-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
στα λημέρα θα είναι το αργότερο Δευτέρα πρωί.
τα δικά σου λημέρια είναι αργοπορημένα.
... εάν Δευτέρα πρωί ... εννοείς με υπότιτλους κτλ .... θα χαρώ να δω ένα pm σου
έχουν βγει πάντως και υπότιτλοι σε ελληνικά, αγγλικά κλπ εδώ και αρκετές ώρες
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έχει σημασία τι σου πάει. Χθες με ένα φίλο τα λέγαμε και τα γούστα μας ήταν διαμετρικά αντίθετα!+1
Καποιοι που ξερω ξημεροβραδιαζονταν με τον Dexter. Εμενα με εστελνε για υπνο. -
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
... εάν Δευτέρα πρωί ... εννοείς με υπότιτλους κτλ .... θα χαρώ να δω ένα pm σου
ΙΣΧΥΕΙ! Το GoT είναι από τις πιο διάσημες σειρές, βγαίνουν άμεσα με τόσους φαν εκεί εξώ.
-
-
σα το jupiter's cock , κανενα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΙΣΧΥΕΙ! Το GoT είναι από τις πιο διάσημες σειρές, βγαίνουν άμεσα με τόσους φαν εκεί εξώ.
... ok ... τελικά ήταν πιο γρήγοροι .... μπορείς να διαλέξεις τουλάχιστον 3-4 εκδοχές ( ποιότητας και φορμάτ ) με υπότιτλους από Δευτέρα μεσημέρι ...
Ολα οκ ...
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
http://www.imdb.com/title/tt1124373/?ref_=sr_1
αυτη η σειρα τι λεει, αξιζει η οχι?Καλό soundtrack, loosely based σε Σαιξπηρικό στοιχείο, μοτοσυκλέτες καλές , καλές ερμηνείες.
Έχει κάποιες σκληρές σκηνές πάντως (π.χ όπως το πως βγάζεις tatoo που δεν έπρεπε να υπάρχει).1ος κύκλος : πολύ καλός
2ος κύκλος : πολύ καλός
3ος κύκλος : καλός
4ος κύκλος : αρχίσαμε τα έντονα love story και το παράτησα.ΥΓ η αρχική σκηνή με μουσική + Harley + ηλιοβασίλεμα + Black Keys με σημάδεψε. Έχω ακούσει το Hard Row ίσαμε 1000 φορές
απο τότε και δεν το έχω βαρεθεί. Ποτέ.ΥΓ 2 : στην αρχή, αν την δεις, το ύφος του πρωταγωνιστή θα σε ξενίσει λίγο. Μετά τα πρώτα 5 στρώνει σε κάτι πιο πειστικό.
-
@georgetz φενεται ενδιαφερων το σεναριο. συμμοριες, ναρκωτικα...θα το δω συντομα.
-
ωραιο το πρωτο επεισοδιο, πολυ ωραιο
-
Ψιλογάμησε το πρώτο επεισόδιο Game of Thrones!
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ψιλογάμησε το πρώτο επεισόδιο Game of Thrones!το 21 ηταν
-
Γιατί θυμάμαι ότι στο βιβλίο ο Σαμ δεν είχε μείνει άπραγος;
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Γιατί θυμάμαι ότι στο βιβλίο ο Σαμ δεν είχε μείνει άπραγος;Όχι, αλλά αυτό γίνεται αφού οι θα τον ...
-
Game of thrones season 3
Με χαρά είδα ότι μπήκα πάλι στο κλίμα εύκολα. Έλεγα ότι άντε να θυμηθώ τι γινόταν κλπ. Περιμένοντας τώρα τη συνέχεια.
Αν και όπως ήταν στον πρώτο κύκλο δεν περιμένω να ξαναγίνει, το ξεχειλώνουν από όπου μπορούν και τραινάρει κάπως, και πάλι καλό είναι αλλά και να χάσεις επεισόδιο δε χάνεις το νόημα. -
Eφιστώ την προσοχή στο τι λέτε. Βάζετε SPOILER διότι υπάρχουν πολλοί (και εγώ μέσα) που τα βλέπουν ανα σεζόν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eφιστώ την προσοχή στο τι λέτε. Βάζετε SPOILER διότι υπάρχουν πολλοί (και εγώ μέσα) που τα βλέπουν ανα σεζόν.ε το πρωτο ειναι παντα για να σε βαλει στον κλιμα της σεζον δες το σαν ενα extended trailer τιποτα παραπανω
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.... υπάρχουν πολλοί (και εγώ μέσα) που τα βλέπουν ανα σεζόν.Αυτό είναι πολύ καλή ιδέα. Αλλά αν μου αρέσει μια σειρά μπορεί να δω 3-4 επεισόδια την ημέρα και τελειώνει γρήγορα, δε λέει. Έτσι πχ είδα κάμποσα Revenge που είχα καιρό να δω σε 2 μέρες. Ιδανικά χρειάζομαι λίγη εγκράτεια ώστε να μείνω στο 1 την ημέρα!
-
αυτο δε το βρισκω καθολου καλη ιδεα, θελω να το βλεπω αμεσως μολις βγαινει
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]