-
O Tsipras που τα λέει καλά γιατί δεν βγαίνει πρωθυπουργός άραγε
-
Όταν περάσει η πρότασή του να ψηφίζουν και τα 16χρονα θα βγεί
-
μη μου το χαλάτε με τον Tsipras, γιατί τον ετοίμαζα ως πρόταση ψήφου για το manosk, μόλις κατακτήσει τα βασικά
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επίσης μπορεί να φτιάξεις ένα κόμμα και να μπεις στη Βουλή. Δεν μπορεί, τόσο σωστά που τα λες όλα, θα έχεις μεγάλο ρεύμα.
Αυτο επειδη το εχω ακουσει αρκετες φορες, πραγματικα ειναι τουλαχιστον αστειο
Λες και αν φτιαξει ενα κομμα και τα λεει σωστα, θα παρει τις ψηφους που θα αξιζε, μιας και τα ΜΜΕ που προωθουν τα κομματα δεν ειναι καθολου κατευθυνομενα
δε χρειαζεται να μπει στη Βουλη απο τη 1η κιολας φορα...
εκτος των ΜΜΕ που σωστα λες οτι ειναι κατευθυνομενα, πλεον υπαρχει το ιντερνετ που μπορεις να πλησιασεις 100αδες χιλιαδες κοσμο και να πεις τις θεσεις σου χωρις λογοκρισια (μεχρι και τηλεοπτικο σταθμο δικο σου με μικρο κοστος).
φυσικα ειναι παντα πιο ευκολο, να μη κανεις τιποτε και να βριζεις απο το καναπε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκτος των ΜΜΕ που σωστα λες οτι ειναι κατευθυνομενα, πλεον υπαρχει το ιντερνετ που μπορεις να πλησιασεις 100αδες χιλιαδες κοσμο και να πεις τις θεσεις σου χωρις λογοκρισια (μεχρι και τηλεοπτικο σταθμο δικο σου με μικρο κοστος).
Ακόμα ευκολότερο, δε, είναι να φαντάζεσαι πράγματα από τον καναπέ σου, όταν ουδέποτε έχεις προσπαθήσει οτιδήποτε τέτοιο εκεί έξω.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ακόμα ευκολότερο, δε, είναι να φαντάζεσαι πράγματα από τον καναπέ σου, όταν ουδέποτε έχεις προσπαθήσει οτιδήποτε τέτοιο εκεί έξω.
συμφωνω απολυτως!
οποτε καλυτερα να λες οτι δε γινεται τιποτα, κοιμασαι με ησυχη τη συνειδηση σου. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συμφωνω απολυτως!
οποτε καλυτερα να λες οτι δε γινεται τιποτα, κοιμασαι με ησυχη τη συνειδηση σου.Ποιος είπε ότι δεν γίνεται τίποτα; Μανόσκειο σύνδρομο σε έπιασε και διαβάζεις ό,τι σε βολεύει;
[edit δεν έβγαζε νόημα πριν ] -
όποιος φτιάξει κανάλι, dibs για το πρωινάδικο.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μη μου το χαλάτε με τον Tsipras, γιατί τον ετοίμαζα ως πρόταση ψήφου για το manosk, μόλις κατακτήσει τα βασικάΕγώ θέλω μόνο εσένα. Προχώρα και στείλε πι-εμ για το ψηφοδέλτιό σου αρχηγέ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
μη μου το χαλάτε με τον Tsipras, γιατί τον ετοίμαζα ως πρόταση ψήφου για το manosk, μόλις κατακτήσει τα βασικά
Εγώ θέλω μόνο εσένα. Προχώρα και στείλε πι-εμ για το ψηφοδέλτιό σου αρχηγέ.
Baby steps Μάνο μου. Baby steps. Αλλιώς θα πέσεις και θα χτυπήσεις.
Πρώτα τα βασικά, κι όταν με το καλό, τότε τον Tsipras....και τα καλύτερα έρχονται
-
Για επαναστάτης είσαι πολύ διστακτικός.
Προχώρα λέμε! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ θέλω μόνο εσένα. Προχώρα και στείλε πι-εμ για το ψηφοδέλτιό σου αρχηγέ.
εγώ χαλαρά ψήφιζα mjacob πάντως
-
ΘΕΜΑ ΤΟPIC: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ;;
-
Nα σας επαναφέρω γιατί πολύ έρωτας έπεσε και ζηλεύω
Η Philips ετοιμάζει κι άλλο γύρο απολύσεων, που θα εξαρτηθεί απ το ύψος της επιχορήγησης που διαπραγματεύεται.
-
Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να κλείσουν, η να πουλήσουν τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Χίλιοι πεντακόσιοι οι εργαζόμενοι.
Αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι οι αηδίες που ακούω απο κυβέρνηση-πασόκους πως δεν θα επιτρέψουν την κρίση να την πληρώσουν οι αδύνατοι, πως θα πρέπει οι έχοντες να μπλα μπλα μπλα, και στην αγορά εργασίας εντωμεταξύ γίνονται τα απίστευτα όργια, η σφαγή του Δράμαλη. Οι εκβιασμοί παίρνουν και δίνουν, αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος να παραλήσει το σύμπαν απο κινητοποιήσεις το ερχόμενο φθινόπωρο τα εργασιακά θα είναι κρανίου τόπος.
