-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ποια είναι η φθηνότερη λύση με αγγλικό σχολιασμό;_+1
Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ ?Εχω πιάτο 1,20 , καλωδίωση , 1 LNB στον Hotbird , και τον Dreambox 500 .
Για Ελεύθερα ?
- Ποιος έχει αγγλόφωνο σχολιασμό ?
- Είναι live ?
- Σε πιο δορυφόρο .
Για πακέτο ?
4. Υπάρχει δορυφορικό πακέτο που να δίνει F1 στα αγγλικά και τα δοκιμαστικά και ας μην είναι Free ?
Ας μήν ξεχνάμε , την δορυφορική εγκατάσταση και τον εξοπλισμό τα πληρώνεις μία φορά , την κ@λ@ N@va κάθε χρόνο 700άρια
-
Έχεις πολλές δυνατότητες με το Dreambox...
-
Πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις? Σε 3 εβδομάδες έχουμε εκκίνηση!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ποια είναι η φθηνότερη λύση με αγγλικό σχολιασμό;_
+1
Το ίδιο ερώτημα έχω και εγώ ?Εχω πιάτο 1,20 , καλωδίωση , 1 LNB στον Hotbird , και τον Dreambox 500 .
Για Ελεύθερα ?
- Είναι live ?
- Σε πιο δορυφόρο .
Για πακέτο ?
4. Υπάρχει δορυφορικό πακέτο που να δίνει F1 στα αγγλικά και τα δοκιμαστικά και ας μην είναι Free ?
Ας μήν ξεχνάμε , την δορυφορική εγκατάσταση και τον εξοπλισμό τα πληρώνεις μία φορά , την κ@λ@ N@va κάθε χρόνο 700άρια
Έχεις πολλές δυνατότητες με το Dreambox...
Επειδή όπως καταλαβαίνεις θα μας φάει το σαράκι μέχρι τα πράγματα να καταλήξουν κάπου αν γνωρίζεις κάτι plz πόσταρε το ή στείλε PM μπας και ησυχάσουμε φέτος από την ξεφτιλισμένη Ελληνική τηλεόραση.
Απορώ !!! , κανένας άσχετος δεν μπορεί να δει ότι φέτος προδιαγράφεται το καλύτερο πρωτάθλημα της 10ετίας ? Το μόνο που ξέρουν είναι να μας σερβίρουν φτήνια σε κονσέρβα και ριάλι-τι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όχι live μεν αλλά για μένα το καλύτερο : κατέβασμα όλη η μετάδοση του BBC από νετ και την βλέπεις όποτε θες.
Ομολογώ εμένα δεν μ' έχει πιάσει καμια πρεμούρα για τα τηλεοπτικά...
Κι επειδή ανέκαθεν ήμουν της απλής παρακολούθησης (ούτε live timing κλπ... εγώ μεγάλωσα με 'φόρμουλα' στο astra tv, ασπρόμαυρη τηλεόραση στο χωριό και 'χιονάκια' -χρώμα στα μονοθέσια έβλεπα στα περιοδικά... χα,χα!) μάλλον αυτή τη μέθοδο θα ακολουθήσω κι εγώ. Dοwnloading και εκ των υστέρων παρακολούθηση. 2 ερωτήσεις μόνο ιατί δεν το κατέχω το 'σπορ':
α) η μετάδοση κυκλοφορεί σε torrents?
β) χρονικά, πόσες ώρες μετά τη λήξη τους είναι διαθέσιμα για downloading κατακακτήριες και αγώνας?Παλαιότερα, στα φοιτητικά ...άυπνα χρόνια, είχα γράψει πρόταση στον ANT1 να βάζει τους αγώνες σε μεταμεσονύκτια μαγνητοσκόπηση, χωρίς σπικάζ και χωρίς διακοπές. Αν θα το έκανε, είχα όλη την καλή διάθεση να μην μάθω τίποτα όλη μέρα ώστε να το δω 'λάιβ' το βράδυ. Ας είναι. Να που ξανάρχονται τα χρόνια, χα,χα!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
λοιπον επειδη το εψαξα λιγο εχουμε και λεμε αστρα 28 ,αραβσατ 26 και αστρα19 θες πιατο 120cm απο αθηνα με ενα κοστος στα 100-200 ευρω αναλογα τα γουστα +βαση 15-30 ευρω + 3 lnb 30 euro + merger 4-1 20-40 euro + καλωδιο 0.7 ευρω το μετρο + δεκτη απο 60-240 ευρω....
