Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    BMW 316 ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ?
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. BMW 316 ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ?
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 6 / 10
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    63
    189
    629
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      skye last edited by

Ο χρήστης MICZ έγραψε:

Δεν πειράζει όμως εμένα μου αρέσει το 116 και ας λένε οι άλλοι (που δεν λένε) ότι τους καπνίσει. Εγώ μόνο ξέρω τι είναι αυτό που γουστάρω στο αμάξι μου. Στους άλλους περισσεύει...

σαφως και σε μας περισσευει αν εσενα σ'αρεσει, αλλα απο περιεργεια: τι ειναι αυτο που γουσταρεις στο αμαξι σου;

Ελεύθερη αγορά δεν σημαίνει και ανεξέλεγκτη διαμόρφωση τιμών χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε έχουμε στρέβλωση, κάτι δεν λειτουργεί σωστά και αυτό το κάτι δεν είναι απαραίτητα σχετικό με την κρατική μηχανή, μπορεί να έχει σχέση και με την συμπεριφορά του καταναλωτή.

συγγνωμη αλλα οπως ειπε και το gaykid μιλαμε για ...πολυτελειες και οχι για μακαρονια..
      αληθεια, τα Rolex ειναι υπερτιμημενα; ποση πια τεχνολογια κρυβει ενα απλο ρολεξ μερικων χιλιαδων ευρω, που να δικαιολογει την τιμη του;
      απλα τα πραγματα, bmw = πολυτελες αυτοκινητο. το γεγονος οτι πολλοι ελληνες εχουν, για μενα τουλαχιστον, περιεργη αποψη για το ποσα λεφτα πρεπει να εχουν προκειμενου να αγορασουν καποιο ακριβο αυτοκινητο, ειναι αλλη κουβεντα...
      αν μιλαμε αντικειμενικα, σαφως δεν αξιζει τα λεφτα της γι'αυτα που προσφερει η 316. αλλα σ'ενα κοσμο που μπορεις να αγορασεις ενα swatch με 100 ευρω και να κανεις τη δουλεια σου το ιδιο καλα με ενα ρολεξ των 7000 ευρω, αν ο κοσμος λειτουργουσε με το τι αξιζει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ = συμφερει... γ@μησε τα

Για μένα BMW και Mercedes εννοούνται τα οχήμτα άνω των 2.500 κυβικών και κατά βάση ατμόσφαιρα ...
      Αυτή είναι η ιστορία και η κουλτούρα των δύο εταιρειών.

δε νομιζω
      αυτο θα εβγαζε απ'εξω την 2002, την 1602 κοκ
      το θεμα ειναι να εχεις ενα αυτοκινητο, το οποιο, εφοσον ειδικα το εχεις χρυσοπληρωσει, να μπορεις να κινηθεις αξιοπρεπως σβελτα, οταν οι συνθηκες το απαιτουν (πχ προσπερασμα). με την 2002 για τα μετρα της εποχης μπορουσες. και με την προηγουμενη slk Κ με τα 193 αλογα... με την 316 ομως οχι..

Εφόσον κάποιος καταλαβαίνει τι αγοράζει (ένα αργό αυτοκίνητο συγκριτικά με αυτά που μπορεί να αγοράσει με τα ίδια λεφτά δηλαδή) και γιατί το αγοράζει (επειδή του έκανε κλικ) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε πρέπει να απολογηθεί σε κάποιον ή να επιχειρηματολογήσει. Του άρεσε αυτό που πήρε και τέλος.

Να επιχειρηματολογήσει θα χρειαστεί όταν πει πχ 'Πήρα την 316 και επειδή είναι BMW είναι καλύτερη και γρηγορότερη από ένα Golf GTi που κάνει τα ίδια (και λιγότερα) λεφτά'.

+κιδ

Δεν χρειάζεται να οδηγήσεις τον άσσο για να καταλάβεις ότι δεν έχει σχέση με την ιστορία της BMW ...

