-
εγώ άκουγα κυπριακή αναμετάδοση και δεν είχε ούτε 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση (σε συνδυασμό βέβαια με το ισπανικό σάιτ!)
-
Ο χρήστης διπλοντούβαρο έγραψε:
εγώ άκουγα κυπριακή αναμετάδοση και δεν είχε ούτε 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση (σε συνδυασμό βέβαια με το ισπανικό σάιτ!)Είχες ανάγκη να γελάσεις σήμερα;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως βλεπεις Νικο ο Πανος επιβεβαιωνει οτι σου ελεγα. Οσο για το Bahrain η απαντηση ειναι εξισου απλη, βρεθηκε μια αρπα - κολλα λυση αναγκης κατω απο την πιεση του κοσμου. Αν μη τι αλλο, η 'εμπνευση' του Αντ1 για το 5ευρω, εκαψε εντελως τοσο το ιδιο, οσο και τη λυση συνδρομητικου καναλιου. Αν ο κατοχος των δικαιωματων δεν το επιασε το μηνυμα τοτε κακο του κεφαλιου του.Το χειροτερο ομως για αυτον ειναι οτι ολη αυτη η σαπουναπερα εστειλε τον σκληρο πυρηνα των θεατων του προϊοντος του στην αγκαλια του BBC, του RTL, του Sexta, του streaming και των torrents. Απο τις επιλογες **του **το προϊον **του **εχασε τους πιο σιγουρους πελατες του και προφανως απαξιωνεται αναλογα. Ας προσεχε.
Mpaaaa kwsta. einai happy me oloys aytoys poy exoyn afhsei 132 selides mhnymata mono me kala logia ka8ws apo oti katalaba sta ypoloipa epese logokrisia.... Kai syn ths allhs osoys einai kata aytoy toys ebgalan tsampatzhdes....
a re Elladara a8anath.....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εγώ άκουγα κυπριακή αναμετάδοση και δεν είχε ούτε 1 δευτερόλεπτο καθυστέρηση (σε συνδυασμό βέβαια με το ισπανικό σάιτ!)
Είχες ανάγκη να γελάσεις σήμερα;
Άντε πείτε καμιά ατάκα
Σχετικά με το πιάτο και τις διακοπές το καλοκαίρι. Στο επόμενο gp θα είμαι εκτός Ελλάδως. Ο αποκωδικοποιητής όμως γράφει. Οπότε το προγραματίζω και το βλέπω μετά. Αλλά και πάλι το bbc έχει συνέχεια επαναλήψεις. Άλλωστε πόσο να κρατήσουν οι διακοπές? Άρα μιλάμε για ένα ή το πολύ δύο αγώνες.
-
Υπαρχει και το iplayer, το βλεπεις on demand οποτε θες. Αααααλος αερας, σου φευγει το αγχος.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είχες ανάγκη να γελάσεις σήμερα;
Άντε πείτε καμιά ατάκα
Σχετικά με το πιάτο και τις διακοπές το καλοκαίρι. Στο επόμενο gp θα είμαι εκτός Ελλάδως. Ο αποκωδικοποιητής όμως γράφει. Οπότε το προγραματίζω και το βλέπω μετά. Αλλά και πάλι το bbc έχει συνέχεια επαναλήψεις. Άλλωστε πόσο να κρατήσουν οι διακοπές? Άρα μιλάμε για ένα ή το πολύ δύο αγώνες.
Εγώ Νικόλα δεν άντεξα πάνω από 3 λεπτά... στο 'πολύν γρήγορον stinnnnntttt' έπεσα από την καρέκλα και έβαλα την αγγλική μετάδοση...
-
πάντως με το παρόν θρεντ να χει ξεπεράσει ήδη τις 100 σελίδες, νομίζω στον επόμενο αγώνα θα χαθούμε και θα ψαχνόμαστε πάλι με τις ηλεκτρονικές μεταδόσεις
-
Πλάκα πλάκα.. στο 'ψάρι' το αιμοβόρικο είχαν βγει full race torrents ΒΒC μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα και μέσα σε κανα 3ωρο έχουν βγει κανα 5αρι διαφορετικές εκδόσεις.
Προτιμότερο αυτό από να το κουράζω με streams σπανιολους κλπ... -
Εγώ πάντως θα πλήρωνα όσο όσο για να άκουγα μετάδοση F1 από Κύπριο σχολιαστή
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Διαφωνω!
