-
normal, ειχα παιξει αμεσως πριν το call of duty στο hard και ηθελα μια χαλαρη εμπειρια κονσολας στο καναπε μετα απο τοσο καιρο
-
Casuals....
-
Πηρα σημερα PS3 μαζι με GT5!!
Ενταξει, γνωριμο το σκηνικο απο το 4 αλλα ειναι αρκετο για να με κολλησει στην οθονη
Ενα προβληματακι εχω μονο. Πηρα κ καλωδιο HDMI, το συνδεσα στην οθονη του Η/Υ (24'' HD) αλλα η αναλυση στην οποια παιζει ειναι καπου 720*570 και δε μ'αφηνει να την ανεβασω! Καμια ιδεα??
Ευχαριστω!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
γνωριμο το σκηνικο απο το 4Aυτό και η εμπειρία από το prologue, αρκούν να μην ασχοληθώ καν.
Δεν μπορώ άλλο ρε σεις να παίζω κατι τόσο μονοδιάστατο. Γκάζι? Μούτρα! Φρένο? Μούτραααα! Χειρόφρενο? Μούτρα! Κλάνεις? Βγάζει μούτρα! Ρεύεσαι? Μαντέψτε!Από τότε που έβαλα στο χέρι το FM III, δε θέλω να ξανακούσω για GT, εκτός αν αλλάξει ΡΙΖΙΚΑ το gameplay. Από κει και πέρα για HD, 3D και GPRS γραφικά χέστηκα! Να παίζω σαν άνθρωπος θέλω.
Ακόμα και το TOCA είχε καλύτερο gameplay από το GT.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μπορώ άλλο ρε σεις να παίζω κατι τόσο μονοδιάστατο. Γκάζι? Μούτρα! Φρένο? Μούτραααα! Χειρόφρενο? Μούτρα! Κλάνεις? Βγάζει μούτρα! Ρεύεσαι? Μαντέψτε!
Δεν εχεις αδικο, αν κ απ'οτι θυμαμαι απ'το 4 με καλυτερα αυτοκινητα κατι γινεται.. Οσο για τα γραφικα ενταξει αν παιζεις σε 24' με 720*570 τρως ξενερωμα οπως κ να'χει...
Α! μονο τα 2 κ 4 εχω παιξει κανονικα, ενταξει το 2 ηταν απλα διατημικο για την εποχη του, το 4 μεγαλη εξελιξη, αυτο αρκετα στασιμο μου φαινεται... Σα facelift ενα πραγμα
Βρε λες κα κρυβεται απο πισω το vag???
-
Το Gears of War έδειξε τα δόντια του στο split screen campaign όπου έπεσε τρελό λιώσιμο Πιστεύω ότι το split screen είναι μια δυνατότητα που θα έπρεπε να δίνεται από όλα τα σύγχρονα action games για την campaign τους, προσφέρει τρελά στο gameplay.
-
Δεν εχεις αδικο, αν κ απ'οτι θυμαμαι απ'το 4 με καλυτερα αυτοκινητα κατι γινεται..
Ναι, κάτι γίνεται. Απενεργοποιείς τελείως το αντισπιν σε τερας 500+ ίππων, ροπιάζει κάποια στιγμή, κάνεις 6,5 μοίρες ανάποδο και τσουυυπ! πάρε την υπερδιόρθωση και τον σφιχτό εναγκαλισμό με την μπαριέρα.
-
Πηρα σημερα PS3 μαζι με GT5!!Ενταξει, γνωριμο το σκηνικο απο το 4 αλλα ειναι αρκετο για να με κολλησει στην οθονη
Ενα προβληματακι εχω μονο. Πηρα κ καλωδιο HDMI, το συνδεσα στην οθονη του Η/Υ (24'' HD) αλλα η αναλυση στην οποια παιζει ειναι καπου 720*570 και δε μ'αφηνει να την ανεβασω! Καμια ιδεα??
Ευχαριστω!!
