-
Είδατε λοιπόν? Ουδεμία μαλκία αμιγής καλού.
Και τον 5€ο Πουρναροσχολιασμό αποφύγαμε και τους ορίζοντές μας, προς πιο σωστά -μη ελληνικά- τηλεοπτικά δίκτυα, ανοίξαμε. Bargain!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΒΒCi._Απίστευτη μετάδοση.
Πριν την εκκίνηση, βόλτα στο grid και συνεντεύξεις με οδηγούς και τεχνικούς.
Αλλά εκεί που έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ ήταν όταν έβγαλαν live τον Ηorner εν ώρα αγώνα!
Έτη φωτός μπροστά!
Αντ1 τσίμπα ένα φρύδι...
Δεν είχες δει ξανά BBC? Προσωπικά το έβλεπα πέρσι από filmOn παράλληλα με ΑΝΤ1.
Μόνο ο Horner σου έκανε εντύπωση? Το track walk του Brundle πριν την εκκίνηση? Η 2ωρη κουβέντα μετά το τέλος του αγώνα με αναλύσεις επί αναλύσεων και ερωτήσεις από το κοινό που απαντούσε Χάμιλτον/Button?
Για να μην αναφέρω ότι ο Stream-3 είχε ΜΟΝΟ on-board χωρίς σχολιασμούς και το Stream-4 είχε ανάλυση της πίστας και τώρα πάλι δείχνει F1!
Ούτε καν έτη φωτός μπροστά...μετάδοση από άλλο γαλαξία...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ΒΒCi._
Απίστευτη μετάδοση.
Πριν την εκκίνηση, βόλτα στο grid και συνεντεύξεις με οδηγούς και τεχνικούς.
Αλλά εκεί που έμεινα ΜΑΛΑΚΑΣ ήταν όταν έβγαλαν live τον Ηorner εν ώρα αγώνα!
Έτη φωτός μπροστά!
Αντ1 τσίμπα ένα φρύδι...
Δεν είχες δει ξανά BBC? Προσωπικά το έβλεπα πέρσι από filmOn παράλληλα με ΑΝΤ1.
Μόνο ο Horner σου έκανε εντύπωση? Το track walk του Brundle πριν την εκκίνηση? Η 2ωρη κουβέντα μετά το τέλος του αγώνα με αναλύσεις επί αναλύσεων και ερωτήσεις από το κοινό που απαντούσε Χάμιλτον/Button?
Για να μην αναφέρω ότι ο Stream-3 είχε ΜΟΝΟ on-board χωρίς σχολιασμούς και το Stream-4 είχε ανάλυση της πίστας και τώρα πάλι δείχνει F1!
Ούτε καν έτη φωτός μπροστά...μετάδοση από άλλο γαλαξία...
αλλη φαση. παιδες ξερετε τι ειναι το fortnet tweet ? στο ms αναφερεται οτι παιχτηκε κατι σχετικα με τη μεταδοση
-
Ο χρήστης radomer έγραψε:
στο ms αναφερεται οτι παιχτηκε κατι σχετικα με τη μεταδοσηΠοιος το ανέφερε στον Michael Schumacher ?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
στο ms αναφερεται οτι παιχτηκε κατι σχετικα με τη μεταδοση
Ποιος το ανέφερε στον Michael Schumacher ?
στο msfree αναφερθηκε κατι για τη μεταδοση για FORTHNET TWEET . αυτο τι ειναι?
-
Η forthnet στο link της στο tweet είχε βγάλει ανακοίνωση την Τετάρτη το βράδυ ή την Πέμπτη (πριν την ανακοίνωση του Ant1 ότι θα δείχνει πάλι αυτό την formula1) και έλεγε μέσες άκρες ότι φέτος το Νοva θα δείχνει την formula. Ως γνωστόν, η forthnet έχει αγοράσει την πλατφόρμα της Nova (ή το ανάποδο ). Το θέμα είναι ότι έβγαλε την ανακοίνωση αλλά μετά από λίγες ώρες που ανακοινώθηκε από τον Ant1 τι μέλλει γενέσθαι, την απέσυρε. Για ποιο λόγο έκανε την ανακοίνωση ότι θα έχει τα τηλεοπτικά το nova δεν ξέρω και μάλλον αυτό θα διερωτώνται και στο msfree...
ΕΔΙΤ: εδώ το link της forthnet στο tweeter όπου είχε βγει η ανακοίνωση...
-
Ρε ποιος τους χε..ει τώρα...δεν ξανασχολούμαστε με την πάρτη τους. Να χαίρονται το webtv τους
-
Κατ'αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα σε αυτούς που μας βοήθησαν να δούμε τον αγώνα με τα link τους!
Και επίσης εδώ έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας με τον ΑΝΤ1 ενα μεγάλο ξεχεσμ@!
http://webtv.antenna.gr/webtv/contact.aspx -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε ποιος τους χε..ει τώρα...δεν ξανασχολούμαστε με την πάρτη τους. Να χαίρονται το webtv τους... έτσι ....
Να ξερουν από μενα ότι ακόμα και εαν παίξουν live , θα εχω φωνη BBCradio , και live timing ....