Εκτος απο αυτους που εβαλαν πιατο για BBC ολοι οι υπολοιποι θα γυρισουν στον Αντ1 αν τα παρει και δειξει κανονικα την F1! Μην μου πεις οτι θα προτιμηθει η λυση του Sexta (κακη ποιοτητα, ισπανικος σχολιασμος) η οποιοδηποτε αλλο streaming (με τα προηγουμενα μειωνεκτηματα αλλα και τις οποιες διακοπες λογω ιντερνετ) η ακομα ακομα και τα τορρεντς (κακα τα ψεμματα αλλο πραγμα το live!) απο το να γυρισει την TV του καποιος και να δει τον Αντ1 (αρκει η μεταδοση να ειναι ελευθυρη!)!Τους μονους τους οποιους θα χασει ο Αντ1 ειναι αυτους που εβαλαν πιατο για BBC! Εγω ειδα την μεταδοση τους (κατεβασμενη εττεροχρονισμενα!) και πραγματικα αν πριν την εναρξη του πρωταθληματος το σκεφτομουν 1 φορα τωρα το σκεφτομαι 100!!!! Καμια σχεση η μεταδοση...
Ακριβώς έτσι είναι..
Ειδικά σήμερα είχα κλείσει messengers, facebook και ΚΙΝΗΤΟ τηλέφωνο από τις 2 το μεσημέρι γιατί όλο και κάποιος θα βρισκόταν να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει κάνα sms για τον αγώνα... Δεδομένου ότι είχε και ντέρμπι στις 7, έβαλα να δω τον αγώνα (κατεβασμένο από torrent) κατά τις 9 και μέχρι τις 00:00 που τελείωσε ήμουν χαμένος από προσώπου γης.
Το pre και το after race του ΒΒC είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, η μετάδοση του αγώνα όμως ήταν αρκετά flat (θέλει και καμιά τσιρίδα αλα Πουρναράκης καμιά φορά να σε 'ξυπνάει').
Με απλά λόγια 'μακάρι να το πάρει κάποιο ελληνικό κανάλι να το δείχνει LIVE και ας βάλουν και τον βερνίκο στην περιγραφή'. -
Κατά τη στιγμή της εγκατάλειψης του Senna:
-Sounds like a lawnmower!
-Switch it off, son...Όσον αφορά τη μετάδοση του BBC, μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ακόμα και στις καλύτερες συνθήκες, κανένα ελληνικό κανάλι (ούτε η ΕΡΤ, ούτε ιδιωτικό) δεν θα μπορούσε να κάνει μετάδοση σε αντίστοιχο επίπεδο γιατί απλά τα μεγέθη της αγοράς είναι τελείως διαφορετικά. Μόνο αν κάποιος από εμάς ήταν δισεκατομμυριούχος καναλάρχης και 'έκαιγε' λεφτά στη μετάδοση απλώς για το κέφι του...
Αυτό που με σιγουριά απόλαυσα πάντως (και μπορεί να γίνει σε ελληνικό κανάλι) είναι η παντελής απουσία ηλίθιων σχολίων του τύπου Μιτσιμπάτα vs Πούσικατ κλπ.
-
Πόσο άκυροι είναι
Μόλις 23 λεπτά εκτός προγράμματος .......
Βρε ΟΥΣΤ ....................................
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Mpaaaa kwsta. einai happy me oloys aytoys poy exoyn afhsei 132 selides mhnymata mono me kala logia ka8ws apo oti katalaba sta ypoloipa epese logokrisia.... Kai syn ths allhs osoys einai kata aytoy toys ebgalan tsampatzhdes....
a re Elladara a8anath.....
Δεν ξερω αν ειναι 'happy' αλλα οντως επεσε λογοκρισια...
Βαζανε μονο τα καλα μηνυματα ενω ειμαι σιγουρος πως υπηρχαν τα 10 πλασια αρνητικα!
Προσωπικα εστειλα τουλαχιστον 3 διαμαρτυριας που δεν τα ειδα πουθενα!Απλα γελοιοι παιδια (ναι ... ομολογω πως ειμαι απο αυτους που πληρωσαν και τιποτα δεν ειδαν... ολο κοληματα)
Και μετα σου λεγανε τα στημενα μηνυματα, 'μπραβο, πολυ καλη μεταδοση κλπ'... γελοιοι...
Και ο Πουρναρακης στη μεταδοση το ανεφερε σαν 'καινοτομια του ANT1'!!
Δηλαδη που ειναι καλο και καινοτομια να πληρωνεις και να εχεις χαλια εικονα αντι να το εχεις τσαμπα και με καλη εικονα και διαθεσιμο οπου θελεις(υπαρχει τηλεοραση!)
Μας τρελαναν... Κανεις να μην ξαναπληρωσει ποτε!!!
Παντως ισχυει πως αυτο ηταν μονο για το Μπαχρειν (το αναφερει και το Πρωτο Θεμα) και δεν ξερουμε τι θα γινει στη συνεχεια.
-
Να ευχαριστήσω ολόκαρδα τους συμφορουμίτες που μου έδειξαν τον τρόπο να δω BBCi.Απλά άλλο επίπεδο και άλλος κόσμος μετάδοσης!
Μάλιστα τώρα έχει πάλι επανάληψη τον αγώνα!
Μιλάμε είναι για F1 junkies!
Δυστυχως το lasexta σε μενα κολλουσε μερικες φορες και ετσι αποφασισα να το κλιεσω κ να το κατεβασω απο το...ψαρακι!
