-
Όχι. Απλά βαρέθηκα να ακούω τα ίδια και τα ίδια για τον Τάκαρο. (Και όπως έχω ξαναγράψει, ο Τάκαρος είναι 'θεός' μπροστά στον Διατσίδη!..).
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μένει ο Vettel από μηχανικό πρόβλημα και ο Τάκαρος αρχίζει κουβέντα για το πόσο επηρρεάζονται οι οδηγοί όταν αποκτούν παιδιά...1 δέκατο ανα παιδί, κάτι τέτοιο έλεγε ο Capirossi
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Το μόνο λάθος στη μετάδοση του Τάκαρου εδώ και πολλούς αγώνες είναι ότι αναφέρεται σε σιρίτι στα λάστιχα. 'το κόκκινο σιρίτι' κλπ
Ενώ πλέον δεν υπάρχει σιρίτι όπως πριν κάποια χρόνια, αλλά διαφορετικού χρώματος γράμματα στον πλαϊνό των ελαστικών.
ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΑΚΑΡΕ....και ποιός είναι Ο 'ΠΛΑΪΝΟΣ' των ελαστικών?.. ή να ρωτήσω καλύτερα τον ΤΑΚΑΡΟ...
AYTOΣ
-
Εντωμεταξύ το αστείο με τους 'βαθμούς κελσίου' είναι πως αν δεν του το έλεγε ο σκηνοθέτης δεν θα καταλάβαινε ο ΤΠ πως είπε βλακεία .
-
Αυτο πες συγχωρείται μιας και λίγο νωρίτερα μιλούσε για τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος και οδοστρώματος.
Αλλα πλέον δεν κάνει απλα λαθάκια,έχει ξεφύγει και μαζί με τον Τρακουσελη πετάνε χοντρομ@λ@κιες.
Επειδή είπε κάτι ο Χακινεν που είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα και καταστάσεων,αμεσως εβγαλε το συμπέρασμα ότι φέτος ο Φεττελ δεν είναι καλύτερος απο το Ρικιαρντο λόγω πατρότητας.
Τα ζήταγε όμως ο οργανισμός μου αφου κάθισα και τον ακουγα μετά την μεγαλύτερη σκατομαλακια που είχε πετάξει την αλλη φορά στο ραδιόφωνο έπειτα απο τόσα χρόνια που περιγράφει Φ1 και ασχολειται με αυτή.Οτι ο θάνατος του Σεννα οφείλεται στο γεγονός πως οδηγούσε με περισσότερο συναίσθημα και αυτο τον οδήγησε στο λάθος αντι να είναι πιο 'ψυχρός' σαν τον Προστ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ -
Είναι πηγή έμπνευσης ο άτιμος πλάκα πλάκα...
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Είναι πηγή έμπνευσης ο άτιμος πλάκα πλάκα...Όταν λέμε πως ο Τάκαρος είναι δάσκαλος εσείς κοροϊδεύετε
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Είναι πηγή έμπνευσης ο άτιμος πλάκα πλάκα...
Όταν λέμε πως ο Τάκαρος είναι δάσκαλος εσείς κοροϊδεύετε
Το κορυφαίο είναι πως για άλλη μια φορά γίνεται σύγκριση Τάκη-Μπακόπουλου!
-
Murray Walker και βάλε!
Κι εκείνος έλεγε τέτοια ωραία πάντως: Η Williams του Mansel που προηγείται είναι ένα πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο, δεν υπάρχει άλλο σαν αυτό!!! Αν εξαιρέσουμε φυσικά την Williams του Patrese που ακολουθεί στην 2η θέση, η οποία είναι ακριβώς ίδια με του Mansel...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Murray Walker και βάλε!Κι εκείνος έλεγε τέτοια ωραία πάντως: Η Williams του Mansel που προηγείται είναι ένα πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο, δεν υπάρχει άλλο σαν αυτό!!! Αν εξαιρέσουμε φυσικά την Williams του Patrese που ακολουθεί στην 2η θέση, η οποία είναι ακριβώς ίδια με του Mansel...
