-
ρε παιδια πολυ δε το σκαλιζετε το θεμα με τις δαγκανες???το θεμα ειναι σε τι αποσταση θα ακινητοποιειται(πραγμα που χει να κανει και με το ποσο καλο ειναι το abs),ποσο καλα θα φρεναρει εν κινησει και ποσο ευκολα θα κουραζονται τα φρενα...
η ποιοτητα των φρενων δεν εξαρταται απο τα πιστονια της δαγκανας,υπαρχουν περιπτωσεις με 6πιστονες που ειναι γτπ και 2πιστονες που ειναι διαμαντια...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέρα από αυτό corsair τα άλλα περί συναρμολόγησης κλπ που τα βασίζεις;Ελα βρε... λιγο flame κανω να αναψουν τα αιματα
Οκ, ανευ πλακας τωρα ομως... το ταμπλο της Mito εχω την εντυπωση πως θα δωσει ποιο ευκολα τριγμους! Αποτελειτε απο πολλα υλικα, πολλά κομματια... και των οποιων η στιβαροτητα δεν μου γεμισε το ματι! Αυτη ηταν η δικη μου, μη επιστημονικη και μη τεκμηριωμενη γνωμη. Ο χρονος θα δειξει!
-
Ενδιαφέρουσες απόψεις...μου άνοιξε η όρεξη , αλλά ακόμα το σακούλι με τα φασούλια είναι σχετικά άδειο για αγορά ...μήπως ξέρει κανείς σας αν προβλέπεται το Abarth να βγει και σε πεντάπορτο; Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που έχει σε σχέση με τη MiTo είναι οι καλύτεροι χώροι, το λιγότερο κλειστοφοβικό εσωτερικό και η καλύτερη ορατότητα προς τα πίσω. Αυτό με την αξιοπιστία, προσωπικά δεν το έχω ψάξει...πάντα η FIAT βγαίνει καλύτερη από την AR ;
-
Αφού είναι πιο γρήγορο με καλύτερους χώρους και θα είναι και φθηνότερο γιατί να επιλέξει κάποιος τη MiTo? Για τα καλύτερα πλαστικά? Ωραιότατα είναι τα πλαστικά του GPunto.
Το μόνο που απομένει να δούμε είναι η οδική συμπεριφορά.
Για την ώρα πάντως G.Punto χαλαρά κιόλας. -
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους σας...Νομίζω ότι θα είχε ενδιαφέρον μια συζήτηση για αυτά τα δυο... αυτοκινητάκια που πιστεύω ότι θα αρχίσουν να πουλιούνται σαν το ζεστό ψωμί, λόγω εμφάνισης...αλλά και ουσίας!!!
Ποιο από τα δυο θα επιλέγατε και γιατί; Προσωπικά κλέινω προς Alfa καθαρά για λόγους κύρους της μάρκας και ίσως καλύτερης μεταπώλησης...Ένα δεύτερο ερώτημα: αξίζει η αναμενόμενη διαφορά τιμής ανάμεσα σε Alfa Mito με 155 & 120 άλογα και Abarth 155 Ps με Mito 120 PS; Και τέλος πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο άλλο αυτοκίνητο ανταγωνιστικό ως προς αυτά που προσφέρουν τα δυο ιταλάκια (3θυρα σουπερμίνι, με σπορ εμφάνιση, επιδόσεις, οδική συμπεριφορά, πλούσιο εξοπλισμό, ποιότητα πάνω από το μέσο όρο και κυρίως τιμή κάτω από το όριο των 20.000 ευρώ).
Ας Αρχίσει η...το ντιμπέιτGeokioy η συγκεκριμένη συζήτηση έχει ενδιαφέρον για σένα και από απόψεως επικείμενης αγοράς;
Για τον ανταγωνισμό, μέσα στο 2009 θα δούμε τις αντίστοιχες προτάσεις, όπως νεο Polo GTi (το οποίο έχει ακουστεί ότι θα φοράει TSI 1.4 170ps), νεο Fiesta ST (;),νεο Ibiza Cupra κτλ κτλ
-
πάντως αν δεις άσπρο abarth δίπλα στο μίτο το punto τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Εγώ τα είδα δίπλα δίπλα και παρατηρούσα τον κόσμο που πέρναγε και δεν γύρισε κανείς να κοιτάξει το mito. Όσο για το εσωτερικό του μίτο με απογοήτευσε από την εμφανής όσο και την ποιότητα.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
πάντως αν δεις άσπρο abarth δίπλα στο μίτο το punto τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Εγώ τα είδα δίπλα δίπλα και παρατηρούσα τον κόσμο που πέρναγε και δεν γύρισε κανείς να κοιτάξει το mito. Όσο για το εσωτερικό του μίτο με απογοήτευσε από την εμφανής όσο και την ποιότητα.re c grande jerry ειναι επόμενο να κοιτάνε το abarth με τοσα μπιχλιμπίδια που έχει το αμάξι γύρω γύρω..ειναι γουαουα στην πρώτη εντύπωση..
