-
το κυνηγητό στην Αλβανία του Top Gear μου θύμισε
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Youtube Videoπω πω, απαραδεκτο βιντεακι.. ελεος
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
πω πω, απαραδεκτο βιντεακι.. ελεος
Εγώ νόμιζα ό,τι θα του ρίξει ρουκέτα το ελκόπτερο...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
πω πω, απαραδεκτο βιντεακι.. ελεος
Εγώ νόμιζα ό,τι θα του ρίξει ρουκέτα το ελκόπτερο...
Πάντως πραγματικά χάλια το video
-
Θα το κανω οπως ο Bill
Παντος = Τασος Παντος, ποδοσφαιριστης Ολυμπιακου Πειραιως
Πάντως = παρ'όλ' αυτά -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Θα το κανω οπως ο BillΠαντος = Τασος Παντος, ποδοσφαιριστης Ολυμπιακου Πειραιως
Πάντως = παρ'όλ' αυτάτι έγραψα ρε ο μάπας
Διορθώθηκε -
-
Superchips Renaultsport Megane vs Ford Focus RS - Auto Express
Youtube Video -
-
Που πάνε μωρέ με τον ημιάκαμπτο...
-
Πολύ μου αρέσει το ριμάδι...λέτε να είναι πιο γρήγορο από R26R?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ μου αρέσει το ριμάδι...λέτε να είναι πιο γρήγορο από R26R?Σε καποιες πιστες, και σε συγκεκριμενες συνθηκες (βρεγμενο οδοστρωμα ενδεχομενως που δεν ευνοει τα στανταρ ημισλικ, αν δεν κανω λαθος λαστιχα του R26R...) εχει χρονομετρηθει γρηγοροτερα νομιζω. Σαφως δειχνει και τις πολυ υψηλες δυνατοτητες του, αλλα, δεν νομιζω οτι εκει κρυβεται η ουσια...
Η ουσια βρισκεται στην πιο 'αγωνιαρικη' αισθηση που σου παρεχει μεσα απο τα χειριστηρια του, -σε σχεση με τον ανταγωνισμο-, δηλαδη τον ηχο κινητηρα, τα φοβερα, ακουραστα, και με αγωνιστικη αισθηση-ακριβεια φρενα, το πιο σοβαρο και μηχανικου τυπου βοηθημα σε στροφες, το μπλοκε διαφορικο, και γενικοτερα το στησιμο του, που προοριζεται για σχεδον...αγωνιστικη χρηση.
Το θεμα , και κακο παραλληλα ειναι η τιμολογηση (και μεχρι προτινως κατω του μετριου υποστηριξη της Ελληνικης Renault ) του στην χωρα μας, -αλλα και η πολυ μετρια μεταπωληση γενικως αυτων των αυτοκινητων της Renault- αφου ενα 'μπλοκατο' Cup, εχει αρχικη τιμη περι τα 38κ περιπου. (χωρις αποσυρση, ή καποια αλλη εκπτωση...) -
χωρίς να έχω οδηγήσει το ρσ και μόνο βλέποντας από το βίντεο... θα ήθελα ένα πιο γρήγορο τιμόνι
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
17 Ιουνίου......Φοβερό Video
Που πάνε μωρέ με τον ημιάκαμπτο...
Πες τα ρε Κωνσταντίνε
Δεν το είδες το πίσω μέρος.Χάλι μάυρο.
Δεν συμμετέχει καθόλου μα καθόλουΠολύ μου αρέσει το ριμάδι...λέτε να είναι πιο γρήγορο από R26R?
Μέχρι στιγμής όπου το έχουν μετρήσει είναι γρηγορότερο στις πεισσότερες των περιπτώσεων
-
ηρεμηστε γαλλακια και απολαυστε το λιπτον
ενας ειναι ο αρχηγος στα hatchhttp://fastestlaps.com/comparisons/rena ... tback.html
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενας ειναι ο αρχηγος στα hatchhttp://fastestlaps.com/comparisons/rena ... tback.html
Ουαου RS3!
-
είναι λίγο ανόμοια σαν αυτοκίνητα χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω
-
γιατι? εμενα ιδια μου φαινονται
hatchback ειναι και τα 2, τωρα αν το ενα κανει ενα σωρο λεφτα παραπανω ειναι ασχετο
εγω εξεταζω ποιο ειναι το πιο γρηγορο hatch -
γιατι? εμενα ιδια μου φαινονταιhatchback ειναι και τα 2, τωρα αν το ενα κανει ενα σωρο λεφτα παραπανω ειναι ασχετο
εγω εξεταζω ποιο ειναι το πιο γρηγορο hatchέχει τετρακίνηση νομίζω το RS3 ή ιδέα μου είναι
Τι κάνει ας πούμε σε σύγκριση μ' ένα δυνατό Ιάπωνα με 4Χ4 -
megane vs rs3 δεν έχουν το ίδιο κοινό .... ένας που θέλει να πάρει hot hatch ... θα ήταν ποτέ μεταξύ των δύο ?? .... ακόμα και αν είχε τα €€ για το RS3.
Renault Megane 3 R.S.