περι ορεξεως .... οσον αφορα τη σειρα 1 (ουτε μενα μ'αρεσει αισθητικα), αλλα η 135 οδηγικα ειναι απ'τα καλυτερα πακετα που εχει βγαλει η BMW...

Ίσως αυτοί που σκαρφαλώνουν στα 30 χιλ. με το ζόρι σκαρφαλώνουν εκεί, οπότε το 35 γι'αυτούς είναι άπιαστο όνειρο.

οι πιο πολλοι πιστευω κ εγω με το ζορι σκαρφαλωνουν εκει, αλλα μη γελιεσαι: υπαρχουν κ αλλοι που μπορουν να πανε παραπανω, αλλα δεν τους ενδιαφερει.. μπεμπα να'ναι και ο,τι να'ναι....

Επίσης υπάρχει στην οικογένεια (εγώ το αγόρασα 120i steptronic).Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο σ αυτές τις διαστάσεις.

Οσο για το Mondeo δεν λέω καλό αυτοκίνητο αλλά ίσως το πιό άσχημο της αγοράς.Μπλιάχ

sorry αδερφε αλλα με σειρα 1 και να μιλας για ασχημια κανει καπως

Επίσης: πόσο πιο γρήγορο και ασφαλές είναι ένα Mazda 6 1.8 125hp από μια 316 120hp; Έχουν ή δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις πάνω κάτω;

γρηγορη το θεμα δεν ειναι αν το mazda 6 1.8 ειναι καλυτερο overall ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ απο την 316 (για μενα ΔΕΝ ειναι αν θες τη γνωμη μου) αλλα οτι το mazda ειναι πιο value for money αγορα σε σχεση με την 316.. το θεμα ειναι το ποσο κοστιζει... γιατι συγκρινουμε δυο αυτοκινητα που εχουν διαφορα μεγαλυτερη απο 10 χιλιαδες ευρω... στα λεφτα της 316 παιζεις με το 2.5 το 6αρι

H Ferrari γιατί δεν χρησιμοποιεί άραγε ?

η Πορσε παντως χρησιμοποιει παραδοσιακα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        nomikosas last edited by

Ο χρήστης sv2 έγραψε:

Για το Mondeo τι καλύτερο επιχείρημα θέλεις από το κακόγουστο design του ?

σωστοςςς.. απλα δεν βλεπεται...
        • N
          nozomi last edited by

-edit-

• G
            geko last edited by

Ο χρήστης sv2 έγραψε:
            Τις περισσότερες φορές το φθηνότερο αποδεικνύεται ακριβότερο....

Έκανες αυτόματα αυτό που γράφω, απάντησες χωρίς να σκεφτείς λογικά

Αν βάλεις κάποιον να επιλέξει ανάμεσα σε δύο προιόντα** με ακριβώς ίδιες προδιαγγραφές**, το ένα επώνυμο και ακριβό και το άλλο ανώνυμο και φθηνό, αν όχι όλοι τότε τουλάχιστον η πλειοψηφία θα επιλέξει το ακριβό. Η διακιολογία συνήθως είναι ότι το φθηνό δεν είναι 'καλό', είναι μεταλλαγμένο, έχει συντηρητικά, (+)θα βγεί ακριβότερο (+).... κτλπ

Θα προσπεράσουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο με όσους οδηγούν τα κάτωθι:
            -Ford Mondeo 1.6
            -Mazda 6 1.8
            -Toyota Avensis 1.6
            -Citroen C5 1.8
            -Nissan Qhasqai 1.6
            -VW Passat 1.4 TSI
            κ.ο.κ

HF είπαμε, αυτά για τους μερακλήδες, το 316 για τους μαράκες

• N
              nikos last edited by

Ρε σεις...αφήστε τον κόσμο να αγοράζει οτιδήποτε θέλει και μπορεί.