όταν όμως περάσει λίγος καιρός και σε κάθε φανάρι βλέπεις και απο 2-3 τοτε αρχίζει το ματι και
μπουχτίζει... τοτε θα κάνει την διαφορά η MItO...
Απ'οτι διαβασα το περιμένεις και εσυ το πυραυλακι, καλώς να σου ρθει, και να το ευχαριστηθείς!!!
Τι θυμήθηκα τώρα...την αγωνία που είχα οταν είμουν πιτσιρικάς και περίμενα να έρθει το πουντο
GT που περίμενα... ήταν ουσιαστικά το πρώτο μου αυτοκίνητο και παρ'ολο εχουν περάσει απο τα
χέρια μου αρκετά αυτοκίνητα, αυτό μου έχει αφήσει μια γευση μαγική, δεν ξέρω ίσως να ήταν και
η ηλικία, τι να σε πω!! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το θεμα ειναι σε τι αποσταση θα ακινητοποιειται(πραγμα που χει να κανει και με το ποσο καλο ειναι το abs),ποσο καλα θα φρεναρει εν κινησει και ποσο ευκολα θα κουραζονται τα φρενα...η ποιοτητα των φρενων δεν εξαρταται απο τα πιστονια της δαγκανας,υπαρχουν περιπτωσεις με 6πιστονες που ειναι γτπ και 2πιστονες που ειναι διαμαντια...
Σωστός.
Βέβαια σε κάποιους κύκλους 'μετράει' πιο πολύ να λες 'έχω 6πίστονες' παρά να έχει όντως φρένα 'άγκυρες'. Όπως σε μερικούς άλλους (π.χ. Υπουργείο Οικονομικών...) 'μετράει' πιο πολύ να λες 'έχω 3000 κυβικά', παρά να έχεις 2λιτρο τούρμπο με 7000 άλογα....
-
Ο χρήστης teo75 έγραψε:
πάντως αν δεις άσπρο abarth δίπλα στο μίτο το punto τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Εγώ τα είδα δίπλα δίπλα και παρατηρούσα τον κόσμο που πέρναγε και δεν γύρισε κανείς να κοιτάξει το mito. Όσο για το εσωτερικό του μίτο με απογοήτευσε από την εμφανής όσο και την ποιότητα.
re c grande jerry ειναι επόμενο να κοιτάνε το abarth με τοσα μπιχλιμπίδια που έχει το αμάξι γύρω γύρω..ειναι γουαουα στην πρώτη εντύπωση..
όταν όμως περάσει λίγος καιρός και σε κάθε φανάρι βλέπεις και απο 2-3 τοτε αρχίζει το ματι και
μπουχτίζει... τοτε θα κάνει την διαφορά η MItO...
Απ'οτι διαβασα το περιμένεις και εσυ το πυραυλακι, καλώς να σου ρθει, και να το ευχαριστηθείς!!!
Τι θυμήθηκα τώρα...την αγωνία που είχα οταν είμουν πιτσιρικάς και περίμενα να έρθει το πουντο
GT που περίμενα... ήταν ουσιαστικά το πρώτο μου αυτοκίνητο και παρ'ολο εχουν περάσει απο τα
χέρια μου αρκετά αυτοκίνητα, αυτό μου έχει αφήσει μια γευση μαγική, δεν ξέρω ίσως να ήταν και
η ηλικία, τι να σε πω!!έχεις δίκιο δε λέω, αλλα λόγο τον πολλών εκδόσεων και γκάμας τιμών του μίτο δεν αποκλείεται να δούμε στο δρόμο περισσότερα από αυτά. Εγώ πάντως το μίτο πήγαινα να πάρω αλλα μου πήρε τα μυαλά ο σκορπιός!