ΤΕΛΟΣ ...
-
Στο facebook λέει ο Πάνος Σειτανίδης.
*Το συμβόλαιο ήταν 3τές. Για ελεύθερο κανάλι
Έσπασε τον Νοέμβριο
Ύστερα από νέο κυκλο διαπραγματεύεσεων με 5 διαφορετικά κανάλια ενόψει 2010, ακολουθήθηκε αυτή η λυση ΜΟΝΟ για το Μπαχρέιν.
Για Αυστραλία δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα και προς το παρόν δεν υπάρχει μετάδοση προγραμματισμένη
3 hours agoH κινηση του ΑΝΤ1 ήταν λύση της τελευταίας στιγμής για τον 1ο αγώνα. Τώρα, είμαστε πάλι στο μηδέν αφού για την Αυστραλία και μετά, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα... ούτε καν web*
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Στο facebook λέει ο Πάνος Σειτανίδης.*Το συμβόλαιο ήταν 3τές. Για ελεύθερο κανάλι
Έσπασε τον Νοέμβριο
Ύστερα από νέο κυκλο διαπραγματεύεσεων με 5 διαφορετικά κανάλια ενόψει 2010, ακολουθήθηκε αυτή η λυση ΜΟΝΟ για το Μπαχρέιν.
Για Αυστραλία δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα και προς το παρόν δεν υπάρχει μετάδοση προγραμματισμένη
3 hours agoH κινηση του ΑΝΤ1 ήταν λύση της τελευταίας στιγμής για τον 1ο αγώνα. Τώρα, είμαστε πάλι στο μηδέν αφού για την Αυστραλία και μετά, δεν υπάρχει τίποτα ακόμα... ούτε καν web*
Αυτοί είμαστε!
Να μην το πάρει! Να μην πάρει τίποτα! Ειλικρινά...1000 φορές να το πάρει άλλο κανάλι!
-
'Μεγάλη' επιχειρηματική κίνηση από τον Αντένα,η σημερινή. Θα μείνει στην ιστορία σαν η μεγαλύτερη στα ΜΜΕ.
ΣΕ 'καλή μεριά' τα λεφτά που κονόμησε σήμερα.Ούτε για τους καφέδες του Τάκη και των συνεργατών του δεν θα φτάσουν.
Πάντα τέτοια παιδιά του Αντένα... -
Του απάντησα γιατί έχω πραγματικά απορία:
'Πάνο έχω μια απορία σχετικά με την απάντησή σου στον 'Apolo' για τη μετάδοση. Πως έδειξε τον 1ο αγώνα της σεζόν? Πήρε μόνο τα δικαιώματα του Μπαχρέιν? Υπάρχει τέτοιο συμβόλαιο?'
Πως είναι δυνατόν να έδειξε μόνο αυτόν τον αγώνα? Δε πήρε τα δικαιώματα? Μήπως τον έδειξε 'παράνομα'? Μήπως δεν έσπασε το συμβόλαιο? Μήπως το έσπασε μετά από αυτόν τον αγώνα?
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω πάντως τι συμβαίνει...
-
Για τον Αντ1, έχω το ακόλουθο ανακοινωθέν: 'Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ρώσους που εφήυραν τους δορυφόρους για να βλέπουμε σοβαρές μεταδόσεις!!!'
-
Ο χρήστης tesseras έγραψε:
Κατ'αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εμένα σε αυτούς που μας βοήθησαν να δούμε τον αγώνα με τα link τους!Και επίσης εδώ έστειλα στη φόρμα επικοινωνίας με τον ΑΝΤ1 ενα μεγάλο ξεχεσμ@!
http://webtv.antenna.gr/webtv/contact.aspxTους εστειλα και εγω ενα χεσιματακι
-
Οπως βλεπεις Νικο ο Πανος επιβεβαιωνει οτι σου ελεγα. Οσο για το Bahrain η απαντηση ειναι εξισου απλη, βρεθηκε μια αρπα - κολλα λυση αναγκης κατω απο την πιεση του κοσμου. Αν μη τι αλλο, η 'εμπνευση' του Αντ1 για το 5ευρω, εκαψε εντελως τοσο το ιδιο, οσο και τη λυση συνδρομητικου καναλιου. Αν ο κατοχος των δικαιωματων δεν το επιασε το μηνυμα τοτε κακο του κεφαλιου του.