Επειδή μου είχαν δώσει μια 316i όταν είχα αφήσει το δικό μου για λάδια κλπ...είναι πραγματικά πιο αργή και από τη καθυστέρηση ...αλλά έχει την άνεση, κύλιση, φρένα, τιμόνι, θέση οδήγησης μιας BMW.

Πέρα από το γεγονός ότι ο καθένας αγοράζει αυτό που τον ικανοποιεί και τον ενδιαφέρει η παθητική ασφάλεια για την οικογένειά του...αρκετές 316i είναι εταιρικές...άρα εκεί οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Μη κράζετε λοιπόν τόσο...

Ααα...και μη ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα η επιλογή 318d δε παίζει...

Nikos @ YouTube

• elteo
                elteo last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:

Αν αυτός που αγοράζει 316 είναι κομπλεξάρας, τι να πούμε για τους άλλους που τον...κοροϊδεύουν για την επιλογή του, επειδή αυτοί είναι 'πιο έξυπνοι' κι αγόρασαν κάτι άλλο;

...κομπλεξάρας δεν είναι αυτός που πήρε 316 αλλά αυτός που πήρε 316 και έβγαλε το διακριτικό για να μην φαίνεται ότι είναι 316.

Οι άλλοι πιο έξυπνοι με τα ίδια χρήματα ΕΑΝ τα είχαν θα αγόραζαν σίγουρα κάτι πιο value4money γιατί σου κάνει εντύπωση; Δεν θέλουν όλοι πουλ-μουρ. Εσύ που βγάζεις και από τις αγορές...εεε..την μύγα ξύγκι θα έπρεπε να το καταλάβεις.

Για το σχόλιο περι ασχήμιας Μοντέο, νταξ τώρα όλα υποκειμενικά είναι. Μην το πάμε στο design γιατί και η 120 steptronic δεν είναι καλλονή.

• N
                  nomikosas last edited by

Ο χρήστης elteo έγραψε:

Για το σχόλιο περι ασχήμιας Μοντέο, νταξ τώρα όλα υποκειμενικά είναι. Μην το πάμε στο design γιατί και η 120 steptronic δεν είναι καλλονή.

η σειρα 1 σε 3θυρη ειναι ολα τα λεφτα.. ειδικα σε ασπρο......

• N
                    nikos last edited by

Ο χρήστης nomikosas έγραψε:

η σειρα 1 σε 3θυρη ειναι ολα τα λεφτα.. ειδικα σε ασπρο......

Και σε μπλε

http://img161.imageshack.us/img161/1826/dsc01991sd7.jpg

Nikos @ YouTube

• D
                      dstou last edited by

Υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης για θέματα που άπτονται της αισθητικής του καθενός?
                      Και εν πάσει περιπτώσει υπάρχει και thread για τις καγκουριές, αν νομίζετε ότι εντάσσονται εκεί.

Επαναθέτω το ζήτημα. Υπερτιμημένη BMW 316.Γιατί ?
                      Αν υπάρχει κάτι νέο και σχετικό ας αναρτηθεί.

• H
                        highfidelity last edited by

Ο χρήστης Nozomi έγραψε:

Άλλο ένα λαμπρό επιχείρημα! Η γιαγιά μου γιατί δεν έχει καρούλια; Άρα τα καρούλια είναι άχρηστα!

Kαλά θα μας τρελάνεις ? Εσύ το γύρισες στα υπεραυτοκίνητα και εγώ απλά σου θυμίζω τις επιλογές του προτύπου γι'΄αυτά...

Τι έκανα;
                        Η επιλογή της Ferrari θα έπρεπε ν'ακολουθείται απ' όλους; Και η Porsche που επιμένει στους εξακύλινδρους boxer με ή χωρίς turbo είναι για τα μπάζα;

Εξαιρετικά πολιτισμένος κόσμος, τόσο που αγνοούν τον επικεφαλής εκκεντροφόρο, τον άμεσο ψεκασμό τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη, τα turbo diesel μοτέρ και τα έξυπνα ηλεκτρονικά...

