Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο επισημος σκηνοθετης ομως, ΞΕΡΕΙ οτι εκεινη τη στιγμη παιζει το επισημο ριπλέι και ΞΕΡΕΙ οτι αν γινει κατι θα το βαλει κατευθειαν σε 8 διαφορετικες ληψεις. Αντιστοιχα ο καθε τοπικος Σπιλμπεργκ το πολυ-πολυ ΑΝ εχει προνοησει ΑΝ εχει κρινει σωστα (γιατι ο σχολιαστης εκεινη την ωρα εχει αλλου στραμμενη την προσοχη του για να τον βοηθησει να κρινει σωστα) θα σου δειξει σε επαναλληψη το επισημο πλανο. Αφου πιστευεις οτι ειναι το ιδιο πασο. Αν ειναι ετσι προτεινω παντως στο τημ Πουρναρακη να αναλαβουν το global feed της F1. Τζαμπα πραμα και καλυτερη δουλεια
Oμολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα την αποπάνω θέση σου.
Αν όμως έχω πιάσει το νόημα, λες πως οι σκηνοθέτες των στούντιο που κάνουν αναμετάδοση το ρισκάρουν (να τα κάνουν σαλάτα), παίρνοντας πρωτοβουλίες. Στη θεωρία να συμφωνήσω - μόνο που στην πράξη, και ειδικά για ό,τι είδαμε χθες, μια χαρά δουλειά κάνανε στον Α, και σκηνοθέτης, και Πουρναράκης. Επίσης, υπέδειξα πως υπερέβαλες, και πως τα είχες εντυπώσει 'λάθος' τα γεγονότα. Το γιατί το έκανα αυτό, το εξήγησα στο τέλος του ποστ : όχι γιατί μ' αρέσει να μπαίνω στο μάτι του κόσμου (που σε κανέναν δεν αρέσει εδώ που τα λέμε να του μπαίνεις στο μάτι, έχεις-δεν έχεις δίκιο), αλλά αν θες σαν 'μάθημα' ότι 'ρε παιδιά, μην είστε αφοριστικοί, ορίστε και οι αποδείξεις'. Αν πιστεύεις ότι για κακό το κάνω,,,,πάσο που λες και 'συ.
Μιας και εχεις την μεταδοση του Α για ξανατσεκαρε το σημειο με το ριπλει της εκκινησης γιατι νομιζω οτι οντως ζηταει ο ΤΠ απο τον σκηνοθετη του να το δωσει(θυμαμαι που ανεφερε και το ονομα του)και αυτος σε δευτερολεπτα το δινει και χανουμε μαχη,ενω μετα απο λιγο το βλεπουμε και απο την Μαλαισια με τις πολλες καμερες.
...είχα γράψει πολύ προσεχτικά το εν λόγω ποστ, με ενδελεχή έλεγχο και των 2 μεταδόσεων (κα'να μισάωρο μου πήρε η όλη φάση), γι' αυτό και είμαι σε θέση να επαναλάβω :
Λίγο μετά την εκκίνηση (κάπου στον 1ο με 2ο γύρο), ο Πουρναράκης ΔΕΝ ζητάει ριπλέι, αλλά λέει ακριβώς τη φάση που ανέφερα.
Ακολουθεί (σε μισό-ένα λεπτό, μην ξανακοιτάω για ακριβείς χρόνους τώρα) ριπλέι εκκίνησης από Α, το οποίο το ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ο Πουρναράκης πως πρόκειται αμέσως ν' ακολουθήσει, αναφέροντας και το όνομα του σκηνοθέτη τους (τσεκαρισμένο με αντιπαραβολή μετάδοσης από BBC, πως ΔΕΝ χάνεται καμμία φάση, και με το που ξαναγυρνάει ο σκηνοθέτης του Α, το χάνει στιγμιαία ο Μάσσα και του χώνονται Μπάτον/Αλόνσο, με τελικό αποτέλεσμα να περάσει ο τελευταίος τη Μακλάρεν, και την είδαμε ΟΛΗ τη φάση. Για την ακρίβεια, κάνει πατάτα ο Σεϊτανίδης επί του συγκεκριμένου, νομίζοντας τον Μπάτον πολύ πιο μπροστά, και μεταδίδει πως τη θέση την χάνει ο Χάμιλτον............Αλλά αυτά γίνονται, κι απ' τους Μπημπησήδες, ενίοτε.........Πώς όχι, άνθρωποι είναι όλοι, πάνω στην πίεση της στιγμής να μεταδώσουν).
'Μάχη', ξαναλέω, (στην ουσία) ΔΕΝ χάσαμε....
Ούτε καν παρακάτω που ΖΗΤΗΣΕ ο Πουρναράκης επανάληψη από εμπρός, ενώ ο Μαλαίσιος έδειχνε incar από Χάμιλτον, κι ο Λεβεντογιάννης (A) όντως την ξανα-έδωσε λίγο μετά, κουκουλώνοντας το τελείωμα του incar από Μάσσα και όλο το από Σουμάχερ.
Συμπέρασμα panos2171 (κι εγώ την ίδια αίσθηση είχα στην αρχή, λογικό είναι, ΟΛΟΙ είμαστε στην τσίτα στην εκκίνηση και για τα επόμενα λεπτά), τα θυμάσαι συγκεχυμένα....
...Αν οποιουδήποτε,,,δεν του φτάνει ο λόγος μου, μπορώ να κόψω, ν' ανεβάσω (και να λινκάρω εδώ) τις εν λόγω σκηνές, μιας και την μετάδοση από Α την έγραψα (σε κακή εικόνα με 'χιόνια' πάντως, μια και δεν έχω καλή λήψη εδώ - και σχετικά χαμηλής ανάλυσης = 352χ288, για παράδειγμα ορίστε η σκηνή εναλλαγής από το πρώτο ριπλέι του Α σε live, ακριβώς στη σκηνή πριν ο Μάσσα το χάσει : http://senduit.com/26f8f4 )