Μέτα από προτροπή admin έκανα εδώ το post αν και είμαι of topic μιας και το θέμα είναι η χρήση του αυτοκινήτου από σπουδαστές στο εξωτερικό , ενώ το post μου έχει σχέση με σπουδές πάνω στο χώρο του αυτοκινήτου
Λοιπόν αισίως μπαίνω στο 4ο έτος σπουδών, είμαι στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων , και θα ήθελα να ρωτήσω τους ανθρώπους του χώρου αλλά και τους ξενιτεμένους του Forum τη γνώμη τους και τις συμβουλές τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τις σπουδές σχετικά με την αυτοκίνηση. Δύο επιπλέον στοιχειά , δεν κρύβω τη επιθυμία μου για προτίμηση της Ιταλίας καθώς και την εργασία εκεί.
Άλλο ένα γεγονός είναι πως μπορώ να εξειδικευτώ μέσα από τι σχολή μου στους τομείς:1) MANAGEMENT ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ 2) ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ 3) ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ 4) MARKETING 5) ΠΑΡΑΓΩΓΗ 6) ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 7) ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οπότε θα σας ήμουν ευγνώμον αν μου υποδείκνυατε πανεπιστήμια / τμήματα που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο καθώς και κάποιο link. Δεν κρύβω την επιθυμία μου να βρεθώ κοντά στο Grupo . Απλά ψάχνω τα μεταπτυχιακά που θα μπορούσαν να ενώσουν το business /finance με τις αυτοκινητοβιομηχανίες ,πιο πολύ σαν project manager.
Παρακαλώ όποια άλλη γνώμη θα ήταν πολύ ευχάριστο να ακουστεί.
Ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην γίνομαι φορτικός.