το χουμε ξαναπει, αυτη ειναι η αναλυση των κονσολων
αν θες καλυτερα γραφικα παιξε σε pc
αν και ειχα ακουσει οτι το gt , θα εχει μεγαλυτερη αναλυση, δεν ειχα δει ομως κατι τετοιο στο prologue που μου εβγαζε τα ματια
γνωριμο το σκηνικο απο το 4
Aυτό και η εμπειρία από το prologue, αρκούν να μην ασχοληθώ καν.
...δεν εχουν νοημα τα racing 'εξομοιωτες' , μονο τα παιχνιδια τυπου hot pursuit για μενα
-
διαβασε παντως και αυτα τα 2 μπας και βγαλεις ακρη...
http://community.eu.playstation.com/t5/ ... p/11909956
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... blog-entry
το 2ο λινκ που ειναι περσινο, μιλαει για 1080p, λεγοντας απλα οτι θα πεσει το AA απο 4χ σε 2χ, στο πανω λινκ ομως που ειναι προσφατη συζητηση, λενε οτι δεν τη παλευει το ps3 να βγαλει τετοια γραφικα σε τετοια αναλυση (που ειναι και το λογικο κατα την αποψη μου )
λογικα την αναλυση θα την αλλαζεις απο καποιο κεντρικο μενου της κονσολας , οπως το dashboard του xbox (απο ps3, δεν ξερω, αλλα λογικα κατι τετοιο θα ισχυει)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aυτό και η εμπειρία από το prologue, αρκούν να μην ασχοληθώ καν.
Δεν μπορώ άλλο ρε σεις να παίζω κατι τόσο μονοδιάστατο. Γκάζι? Μούτρα! Φρένο? Μούτραααα! Χειρόφρενο? Μούτρα! Κλάνεις? Βγάζει μούτρα! Ρεύεσαι? Μαντέψτε!Από τότε που έβαλα στο χέρι το FM III, δε θέλω να ξανακούσω για GT, εκτός αν αλλάξει ΡΙΖΙΚΑ το gameplay. Από κει και πέρα για HD, 3D και GPRS γραφικά χέστηκα! Να παίζω σαν άνθρωπος θέλω.
Ακόμα και το TOCA είχε καλύτερο gameplay από το GT.
taurus νομίζω πως το αδικείς πολύ το Gt5.έχουν γίνει τεράστια βήματα βελτίωσης σε σχέση με το gt4.και κατά την άποψή μου μόνο υποστροφικό δεν είναι.ίσα ίσα μπορεί να γίνει πολύ υπερστροφικό το εκάστοτε αυτοκίνητο.αργότερα ίσως ανεβάσω και βίντεο με την 599 στην ορεινή διαδρομή,στο drift mode,θα καταλάβεις αυτό που λέω
υγ:ποιό είναι το FM III?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
υγ:ποιό είναι το FM III?
Forza Motorsport 3
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
διαβασε παντως και αυτα τα 2 μπας και βγαλεις ακρη...http://community.eu.playstation.com/t5/ ... p/11909956
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... blog-entry
το 2ο λινκ που ειναι περσινο, μιλαει για 1080p, λεγοντας απλα οτι θα πεσει το AA απο 4χ σε 2χ, στο πανω λινκ ομως που ειναι προσφατη συζητηση, λενε οτι δεν τη παλευει το ps3 να βγαλει τετοια γραφικα σε τετοια αναλυση (που ειναι και το λογικο κατα την αποψη μου )
λογικα την αναλυση θα την αλλαζεις απο καποιο κεντρικο μενου της κονσολας , οπως το dashboard του xbox (απο ps3, δεν ξερω, αλλα λογικα κατι τετοιο θα ισχυει)
Σ'ευχαριστω!! Ειχα καιρο που διαβαζα κατι reviews για το PS3 που εγραφαν οτι θα παιζει σε 1080ρ λεγοντας μαλιστα πως με το αντιστοιχο monitor θα πεταει ενω με κατωτερα θα χαντακωνεται γι'αυτο κ δεν το εβαλα στην τηλεοραση... Οπως κ να'χει θα τα ψαξω κι αλλο γιατι το 700*500 δεν παλευεται!!