Καλά αφού η αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία για σένα δεν το 'κατέχει το άθλημα' προφανώς δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε ντόκτορα της αυτοκίνησης ...

Πιο άθλημα κατέχει δηλαδή; Οι αμερικάνοι δεν τρώνε ξύλο από τους ιάπωνες στο ίδιο τους το σπίτι (την αμερικανική αγορά;). Αυτοί δεν είναι που είναι υπερχρεωμένοι και μπαινουν μέσα κάποια δις δολάρια τον χρόνο, επειδή φτιάχνουν ανοικονόμητα SUVλάκια ενώ οι καταναλωτές αγοράζουν οικονομικά και υβριδικά; Ποιο supercar έβγαλε η αμερική αντίστοιχο με τα ευρωπαϊκά; Ένα GT40 πριν...40 χρόνια, από τότε, μια Corvette και ένα Viper κι ο κόσμος όλος. Δες στην Ευρώπη τι βγαίνει.

Τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για τον εαυτό σου, δεν δήλωσα για τον εαυτό μου τίποτε. Ήρεμησε λιγουλάκι, κακό δεν κάνει...

Θα προσπεράσουν ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ίδιο τρόπο με όσους οδηγούν τα κάτωθι:
                        -Ford Mondeo 1.6
                        -Mazda 6 1.8
                        -Toyota Avensis 1.6
                        -Citroen C5 1.8
                        -Nissan Qhasqai 1.6
                        -VW Passat 1.4 TSI
                        κ.ο.κ
                        Όλα αυτά είναι αυτοκίνητα αντίστοιχων επιδόσεων (άντε το Passat ίσως είναι λίγο καλύτερο χάρη στην ροπή του turbo )

Όλα αυτά τα παραπάνω Ι.Χ δεν κοστίζουν γυμνά 30 χιλιάρικα. Ελπίζω αυτό να σου αρκεί.

Γιατί να μου αρκεί; Το ότι δίνει κάποιος 30 χιλιάρικα, συνεπάγεται επιδόσεις; Ποιος τους βάζει αυτούς τους κανόνες; Κι εγώ θα έλεγα πως στα 30 χιλιάρικα αγοράζεις ποιότητα, κι όμως υπάρχει και το Leon Cupra, που το εσωτερικό του είναι άμεσα συγκρίσιμο με του Cuore, τι πάει να πει; Ο καθένας δίνει τα λεφτά του εκεί που τα έχει ανάγκη, αν δεν έχεις τις επιδόσεις δεν τα δίνεις.
                        Το να σε ενοχλούν οι επιδόσεις στην 316 και όχι στο 6, επειδή το δεύτερο είναι ...φθηνότερο, είναι το λιγότερο σχιζοφρενικό!

Πάρε μετά ένα Lada Samara να γουστάρεις: *' Μπορεί να μην κάνει τίποτε καλά, αλλά αφού μού το χάρισαν, είμαι ευχαριστημένος!' *

Η Γερμανοί ΔΕΝ αγοράζουν 316, άρα κάτι ξέρουν. Οι Έλληνες δεν αγοράζουν πχ το Mazda 3

Εδώ μου τα χαλάς φίλε ντόκτορα της αυτοκίνησης.
                        Γνώστης και ανορθόγραφος ?

Δεν μου λες, την παλεύεις;

Ωραία, να φτιάξω μια λίστα με όσους θα ήθελα να χλευάσουμε; Πάμε:
                        -Όλους τους κάγκουρες. Ακόμη και ίχνος βόδι κιτ να έχει το αυτοκίνητο, θέλω ΟΥΥΥΥΥ!
                        -Όλους όσους αγοράζουν άσχημα αυτοκίνητα! Δηλαδή, σχεδόν ό,τι έρχεται από Κορέα, κάμποσα γιαπωνέζικα, μερικά από VAG , άλλα από Γαλλία και πολλά από ΗΠΑ, γενικώς θέλω ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!
                        -Όλους όσους αγοράζουν ένα αξιόπιστο , άθλιο κουβά , γιατί δεν είναι ραλίστες!
                        -Όλους όσους αγοράζουν Skoda, γιατί είναι Skoda.
                        κ.ο.κ
                        Τι λες;