-
Φιλος μου ειναι οικονομικος διευθυντης σε μικρη κατασκευαστικη εταιρεια (χωρις πολλα ανοιγματα δεν εχει επηρεαστει ιδιαιτερα απο την κριση). Τεσπα, φευγει η γραμματεας τους και ψαχνουν κοπελα να την αλλαξει. Εβαλαν αγγελια την Παρασκευη που μας περασε και μεχρι χτες ειχαν λαβει 300 (!!!) βιογραφικα
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να κλείσουν, η να πουλήσουν τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Χίλιοι πεντακόσιοι οι εργαζόμενοι.Αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι οι αηδίες που ακούω απο κυβέρνηση-πασόκους πως δεν θα επιτρέψουν την κρίση να την πληρώσουν οι αδύνατοι, πως θα πρέπει οι έχοντες να μπλα μπλα μπλα, και στην αγορά εργασίας εντωμεταξύ γίνονται τα απίστευτα όργια, η σφαγή του Δράμαλη. Οι εκβιασμοί παίρνουν και δίνουν, αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος να παραλήσει το σύμπαν απο κινητοποιήσεις το ερχόμενο φθινόπωρο τα εργασιακά θα είναι κρανίου τόπος.
Ποιός κόσμος να ξυπνήσει? Θα λάβει αυτοκινητάκι τώρα χωρίς τέλος ταξινόμησης. Ο δε νικητής διαγωνισμού iq (όχι του toyota του άλλου ) ο giorgakis από τη Χιλή που πήγε, αναφωνούσε 'βίβα γκρέτσια βίβα τσίλε' Μα για αυτά είμαστε μονάχα. Θεατρινισμοί και καραγκιοζιλίκια.
Όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε. Χάνεις ένα , χάνεις 2, χάνεις 3 τραίνα. Δεν περνάνε για πάντα.Φραπέ τώρα
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να κλείσουν, η να πουλήσουν τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Χίλιοι πεντακόσιοι οι εργαζόμενοι.
Αυτό που με εκνευρίζει απίστευτα είναι οι αηδίες που ακούω απο κυβέρνηση-πασόκους πως δεν θα επιτρέψουν την κρίση να την πληρώσουν οι αδύνατοι, πως θα πρέπει οι έχοντες να μπλα μπλα μπλα, και στην αγορά εργασίας εντωμεταξύ γίνονται τα απίστευτα όργια, η σφαγή του Δράμαλη. Οι εκβιασμοί παίρνουν και δίνουν, αν δεν ξυπνήσει ο κόσμος να παραλήσει το σύμπαν απο κινητοποιήσεις το ερχόμενο φθινόπωρο τα εργασιακά θα είναι κρανίου τόπος.
Ποιός κόσμος να ξυπνήσει? Θα λάβει αυτοκινητάκι τώρα χωρίς τέλος ταξινόμησης. Ο δε νικητής διαγωνισμού iq (όχι του toyota του άλλου ) ο giorgakis από τη Χιλή που πήγε, αναφωνούσε 'βίβα γκρέτσια βίβα τσίλε' Μα για αυτά είμαστε μονάχα. Θεατρινισμοί και καραγκιοζιλίκια.
Όπως στρώσαμε έτσι θα κοιμηθούμε. Χάνεις ένα , χάνεις 2, χάνεις 3 τραίνα. Δεν περνάνε για πάντα.Φραπέ τώρα
Ναι βέβαια, αν σου λέγαμε όμως ότι θα πήξεις, λόγω απεργιών, στο σκουπίδι 20 μέρες, δεν θα πετάει ούτε μύγα, καμία υπηρεσία δεν θα λειτουργεί, βενζίνη τέλος, λεωφορεία τέλος, αεροπλάνα τέλος, κλπ κλπ θα έβαζες την κασετούλα με το άλλο ποιηματάκι : 'Που ζούμε εδώ στο Ελλάντα και στη Γερμανία... και ο μπακλαβάς γωνία...'
-
Πάντως σχετικά με τα ναυπηγεία για παράδειγμα, δε νομίζω πως θα ίδρωνε το το αυτί των Γερμανών από μια απεργία. Το πολύ πολύ να τα έκλειναν μια ώρα πιο νωρίς.
Ούτε το κράτος θα μπορούσε να κάνει πολλά (πέραν του να τους προσλάβει στο δημόσιο αλά Ολυμπιακή)
Οι ανάγκες του ναυτικού καλύπτονται άνετα από ένα ναυπηγείο. Όταν τις μοιράζουν και στα 2 μεγάλα αυτά υπολειτουργούν και χωρίς έξτρα εμπορικές παραγγελίες δεν μπορούν τελικά να σταθούν.Στην Αμερική υπάρχουν πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα όπου συνδικάτα με τις απαιτήσεις τους κατέστρεψαν εταιρείες και τις οδήγησαν στη χρεωκοπία (καταστρέφοντας και τους εργαζομένους τους τελικά). To τελευταίο είναι η GM και η Chrysler με τη Ford (ελπίζω) να τις σκαπουλάρει.
Αυτό δε σημαίνει πως τα αιτήματα των συνδικάτων δεν ήταν δίκαια, ή ότι δεν ευθύνονται και οι διοικήσεις για κακοδιαχείριση, το γεγονός όμως παραμένει ότι όταν οι εργαζόμενοι απαίτησαν και πήραν περισσότερα από όσα μπορούσαν να τους δωθούν, τελικά κατέληξαν με το τρίτο το μακρύτερο. -
Η αγάπη για τις τράπεζες είναι παγκόσμιο φαινόμενο
bank of schotland
Ελληνικό know-how για επιθέσεις σε σταθμούς μετρό γιατί δεν αξιοποιήθηκε? Μπούκωμα των ακυρωτικών, όχι φωτιές
αλεύρικαι ο τζιμης πανούσης
Σχεδιο αποσταθεροποίησης του city
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ;;