-
σχετικα με τα assasin's καλο το 1, αλλα οντως μπορει να κουρασει απο ενα σημειο και μετα..
εμενα προσωπικα μου αρεσε ολο το στυλ που το απολαυσα, αλλα οντως σε καποια σημεια ειναι σπαστικοτο 2 απο την αλλη ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια γενικως δε μπορω να σκεφτω ουτε ενα αρνητικο (με εξαιρεση τις ευκολες μαχες)
πανεμορφο, ωραια ιστορια , και σχεδον καθολου κουραστικο παρα το μεγαλο μεγεθος του
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιγράψω τα Replay του Gt5 στο pc μου και να τα ανοίγω με κάποιον player όπως το vlc?
-
Παίζω Forza 3. Ωραίο παιχνίδι, εκπληκτική γκάμα αυτοκινήτων, λίγο δύσκολο στον χειρισμό και ίσως πιο.. 'simulation' απ ότι χρειάζεται, μιας και μερικές φορές παραγίνεται το κακό και στο παιχνίδι δεν έχεις την αίσθηση ελέγχου που θα είχες στο κανονικό αμάξι οπότε τσακίζεσαι άδικα στις μπαριέρες
Αυτό που μου τη σπάει όμως είναι το πιξέλιασμα. Ενώ οι cutscenes/εισαγωγές κλπ δείχνουν απίστευτα γραφικά, την ώρα του παιχνιδιού το επίπεδο γραφικών είναι μέτριο και τα αμάξια/πίστα στο βάθος είναι τίγκα στο pixel, ενώ και το antialiasing φαίνεται να ήθελε βελτίωση αφού πολλές ευθείες επιφάνειες παρουσιάζουν το φαινόμενο του 'πριονιού' στις άκρες τους. Με ξενέρωσαν λίγο τα γραφικά του Σημειωτέον, σε 1080p το έχω βάλει. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Παίζω Forza 3. Ωραίο παιχνίδι, εκπληκτική γκάμα αυτοκινήτων, λίγο δύσκολο στον χειρισμό και ίσως πιο.. 'simulation' απ ότι χρειάζεται, μιας και μερικές φορές παραγίνεται το κακό και στο παιχνίδι δεν έχεις την αίσθηση ελέγχου που θα είχες στο κανονικό αμάξι οπότε τσακίζεσαι άδικα στις μπαριέρες
Αυτό που μου τη σπάει όμως είναι το πιξέλιασμα. Ενώ οι cutscenes/εισαγωγές κλπ δείχνουν απίστευτα γραφικά, την ώρα του παιχνιδιού το επίπεδο γραφικών είναι μέτριο και τα αμάξια/πίστα στο βάθος είναι τίγκα στο pixel, ενώ και το antialiasing φαίνεται να ήθελε βελτίωση αφού πολλές ευθείες επιφάνειες παρουσιάζουν το φαινόμενο του 'πριονιού' στις άκρες τους. Με ξενέρωσαν λίγο τα γραφικά του Σημειωτέον, σε 1080p το έχω βάλει.Mηπως η καρτα δεν το σηκωνει?
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Mηπως η καρτα δεν το σηκωνει?
Μπα, σε xbox το παίζω
-
-
για τους σαλονικιους, εχει κανεις υποψη του για κανα πσπ μτχ 'σπασμενο'?
-
Πουλάει ο bro όχι σπασμένο. Αν θες pm.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για τους σαλονικιους, εχει κανεις υποψη του για κανα πσπ μτχ 'σπασμενο'?ε σιγα παρε ενα τωρα πια δεν θελει την διαδικασια με την μπαταρια..
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Mηπως η καρτα δεν το σηκωνει?
Μπα, σε xbox το παίζω
Αμαν βρε παιδι μου πεσ το απο την αρχη.
Το civ.V το εχει δοκιμασει κανενας?Δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδι.
-
To Forza βγαινει μονο στο XBOX γι αυτο μαλλον δεν το ανεφερε.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ε σιγα παρε ενα τωρα πια δεν θελει την διαδικασια με την μπαταρια..