• μέσα
                        • είναι σχετικό το είναι άσχημο και σίγουρα πολύ υποκειμενικό.
                        • γιατί για κουβά αποδοκιμασία ΟΥΥΥ ? Εδώ μιλάμε για άτομα που δίνουν 30 χιλιάρικα, δεν παίρνεις κουβά στα 30 χιλιάρικα. Και τι υπεραπλουστευτική λογική (ραλίστας κτλ.) είναι αυτή ?
                          Εδώ μιλάμε για αυτοκίνητα με αξιοπρεπείς ιπποδυνάμεις για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και όχι για κάγκουρες που έχεις στο μυαλό σου εσύ ...
                        • που ανέφερα εγώ ότι τα Skoda δεν είναι άξια σεβασμού ? Ένα Fabia turbo-diesel είναι αξιοπρεπέστατη επιλογή.
                          Ειληκρινά είναι κουραστικός ο διαλογος μαζί σου με τα μυαλά που κουβαλάς.
                          Συνέχιζε να βάζεις emoticon αφού δεν μπορείς αλλιώς να συζητήσεις.

-Έξω
                        -Οπως σχετικό είναι και το αργό και το γρήγορο
                        -Γιατί όχι; Τα 30Κ είναι το απόλυτο όριο δηλαδή; Αν ο κουβάς κάνει 20Κ είσαι ΟΚ, αλλά στα 30Κ χαλιέσαι;
                        Μιλάς ΕΣΥ για υπεραπλουστευτική λογική;
                        -Τα Skoda τα ανέφερα εγώ. Το Fabia είναι το λιγότερο ένα πανάθλιο, πανάσχημο όχημα, που θα πρέπει να σε πληρώνουν για να το οδηγείς. Όχι και να πληρώσεις. Για να μην μιλήσω για κάτι κορεάτες...

Μιλάς εσύ αγαπητέ μου για ...μυαλά;
                        (τα εμότικον στα forum χρησιμοποιούνται ακριβώς για να διευκολύνουν την συζήτηση)

• 8
                          888888 last edited by

Tελικα καποιος με skoda ή με κοερατικο πρεπει να σου χει κανει 'ζημια' εσενα...

• G
                            g60 last edited by

Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
                            κι όμως υπάρχει και το Leon Cupra, που το εσωτερικό του είναι άμεσα συγκρίσιμο με του Cuore,

Kόψε τις μαλακίες

Εγραψες κι άλλες πολλές που δεν είμαι σε θέση να quotάρω καμιά ώρα.........ΕΛΕΟΣ,κόψτε τα ρημαδια τα λεξοτανηλ και το Αλτις.....αααα και το αφυδατωμένο φαγε ,συρικνώνει το κόκαλο λόγω έλειψης ασβεστίου και σας πιέζει τον εγκέφαλο....

