-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Μήπως το δοκίμασες σε μικρές ταχύτητες ή απλά δεν το αισθάνθηκες να μπαίνει (λεω τωρα);
Λές εσύ τώρα...
Δε νομίζω η δευτέρα μου στον κόφτη και η τρίτη μου ψηλά να βγάζουν λίγα χιλιόμετρα.
Εχεις ρωτησει κανεναν μηχανικο της Vag (που να ξερει πεντε πραγματα παραπανω απο τους υπολοιπους) μηπως και παιρνει καμμια αναβαθμιση το λογισμικο του ESP, ή πως ακριβως λειτουργει, και αν λειτουργει τελικα το XDS με το κουμπακι πατημενο στο off?
Aν το νιωθεις με το ESP off να μην δουλευει καθολου το XDS, τοτε μου φαινεται μλκια
η ολη ιστορια, αφου ετσι θα ανοιγει τροχια στην στροφη αν μπεις με πολλα, (θα ειναι κυριως υποστροφικο δηλαδη) με το γενικοτερο στησιμο που εχει, συν το ESP που δεν βγαινει ποτε... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μήπως το δοκίμασες σε μικρές ταχύτητες ή απλά δεν το αισθάνθηκες να μπαίνει (λεω τωρα);
Λές εσύ τώρα...
Δε νομίζω η δευτέρα μου στον κόφτη και η τρίτη μου ψηλά να βγάζουν λίγα χιλιόμετρα.
Εχεις ρωτησει κανεναν μηχανικο της Vag (που να ξερει πεντε πραγματα παραπανω απο τους υπολοιπους) μηπως και παιρνει καμμια αναβαθμιση το λογισμικο του ESP, ή πως ακριβως λειτουργει, και αν λειτουργει τελικα το XDS με το κουμπακι πατημενο στο off?
Aν το νιωθεις με το ESP off να μην δουλευει καθολου το XDS, τοτε μου φαινεται μλκια
η ολη ιστορια, αφου ετσι θα ανοιγει τροχια στην στροφη αν μπεις με πολλα, (θα ειναι κυριως υποστροφικο δηλαδη) με το γενικοτερο στησιμο που εχει, συν το ESP που δεν βγαινει ποτε...Είχα διαβάσει οτι το XDS βαζει μονο το 5-10% απο τη μέγιστη δύναμη πέδησης. Στοχος δεν ειναι να 'φρενάρει' αισθητά απλα να 'κοψει' λιγο την (παραπανίσια) δύναμη του κινητήρα στο συγκεκριμένο τροχό και να περιορίσει ετσι λιγο την υποστροφη. Καθαρά βοηθητικό αξεσορι.
Νομίζω οτι σε όλα θα είναι ρυθμισμένο με τον ίδιο τρόπο απλα το Σιροκο Ρ εχει μεγαλύτερη δύναμη (αρα και το αισθάνεται κανένας πιο εύκολα) ή ισως να είναι και λιγο πιο 'αγρια' ρυθμισμένο (πχ να φρενάρει με 15% μεγιστης)...
- αυτο που ειπα για τα χλμ πάντως μπορει να ισχύει (πχ το οριο να ειναι 80χλμ), ξερω γω.
Στις Αλφα πως δουλευει το EQ2 αραγε; Γρηγόρη;
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Οντως στα VAG οπου γραφει ESP off = ASR off
οχι μπορει να γραφει μαζι esp/asr off
ας μεταφερθουν τα ασχετα, γιατι παλι απο κατω μου θα γραφτει το
-
-
Α θυμήθηκα κάτι ενδιαφέρον... στις δοκιμές που έκανα μια περίοδο με το EDL (ιδιο πραγμα με το XDS είναι απλα λειτουργεί μέχρι 50χλμ/ωρα) με το δικο μου γκολφ σε συνθήκες βρεγμένης ασφάλτου...
Με ASR off δουλευε το EDL. Απλα λογω απειρου νερου οταν εμπαινε το ABS (και φυσικα τοτε το EDL επινε καφε), εγω κυνηγουσα το απεναντι πεζοδρομιο αντι να στριψω... τρομακτικο λιγο...
Εικάζω λοιπον οτι ετσι λειτουργεί και το XDS/ESP off
(σορρυ αδμιν για το οφφ, κλεινω εδω)
-
Στις Αλφα πως δουλευει το EQ2 αραγε; Γρηγόρη;
υποδειγματικά...
καμία σχέση με των βαγκ...
σε καμία σύγχρονη αλφα ρομέο ή βαγκ δεν βγαίνουν 100% off ...
-
Α θυμήθηκα κάτι ενδιαφέρον... στις δοκιμές που έκανα μια περίοδο με το EDL (ιδιο πραγμα με το XDS είναι απλα λειτουργεί μέχρι 50χλμ/ωρα) με το δικο μου γκολφ σε συνθήκες βρεγμένης ασφάλτου...Με ASR off δουλευε το EDL. Απλα λογω απειρου νερου οταν εμπαινε το ABS (και φυσικα τοτε το EDL επινε καφε), εγω κυνηγουσα το απεναντι πεζοδρομιο αντι να στριψω... τρομακτικο λιγο...
