....Οσον αφορά το αν υπαρχουν τετοια κουπέ ,φυσικα και υπάρχουν .Πριν λιγο καιρό πουληθηκαν δυο 4κινητα με τα μισα αλογα του βιντεο.Στο car.gr
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
coupeas εγώ δεν έχω καταλάβει, είσαι άντρας ή γυναίκα? Αν θες απαντάς.Koίτα απορία ο ανθρωπος!
-
Αν δεν θες, μην απαντάς, δε σε είπαμε και ναρκωμανή
-
τι κανετε εκει κατω στο Αγρινιο, ολη μερα με τα αυτοκινητα ασχολειστε;
-
Οπως παντού έτσι κι εδώ Σπύρο.
-
οχι ρε φιλε!
οσους ξερω απο Αγρινιο, προ κρισης, το μοναδικο τους προβλημα ηταν ποτε θα αλλαξουν αυτοκινητο!τωρα βεβαια με τη βενζινη στο 1,70 & μισθους 30-60% κατω (αν δεν ειναι ανεργοι και χρεωμενοι), δε ξερω τι γινεται
και η πλακα ειναι οτι στη περιοχη, ουτε γρηγορα μπορεις να πας, ουτε ασφαλεις δρομους εχεις. Ναι υπαρχουν και οι αναβασεις στα γυρω βουνα που ειναι υπεροχες, αλλα δε χρειαζεσαι 500 αλογα για να τις κανεις
-
Eιναι αλήθεια οτι εδω κατω εχουν φτιαξει τέρατα .Golf 750hp ,honda vtec 450hp,leon cupra 500hp ,gtr 650hp κ.α.Προ κρίσης.Αρρώστια ...είπαμε.
Τωρα ησυχία.Οσο για τους δρομους......αντάρα! -
επειδη ξερω καποιους, και τα εχουν φτιαξει με δανεικα ή ξοδευοντας ολο το μισθο τους, δεν ειναι αρρωστια ειναι βλακεια κορυφαιου επιπεδου.
τι να κανεις ενα αυτοκινητο 750 αλογα εκει κατω μπορεις να μου πεις;
κανανε και αρκετους πεζοδρομους και δε μπορεις να το παρκαρεις εξω απο ΙΝ καφετεριαγνωρισα περυσι το καλοκαιρι εναν τυπο με cupra 400-500 δεν θυμαμαι. Δεν ηξερε ουτε οτι τι προγραμμα φοραγε. Του τα εφερναν, πληρωνε, εβαζε. Καταλαβαινεις ποσα λεφτα του ειχανε φαει...
στην επιστροφη απο Λευκαδα εφαγε κανα 15' στο κεφαλι γιατι 'πηγαινα σιγα γιατι ηταν η γυναικα μεσα'
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Θες μήπως να σ'το ζωγραφίσει;Η ζάντα είναι από Volvo 850R;

Όχι, σκόπευα για αυτές του gtr ( προσθέτοντας και κάποιες ακτίνες )

-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
εγώ πάντως αν είχα μια 911 (που είναι ένα από τα αγαπημένα μου), θα έκανα το άνοιγμα μόνος μου, για την πάρτη μου. Ας με περνούσε και φεράρι και λάντσια και μίνι κούπερ. Για πάρτη μου οδηγώ, όχι για τους άλλους.
Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ, κι εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω, όχι μόνο τώρα που έχω (για ένα, άγνωστο, διάστημα) μια 911 GTS, αλλά και όταν οδηγούσα Ρενώ ή Οκτάβια.
Οι αυτοσχέδιες κόντρες είναι ό,τι πιο κομπλεξικό και επικίνδυνο υπάρχει στο δρόμο. Η ανοησία του ανταγωνισμού βάζει αμέσως την ασφάλεια σε δεύτερη μοίρα.
Με ό,τι όχημα κι αν ήμουν / είμαι, άφηνα αμέσως γκάζι αν έβλεπα διάθεση κόντρας. Είναι άλλο το συναδελφικό τραινάκι (παμε σβέλτα μαζί), και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Όταν πχ έβλεπα άνθρωπο καυλωμένο και σβέλτο, ακολουθούσα διακριτικά από απόσταση, να μου ανοίγει και δρόμο, χωρίς να πλησιάζω πολύ, τόσο για απόσταση ασφαλείας (ούτως ή άλλως), όσο και για να μη το εκλάβει ο άλλος ως πίεση και αγχωθεί / μαλακισθεί.