• R
                              red_army7 last edited by

Μαλλον δεν καταλαβαινετε ποιο ειναι το ζητημα. ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι η bmw βγαζει εξαιρετικα αυτοκινητα. Και η 316 δεν ειναι κακο αυτοκινητο, αλλα οπως λεει και ο τιτλος ειναι υπερτιμημενη. Αν κοστιζε οσο κοστιζει στην Γερμανια τοτε ναι θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση. ΟΣΟΙ στην Ελλαδα αγοραζουν με 30.000 ευρο την 316 ειναι κολλημενοι στον εγγεφαλο. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΜΑΞΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Με 30.000 ευρο πας και παιρνεις το octavia rs που δεν υστερει σχεδον καθολου σε ποιοτητα και παθητικη ασφαλεια απο την bmw ,αλλα ειναι πολυ μπροστα σε θεμα επιδοσεων και κρατηματος στο δρομο. Φυσικα στην Ελλαδα των κυβερνησεων ΝΔ-Πασοκ οι μισοι Ελληνες ζουν μονο για να κανουν επιδειξη στο γειτονα και για αυτο οι εταιριες μας θεωρουν μ@λακες και μας ξεσκιζουν στις τιμες. Το S2000 στην Αμερικη κανει τα μισα λεφτα απ'οτι εδω. Στην Γερμανια οι bmw,mercedes,toyota κ.τ.λ το ιδιο. Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η τιμιολογικη πολιτικη των εταιριων ακομα και αν φυγει ο Αλογογκουφης και ερθει ενας υπουργος που καταργησει ολους τους φορους. Οσο υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες Ελληνες που ζουν για να κανουν επιδειξη και να λενε οτι εχουν bmw δεν προκειται να αλλαξει τιποτα

• G
                                g60 last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
                                Μαλλον δεν καταλαβαινετε ποιο ειναι το ζητημα. ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι η bmw βγαζει εξαιρετικα αυτοκινητα. Και η 316 δεν ειναι κακο αυτοκινητο, αλλα οπως λεει και ο τιτλος ειναι υπερτιμημενη. Αν κοστιζε οσο κοστιζει στην Γερμανια τοτε ναι θα ηταν εξαιρετικη περιπτωση. ΟΣΟΙ στην Ελλαδα αγοραζουν με 30.000 ευρο την 316 ειναι κολλημενοι στον εγγεφαλο. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΜΑΞΙ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Με 30.000 ευρο πας και παιρνεις το octavia rs που δεν υστερει σχεδον καθολου σε ποιοτητα και παθητικη ασφαλεια απο την bmw ,αλλα ειναι πολυ μπροστα σε θεμα επιδοσεων και κρατηματος στο δρομο. Φυσικα στην Ελλαδα των κυβερνησεων ΝΔ-Πασοκ οι μισοι Ελληνες ζουν μονο για να κανουν επιδειξη στο γειτονα και για αυτο οι εταιριες μας θεωρουν μ@λακες και μας ξεσκιζουν στις τιμες. Το S2000 στην Αμερικη κανει τα μισα λεφτα απ'οτι εδω. Στην Γερμανια οι bmw,mercedes,toyota κ.τ.λ το ιδιο. Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η τιμιολογικη πολιτικη των εταιριων ακομα και αν φυγει ο Αλογογκουφης και ερθει ενας υπουργος που καταργησει ολους τους φορους. Οσο υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες Ελληνες που ζουν για να κανουν επιδειξη και να λενε οτι εχουν bmw δεν προκειται να αλλαξει τιποτα

+1 δις σε όλα
                                Το πρόβλημα είναι στον βλαχοέλληνα

• N
                                  nikos last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
                                  Με 30.000 ευρο πας και παιρνεις το octavia rs που δεν υστερει σχεδον καθολου σε ποιοτητα και παθητικη ασφαλεια απο την bmw

Καλά νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός τώρα εδώ. Ίδια ποιότητα το Skoda με τη BMW σε καμία περίπτωση δεν έχει.

Από κει πέρα...κανείς σας δε μπορεί να καταλάβει ότι μερικοί άνθρωποι δε θέλουν γκάζια, 200 άλογα και τούρμπο...δε θέλουν να τα στήνουν στα φανάρια...αλλά θέλουν να πάρουν μια BMW με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Συμφωνώ ότι στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένη η 316i, ούτε κι εγώ θα την έπαιρνα ΠΟΤΕ...αλλά αφήστε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του και μη τους λέτε ψώνια κλπ...άλλωστε το 50% των 316i τουλάχιστον...είναι εταιρικές.