-
επειδη ομως γενικα στις κονσολες τη native αναλυση της οθονης (ειδικα αν μιλαμε για 1080p) δεν την εχεις, καλυτερα για μενα να παιζεις στη τηλεοραση απο καποια αποσταση, εκει φαινεται καλυτερο, γιατι αν εχεις την οθονη μες στη φατσα σου σε χαλαει..
παντως κι εγω απο οτι καταλαβα πρεπει να σηκωνει σιγουρα παραπανω απο αυτο που εχεις..
το 1080 (εστω και αν ειναι upscaled) με 2x AA δεν ακουγεται κακο, ειδικα αν δε πεφτουν τα framesψαξε τις ρυθμισεις της κονσολας , εκτος παιχνιδιου εκει πρεπει να βρισκεται η λυση γιατι ετσι οπως εισαι τωρα και bluray να βαλεις παιζει να εχεις αυτη την αναλυση
ας πει κανας κατοχος τελοσπαντων
-
Το βρηκα!!! Το προβλημα ηταν 'κουλαμαρας' Επρεπε να αποεπιλεξω την αυτοματη ρυθμιση της αναλυσης τελικα!
Επιτελους! Ενταξει σε PC games εχω δει πολυ καλυτερη αποδοση (μαλλον μεσα στο παιχνιδι πεφτει λιγο λογω κονσολας) αλλα τουλαχιστον δεν ποναν τα ματια μου
Κ παλι ευχαριστω για τη βοηθεια!!
-
δυστυχως ομως τα pc, δεν εχουν καποια παιχνιδια..
-
Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί;
Αν σας πονάν τα μάτια με τα γραφικά των 360 και PS3 στις εποχές PS1 τι κάνατε;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί;Αν σας πονάν τα μάτια με τα γραφικά των 360 και PS3 στις εποχές PS1 τι κάνατε;
Καλομαθημενοι ή πολυ μικροι σε ηλικια και δεν τα προλαβαν
-
Δεν εχω ουτε PS3 ουτε XBox 360. Θα μου κανουν δωρο τα φιλαρακια μου ενα απ'τα 2 και την επιλογη θα την κανω εγω. Η επιλογη θα βασιστει στο ενα εξης απλο κρητηριο: Ποιο ειναι καλυτερο, το GT5 η το FM3 ? Δεν με νοιαζουν τοσο τα γραφικα οσο η πληθωρα επιλογης μοντελων αλλα κυριως των ανταλλακτικων. Δηλαδη, σε ποιο απ'τα 2 παιχνιδια εχω την δυνατοτητα να επιλεγω μεταξυ διαφορων κατασκευαστων αναρτησεων, ζαντων, ελαστικων, γενικοτερα ελευθερια κινησεων στο tuning του αυτοκινητου τοσο στα upgrades οσο και στις ρυθμιση της αναρτησης κτλ. Υπαρχει κανεις που να εχει σχετικη εμπειρια απο το MF3 τουλαχιστον γιατι φανταζομαι οτι για το GT5 θα εχετε ακουσει μονο πραγματα χωρις να το εχετε δουλεψει.
-
Μήπως γινόμαστε υπερβολικοί;Αν σας πονάν τα μάτια με τα γραφικά των 360 και PS3 στις εποχές PS1 τι κάνατε;
Δεν ειπα οτι με ενοχλουν τα γραφικα του PS3, για το 700*500 που μου ειχε σαν 'εργοστασιακη' αναλυση εγραψα
-
360 απο αποσταση μια χαρα ειναι, απο κοντα δεν ειναι ρε συ, τι να κανουμε τωρα?
Καλομαθημενοι ή πολυ μικροι σε ηλικια και δεν τα προλαβαν
με τον καιρο συνηθιζουμε σε καλυτερα, επειδη προσφατα εβαλα ps2 τα γραφικα που καποτε μου φαινονταν κορυφαια πλεον με τυφλωνουν
επισης οι lcd με τις μεγαλες αναλυσεις, θελουν να τις παιζεις στην αναλυση τους, ειδικα αν παιζεις απο κοντα, διαφορετικα το πιξελιασμα φαινεται αρκετα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)