-
Mito για όποιον θέλει να δώσει προς τα έξω την εικόνα του πιο 'σοβαρού' είναι αμάξι για κάποιον λιγότερο 'πιτσιρικά'.Το abarth είναι για τον νεώτερο (έστω και αυτόν που απλά αισθάνεται έτσι) που δεν τον πειράζει το extreme της εμφάνισης ίσα ίσα το ζητάει .Προσωπική επιλογή και λόγω ηλικίας, η mito .Πάντα βέβαια θα έχω απωθημένο το abarth ,μου έχει μείνει από την εποχή που αγόρασα το πρωτο μου αυτοκίνητο (punto sporting 1998) και δεν με έφταναν τα λεφτά για το gt
υ.γ για κάποιον που ενδιαφέρεται να τα αγοράσει δεν ξέρω καν αν πρεπει να μπει στον κόπο να συγκρίνει τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά τα οποία λογικά δεν διαφέρουν πολύ ,μάλλον η επιλογή μεταξύ των 2 είναι βάση ηλικίας ,προσωπικού γούστου ,κύρους και κυρίως χρημάτων
-
Πάντως σχετικά με αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, μάλλον ο τόπος θα ''βρωμίσει'' από Mito που θα έχει μαζική παραγωγή και όχι από Abarth που έχει παραγωγή και στόχο πωλήσεων τα 5-6000 αυτοκίνητα ετησίως. Η Mito είναι ένα μοντέλο χωριστό ενώ το Abarth μια βελτιωμένη έκδοση ενός ήδη υπάρχοντος μοντέλου, έστω και με άλλο σήμα και από χωριστούς dealers.
Επίσης, εγώ το προτίμησα από την Alfa, όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ, για τον πιο σαφή οδηγικό χαρακτήρα του και όχι για την πιο ''κραυγαλέα'' εμφάνισή του αν και γενικά βρίσκω πως έχει καλύτερες αναλογίες από την κατά τα λοιπα όμορφη Mito. -
H MiTo ειναι για κιμπαρηδες.
'Πιο ΚΙΜΠΑΡΙΚΟ hatchback απο τη MiTο απλα δεν υπαρχει!'
viewtopic.php?p=1319779#p1319779
-
Βρε τι είχα χάσει! Νά'σαι καλά χτκζ!
-
Geokioy η συγκεκριμένη συζήτηση έχει ενδιαφέρον για σένα και από απόψεως επικείμενης αγοράς;
Ναι!!!!!!!! Εννοείται...αλλά το βλέπω να γίνεται σε 1,5 χρόνο περίπου από τώρα
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
H MiTo ειναι για κιμπαρηδες.'Πιο ΚΙΜΠΑΡΙΚΟ hatchback απο τη MiTο απλα δεν υπαρχει!'
viewtopic.php?p=1319779#p1319779' target='_blank' target='_blank
απιστευτο τοπικ , πιο καλο και απο αλφα ρομεο
-
αλφα ρομεο φυσικα,που ειναι και κουκλι , τα πουντο ειναι για ''αυστραλους'',δεν φταινε τα αμαξια ετσι?καποιοι ''αυστραλοι'' την 10ετια του 90 τα κανανε ετσι...
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
viewtopic.php?p=1319779#p1319779' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Χαχαχα... Μόλις το διάβασα! ... Μου έφτιαξε τη μέρα!!
-
η μιτο ειναι καριβης μικρογραφια του 8c competizione δεν παω να παρω καλυτερα μινιατουρα 1/18
-
Πραγματικα πολυ δυσκολη επιλογη. Πιο πιθανο θα ηταν να το εριχνα κορονα γραμματα παρα να αποφασιζα! Μαλλον θα διαλεγα το mito λογω ηλικιας (25) και επειδη ειχα παλιοτερα αυτοκινητο 'φτιαγμενο'. Αν ημουν μεχρι 20-21 σιγουρα punto!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
viewtopic.php?p=1319779#p1319779'
Χαχαχα... Μόλις το διάβασα! ... Μου έφτιαξε τη μέρα!!
Alfa Romeo MiTo 155 PS ή Abarth Grande Punto 155 Ps;