Nikos @ YouTube

• R
                                    red_army7 last edited by

Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:

Με 30.000 ευρο πας και παιρνεις το octavia rs που δεν υστερει σχεδον καθολου σε ποιοτητα και παθητικη ασφαλεια απο την bmw

Καλά νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός τώρα εδώ. Ίδια ποιότητα το Skoda με τη BMW σε καμία περίπτωση δεν έχει.

Από κει πέρα...κανείς σας δε μπορεί να καταλάβει ότι μερικοί άνθρωποι δε θέλουν γκάζια, 200 άλογα και τούρμπο...δε θέλουν να τα στήνουν στα φανάρια...αλλά θέλουν να πάρουν μια BMW με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Συμφωνώ ότι στην Ελλάδα είναι υπερτιμημένη η 316i, ούτε κι εγώ θα την έπαιρνα ΠΟΤΕ...αλλά αφήστε τον κόσμο να κάνει τις επιλογές του και μη τους λέτε ψώνια κλπ...άλλωστε το 50% των 316i τουλάχιστον...είναι εταιρικές.

Διαφωνω για την ποιοτητα,αλλα ας συμφωνησω για την οικονομια της συζητησης. Ενα VW passat 2.0 ή 1400 tsi παλι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη και ειναι και πιο φθηνο. Τα πραγματα ειναι απλα και δεν χρειαζεται να τα κανουμε δυσκολο. Ο Ελληνας θελει bmw και mercedes για επιδειξη. ΤΕΛΟΣ

• P
                                      pai-mei last edited by

Ο χρήστης skye έγραψε:

περι ορεξεως .... οσον αφορα τη σειρα 1 (ουτε μενα μ'αρεσει αισθητικα), αλλα η 135 οδηγικα ειναι απ'τα καλυτερα πακετα που εχει βγαλει η BMW...

Eίναι πολύ καλή οδηγικά, όντως, και το edl κάνει αξιόλογη δουλειά για αυτό που είναι -τουλάχιστον μέχρι να κουράσει τα φρένα και ο διαφορισμός να αυξηθεί. Το μόνο που θέλει δουλειά στην 135 είναι το rebound πίσω, γιατί έχει μια τάση να εκτονώνεται έντονα η ουρά σε περάσματα από μεγάλα εγκάρσια bump.
                                      Προσωπικά, πάντως, θεωρώ καλύτερη οδηγικά την 335. Η 135 όμως μ'αρέσει περισσότερο σε διαστάσεις, είναι πολύ κοντά στις ε30 και ε36, ιδίως στην πρώτη. Αν ήταν και όμορφη...

Σόρι για τη διακοπή, συνεχίστε τη σύζητηση...

• N
                                        nozomi last edited by

-edit-

• N
                                          nikos last edited by

Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
                                          Με τον High Fidelity δεν ξανασχολούμαι και ας βάλει όσα ηλίθια emoticons θέλει.

Όσον αφορά το παρακάτω:

Φίλε Νίκο, πέρα απ' τις κόντρες (όχι πως δεν μπαίνεις στον πειρασμό καμμιά φορά να κάνεις), το θέμα είναι επιτέλους η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ.
                                          Επιτέλους όλοι πιτσιρικάδες είσαστε εδώ μέσα που κάνετε κόντρες στα φανάρια ?
                                          Αν θέλεις κάνε ενα ταξίδι Αντίρριο-Ιωάννινα και θα καταλάβεις περί τίνος ομιλώ.
                                          Έπειτα στις BMW υπάρχει αυτό που λέμε 'ποιότητα κύλισης'.
                                          Αν γουστάρεις φανάρια πάρε ένα καραβελτιωμένο Punto 900 κιλών και 400 αλόγων και σκίσε κ@λους ... Αυτό επιθυμείς ?
                                          Θα συμφωνήσω ότι η BMW 316 είναι ένα πολύ καλό όχημα, αλλά σε καμμιά περίπτωση δεν αξίζει 30 χιλιάρικα.
                                          Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είμαστε στις highway όπου βάζεις το cruise control και πηγαίνεις.
                                          Το ανάγλυφο της χώρας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να έχεις μια στοιχειώδη ιπποδύναμη.
                                          Στο σασί της 3άρας αυτό μεταφράζεται στα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 170 άλογα που έχει το 2λιτρο μοτέρ (προσωπική εκτίμηση).