Εικάζω λοιπον οτι ετσι λειτουργεί και το XDS/ESP off
(σορρυ αδμιν για το οφφ, κλεινω εδω)
Aρα, επιβεβαιωνεις ετσι τα λεγομενα και των δοκιμαστων, που μου ανεφεραν
ακριβως τα ιδια περι XDS.
Για το e-q2 της AR σου εστειλα π.μ. Ειμαστε ηδη off topic... -
Έκοψε κώλους πάλι το RSακι .Οι απαντήσεις στους επετειακούς 4τροχούς που βγήκαν σήμερα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Έκοψε κώλους πάλι το RSακι .Οι απαντήσεις στους επετειακούς 4τροχούς που βγήκαν σήμερα.τους πιστευεις? Αφου τα παιρνουν...
-
Τι να σου πω.Τώρα με έβαλες σε σκέψεις
-
θα επρεπε, γιατι αλλα λεγατε πριν 1 μηνα
-
Τα ίδια έλεγα αλλά μάλλον τα παλικάρια στην PGA έδωσαν κάτι παραπάνω και βγήκαν τα συγκριτικά που μπλόκαρε η Kosmocar στην δημασιότητα.
-
το rs τα σπαει, ειναι καλορυθμισμενο-στημενο με πολυ καλες δοκιμασμενες αλλα και νεες λυσεις ερχονται να πλαισιωσουν ενα συνολο που στην κατηγορια των γρηγορων gti βρισκεται στις κορυφαιες θεσεις(μαζι με fokus rs).
Θελω να το δω σε αντιπαραθεση με τον ανταγωνισμο για να φανουν οι αρετες του αλλα απο ενα τεστ που να προερχεται απο αξιοπιστο περιοδικο και οχι απο αυτα του λεγομενου 'ειδικου' τυπου βλεπε οτοτριτι. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα ίδια έλεγα αλλά μάλλον τα παλικάρια στην PGA έδωσαν κάτι παραπάνω και βγήκαν τα συγκριτικά που μπλόκαρε η Kosmocar στην δημασιότητα.μαλλον ξεχνας ευκολα, και δε θα επρεπε, λογω ηλικιας.
ισως φταινε και τα γυαλια βεβαια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα ίδια έλεγα αλλά μάλλον τα παλικάρια στην PGA έδωσαν κάτι παραπάνω και βγήκαν τα συγκριτικά που μπλόκαρε η Kosmocar στην δημασιότητα.
μαλλον ξεχνας ευκολα, και δε θα επρεπε, λογω ηλικιας.
Αυτά τα τρίχρωμα που φοράω λες
Είπαμε.Καλαμπούρι να γίνεται.Αυτό το στόχο νομίζω έχουν και οι φάτσες που γελάνε αλλά και το emoticon με το βλέμα που παίζει αριστερά δεξια στην πρώτη δημασίευση:iconcool:.Να μου τα έχονες εάν το έλεγα στα ίσα και χωρίς emoticons.Τότε να ξέρεις το πιστεύω μέχρι θανάτου αυτο που λέω.Θυμάμαι πολύ καλά τι έχω πει (και βεβαίως έκανα επανάληψη πριν απαντήσω ) και εμένω αλλά τώρα θα αν ανοίγουμε κουβέντα κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι για ένα τουτούνι θα γίνει εδω μέσα πόλεμος που θα καταλήξει έτσιΓι αυτό αφήστε να πέφτει και τίποτα κάτω ασχολίαστο απ' αυτά που λέγονται
Τώρα το ποιο είναι καλύτερο δεν με πολυενδιαφέρει καθώς δεν καίγομαι να πάρω κάποιο απ' αυτά. -
ε πες μας οτι κανεις πλακα συνεχως, να μη σε παιρνουμε στα σοβαρα χωρις λογο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε πες μας οτι κανεις πλακα συνεχως, να μη σε παιρνουμε στα σοβαρα χωρις λογοΣου είπα όποτε έχει τα συγκεκριμένα δύο emoticons δηλαδή αυτό και αυτό
Τις υπόλοιπες τα πιστεύω αυτά που λέω. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
θα επρεπε, γιατι αλλα λεγατε πριν 1 μηναΤα ίδια έλεγα αλλά μάλλον τα παλικάρια στην PGA έδωσαν κάτι παραπάνω και βγήκαν τα συγκριτικά που μπλόκαρε η Kosmocar στην δημασιότητα.
Και εσένα τι σε έχουνε δικηγόρο??
έχουμε μια γνώμη από εκεί και πέρα τι ζόρι τραβάς?? -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
θα επρεπε, γιατι αλλα λεγατε πριν 1 μηνα
Και εσένα τι σε έχουνε δικηγόρο??
έχουμε μια γνώμη από εκεί και πέρα τι ζόρι τραβάς??δεν ηξερα οτι πρεπει να παιρνω την αδεια σου για να γραφω
τι φοβασαι, μη πεσουν οι πωλησεις?
-
τα λέω αυτά γιατί μας τι λες ότι και καλά άλλα λέγαμε πριν και κάτι τέτοια.για σύνελθε.
Renault Megane 3 R.S.