Το χειροτερο ομως για αυτον ειναι οτι ολη αυτη η σαπουναπερα εστειλε τον σκληρο πυρηνα των θεατων του προϊοντος του στην αγκαλια του BBC, του RTL, του Sexta, του streaming και των torrents. Απο τις επιλογες **του **το προϊον **του **εχασε τους πιο σιγουρους πελατες του και προφανως απαξιωνεται αναλογα. Ας προσεχε.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως βλεπεις Νικο ο Πανος επιβεβαιωνει οτι σου ελεγα. Οσο για το Bahrain η απαντηση ειναι εξισου απλη, βρεθηκε μια αρπα - κολλα λυση αναγκης κατω απο την πιεση του κοσμου. Αν μη τι αλλο, η 'εμπνευση' του Αντ1 για το 5ευρω, εκαψε εντελως τοσο το ιδιο, οσο και τη λυση συνδρομητικου καναλιου. Αν ο κατοχος των δικαιωματων δεν το επιασε το μηνυμα τοτε κακο του κεφαλιου του.Το χειροτερο ομως για αυτον ειναι οτι ολη αυτη η σαπουναπερα εστειλε τον σκληρο πυρηνα των θεατων του προϊοντος του στην αγκαλια του BBC, του RTL, του Sexta, του streaming και των torrents. Απο τις επιλογες **του **το προϊον **του **εχασε τους πιο σιγουρους πελατες του και προφανως απαξιωνεται αναλογα. Ας προσεχε.
Ακριβώς. Όπως απάντησε ένας στο fb...ο ΑΝΤ1 πήρε τα δικαιώματα μόνο για το Μπαχρέιν (δε ξέρω πως γίνεται αυτό...νόμιζα ότι ήταν 'πακέτο').
Ο κόσμος έδειξε τη δύναμή του και κυριολεκτικά ΑΠΑΞΙΩΣΕ το προϊόν της μετάδοσης του Ελληνικού καναλιού. Μετά από σήμερα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και ο κόσμος έχει ήδη βρει νέους τρόπους να δει F1.
Καλύτερα! Κυριολεκτικά καλύτερα! Σήμερα είδα μια μετάδοση άνευ προηγουμένου την οποία δεν αλλάζω με τίποτα! Ειδικά σε συνδυασμό με τη 47άρα ήταν...ΑΠΟΛΑΥΣΗ!
-
Ο Αντ1 απλά έσπρωξε τους φανατικούς της Φ1 προς άλλα, πολύ καλύτερα μονοπάτια. Τα οποία αυτά μονοπάτια θα τα διαδώσουμε και στον υπόλοιπο λαό. Αυτοκτόνησαν μόνοι τους...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Οπως βλεπεις Νικο ο Πανος επιβεβαιωνει οτι σου ελεγα. Οσο για το Bahrain η απαντηση ειναι εξισου απλη, βρεθηκε μια αρπα - κολλα λυση αναγκης κατω απο την πιεση του κοσμου. Αν μη τι αλλο, η 'εμπνευση' του Αντ1 για το 5ευρω, εκαψε εντελως τοσο το ιδιο, οσο και τη λυση συνδρομητικου καναλιου. Αν ο κατοχος των δικαιωματων δεν το επιασε το μηνυμα τοτε κακο του κεφαλιου του.Το χειροτερο ομως για αυτον ειναι οτι ολη αυτη η σαπουναπερα εστειλε τον σκληρο πυρηνα των θεατων του προϊοντος του στην αγκαλια του BBC, του RTL, του Sexta, του streaming και των torrents. Απο τις επιλογες **του **το προϊον **του **εχασε τους πιο σιγουρους πελατες του και προφανως απαξιωνεται αναλογα. Ας προσεχε.
Διαφωνω!
Εκτος απο αυτους που εβαλαν πιατο για BBC ολοι οι υπολοιποι θα γυρισουν στον Αντ1 αν τα παρει και δειξει κανονικα την F1! Μην μου πεις οτι θα προτιμηθει η λυση του Sexta (κακη ποιοτητα, ισπανικος σχολιασμος) η οποιοδηποτε αλλο streaming (με τα προηγουμενα μειωνεκτηματα αλλα και τις οποιες διακοπες λογω ιντερνετ) η ακομα ακομα και τα τορρεντς (κακα τα ψεμματα αλλο πραγμα το live!) απο το να γυρισει την TV του καποιος και να δει τον Αντ1 (αρκει η μεταδοση να ειναι ελευθυρη!)!Επισης να μην ξεχναμε οτι η F1 'δουλευει' ολο το καλοκαιρι με αποτελεσμα οποιος παει για διακοπες να χανει ΟΛΑ τα παραπανω (δεν πιστευω οτι θα κουβαλησει κανεις το πιατο του για ενα ΣΚ η για την αδεια του ειτε στα νησια ειτε στην Χαλκιδικη για εμας τους βορειους) Ενω το να συντονιστει στον Αντ1 ειναι σαφεστατα πιο ευκολο...
Τους μονους τους οποιους θα χασει ο Αντ1 ειναι αυτους που εβαλαν πιατο για BBC! Εγω ειδα την μεταδοση τους (κατεβασμενη εττεροχρονισμενα!) και πραγματικα αν πριν την εναρξη του πρωταθληματος το σκεφτομουν 1 φορα τωρα το σκεφτομαι 100!!!! Καμια σχεση η μεταδοση...
-
Ε αρα δεν πολυδαφωνεις, θα επενδυσεις και εσυ, ειναι θεμα χρονου. Οσο ακους τους αλλους να απολαμβανουν, τοσο θα διαολιζεσαι Εγω τον Βρετανικο μου proxy τον νοικιασα, το πιατακι για RTL το ειχα ετσι και αλλιως και θα μεινω εδω μεχρι νεοτερας.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014