-
γιατί δεν πιανω ποτε την ιδια ταχυτητα στα τόρεντς+μερικες φορες παλια έπεσα σε ιούς
πολύ γκαντεμια τις τελευταιες ημερες, και τα 7 κατεβαζα και ενω ειχα 2 λινκ ακομα τα διεγραψαν
επιστρέφω στα τορεντ -
ρε μην ειστε χαζοι... τα τορρεντ τα σπανε (και πιανουν πολυ καλες ταχυτητες πολυ συχνα πλεον ) και αμα ειναι απο γνωστους χρηστες ειναι 100% καθαρα
παρτε ενα κρακ αγορια (μου φαινεται πιο καλο απο αυτο των reloaded και δουλευει μια χαρα απο οτι εχω ακουσει )
edit [mod]
φυσικα να πουμε αλλη μια φορα οτι το κρακ δεν ειναι παρανομο , ειναι δικαιωμα σου εφοσον εχεις νομιμο αντιγραφο βεβαια, να μη χρησιμοποιεις το cd (γιατι μπορει να το γρατζουνισεις και να το χαλασεις )Φυσικά, να πούμε άλλη μια φορά, όχι τέτοια links εδώ μέσα. [mod]
-
Την εχω πατησει και εγω απο ιο σε τορρεντ αλλα τα θελε και μενα ο κ@λος μου γιατι αυτο που κατεβασα δεν ειχε σχολια απο κατω.Γενικα προτιματε τορρεντς με πολλα σχολια(τα οποια φυσικα θα λεν οτι λειτουργει κιολας).Οσον αφορα τις ταχυτητες ειναι πολυ καλες,το NFS μου ερχοταν με 600-700kbps(το πολυ 900 πιανει η συνδεση μου).
-
To βρηκα και εγω το κρακ πολυ μπαμ.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Φυσικά, να πούμε άλλη μια φορά, όχι τέτοια links εδώ μέσα. [mod]
δεν ειναι παρανομα τα συγκεκριμενα κρακ
no dvd fixed exe ειναι (υπαρχουν και σε σελιδες που δε τις κατεβαζει ποτε κανεις εδω και απειρα χρονια, γιατι πολυ απλα δεν ειναι παρανομα), το αν καποιος το χρησιμοποιει παρατυπα ειναι αλλο θεμα, το ιδιο το 'κρακ' ομως εφοσον εχεις αγορασει το παιχνιδι δεν ειναι παρανομο
τετοιο ζηλο παντως για τα rapidshare των top gear , δεν ειδα ποτε
-
Φυσικά, να πούμε άλλη μια φορά, όχι τέτοια links εδώ μέσα. [mod]
δεν ειναι παρανομα τα συγκεκριμενα κρακ
no dvd fixed exe ειναι (υπαρχουν και σε σελιδες που δε τις κατεβαζει ποτε κανεις εδω και απειρα χρονια, γιατι πολυ απλα δεν ειναι παρανομα), το αν καποιος το χρησιμοποιει παρατυπα ειναι αλλο θεμα, το ιδιο το 'κρακ' ομως εφοσον εχεις αγορασει το παιχνιδι δεν ειναι παρανομο
τετοιο ζηλο παντως για τα rapidshare των top gear , δεν ειδα ποτε
Εχουν σβυσει λινκς του top gear που ειχα παραθεσει σε rapidshare
-
Τέλειωσα το Vanquish, και γ@μώ τα παιχνίδια War has accelerated σε σημείο επιληψίας, ειδικά στον τελικό πρέπει να κινείσαι με υπερφυσική ταχύτητα Το μόνο που με χάλασε ήταν ότι οι 9 στους 10 εχθρούς ήταν τα κλασικά κόκκινα ρομποτάκια και το τέλος επίσης που το έπαιξσε στάνταρ ταινίας χόλυγουντ 'ο τυπάς φεύγει με τη γκόμενα'.
Τώρα τα άλλα παιχνίδια μου φαίνονται αργά, για την ακρίβεια έπιασα το Gears of War και μου φαίνεται σχεδόν slow motion Βασικά το περίμενα καλύτερο το Gears, δεν είναι αντάξιο των όσων έχω ακούσει Είναι παλιό βέβαια.