ειναι ζορι τα καινουρια
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Αυτό που μου τη σπάει όμως είναι το πιξέλιασμα. Ενώ οι cutscenes/εισαγωγές κλπ δείχνουν απίστευτα γραφικά, την ώρα του παιχνιδιού το επίπεδο γραφικών είναι μέτριο και τα αμάξια/πίστα στο βάθος είναι τίγκα στο pixel, ενώ και το antialiasing φαίνεται να ήθελε βελτίωση αφού πολλές ευθείες επιφάνειες παρουσιάζουν το φαινόμενο του 'πριονιού' στις άκρες τους. Με ξενέρωσαν λίγο τα γραφικά του Σημειωτέον, σε 1080p το έχω βάλει.Mηπως η καρτα δεν το σηκωνει?
και βεβαια δεν το σηκωνει
το να βαλεις το 1080p δε νομιζω οτι λεει κατι, ισα ισα που σε μερικα παιχνιδια το κανει 1080i, αντι για 720p που ειναι και καλυτερο για 'γρηγορα' παιχνιδια
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιγράψω τα Replay του Gt5 στο pc μου και να τα ανοίγω με κάποιον player όπως το vlc?Καμιά λύση γι'αυτό εκτός από το να τραβάει βίντεο με την μπακατέλα του?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι ζορι τα καινουρια
βρες το 2000 σιγα υπαρχουν ακομη πολλα
-
Μετα την ανοιχτη προκληση απο φιλους μετα απο 10 χρονια πηρα ξανα παιχνιδια NFS hot pursuit και call of duty ops. Οστεοπορωση!
εγινα τροχαιος! να κανουμε κανα κοντριδι καταδιωξη παιδες -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μετα την ανοιχτη προκληση απο φιλους μετα απο 10 χρονια πηρα ξανα παιχνιδια NFS hot pursuit και call of duty ops. Οστεοπορωση!
εγινα τροχαιος! να κανουμε κανα κοντριδι καταδιωξη παιδεςΣε 1.5 ωριτσα θα εχουν κατεβει και τα 2 Το Σ/Κ θα πεσει καψιμο
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Τελικά αυτό που με εντυπωσίασε τρομερά είναι ότι τα παιχνίδια του xbox360 μεταχειρισμένα τα βρίσκεις πολύ φτηνά. Καμία σχέση με τα 50αρια και 60αρια που ζητάνε στα μαγαζιά, φέρνει και κόσμος από εξωτερικό φτηνότερα παιχνίδια που μετά τα πουλάνε δεύτερο χέρι και κατεβάζουν κι άλλο την τιμή, πέφτει και η ζήτηση, οπότε βρίσκεις παιχνίδια 2ετίας σε τιμές χάρισμα σχεδόν.
Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο μέρος να προτείνεις για μεταχειρισμένα, πες το μου σε παρακαλώ, έχω 360 αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να δίνω 50+ ευρώ ανά παιχνίδι...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ειναι ζορι τα καινουρια
βρες το 2000 σιγα υπαρχουν ακομη πολλα
δεν εχει πλημμυρισει και η αγορα εδω που τα λεμε...3000αρα βρισκεις ευκολα
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τελικά αυτό που με εντυπωσίασε τρομερά είναι ότι τα παιχνίδια του xbox360 μεταχειρισμένα τα βρίσκεις πολύ φτηνά. Καμία σχέση με τα 50αρια και 60αρια που ζητάνε στα μαγαζιά, φέρνει και κόσμος από εξωτερικό φτηνότερα παιχνίδια που μετά τα πουλάνε δεύτερο χέρι και κατεβάζουν κι άλλο την τιμή, πέφτει και η ζήτηση, οπότε βρίσκεις παιχνίδια 2ετίας σε τιμές χάρισμα σχεδόν.
Αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο μέρος να προτείνεις για μεταχειρισμένα, πες το μου σε παρακαλώ, έχω 360 αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να δίνω 50+ ευρώ ανά παιχνίδι...
σου στειλα pm
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)