-
Η μεταδοση μαλλον θα παει σε συνδομητικο(ΝΟVA) και απο κει και περα μαγνητοσκοπηση σε καποιο ελευθερο.
-
Ξερει κανεις τιμες για ενεργοποιηση νοβα (αποδικωποιητες κλπ) και μηνιαια συνδρομη??Θα το γκουγκλαρα αλλα απο την δουλεια δεν μπαινει σε πολλα sites.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ξερει κανεις τιμες για ενεργοποιηση νοβα (αποδικωποιητες κλπ) και μηνιαια συνδρομη??Θα το γκουγκλαρα αλλα απο την δουλεια δεν μπαινει σε πολλα sites.Γιωργο τον εξοπλισμο τον παιρνεις στα 100 ευρω και η μηνιαια συνδρομη για το full πακετο ειναι στα 60 ευρω το μηνα.
-
Τι βιαζεσε και συ μηπως ειναι σιγουρο για nova? Εδω δεν ξερουμε τι μας γινετε!
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Τι βιαζεσε και συ μηπως ειναι σιγουρο για nova? Εδω δεν ξερουμε τι μας γινετε!Για τπτ δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι.. μονο υποθεσεις γινονται ολο αυτο τον καιρο μεχρι να υπαρξει καποια επισημη ανακοινωση..
-
Thnx Φανη!!Που εισαι χαμενος εσυ???
ladaman ενδεικτικα θελω να ξερω τιμες.Απλα να ξερουμε τι μας περιμενει σε περιπτωση που παει στη ΝΟΒΑ και ακολουθησουμε και μεις..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Thnx Φανη!!Που εισαι χαμενος εσυ???ladaman ενδεικτικα θελω να ξερω τιμες.Απλα να ξερουμε τι μας περιμενει σε περιπτωση που παει στη ΝΟΒΑ και ακολουθησουμε και μεις..
Το msfree.gr απο τοσο κοσμο OVERLOAD και αργει απελπιστικα να μπει.
φοβαμαι οτι δεν θα μαθουμε κατι για τη μεταδοση ΟΥΤΕ σημερα. ΟΥΤΕ μια ανακοινωση ! τι να κανουμε ?
Το αργοτερο 8 Μαρτιου εχω φυγει για πιατο ... Επαναλαμβανω την προταση μου : ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ πιατο να οργανωθουμε ανα πολη να μας βγει φθηνοτερα ως χονδρικη ουσιαστικα.. ΕΓω ειμαι απο Θεσσ -
ΠΑΙΔΕΣ μπειτε εδω ! σημαντικο :
http://www.facebook.com/topic.php?topic ... #post49739
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ξερει κανεις τιμες για ενεργοποιηση νοβα (αποδικωποιητες κλπ) και μηνιαια συνδρομη??Θα το γκουγκλαρα αλλα απο την δουλεια δεν μπαινει σε πολλα sites.
Γιωργο τον εξοπλισμο τον παιρνεις στα 100 ευρω και η μηνιαια συνδρομη για το full πακετο ειναι στα 60 ευρω το μηνα.
Για καποιον που δε βγαινει εξω και λυωνει μπροστα στο χαζοκουτι ,τα 60ε δεν ειναι και ασχημα(μια μετρια καθημερινη εξοδος ).Ομως μονο για την F1 (αντε και λιγο ευρωπαικο ποδοσφαιρο)μου φανταζουν περιουσια.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Γιωργο τον εξοπλισμο τον παιρνεις στα 100 ευρω και η μηνιαια συνδρομη για το full πακετο ειναι στα 60 ευρω το μηνα.
Για καποιον που δε βγαινει εξω και λυωνει μπροστα στο χαζοκουτι ,τα 60ε δεν ειναι και ασχημα(μια μετρια καθημερινη εξοδος ).Ομως μονο για την F1 (αντε και λιγο ευρωπαικο ποδοσφαιρο)μου φανταζουν περιουσια.
εξοπλισμος στα 100 - 150 ευρω χωρις συνδρομη και βλεπεις ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ f1 στο bbc interactive .. ! και με αλλες επιλογες (τουρκικο Η αραβικο καναλι σε αγγλικη μεταδοση Η γαλλικα Η γερμανικα καναλια)
-
λοιπον επειδη το εψαξα λιγο εχουμε και λεμε αστρα 28 ,αραβσατ 26 και αστρα19 θες πιατο 120cm απο αθηνα με ενα κοστος στα 100-200 ευρω αναλογα τα γουστα +βαση 15-30 ευρω + 3 lnb 30 euro + merger 4-1 20-40 euro + καλωδιο 0.7 ευρω το μετρο + δεκτη απο 60-240 ευρω....
μας κανει ενα συνολο απο 230 εως 550 ευρω + το ποσο καλωδιο θα χρειαστεις.
Μετα εχουμε την τοποθετηση (αποκλειετε χωρις οργανο να κεντραρεις 3 δορυφορους) οποτε προσθετουμε απο 80-120 ευρω ακομα.
Αρα ειμαστε τελικο ποσο απο 300 εως 700 ευρω.
Τωρα αν θες μονο αστρα 19 και RTL ZDF με ενα πιατο 90 cm εισαι ενταξει οποτε το κοστος πεφτει στα 220 ευρω περιπου με τοποθετηση + το καλωδιο.