Black ops πάλι αρκετά καλό αλλά δεν μπορώ να συνηθίσω το σημάδι first person με μοχλό -
ναι το gears of war φαινεται υπερβολικα αργο , αλλα το αλλο ειναι υπερβολικα γρηγορο
-
:lol: ναι το gears of war φαινεται υπερβολικα αργο , αλλα το αλλο ειναι υπερβολικα γρηγοροΒασικά είναι τα δύο άκρα μεταξύ τους Ντάξει πάντως μετά απ το Vanquish το Gears φαίνεται πατάτα Περνάνε τα χρόνια, προχωράει το gaming
-
ενταξει δεν τα λες και τα 2 ακρα, υπαρχουν ακομα πιο αργα και εγω προσωπικα δεν θελω απαξιωνω τοσο ευκολα τα gears of war τα οποια θεωρω παιχνιδαρες
απλα το vanqish επρεπε να παρουσιασει κατι πιο εξελιγμενο απο το 'benchmark' της κατηγοριας
επισης μην ξεχνας οτι το vanquish ειναι και ιαπωνικο παιχνιδι και εκει η επιληψια πολλες φορες παει συννεφο
-
τα gears παντως θα τα ηθελα και λιγο πιο μεγαλα, το vanquish συμφωνα με το κολλητο μου που το τερματισε δεν ειναι για παραπανω απο το 7ωρο
τον ειχε λουσει το αγχος
-
τα gears παντως θα τα ηθελα και λιγο πιο μεγαλα, το vanquish συμφωνα με το κολλητο μου που το τερματισε δεν ειναι για παραπανωτον ειχε λουσει το αγχος
Χμ δεν θα το έλεγα, ίσα ίσα το Vanquish με απογοήτευσε λόγω μικρής διάρκειας. Πρέπει να μου πήρε 7 ώρες συνολικά, από τις οποίες οι 2 ήταν οι πρώτες μου στο xbox και ήμουν πίτα αρχάριος οπότε πήγαινα ψάχνοντας. Ίσως επειδή μου άρεσε αρκετά γι αυτό ήθελα να κρατήσει λίγες παραπάνω ώρες gameplay. Δεν έχει και κανένα αξιοσημείωτο replayability βασικά οπότε καλό θα ήταν να το χουν κάνει πιο μεγάλο το σενάριο, σκάσαμε και 60 ευρώ σχεδόν Τα boss fights είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά εκεί ορισμένες φορές το κουράζει υπερβολικά. 20λεπτο boss fight σε action game, ε οσο να'ναι προκαλεί την επιληψία του.
Στο Gears θα δώσω μια ευκαιρία βέβαια και για την τιμή των όπλων θα προσπαθήσω να παίξω μέχρι το τέλος του (κι ας μη με ενθουσιάζει) -
Λογικό είναι το Vanquish να είναι πιο γρήγορο από το Gears. Έχει καθαρά arcade λογική και βασίζεται περισσότερο στα γρήγορα αντανακλαστικά.
Είναι κάτι σαν τα παλιά 2D shooter που παίζαμε στα arcade. Ακριβώς εκεί βασίζεται και το replayability του. Στο σπάσιμο του high score.Το Gears βασίζεται πιο πολύ στην τακτική. Δε θα το παράταγα έτσι εύκολα. Και τα 2 Gears ξεκινάνε χαλαρά(το 1ο ακόμα περισσότερο) και σου δίνουν χρόνο να προσαρμοστείς. Δεν είναι τυχαία από τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος.
-
Για να δούμε
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το Gears βασίζεται πιο πολύ στην τακτική. Δε θα το παράταγα έτσι εύκολα. Και τα 2 Gears ξεκινάνε χαλαρά(το 1ο ακόμα περισσότερο) και σου δίνουν χρόνο να προσαρμοστείς. Δεν είναι τυχαία από τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος.
ε καλα σιγα τη τακτικη που εχει , shooter ειναι.. αντανακλαστικα θελει κι αυτο, απλα ειναι πιο χαλαρο
συμφωνω παντως να μην το αφησει, ειναι πολυ καλο παιχνιδι
-
Πάντα σε σχέση με το Vanquish εννοώ.
Στο Gears θέλει περισσότερη κάλυψη και λιγότερο να κάνεις το Rambo. Στο Vanquish λόγω ταχύτητας ορμάς περισσότερο και πιο εύκολα.
-
δε θα το λεγα, στο vanquish μου φαινεται οτι πεθαινεις πολυ πολυ πιο ευκολα
στα gow εγω προσωπικα δεν πεθαινα ποτε σχεδον ποτε στο πιστολιδι (και μη μου λες για τακτικη, οταν το ΑΙ ειναι σχεδον βλαμμενο ) , αλλα σε βλακειες τυπου οχηματα, μεχρι να καταλαβω τι πρεπει να κανω
στο vanquish δε μπορεις να κατσεις πολλη ωρα πισω να θεραπευτεις, να ξυστεις κλτ.. πρεπει να κινεισαι συνεχεια, αλλιως πεθανες
για μενα ειναι πρακτικα ιδια, απλα το ενα ειναι σε fast forward
το gow ομως το προτιμω για την ιστορια του, το 'συμπαν' του και την ατμοσφαιρα του γενικοτερα.. ειναι πιο βαθυ (για shooter μαλιστα αρκετα βαθυ ), το αλλο δεν εχει καμια ιστορια, εχει απλα μια 'αφορμη' για να γινει μακελειο
επισης και στο gow πολλες φορες ορμουσα βουρ στο πατσα και πριονιζα 4 συνεχομενους
Youtube Videoβασικα μονο και μονο για το πριονι ειναι το καλυτερο της κατηγοριας
ποσο badass εισαι με κατι τετοιο
-
στο vanquish δε μπορεις να κατσεις πολλη ωρα πισω να θεραπευτεις, να ξυστεις κλτ.. πρεπει να κινεισαι συνεχεια, αλλιως πεθανες
Μα γι'αυτό ακριβώς είναι πιο arcade και βασίζεται στις γρήγορες κινήσεις.
Στο άλλο κάθεσαι, σκέφτεσαι τι θα κάνεις, κοιτάς αλλού. Σου δίνει χρόνο.
-
εκανα edit που τα λεει ολα
διπλο πριονισμα ακομα καλυτερο
-
Το πριόνι είναι όντως καλό όπλο...
Σε τι δυσκολία έπαιζες;
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)