μας κανει ενα συνολο απο 230 εως 550 ευρω + το ποσο καλωδιο θα χρειαστεις.
Μετα εχουμε την τοποθετηση (αποκλειετε χωρις οργανο να κεντραρεις 3 δορυφορους) οποτε προσθετουμε απο 80-120 ευρω ακομα.
Αρα ειμαστε τελικο ποσο απο 300 εως 700 ευρω.
Τωρα αν θες μονο αστρα 19 και RTL ZDF με ενα πιατο 90 cm εισαι ενταξει οποτε το κοστος πεφτει στα 220 ευρω περιπου με τοποθετηση + το καλωδιο.
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να βοηθησα
Και πόσο κάνει η Nova? Πόσο κάνει η τοποθέτηση, πιάτο, αποκωδικοποιητής, πάγιο κλπ?
Τεράστιο το κόστος των 700 ευρώ.
700 ευρω για τους τρεις δορυφορους. Αν βαλεις hotbird η eurobird η astra το RTL πχ θα σου βγει φθηνα. ουτε καν 200 ευρω
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ποια είναι η φθηνότερη λύση με αγγλικό σχολιασμό;_
+1
Για Ελεύθερα ?
- Είναι live ?
- Σε πιο δορυφόρο .
Για πακέτο ?
αLIVE μεταδοσεις GP και QUALIFYINGS απο BAHRAIN SPORTS (Badr 26) , BBC INTERACTIVE (ASTRA 2B/2D 28,2) δυσκολο για Αθηνα - ευκολο για Θεσσ , TR1 (TURKSAT) ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ σε ΑΓΓΛΙΚΟ ΗΧΟ . Ειναι ελευθερα
-
Τόσο niche έχει γίνει η F1 στην Ελλάδα που κανείς δεν ενδιαφέρεται ρε γμτ και πάνε πρακτικά να την πετάξουν απ'τό παράθυρο?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και η Nova έριξε άκυρo
H nova δεν εριξε ακυρο,ενδιαφερεται αλλα ΑΦΟΥ εξασφαλισει τα διακιωματα του Campionato.
Τελικα πηρε το Campionato και δημιουργηθηκε αλυσιδα γεγονοτων που σημαινει οτι σε κανα 10ημερο θα χει κλεισει και η F1. (λογικα)
-
Πολύ καλή μετάδοση κάνει το Premiere (Sky Deutchland). Δίνει 4-5 κανάλια, το ένα με σχολιασμό, το άλλο μόνο onboard κτλ...
Τώρα επειδή τα πράγματα είναι λεπτά δε μπορώ να πώ πολλά, απλά το Dreambox είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα λόγω του λειτουργικού του (linux) και της δυνατότητας του σύνδεσης στο internet.
Οι τιμές παραπάνω είναι πολύ μεγάλες, καθώς δε βλέπω μια απλή δορυφορική εγκατάσταση, αλλά ολοκληρο εργοτάξιο! Για τον hotbird ένα πιατάκι 80cm είναι μια χαρά + lnb + ένα dreambox 500s κινέζικη μαιμού (80Ε) + παρελκόμενα = 150~200Ε.
Για την εγκατάσταση μην το δένετε ότι χρειάζεται να σκάσετε ένα κάρο λεφτά. Με ένα satfinder (10E), ένα φραπέ και υπομονή (και ίσως ένα φίλο που το χει ξανακάνει) είναι δυνατόν να κεντράρετε δορυφόρο).
Τώρα για το ζουμί, υπάρχουν πολλές ιστορίες, και θα έλεγα ότι συμφέρει η αγορά του εξωτερικού και όχι η εγχώρια... γιατί τους πιάνουν εδώ. Επίσης δεν ενδεικνυται να έχει κάποιος σύνδεση forthnet.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Πολύ καλή μετάδοση κάνει το Premiere (Sky Deutchland). Δίνει 4-5 κανάλια, το ένα με σχολιασμό, το άλλο μόνο onboard κτλ...Τώρα επειδή τα πράγματα είναι λεπτά δε μπορώ να πώ πολλά, απλά το Dreambox είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα λόγω του λειτουργικού του (linux) και της δυνατότητας του σύνδεσης στο internet.