Κατοπιν το εκαψα σε ενα dvd και βουρ για την 46αρα..
Τι να πω για την μεταδοση...οτι ημουν 'τυφλος' και ειδα..?
Οτι ειναι σαν να εβλεπα πρωτη φορα f1..?
3 σχολιαστες και αλλοι ποσοι στα paddock με interviews πριν κ μετα τον αγωνα σχεδον απόλους και με σχολια απο ΓΝΩΣΤΕΣ ,οχι απο ημιμαθεις οπως ο πουρν...!Full για πιατο και BBCi
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κατά τη στιγμή της εγκατάλειψης του Senna:-Sounds like a lawnmower!
-Switch it off, son...Όσον αφορά τη μετάδοση του BBC, μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ακόμα και στις καλύτερες συνθήκες, κανένα ελληνικό κανάλι (ούτε η ΕΡΤ, ούτε ιδιωτικό) δεν θα μπορούσε να κάνει μετάδοση σε αντίστοιχο επίπεδο γιατί απλά τα μεγέθη της αγοράς είναι τελείως διαφορετικά. Μόνο αν κάποιος από εμάς ήταν δισεκατομμυριούχος καναλάρχης και 'έκαιγε' λεφτά στη μετάδοση απλώς για το κέφι του...
Αυτό που με σιγουριά απόλαυσα πάντως (και μπορεί να γίνει σε ελληνικό κανάλι) είναι η παντελής απουσία ηλίθιων σχολίων του τύπου Μιτσιμπάτα vs Πούσικατ κλπ.
Συμφωνώ 100% άλλα μεγέθη , άλλη αγορά , πολύ διαφορετικά όλα !
Έχει σχέση βέβαια και με την κουλτούρα της κάθε χώρας , π.χ εμείς που είμαστε μεγάλο μπ@υρδελο κάνουμε κάτι εκπομπές-promotion των εθνικών πορνοστάρ-wannabe Jenna Jameson που θα τις βλέπουν στο νησί οι Άγγλοι και θα ζηλεύουν
Μιας και πιο πριν αναφέρθηκε θέμα με τους ΙSP θα σας αναφέρω δυο ξεχωριστά περιστατικά :
Σε εμένα (Forth.. 24) που μένω κέντρο (με ότι αυτό συνεπάγεται για DsLam κλπ) στα τελευταία 20 λεπτά έκανε βαρβάτα κολληματάκια!
Ο αδερφός μου από την άλλη (Conn. 24) που μένει σε προάστιο πήγαινε σφεντόνα! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όσον αφορά τη μετάδοση του BBC, μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ακόμα και στις καλύτερες συνθήκες, κανένα ελληνικό κανάλι (ούτε η ΕΡΤ, ούτε ιδιωτικό) δεν θα μπορούσε να κάνει μετάδοση σε αντίστοιχο επίπεδο γιατί απλά τα μεγέθη της αγοράς είναι τελείως διαφορετικά. Μόνο αν κάποιος από εμάς ήταν δισεκατομμυριούχος καναλάρχης και 'έκαιγε' λεφτά στη μετάδοση απλώς για το κέφι του...Και παλι. Ακομη και αν στειλεις κοσμο στην πιστα δεν ειναι ευκολο να μιλησεις με τους key players (οδηγους αλλα και απο προσωπικο της ομαδας, εκει ειναι ακομη πιο δυσκολα) οταν εισαι απο μια τοσο μικρη αγορα. Η μονη ελπιδα ειναι να σε βλεπουν σταθερα μπροστα τους και φυσικα να εισαι σωστος μαζι τους οταν φτασουν να ασχοληθουν μαζι σου. Ετσι ισως μετα απο αρκετο καιρο να εισαι σε θεση να κανεις δουλεια περιπου ιδιου επιπεδου.
-
σαφεστατα.
Αλλο BBC ,αλλο ANT1,αλλο πουρναρακης,αλλο David Coultherd,Martin Brundle κλπ.. -
Μου επιτρέπετε να υπενθυμίσω κάτι?
Το BBC για την Αγγλία είναι ότι είναι και η ΕΡΤ για εμάς. Άλλα μεγέθη σίγουρα...απλά food for thought...
-
Μου επιτρέπετε να υπενθυμίσω κάτι?Το BBC για την Αγγλία είναι ότι είναι και η ΕΡΤ για εμάς. Άλλα μεγέθη σίγουρα...απλά food for thought...
και κατι αλλο επισης σημαντικο, στο BBC πληρωνονται πολυ χειροτερα απο την ΕΡΤ...
-
Καλα, μην νομισεις οτι ολοι οι Αγγλοι ειναι χαρουμενοι που το BBC σπαταλα κομματι του ανταποδοτικου τελους (tv fee) σε κατι τοσο εκτος green/politically correct φιλοσοφιας. Καθε αλλο.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014