Και με την Οκτάβια μου την πέφτανε -στην Ελλάδα- (αν και πολύ διακριτική εξωτερικά, αλλά είχε το σηματακι 4X4 Turbo). Θυμάμαι ελεεινό τυπάκο με Merc C200 Komrpessor Coupe (ή όπως διάολο τη λέγανε) στα διόδια της Ελευσίνας, που ήθελε κόντρα, προκλητικότατος.
Μόλις είχα βγει απ' την πίστα των Μεγάρων, και μου φάνηκε σαν να μου βαράει μπουνιές πεντάχρονο παιδάκι... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
εγώ πάντως αν είχα μια 911 (που είναι ένα από τα αγαπημένα μου), θα έκανα το άνοιγμα μόνος μου, για την πάρτη μου. Ας με περνούσε και φεράρι και λάντσια και μίνι κούπερ. Για πάρτη μου οδηγώ, όχι για τους άλλους.
Συμφωνώ απόλυτα αγαπητέ, κι εγώ αυτό ακριβώς πιστεύω, όχι μόνο τώρα που έχω (για ένα, άγνωστο, διάστημα) μια 911 GTS, αλλά και όταν οδηγούσα Ρενώ ή Οκτάβια.
Οι αυτοσχέδιες κόντρες είναι ό,τι πιο κομπλεξικό και επικίνδυνο υπάρχει στο δρόμο. Η ανοησία του ανταγωνισμού βάζει αμέσως την ασφάλεια σε δεύτερη μοίρα.
Με ό,τι όχημα κι αν ήμουν / είμαι, άφηνα αμέσως γκάζι αν έβλεπα διάθεση κόντρας. Είναι άλλο το συναδελφικό τραινάκι (παμε σβέλτα μαζί), και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Όταν πχ έβλεπα άνθρωπο καυλωμένο και σβέλτο, ακολουθούσα διακριτικά από απόσταση, να μου ανοίγει και δρόμο, χωρίς να πλησιάζω πολύ, τόσο για απόσταση ασφαλείας (ούτως ή άλλως), όσο και για να μη το εκλάβει ο άλλος ως πίεση και αγχωθεί / μαλακισθεί.
Και με την Οκτάβια μου την πέφτανε -στην Ελλάδα- (αν και πολύ διακριτική εξωτερικά, αλλά είχε το σηματακι 4X4 Turbo). Θυμάμαι ελεεινό τυπάκο με Merc C200 Komrpessor Coupe (ή όπως διάολο τη λέγανε) στα διόδια της Ελευσίνας, που ήθελε κόντρα, προκλητικότατος.
Μόλις είχα βγει απ' την πίστα των Μεγάρων, και μου φάνηκε σαν να μου βαράει μπουνιές πεντάχρονο παιδάκι...Ακριβώς έτσι.....ποτέ δεν έχω κάνει κόντρα όσο και να με προκαλούνε.Το αποκορύφωμα είναι σε φανάρια που έρχονται δίπλα μου με ξερογκαζιές κάνω ότι τσιμπάω και μαρσάρω και εγώ....Οταν ανάψει το πράσινο ξεκινάω σαν κότα .Μιά φορά ένας με ένα Χόντα το πίεσε τόσο που κάτι έσπασε έβγαλε αλάρμ και έκανε στην άκρη.....
Μόνος μου έχω κάνει τις καλύτερες βόλτες ειδικά καλοκαίρι και βράδυ στον Χολομώντα με ανοιχτά παράθυρα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μόλις είχα βγει απ' την πίστα των Μεγάρων, και μου φάνηκε σαν να μου βαράει μπουνιές πεντάχρονο παιδάκι...Ακριβώς έτσι.....ποτέ δεν έχω κάνει κόντρα όσο και να με προκαλούνε.Το αποκορύφωμα είναι σε φανάρια που έρχονται δίπλα μου με ξερογκαζιές κάνω ότι τσιμπάω και μαρσάρω και εγώ....Οταν ανάψει το πράσινο ξεκινάω σαν κότα .Μιά φορά ένας με ένα Χόντα το πίεσε τόσο που κάτι έσπασε έβγαλε αλάρμ και έκανε στην άκρη.....