Οι τιμές παραπάνω είναι πολύ μεγάλες, καθώς δε βλέπω μια απλή δορυφορική εγκατάσταση, αλλά ολοκληρο εργοτάξιο! Για τον hotbird ένα πιατάκι 80cm είναι μια χαρά + lnb + ένα dreambox 500s κινέζικη μαιμού (80Ε) + παρελκόμενα = 150~200Ε.
Για την εγκατάσταση μην το δένετε ότι χρειάζεται να σκάσετε ένα κάρο λεφτά. Με ένα satfinder (10E), ένα φραπέ και υπομονή (και ίσως ένα φίλο που το χει ξανακάνει) είναι δυνατόν να κεντράρετε δορυφόρο).
Τώρα για το ζουμί, υπάρχουν πολλές ιστορίες, και θα έλεγα ότι συμφέρει η αγορά του εξωτερικού και όχι η εγχώρια... γιατί τους πιάνουν εδώ. Επίσης δεν ενδεικνυται να έχει κάποιος σύνδεση forthnet.
και εγω αυτο λεω.... με 150 ευρω βλεπεις BBC Η αγγλικη μεταδοση σε αλλο δορυφορο
-
θα το ξαναπω μια τελευταια φορα και οποιος θελει να ακουσει καλως (τα εγραψα αναλυτικα χθες ποιες ειναι οι λυσεις φθηνες-ακριβες αλλα καποιοι συνεχιζουν να διαβαζουν οτι θελουν)
Εγω εβαλα μια λυση με 4 δορυφορους και μου πηγε 500 Ε (για να ειμαι καλυμενος no matter what)
Η πιο φθηνη λυση ειναι 220-150 ευρω (πιατο 90cm-βαση-lnd-καλωδιο-δεκτης(o πιο απλος)-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) και αστρα στις 19.2 για RTL-ZDF. Αν κανεις εγκατασταση μονος σου πραγμα που αμφιβαλλω οτι μπορει να κανει ο καθενας, αφαιρεις 70-80 ευρω και εισαι καπου στα 150-160 eyrv PANTA για γερμανικο σχολιασμο φθηνοτερη λυση.
Τα με 150 ευρω βλεπεις BBC ξεχαστε το. Τοσο μονο κανει ενα καλουτσικο πιατο 1.2μ που θες για δεις σωστα BBCinteractive.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
όχι live μεν αλλά για μένα το καλύτερο : κατέβασμα όλη η μετάδοση του BBC από νετ και την βλέπεις όποτε θες.
Κι επειδή ανέκαθεν ήμουν της απλής παρακολούθησης (ούτε live timing κλπ... εγώ μεγάλωσα με 'φόρμουλα' στο astra tv, ασπρόμαυρη τηλεόραση στο χωριό και 'χιονάκια' -χρώμα στα μονοθέσια έβλεπα στα περιοδικά... χα,χα!) μάλλον αυτή τη μέθοδο θα ακολουθήσω κι εγώ. Dοwnloading και εκ των υστέρων παρακολούθηση. 2 ερωτήσεις μόνο ιατί δεν το κατέχω το 'σπορ':
β) χρονικά, πόσες ώρες μετά τη λήξη τους είναι διαθέσιμα για downloading κατακακτήριες και αγώνας?Παλαιότερα, στα φοιτητικά ...άυπνα χρόνια, είχα γράψει πρόταση στον ANT1 να βάζει τους αγώνες σε μεταμεσονύκτια μαγνητοσκόπηση, χωρίς σπικάζ και χωρίς διακοπές. Αν θα το έκανε, είχα όλη την καλή διάθεση να μην μάθω τίποτα όλη μέρα ώστε να το δω 'λάιβ' το βράδυ. Ας είναι. Να που ξανάρχονται τα χρόνια, χα,χα!
Και εγώ μάλλον σε αυτή τη λύση θα καταλήξω, αν και έχω αναλογικό αποκωδικοποιητή, αλλά λογικά εκείνη την ώρα θα δείχνει μπάλα και η f1 θα πάει σε κάποιο ns2-3-4-5-6...
