Επειδή ειχαμε ανοιξει και στο πςκλαμπ μια παρομοια κουβεντα...
Θεωρώ πραγματικα ξεφτιλα,που πρεπει κατι που εχει να κανει με την ασφαλεια του πληρωματος,υποχρεωτικο, ωστε να το προμηθευτουνε τα πληρωματα.
Ποσο μαλλον τι στιγμη που στην ελλαδιτσα μας,τα παντα παιρνουν παραταση...Αν ειναι δυνατον.
Αν δν ηταν απο τους 1ους που προμηθευονταν τα χανς ο ανωθεν και ο οδηγος του,τωρα δεν θα εγραφε σ'αυτο το φορουμ...σωστα κυριε ελ-εμ???
Απλά δεν μπορω να καταλαβω το 'συναφι' σας (ας μου επιτραπει η εκφραση,εγω ειμαι ενας απλος θεατης εκ των εσω,αλλα και εξω) στο θεμα της ασφαλειας.
Σκιζεστε ποιος θα φαει το '' απτον αλλον,ποιος θα βαλει 1ος τη προφλεξ,ποιος θα χει το πιο φρεσκο μισελεν/πιρελι,ποιος θα βαλει 2.5 αλογα παραπανω,ποιος θα βαλει 1ος το σειριακο κτλ κτλ κτλ κτλ...
Ε πραγματικα ειναι ΓΥΦΤΙΑ,οταν ξοδευεις τοσες χιλιαδες ευρω,να λυπασαι τα 500ε του χανς και αν θες τα 1000ε των καθισματων,500 ζωνων...
Σιγουρα για καποιον που τρεχει 1-2-3 αγωνες το χρονο με ενα αγωνιστικο της σειρας,ειναι πολλα τα χρηματα,αλλα οπως λενε οι παλιοι...'τα γουστα πληρωνονται'.
Και ειναι κριμα να σκοτωθεις για 1-2 χιλιαρικα.