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να βοηθησα
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
λοιπον επειδη το εψαξα λιγο εχουμε και λεμε αστρα 28 ,αραβσατ 26 και αστρα19 θες πιατο 120cm απο αθηνα με ενα κοστος στα 100-200 ευρω αναλογα τα γουστα +βαση 15-30 ευρω + 3 lnb 30 euro + merger 4-1 20-40 euro + καλωδιο 0.7 ευρω το μετρο + δεκτη απο 60-240 ευρω....μας κανει ενα συνολο απο 230 εως 550 ευρω + το ποσο καλωδιο θα χρειαστεις.
Μετα εχουμε την τοποθετηση (αποκλειετε χωρις οργανο να κεντραρεις 3 δορυφορους) οποτε προσθετουμε απο 80-120 ευρω ακομα.
Αρα ειμαστε τελικο ποσο απο 300 εως 700 ευρω.
Τωρα αν θες μονο αστρα 19 και RTL ZDF με ενα πιατο 90 cm εισαι ενταξει οποτε το κοστος πεφτει στα 220 ευρω περιπου με τοποθετηση + το καλωδιο.
Αυτα τα ολιγα και ελπιζω να βοηθησα
Και πόσο κάνει η Nova? Πόσο κάνει η τοποθέτηση, πιάτο, αποκωδικοποιητής, πάγιο κλπ?
Τεράστιο το κόστος των 700 ευρώ.
-
το τρισαθλιο παγιο της νοβα ειναι ισο με αυτο που εχει το αγγλικο Sky, περιπου 60€ το μηνα για το πληρες πακετο
-
Για NOVA το φτηνο πακετο (πιατο + δεκτης του κωλου = μονο για hotbird ορισμενα απο αστρα αν το γυρισεις) κοστος 100 ευρω + παρελκομενα + τοποθετη 70-80 ευρω γυρω στα 200 και απο εκει και υστερα 50 ευρω το μηνα το sports pack (εκτος και αν εχεις ηδη forthnet οπου και εχεις 20% εκπτωση και στις δυο υπηρεσιες)
Κοστος για ενα χρονο (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ Η ΝΟΒΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ) 50*12 μηνες υποχρεωτικο συμβολαιο = 600 ευρω + 200 κομπλε εξοπλισμος κανα 800αρι και εισαι μεσα.
Ακομα και με τις διαφορες προσφορες που κανει η ΝΟΒΑ κατα καιρους το κοστος δεν πεφτει κατω απο τα 600 ευρω.Με το connx μια που τα πηραμε ολα σβαρνα το ολο θεμα βγανει πιο φθηνα (δωρεαν δεκτης) αλλα το προβλημα ειναι για οσους εχουν αλλο διακομιστη χρονοβορο και περιπλοκο + οτι θες καλη και καθαρη γραμμη για παιξει σωστα.
Παντως παει καπως ετσι 15 παγιο +27,5 24mbit ντερνετ +15 (13,5 μεχρι 14/3)conntv = 57,5 ευρω μονο
για internet και connxtv χωρια το τηλεφωνο. κοστος για ενα χρονο (και εδω υποχρεωτικη 12-μηνη παραμονη) κοντα στα 700 ευρω αλλα μην ξεχνατε ειναι και ιντερνετ πληρωμενο.εγω θα προτιμησω 4-δορυφορους και free-to-air F1 με κοστος 500 ευρω ελπιζοντας οτι με αυτα τα λεφτα θα μπορεσω να βλεπω 3-4 χρονια χωρις αλλα εξοδα.
-
Με το φτηνό πακέτο της ΝΟΒΑ των 30€ δεν βλέπεις F1?
-
Aπο RAI που το δινει το NOVA?
Γιατι σιγουρα τα νοβασπορτ καναλια δεν τα βλεπεις με το πακετο τον 30 Ευρω εκτος απο τα δυο eurosport και το motors tv.
-
Ποια είναι η φθηνότερη λύση με αγγλικό σχολιασμό;
(ρε που κατάντησα, έβαλα Nova για να βλέπω τη γελοιότητα του WRC στο Eurosport, την έκοψα, έκοψα και το WRC γενικώς, και τώρα θα μπω σε έξοδα και εγκαταστάσεις για την F1)...
Κατάντια, μιζέρια..._
-
Αληθεια, γιατι εχουμε προεξοφλησει οτι θα παει στην Νοβα;
-
τελικα απο οτι καταλαβα δε συμφερει τιποτα.....παει η f1για φετος (οχι οτι με χαλαει με αυτα τα εκτρωματα-μονοθεσια αλλα ρε γαμωτ ..μου θα εχει καλους αγωνες-μαλλον)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ποια είναι η φθηνότερη λύση με αγγλικό σχολιασμό;(ρε που κατάντησα, έβαλα Nova για να βλέπω τη γελοιότητα του WRC στο Eurosport, την έκοψα, έκοψα και το WRC γενικώς, και τώρα θα μπω σε έξοδα και εγκαταστάσεις για την F1)...
Κατάντια, μιζέρια..._
όχι live μεν αλλά για μένα το καλύτερο : κατέβασμα όλη η μετάδοση του BBC από νετ και την βλέπεις όποτε θες.
αν βάλουν νοβα αυτό θα κάνω εγώ.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014