-
Καλες βουτιες δια
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Καλοτάξιδη η Giulietta Άλεξ!Μη μου πεις Δημήτρη ότι πίστεψες το ΓΑΠ ότι λεφτά υπάρχουν...
Καλες βουτιες δια
Καλό καλοκαίρι να έχουμε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ούτε εγώ τα συμπαθώ τα μεταχειρισμένα αλλά στο ρεκτιφιέ φοβάσαι μη σου ανοίξουν καπάκι και μετά σου πούνε ότι ήταν τα ελατήρια των πιστονιών! Τότε τον ήπιες...
'τον ήπιες' ... από ποιά άποψη ?
-
Το πιο λογικό να έχει θέμα με βαλβίδες και στους 2 κυλίνδρους. Πως κατάλαβε ο μηχανικός περί βαλβίδων στον 3ο μόνο κύλινδρο.
Χρησιμοποίησε αυτό που ανέφερε ο antonis-team παραπάνω; -->http://www.ebay.co.uk/itm/Twin-Gauge-LeakDown-Tester-Compression-leakage-/310094684798?pt=UK_Measuring_Tools_Levels&hash=item483315627e
-
Ο χρήστης driver01 έγραψε:
'τον ήπιες' ... από ποιά άποψη ?Ότι πρέπει να κατεβάσεις μοτέρ και να λύσεις στροφαλοφόρο για να βγάλεις τα πιστόνια. Μιλάμε για ολικό ρεκτιφιέ δηλαδή και όχι μόνο κεφαλάρι.
Το πιο λογικό να έχει θέμα με βαλβίδες και στους 2 κυλίνδρους. Πως κατάλαβε ο μηχανικός περί βαλβίδων στον 3ο μόνο κύλινδρο.
Ναι, και στους δύο πρέπει να έχει καμμένες βαλβίδες. Απλά στον 3ο η συμπίεση είναι τόσο χαμηλή που δεν υπάρχει αμφιβολία καμία.
Χρησιμοποίησε αυτό που ανέφερε ο antonis-team παραπάνω;
Ε δε θα πάρω και όργανο. Δουλειά του συνεργείου είναι. Εγώ θα πρέπει να βρω συνεργείο που το έχει απλά.
-
Πολύ σωστά!.
Σίγουρα το κυλινδρόμετρο, που δεν είναι να αγοράζετε από ιδιώτες!, μας λέει ακριβώς το σημείο φθοράς και το πόστο επί της %. Σίγουρα δεν χρειάζεται λύσιμο ένα αυτοκίνητο με 5% απόλυα στης βαλβίδες, και 9% στα ελατήρια.
Εάν χρησιμοποιήσεις απλός το συμπιεσόμετρο, τότε δεν μπορείς να εκτιμήσεις την βλάβη, κατά συνέπια να την τιμολογήσεις.
Πότε δεν λύνω κινητήρα χωρίς να μετρήσω και να ξέρω ακριβώς, για να ξέρει και ο πελάτης τι λεφτά έχει στην τσέπη του!.
Συνιστώ εάν δήξει το όργανο τρέλα πράγματα, που σημαίνει γενική επισκευή, την αγορά μιας καλής με/νης, που όντας κάτω, κάνεις μια ‘βαλβίδες ελατήρια μέταλλα εύκολα. Μα και εάν λύσεις το ψευτοκάπακο και το καρτερ και είσαι έμπυρος, βλέπεις με το 95% την κατάσταση της, μπορεί να μην χρειάζεται τίποτα!. Βεβαία μετράς και αυτήν με το όργανο προτού την φορέσεις, όλα δεν φαίνονται με το μάτι!.
Θα συνιστούσα παλιατζή’ με ειδικότητα στην μάρκα, διότι αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τους ‘γενικούς’.
Σήμερα οι ‘παλιατζήδες’ ‘ξεβρακώνονται’, διότι οι πελάτες είναι ουρές!!!!!........
Οπωσδήποτε με έναν παλιατζή με ‘ειδικότητα’ μπορείς και να κάνεις και αλλότρια επιλογή μηχανής…… δεν συνεχίζω για να μην είμαι εντελώς of topic.
