-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εδω ο 1.4 8v (PSA) εχει ωραιο τραχυ ηχο,τοo:
Λεγε μαλακιουλες εσυ...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Λεγε μαλακιουλες εσυ...
τι λες ρε μπούμπη που έχει ωραίο ήχο ο 1,4 8v της psa...
την παλέυεις καθόλου???
τα καθαρίζεις καθόλου??
σαν σκουπάκι bd κάνει... -
Χαλαρώστε παρακαλώ.
-
Αν δεν καταλαβαινεις τι θα πει πλακα δεν φταιω εγω
Edit:οι χαρακτηρισμοι ανταποδιδονται -
Θερίζει το 1.6 μοτέρ της Renault.
Youtube Video -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Youtube Video -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Youtube VideoΠω πω ήχος
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Youtube VideoΠω πω ήχος
Ηχος,εμφανιση οτι θες εχει η Ρενα!!!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δε πα να κοπανιεσαι και κατω..
Προσωπικα ολους τους ηχους απο τα 8βαλβιδα citroen τους συμπαθω..Μ αρεσει κι εμενα που ακουγονται να δουλευουν αγρια.. Ειναι πολυ ωραιο στις αντηχησεις σε πλαγια εμποδια,φυτα σε επαρχιακους..Ταιριαζει απλα πολυ με το χαρακτηρα του αυτοκινητου..Νταξ προφανως και δε συγκρινονται σε vts 16v και τριλιτρα.. -
μια χαρα ειναι ...ιδιαιτερα στις χαμηλες - μεσαιες στροφες κανει ελαφρυ κροταλισμα και ακουγεται ωραιος.
ειναι τοσο φορεμενος που μπορω να τον καταλαβω ακομα και οταν ειμαι σε κλειστο χωρο και τον ακουω να περναει απ'εξω ( εχει χαρακτηριστικο ηχο με ενα απαλο κροταλισμα στην δευτερα )
16v με σκουπα που τον ακουω καθε φορα ειναι αλλο πραγμα! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μια χαρα ειναι ...ιδιαιτερα στις χαμηλες - μεσαιες στροφες κανει ελαφρυ κροταλισμα και ακουγεται ωραιος.
16v με σκουπα ειναι αλλο πραγμα!Αυτα ακριβως..
-
Κοιτα Χρηστο και 106_4_ever αν εννοει καποια μοτερ 1.4 απο xsara II ναι εχει δικιο καποιες φορες ακουγονται καπως αλλα μην χ_σω που δεν εχουν ωραιο ηχο οι TU!!!τραχυς καθαρος...
-
-
αυτο το μπιπ -μπιπ-μπιπ μπορει να το απενεργοποιησει ο οδηγος?
σαν να εχεις εισερχομενο fax ειναι -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
αυτο το μπιπ -μπιπ-μπιπ μπορει να το απενεργοποιησει ο οδηγος?
σαν να εχεις εισερχομενο fax ειναιΜάλλον όχι γιατί το έχω προσέξει σε όλα τα τεστ που του εχουν κάνει.
-
ειναι ομως καθαροαιμο μπιιιιπ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειναι ομως καθαροαιμο μπιιιιπ.Πρέπει νομίζω να είναι ο shift indicator αλλά δεν μπορώ να ορκιστώ κιόλας.Και που να ενοχλήσει το μπιπ.Στην αρχή σε εκνευρίζει αλλά μετά το ξεχνάς καθώς σε αποζημειώνει το αυτοκίνητο.
-
.Πρέπει νομίζω να είναι ο shift indicator αλλά δεν μπορώ να ορκιστώ κιόλας.Και που να ενοχλήσει το μπιπ.Στην αρχή σε εκνευρίζει αλλά μετά το ξεχνάς καθώς σε αποζημειώνει το αυτοκίνητο.
Μια μ@λακία και μισή είναι.
Epic fail toyota/lexus νο2 -
Νέο Megane Renault Sport Cup - Auto Τρίτη Test
Όπως το γαλλικό μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000 σκίζει τους αιθέρες, έτσι και το 'βαρύ' όπλο της ομοεθνούς Renault, το νέο Megane R.S., ανεβάζει την αδρεναλίνη στον επίγειο πιλότο της.Tο τμήμα Renault Sport Technologies της εν λόγω γαλλικής εταιρείας, το οποίο κατά το παρελθόν και το παρόν έχει παρουσιάσει πολλά σπορ μοντέλα όχι μόνο για πίστες αλλά και δρόμου, δίνει για ακόμα μια φορά τον καλύτερό του εαυτό στην περίπτωση του καινούριου Megane R.S. Το κορυφαίο -της γκάμας- μικρομεσαίο Renault ενσωματώνει την αγωνιστική τεχνογνωσία της φίρμας, με το αποτέλεσμα να την δικαιώνει πλήρως σε κάθε κομμάτι του αυτοκινήτου.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/11/megane-renault-sport-cup-auto-test.html -
.Πρέπει νομίζω να είναι ο shift indicator αλλά δεν μπορώ να ορκιστώ κιόλας.Και που να ενοχλήσει το μπιπ.Στην αρχή σε εκνευρίζει αλλά μετά το ξεχνάς καθώς σε αποζημειώνει το αυτοκίνητο.
από ότι θυμάμαι είναι ρυθμιζόμενος. Επιλέγεις εσύ τις στροφές όπου θέλεις να σε προειδοποιεί. Αυτό κοντά στις στροφές κάνει διακοπτόμενο ήχο και ακριβώς εκεί που πρέπει κάνει συνεχόμενο.
Έχει δοκιμαστεί ξανά στο Impreza WRX '04 αν θυμάμαι καλά και είναι αρκετά χρήσιμο αν ξέρεις τι κάνει.
Το δικό μου σκέτο βελάκι έχει και με βολεύει πολύ αλλά ώρες ώρες θέλω και μία ηχητική σήμανση.
Renault Megane 3 R.S.