-
Και ο Πουρναράκης pink for papa
-
Επιμονή όμως ότι η εκκίνηση του Φέτελ ήταν καλή (για τα πρώτα νανοχιλιοστά του δευτερολέπτου)...
-
Ριτσιάρντο είπε ο θεούλης
-
Τι έγινε ρε παιδιά, σε μεγάλη δυσμενεια έπεσε το τοπικ. Άρχισε να σοβαρεύει ο τακης;
-
Ίσως επικρατεί το 'τι να πρωτοπει κανείς...'
Είδα F1 σήμερα στον alpha, μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από το άθλημα, και για μένα αυτό ισχύει. Τι να πρωτοπεί κανείς.
-
Οντως, από το κακό στο χειρότερο
-
Oι προσδοκίες έχουν πιάσει το ναδίρ και το καραγκιοζλίκι το ζενίθ. Απόδειξη; Παραλίγο να χάσουμε live προσπεράσματα για να δούμε την επική έξοδο του Κβίατ που έκρινε τελεσίδικα τη μάχη της 11ης θέσης, αλλά οι μάχες του Αλόνσο με Φέτελ και με Ρικιάρντο είναι σα να μην έγιναν (αλήθεια τι έγινε το επικό 'τα βίντεο γράφουν'; ) γιατί έτσι νομίζουν ότι θα φάνε λιγότερο κράξιμο για όσα χάνουμε με τις διαφημίσεις
-
Ειναι πολυ κακη η μεταδοση. Βασικα οπως εχω ξαναγραψει νομιζω οτι εχει κουραστει κι ο Πουρναρακης και δε θελει ν το δεχτει. Διαβασα για τις μαχες του Alonso με τις Red Bull και δεν τις ειδα ποτε.
Το χειροτερο ηταν καποια στηγμη που ελεγε κατι ο Σεϊτανιδης και ο Πουρναρακης αρχισε να μιλαει πανω του πολυ πιο δυνατα λες και του ελεγε 'σκασε εγω μιλαω τωρα'. Το'χει ξανακανει βεβαια αλλα τοσο εντονα πρωτη φορα. Παρα πολυ ακομψο κι εχω την αισθηση οτι ενοχληθηκε κι ο Σεϊτανιδης.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Ειναι πολυ κακη η μεταδοση. Βασικα οπως εχω ξαναγραψει νομιζω οτι εχει κουραστει κι ο Πουρναρακης και δε θελει ν το δεχτει. Διαβασα για τις μαχες του Alonso με τις Red Bull και δεν τις ειδα ποτε.Το χειροτερο ηταν καποια στηγμη που ελεγε κατι ο Σεϊτανιδης και ο Πουρναρακης αρχισε να μιλαει πανω του πολυ πιο δυνατα λες και του ελεγε 'σκασε εγω μιλαω τωρα'. Το'χει ξανακανει βεβαια αλλα τοσο εντονα πρωτη φορα. Παρα πολυ ακομψο κι εχω την αισθηση οτι ενοχληθηκε κι ο Σεϊτανιδης.
Αηδία είναι ο ΤΠ, το έχει κάνει πολλές φορές.
-
Πολύ εκνευριστικό αυτό που μιλάγανε ταυτόχρονα. Εκνευριστικό και αυτό που μιλάει ο ΤΠ πάνω από το team radio και δεν καταλαβαίνεις τι λέει κανένας από τους δύο, ένας αχταρμάς.
Ο Σεϊτάν πρέπει να συγκρατήθηκε πολύ ώστε να διορθώσει τελικά κομψά τη βλακεία του ΤΠ: 'μήπως Hamilton ζητά συγγνώμη; δε νομίζω ότι θύμωσε'...
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014