Μόνος μου έχω κάνει τις καλύτερες βόλτες ειδικά καλοκαίρι και βράδυ στον Χολομώντα με ανοιχτά παράθυρα
Eμενα παντως μ'αρεσει αμα τον τρωει του αλλου ο πισινος στο φαναρι και ξερω οτι τον εχω να τον περναω στην εκκινηση και μετα να κανω την παπια
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ποτέ δεν καταλαβα αυτη τη νοοτροπια απο μερικους....
Δλδ θα οδηγαω εγω μια φεραρι η μια 911 η εστω σε λιμαουζινα style ενα A8 h mia jaguar xj και θα στεναχωρηθω αν με περασει ενα καραφτιαγμενο χιλιαμυρια αλογα fiat coupe η οτιδηποτε αλλο αντιστοιχης κατηγοριας?Στα φρυδια μου,και θα γελαω κιολας γιατι αλλο αμαξι και αλλο κουβας.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα παλια ειχα μπει σε ενα οκταβια (προσεχτε και εγω οκταβια εχω και το υπερλατρευω) καραφτιαγμενο, και ο παπαρας εκανε ενα ανοιγμα με ενα Μ3 (τελευταιο μοντελο ηταν) και τον περασε....
Η ουσια ειναι μια ομως...το οκταβια μπροστα στο Μ3 ειναι κουβας,οπως το coupe μπροστα σε μια 911 η μια ferrari ειναι κουβας και παει λεγοντας,...
Σε διαβεβαιώ οτι θα στεναχωρηθεις παρα πολύ αν σε περασει αυτο το κουπέ.
http://www.youtube.com/watch?v=CdUPhPu1yDo...... Θα σου κοπει το γελιο μονιμως!Αυτον με τα ρυζια Agr.... τον εχεις ακουστα νομιζω.Ειχε μαζερατι gt.Δεν πιστευε οτι ενα χοντα vtec βελτιωμενο θα τον περνουσε .Τελικα αφου τον περασε το αφησε σε μαντρα για πουλημε την επόμενη.Ετσι ειναι αυτά!
αναμενομενο απο κομπλεξικο επαρχιωτη
αντε και την πουλησε, τι πηρε μετα; F16;
Δεν θα τον ελεγα κομπλεξικο....Θα προτιμουσα να πω μη συνηδητοποιημενη αγορα...
Δλδ τι νομιζε οτι επειδη πηρε μαζερατι θα περναγε τα παντα?
Η ουσια ειναι μια....παντα θα υπαρχει καπου ενα αμαξι γρηγοροτερο απο το δικο μαςΚαι ξαναλεω κουπεας και αν θες το πιστευεις....αν εγω ειχα ενα supercar οτι μαρκα και να ηταν,στα φρυδια μου αν θα με περναγε το αμαξι του βιντεο....
Και κατι αλλο κιολας...δεν θα με περναγε διοτι ποτε δεν θα εριχνα τον εαυτο μου τοσο χαμηλα να ασχοληθω με ενα κουβα...
Ναι αν ειχα μια 911 μπορει στο δρομο να εκανα κανα ανοιγματακι για πλακα,αλλα θα το εκανα με αμαξια ισαξια με μια 911.
Αν εβλεπα μια φεραρι ναι,αν εβλεπα ενα R8 ναι,αν εβλεπα μια Μ3 /Μ5 ναι....αλλα οχι να πατησω το γκαζι για ενα κουβαδακι δεν πα ναναι και 2000 αλογα....
Αυτο ειναι το πιστευω μου και αυτο κανω...Κατα τη γνωμη μου παντα αν ενας κουβας μπορει να περασει ενα supercar τοσο ο κουβας οσο και ο οδηγος του ειναι πολυ μαγκες(και ο κουβας μαγκας ειναι).......κοινως τα πιστολια και τις π@@τσ@ς πρεπει να ξερεις και να τα χειριζεσαι
-
Γενικο συμπερασμα, η τελικη ταχυτητα θα επρεπε να μετριεται σε cm
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γενικο συμπερασμα, η τελικη ταχυτητα θα επρεπε να μετριεται σε cmβάλε mm για να πιάσεις όλη τη γκάμα.
-
ναι, αλλα το μετρο θα πρεπει να ειναι πιστοποιημενο!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, αλλα το μετρο θα πρεπει να ειναι πιστοποιημενο!Το χοντραινεις επικινδυνα!
Περι τελικης ταχυτητας και γενικα ταχυτητας...