Συμφωνώ μαζί σου γιατί έχω συνειδητοποιήσει και μόνος μου πόσο σημαντική είναι αυτή η ριμάδα τη ενεργητική ασφάλεια όταν δε χρειάζεται να δαγκώσω τη ταυτότητά μου για να προσπεράσω.

Το αν αξίζει η όχι τα 30Κ είναι μια υποκειμενική κουβέντα κατά την άποψή μου γιατί ο καθένας αξιολογεί την αγορά του (και συνεπώς αν αξίζουν ή όχι τα χρήματα που δίνει) με διαφορετικά κριτήρια.

Ναι είναι αργή η 316i όσο αργή είναι και η 159 1.8 για παράδειγμα ή όσο αργό ήταν το προηγούμενο Α4 1.6...αλλά ο κόσμος τα αγοράζει για αυτό που προσφέρουν πέρα από τις επιδόσεις.

Πάντως (επαναλαμβάνω) ότι οι πιο πολλές 316i που έχω δει, έχουν ή σηματάκι AVIS πίσω, ή Hertz ή οτιδήποτε άλλο leasing...

Διαφωνω για την ποιοτητα,αλλα ας συμφωνησω για την οικονομια της συζητησης. Ενα VW passat 2.0 ή 1400 tsi παλι ειναι πολυ καλυτερη επιλογη και ειναι και πιο φθηνο. Τα πραγματα ειναι απλα και δεν χρειαζεται να τα κανουμε δυσκολο. Ο Ελληνας θελει bmw και mercedes για επιδειξη. ΤΕΛΟΣ

ΟΚ διαφωνείς, αλλά κάνεις λάθος. Μπες σε ένα Skoda και μπες και σε μια 3άρα...τώρα τι άλλο να πω.

Ο Έλληνας είναι σε γενικές γραμμές ψώνιο...συμφωνούμε εδώ (μη ξεχνάμε ότι πριν κάποια χρόνια είμασταν η πρώτη χώρα σε κινητά τηλέφωνα)...αλλά μη βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι. Αυτό είναι που με εκνευρίζει!

Όλοι όσοι έχουν BMW ή Mercedes ή Audi ΔΕ το κάνουν για επίδειξη...

Nikos @ YouTube

• H
                                            highfidelity last edited by

Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
                                            Με τον High Fidelity δεν ξανασχολούμαι και ας βάλει όσα ηλίθια emoticons θέλει.

Ακόμη κι αν βάλω αυτό --> ;

Σόρι για τη διακοπή, συνεχίστε τη σύζητηση...

Εγκάθετε!

κι όμως υπάρχει και το Leon Cupra, που το εσωτερικό του είναι άμεσα συγκρίσιμο με του Cuore,

Kόψε τις μαλακίες

Εγραψες κι άλλες πολλές που δεν είμαι σε θέση να quotάρω καμιά ώρα.........ΕΛΕΟΣ,κόψτε τα ρημαδια τα λεξοτανηλ και το Αλτις.....αααα και το αφυδατωμένο φαγε ,συρικνώνει το κόκαλο λόγω έλειψης ασβεστίου και σας πιέζει τον εγκέφαλο....

Άλλη μια βαθυστόχαστη δήλωση... Δεν μου λες αγαπητέ, πάλι στραβά ξύπνησες;
                                            Δεν θα δώσω συνέχεια, γιατί το βρισίδι το έχεις εύκολο και πρόχειρο και δεν έχει καθόλου πλάκα... Πες τα καλύτερα με το καινούριο φρούτο που προέκυψε και έχει την απόλυτη γνώση της επιβίωσης στον άξονα Αντιρρίου - Ιωαννίνων...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9