Για τον αγώνα που έχω κοιτάξει άλλες φορές, ανεβαίνει μετά από 3-4 ώρες στους καλούς private trackers..
Οπότε θα βολευτούμε με αυτό. -
ΟΚ... για ΒΒC πόσα θέλεις;
-
Παρακολουθώ την κουβέντα σας τόση ώρα και ως άσχέτος θα ήθελα αν μπορεί κανείς να με απαντήσει σε μία ερώτηση.Έγω που έχω NOVA σε περίπτωση που δεν αποκτήσει αυτή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 και ίσως κανένα ελεύθερο κανάλι, με ποιον τρόπο θα μπορούσα να ενεργοποιήσω το RAI 1 και RAI 2 που ήδη υπάρχει στο HOTBIRD αλλά απο οτι διάβασα κλειδώνουν κατά την διάρκεια του αγώνα!Σας ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και εγώ μάλλον σε αυτή τη λύση θα καταλήξω, αν και έχω αναλογικό αποκωδικοποιητή, αλλά λογικά εκείνη την ώρα θα δείχνει μπάλα και η f1 θα πάει σε κάποιο ns2-3-4-5-6...
Για τον αγώνα που έχω κοιτάξει άλλες φορές, ανεβαίνει μετά από 3-4 ώρες στους καλούς private trackers..
Οπότε θα βολευτούμε με αυτό.Οπότε προτείνω για να είμαστε οργανωμένοι...να ανοιχτεί ένα τόπικ που θα έχει ΜΟΝΟ torrent links συγκεντρωμένα αλλά χωρίς σχόλια/ποσταρίσματα κλπ. Απλά και σκέτα λινκ.
-
Μιλάμε για NOVA Sport 1 ή κάποιο άλλο κανάλι;
-
Ο χρήστης draculask έγραψε:
Παρακολουθώ την κουβέντα σας τόση ώρα και ως άσχέτος θα ήθελα αν μπορεί κανείς να με απαντήσει σε μία ερώτηση.Έγω που έχω NOVA σε περίπτωση που δεν αποκτήσει αυτή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 και ίσως κανένα ελεύθερο κανάλι, με ποιον τρόπο θα μπορούσα να ενεργοποιήσω το RAI 1 και RAI 2 που ήδη υπάρχει στο HOTBIRD αλλά απο οτι διάβασα κλειδώνουν κατά την διάρκεια του αγώνα!Σας ευχαριστώ.Όπως ρωτάει και ο 'draculask', οι έχοντες NOVA τι μπορούν να κάνουν για να δουν F1 με το παρον καθεστώς (ότι δεν θα μεταδοθεί επίσημα...)?
π.χ.
- με το ιδιο πιάτο, να πάρουμε άλλον αποκωδικοποιητή?
- να μετακινήσουμε το πιάτο να λαμβάνει σήμα από άλλον δορυφόρο?
- κάτι αλλο..
Ευχαριστώ.
-
Παιδιά όποιος έχει hotbird και πιάτο 1 μέτρο (δεν νομίζω ότι γίνεται για 80άρι αλλά με 60άρι αποκλείεται) βάζει 2ο lnb για Astra 19,2 (κόστος 15€) και ένα Diseq 2σε 1 (10-15€) και λίγα μέτρα καλώδιο (5€) και είναι οκ. Έτσι θα πιάνει RTL αλλά με γερμανική περιγραφή.
Προσωπικά θα το βλέπω στα BBC του 28,2 λόγω αγγλικών αλλά και ο 19,2 είναι μια καλή επιλογή
(Άσχετο με το θέμα ... τα γερμανικά κρατικά στον 19,2 θα μεταδώσουν το World Cup FTA -48 από τους 64 αγώνες- σε ΗD )
-
Για μένα που παρακολουθώ τηλεόραση από ελάχιστα εώς καθόλου, το να πληρώνω την νοβα ή το να βάλω πιάτο για δορυφορικά είναι εκτός πραγματικότητας.
Οπότε η μόνη λύση είναι το διαδίκτυο (και όχι τα torrents φυσικά, αυτό το κάνουμε έτσι κι αλλιώς).
Let the 'find the stream' games begin.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014