-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Το απάντησα γιατί πρόσφατα τα ψιλοέσπασα με unixodbc και freetds και αφου τα έκανα εντελώς τσουρέκια(με isql συνδεόμουν και έβλεπα data, μέσω odbc έβλεπα τ @@ μου ) βρήκα την λύση με το sybase module ( που επίσης παίζει με freetds)
Τεσπα, για web και db connectivity κι ευελιξία και αν έχεις περιθώριο επιλογής java και jdbc και τα μυαλά στο μίξερ.Τάσο μου ακόμα και για εμένα τον άσχετο, όλα τα παραπάνω είναι απολύτως κατανοητά
Δε χάνεις και τίποτα μπιλιβ μι
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Το απάντησα γιατί πρόσφατα τα ψιλοέσπασα με unixodbc και freetds και αφου τα έκανα εντελώς τσουρέκια(με isql συνδεόμουν και έβλεπα data, μέσω odbc έβλεπα τ @@ μου ) βρήκα την λύση με το sybase module ( που επίσης παίζει με freetds)
Τεσπα, για web και db connectivity κι ευελιξία και αν έχεις περιθώριο επιλογής java και jdbc και τα μυαλά στο μίξερ.Τάσο μου ακόμα και για εμένα τον άσχετο, όλα τα παραπάνω είναι απολύτως κατανοητά
Εγώ πειράζει που όντως κατάλαβα τι λέει στην παράγραφο;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εγώ πειράζει που όντως κατάλαβα τι λέει στην παράγραφο;
Όχι βέβαια
Απλώς για εμένα είναι -
-
Πως αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις της Nvidia στο xorg σε Kubuntu?
-
Από Nvidia control panel δεν γίνετε; Με τον ίδιο τρόπο με Ubuntu;
P.S. Βάλε και εδώ Synaptic !!!
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
G60, αν και 'παλαιός' Ubunt-ίζεις ?Εκπλήσσομαι...
Φυσικά....λινουξιάζομαι κανονικά
Το θέμα δεν έχει να κάνει με το πόσο παλιός ή νέος είναι κάποιος αλλά με το τι πλασάρει στο καθέναν μας γενικότερα το κατεστημένο το οποίο συνήθως γίνετε συνήθεια όχι κατά κύριο λόγο λόγω ανωτερότητας.
Από κει και πέρα μεγάλο ρόλο παίζει κατά πόσο είναι διατεθιμένος κάποιος να δοκιμάσει έστω από περιέργεια το κάτι άλλο,το διαφορετικό.
Εχω ακούσει ακόμα κι απο πιτσιρικάδες τα χείριστα για το linux χωρίς βεβαίως να έχουν δει ούτε μια φορά από κοντά το γραφικό του περιβάλλον.Δηλώνω αμετανόητος εραστής του Linux από τότε που το ανακάλυψα και δεν επιστρέφω πιά πίσω.
Από Nvidia control panel δεν γίνετε; Με τον ίδιο τρόπο με Ubuntu;
P.S. Βάλε και εδώ Synaptic !!!
ΔΕν ξέρω αλλά είναι λίγο περίεργ η κατάσταη.
Το pc είναι ένα παλιό Ρ4 στα 2GHz,πέρσυ του έβαλα μια μνήμη 1Ghz και μια κάρτα 6200.
Ενώ λογικά θα έπρεπε να πετάει(τουλάχιστον σε απλές εφαρμογές) ακόμα και χωρίς τους drivers της κάρτας στην κυριολεξία σέρνετε.
Ενώ η 1200x960 ανάλυση που έχω στο ubuntu με την ίδια οθόνη παίζει κανονικά στα Kubuntu τα γράμματα είναι μεγαλύτερα
Η ανάλυση έρχεται στα κανονικά επίπεδα με βγάλμένους τους drivers της κάρτας ρυθμίζοντάς τη απ το μενού του λειτουργικού.
ΣΕ κάποια φάση χθές (χωρίς του drivers) κόλλησε κανονικάΕχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά στο μηχάνημα.
-
Έβαλες τους Restricted Drivers της κάρτας και αντιμετωπίζεις ακόμα πρόβλημα;
Στo Kubuntu το γραφικό περιβάλλον έχει πρόβλημα εξού και τα κολλήματα καθώς η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι ίδια με αυτή που αναπτύσει επίσημα το KDE. -
Ο χρήστης dotnemesis έγραψε:
Στo Kubuntu το γραφικό περιβάλλον έχει πρόβλημα εξού και τα κολλήματα καθώς η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι ίδια με αυτή που αναπτύσει επίσημα το KDE.Δηλ το KDE στο Kubuntu δεν είναι.....KDE?
Κι αν είναι έτσι ποιές διανομές έχουν το 'original' KDE? -
Ειναι.
-
Και τι λέει ο καθένας?
Οντως το Kubuntu έχει προβλήματα? -
ΤΙ ερωτησεις ειναι αυτες ρε Μακη ;
Εγω δεν εχω κανενα. Bugs υπαρχουν για να διορθωνονται.
Για το πιο πανω, και συγκεκριμενα για το ubuntu, παιρνουν το GNOME, και δουλευει η Canonical πανω του. Αλλαγες και διορθωσεις προωθουνται και προς τα πισω για την εξελιξη του GNOME. -
Ο χρήστης dotnemesis έγραψε:
Στo Kubuntu το γραφικό περιβάλλον έχει πρόβλημα εξού και τα κολλήματα καθώς η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι ίδια με αυτή που αναπτύσει επίσημα το KDE.Τα Bold δοκίμασες;;;
-
Το KDE 4.* στο Κubuntu υποστηρίζεται από μια ομάδα της Canonical με ότι συνεπάγεται αυτό. Στις τελευταίες εκδόσεις βέβαια έχει βελτιωθεί αισθητά. Το KDE με official support θα το βρεις σε διανομές όπως οι Archlinux, Opensuse και Mandriva. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή είναι Archlinux + KDEmod. Η δεύτερη καλύτερη είναι Ubuntu.
-
delete
-
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Στo Kubuntu το γραφικό περιβάλλον έχει πρόβλημα εξού και τα κολλήματα καθώς η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι ίδια με αυτή που αναπτύσει επίσημα το KDE.Τα Bold δοκίμασες;;;
Τους κλειστούς οδηγούς έβαλα απ το 'οδηγοί υλικού' αλλά είναι κουκουρούκου
Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη επιλογή είναι Archlinux + KDEmod
Ναι !
Και στήσιμο κανά απόγευμα !
Άλλη δουλειά δεν είχαμε, απ' το να πληκτρολογούμε εντολές...Η αλήθεια είναι ότι είμαι με το μισό πόδι κατά Arch μεριά
Εχει φασαρία όντως στην εγκατάσταση αλλά το βάζεις μια φορά και τέλος
Σίγουρα για να εγκαταστήσεις κι όλα τα προγράμματα που θέλεις θα χρειαστείς καα δυό μέρες αλλά χαλάλι του. -
delete
-
Εγώ προσωπικά κάθε εξάμηνο κάνω αναβάθμιση.
LiNuX Forum