-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Στα ΑΓΓΛΙΚΑ !
ομως δεν εχει καλη ποιποτητα
http://p2p4u.net/watch/13682/1/watch-gp-bahrain-formula-1-main-race.htmlΣκατα ! εχει διαφημισεις................. πισω στους ισπανους
Το ειδα μια χαρα εδω και πολυ καλο σχολιασμο. Πολυ καλυτερο απο τον ασχετο τον Πουρναρακη.
Παιδια μπραβο που βρηκατε τα ελευθερα λινκ. Η ελευθερη διακινηση γνωσης σε ολο της το μεγαλειο.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝΤ1, Και μπουκοταζ σε καθε γκραν πρι για το υπολοιπο της σαιζον, μεχρι να βαλουν τα δικαιωματα της μεταδοσης εκει που ξερουν! -
το είδα όλο τον αγώνα από εδώ http://directos.lasexta.com/formula1 και με κανένα πρόβλημα.
καλή χρονιά.ΥΓ. ΑΝΤΕΝΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ... ΜΠΙΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
-
Apo periergia eida thn magnhtoskopish x8es to brady gia ta qual..... Efygan kati kotsanes kai eidika apo thn stayroyla poy eskypsa ston kanape na mhn me paroyn ta skagia..... Kai fysika o poyrnarakhs eixe hdh balei to mati sto mati petrov oti einai apotyxhmenh epilogh gia thn renault.... Bebaia o rwssos mexri na meinei kai gia prwto toy agwna ta phge kala.
Anyway akoma pio aporeias aksio einai posoi arage parakoloy8hsane mesw toy web tv.....
-
Την ευχαριστηθηκα τη μεταδοση του Lasexta !
Πολυ καλη εικονα και μου κολλησε μολις μια φορα. Ευχαριστω και εγω για το link. -
Θα ήθελα κ γω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω για τα λίνκς!
Ευχαριστούμε ΑΝΤ1!
Να πω επίσης πως διαφωνώ με την επίθεση στον Πουρναράκη!Δεν πιστεύω οτι κ εκείνος θα είναι ευχαριστημένος με την όλη τροπή της υπόθεσης!Άσε που ο άνθρωπος απλά βγάζει το ψωμί του.
Είναι κρίμα που αρκετοί παντογνώστες του φόρουμ δεν κάνουν μετάδοση για να μας μεταφέρουν τη σοφία τους.
-
Ο χρήστης sosna έγραψε:
Θ
Να πω επίσης πως διαφωνώ με την επίθεση στον Πουρναράκη!Δεν πιστεύω οτι κ εκείνος θα είναι ευχαριστημένος με την όλη τροπή της υπόθεσης!- 1
-
+1
-
.... παντως δεν ειναι αναγκη να υπερβάλουμε ...
-
Προσωπικα δεν θεωρω τον Πουρναρακη υπευθυνο για την καταντια του ΑΝΤ1. Απλα ο τυπος ειναι ασχετος και τα εχω μαζι του απο εποχης Αλφα. Ο τυπος απλα δεν κανει!
-
Πάντως ομολογώ ότι τα ισπανικά με κούρασαν , βέβαια πολύ καλή ποιότητα και ταχύτητα !
Ευτυχώς βρήκαμε τρόπο
Ant1 -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Πάντως ομολογώ ότι τα ισπανικά με κούρασαν ,....Εμενα μ'αρεσουν ...
-
Συμφωνώ κι εγώ με τον Sosna.
Ήταν αρκετά κουραστικά τα Ισπανικά αλλά πάλι καλά που είχαμε και το lasexta και είδαμε μια χαρά μετάδοση χωρίς κολλήματα (εκτός του τελευταίου δεκαπεντάλεπτου).
-
Καταρχήν ευχαριστώ και εγώ όλους όσους έδωσαν link.
To la sexta έπαιξε άψογα όλο τον αγώνα, ούτε ένα κόλλημα!
Πολύ καλή η Ισπανική μετάδοση, πολύ καλύτερη από την δική μας.Αν δείχνει έτσι όλη την χρονιά είμαστε μια χαρά. Εγώ δεν το άλλαξα ούτε δευτερόλεπτο.
Και τα ισπανικά είναι μια χαρά. Ευχάριστα στην ακοή και τα σημαντικά τα πιάνεις, δεν είναι και κινέζικα. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πολύ καλή η Ισπανική μετάδοση, πολύ καλύτερη από την δική μας.Προφανως θα εχει να κανει και με τον ISP του καθενος,πχ εμενα με forthnet μου κολλουσε πολλες φορες και ηταν σπαστικο,αλλα σαν εικονα ηταν ισως η καλυτερη απο τα δωρεαν link που υπηρχαν.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Πολύ καλή η Ισπανική μετάδοση, πολύ καλύτερη από την δική μας.Προφανως θα εχει να κανει και με τον ISP του καθενος,πχ εμενα με forthnet μου κολλουσε πολλες φορες και ηταν σπαστικο,αλλα σαν εικονα ηταν ισως η καλυτερη απο τα δωρεαν link που υπηρχαν.
το ίδιο εδώ με HOL. Την επόμενη φορά στο ΕΜΠ για bandwidth....
-
Lasexta for ever.
ουτε ενα κολλημα σε ολο τον αγωνα και σε hd.
στο forum του ΑΝΤ1 γινεται το ελα να δεις απο λογοκρισια
ολοι μεσα για κραξιμο... -
O Αντένα τελικά παίζει τώρα (Κυριακή 17.00) τον αγώνα!! Τα κονόμησε και είπε να το ρίξει στις προσφορές.
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/f1-o-ant1.html -
Ξεφτίλες!! Να ναι καλά οι Ισπανοί!
-
H δυναμη των φορουμ και ο........ ισπανικός πανικός του αντενα......
Τι ωρα ξεκινησαν κι εφτασαν 5.20 τωρα να ειναι στον 26ο γυρο??
-
45 λεπτά είναι ο αγώνας, τα highlights δείχνουν.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014