Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
G60, αν και 'παλαιός' Ubunt-ίζεις ?
Εκπλήσσομαι...
Φυσικά....λινουξιάζομαι κανονικά
Το θέμα δεν έχει να κάνει με το πόσο παλιός ή νέος είναι κάποιος αλλά με το τι πλασάρει στο καθέναν μας γενικότερα το κατεστημένο το οποίο συνήθως γίνετε συνήθεια όχι κατά κύριο λόγο λόγω ανωτερότητας.
Από κει και πέρα μεγάλο ρόλο παίζει κατά πόσο είναι διατεθιμένος κάποιος να δοκιμάσει έστω από περιέργεια το κάτι άλλο,το διαφορετικό.
Εχω ακούσει ακόμα κι απο πιτσιρικάδες τα χείριστα για το linux χωρίς βεβαίως να έχουν δει ούτε μια φορά από κοντά το γραφικό του περιβάλλον.
Δηλώνω αμετανόητος εραστής του Linux από τότε που το ανακάλυψα και δεν επιστρέφω πιά πίσω.
Από Nvidia control panel δεν γίνετε; Με τον ίδιο τρόπο με Ubuntu;
P.S. Βάλε και εδώ Synaptic !!!
ΔΕν ξέρω αλλά είναι λίγο περίεργ η κατάσταη.
Το pc είναι ένα παλιό Ρ4 στα 2GHz,πέρσυ του έβαλα μια μνήμη 1Ghz και μια κάρτα 6200.
Ενώ λογικά θα έπρεπε να πετάει(τουλάχιστον σε απλές εφαρμογές) ακόμα και χωρίς τους drivers της κάρτας στην κυριολεξία σέρνετε.
Ενώ η 1200x960 ανάλυση που έχω στο ubuntu με την ίδια οθόνη παίζει κανονικά στα Kubuntu τα γράμματα είναι μεγαλύτερα
Η ανάλυση έρχεται στα κανονικά επίπεδα με βγάλμένους τους drivers της κάρτας ρυθμίζοντάς τη απ το μενού του λειτουργικού.
ΣΕ κάποια φάση χθές (χωρίς του drivers) κόλλησε κανονικά
Εχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά στο μηχάνημα.