Θα παρακαλούσα τον φίλο από την πάτρα, να μου τηλεφωνήσει διότι έχασα το τηλ/νο του για σχετική περίπτωση.
Α. -
Ο χρήστης etsii έγραψε:
Χρησιμοποίησε αυτό που ανέφερε ο antonis-team παραπάνω;Ε δε θα πάρω και όργανο. Δουλειά του συνεργείου είναι. Εγώ θα πρέπει να βρω συνεργείο που το έχει απλά.
Προφανώς...στον μάστορα αναφερόμουν
-
Κλείσαμε τα 200!!!
Μέσοι όροι:
~47,76 χλμ./ημέρα, ~17.480 χλμ./έτοςΕτσι όπως πάει η Ελλάδα και εμεις, θα 400αρίσουμε....
-
@Realzeus τελικα τι εκανες με το αμαξι?
-
Καλή συντήρηση παιδιά, και θα έχετε πολλά χιλιόμετρα να κάνετε. Με 300000 και 400000κλ, δεν πεθαίνουν τα αυτοκίνητα. Οππιανού ‘πιάνουν’ τα χέρια, δεν χρειάζεται φιλοσοφία. Απέναντι από το πανεπιστήμιο, στην πανεπιστημίου, υπάρχει βιβλιοπωλείο, που πουλάει βιβλία ανά μάρκα και μοντέλο. Το λύνει φίλο και φτερό και με φωτώ. Βοηθάει και για την συντήρηση της λαμαρίνας!.
Μα και σε έναν καλό συνάδελφο, όχι ‘ομπρελάτο’….. δεν βγάζουμε ψυχές!..... σήμερα…..
Αν και πολύ από αυτούς σήμερα έχουν ρίξει πολύ νερό στο κρασί τους.
Μα ψάχνουμε την αγορά πρώτα, δεν πάμε σαν «κατερινιώτικα βόδια» «να χασάπη δώσε μου κρέας».
Α. -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
@Realzeus τελικα τι εκανες με το αμαξι?Nothing yet.
-
Nothing yet.
-
Είσαι σκληρός κ. mod την σήμαιρον ημέρα!!!!…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Είσαι σκληρός κ. mod την σήμαιρον ημέρα!!!!…..
Α.και την χθεσινη ετσι ήμουν
-
Τον τελευταίο καιρό τσιμπάω συχνά πυκνά το οικογενειακό αυτοκίνητο,ένα Seat Cordoba '99 1.4 16v με το μοτέρ afh 101ps.Μόλις πάτησε τα 225.000κμ και το μοτεράκι δουλεύει ρολόι και ας του πίνω το αίμα αρκετά συχνά με κόφτες και στριψίματα
Εφαγε και ένα κατέβασμα ζόρικο από 3η->2α αντί για 4η μια μέρα αλλά δεν έκανε τσικ -
Nothing yet.
Αφου τσουλαει καλα εισαι!
-
Δεν πειράζει, οδήγα το εσύ με ραγισμένη εξάτμιση.
Για να το πουλήσεις θα την αλλάξεις κι έτσι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα έχει ήσυχο αμάξι. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν πειράζει, οδήγα το εσύ με ραγισμένη εξάτμιση.
Για να το πουλήσεις θα την αλλάξεις κι έτσι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα έχει ήσυχο αμάξι.
Πιστεύω φίλε Λέοντα, ότι σύντομα οι οικογένεια του, θα πηγαίνει με της δημόσιες συγκοινωνίες στην δουλειά τους!!!!.....
Με μπιέλες με καβαλέτα παράγωγα θραύσης……
Α. -
Το αμάξι αντέχει, άλλο είναι το θέμα.
Γιατί να μη φτιάξεις το αμάξι και να το οδηγάς σε τέλεια κατάσταση;
Αφού έτσι κι αλλιώς θα το φτιάξεις πριν το πουλήσεις. -
Ποιός είπε ότι θα πουληθεί ποτέ;
Πόσο άντεξε ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας;