-
to motorsportstv.webs.com einai diko mou..xthes sth 1h mera leitourgias tou site provlithike to gp tou bahrain se hd poiothta xwris kollhmata kai alla problhmata...stoxos mou einai na voithisw osous theloun na doun f1 se ypshlh poiothta kai panw ap ola dwrean...euxaristw..
-
Εμείς σε ευχαριστούμε!
-
tpt file m....osoi mpainoun sto site as grapsoun kati sto chat,an tous aresei tos ite ktl kai pws tha ithelan na einai to site,giati to pan einai na aisthaneste eseis aneta otan mpainete sto site kai oxi egw...peite mou pws thelete kai tha to prosarmosw..Για αρχη να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες που απαιτείται από τον κανονισμό mod
-
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια!
Σε ευχαριστούμε! Πιστεύω οτι από εδώ μέσα θα βρεις στήριγμα. Εγώ σε έβαλα ήδη στην...υπογραφή μου!καλή συνέχεια!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εκανα νεα σαρωση...και ανοιξε στα ελευθερα του hotbird ...
ειχε μια ενδειξη κωδικοποιημενη υπηρεσια και πηρα τηλ και μου το βγαλανε και εβλεπα κανονικαΕπειδη και εγω εβλεπα το καναλι και το 'Ε34 Κωδικοποιημενη Υπηρεσια' μπορεις να μου πεις τι ακριβως τους ειπες και τι σου εκαναν??
Ποιον αποκωδικοποιητη εχεις?? -
συγγνωμη moderator δε το προσεξα....
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εκανα νεα σαρωση...και ανοιξε στα ελευθερα του hotbird ...
ειχε μια ενδειξη κωδικοποιημενη υπηρεσια και πηρα τηλ και μου το βγαλανε και εβλεπα κανονικαΕπειδη και εγω εβλεπα το καναλι και το 'Ε34 Κωδικοποιημενη Υπηρεσια' μπορεις να μου πεις τι ακριβως τους ειπες και τι σου εκαναν??
Ποιον αποκωδικοποιητη εχεις??Εφοσον το καναλι δεν ειανι κλειδωμενο μπορεις να το δεις...τους ειπα οτι εχει αυτο το εικονιδιο και οτι θελω να φαιρεθει γιατι βλεπω το προγραμμα και με ενοχλει...εκανα restart και ολα οκ
-
Στην ιδια απορια μου μου απαντησαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι...
-
καλημερα παιδια...το απογευμα(αν προλαβω) στο site motorsportstv.webs.com θα ανεβασω player με το gp του bahrain απο μεταδοση bbc.εσεις το μονο που εχετε να κανετε ειναι να γινετε μελη και οταν ανεβει ο player θα σας ενημερωσω...ευχαριστω..
-
Eπιδή διάβασα το άρθρο περί ποιότητας μετάδοσης στο web tv του ακατανόμαστου καναλιου!
'Εχω δορυφορικό πιάτο κ βλέπω κ RTL η ποιότητα μετάδοσης του ΑΝΤ1 ήταν πάντοτε για τα μπάζα για να μην αναφέρω τις αποτυχημένες προσπάθεις του να προβάλουν σε φορμάτ 16:9 !
Ok δεν το συγκρινω με το ψηφιακό σήμα του δορυφόρου αλλά θυμάμαι οτι στον άλφα μπορούσες να διαβάζεις κ χρόνους κλπ.Τώρα όταν παρακολουθείς νομίζεις ότι χρειάζεσαι οφθαλμίατρο!
Εφόσον οι άνθρωποι έχουν κακή ποιότητα στην TV τι περιμέναμε στo streaming στο webtv τους!
Θέλουν κ 5 ευρώ! Πάρτε τα τρία μου κ τα υπόλοιπα με δόσεις -
Εγω θα διαφωνησω με τους περισσοτερους απο τους συμμετεχοντες και επιτρεψτε μου να κανω μια μινι ανασκοπηση:
Καλως η κακως το παθος μου για την F1 και για τον 1ο αγωνα της χρονιας με επιστροφη Σουμι, Αλονσο στην scuderia κτλ κτλ δεν με απετρεψε απο το να δωσω τα 5 ευρω στον ΑΝΤ1. Αφενος ηθελα να δω περι τεινος προκειτε, αν θα δουλεψει σωστα και το βασικοτερο κινητρο οτι δεν θα ειχε διαφημησεις και οτι θα μπορουσα να δω και την παρασκευη.
Την Παρασκευη λοιπον το web tv του ANT1 ειχε πολλα προβληματα τα οποια ειχα γραψει κιολας. Πολλα προβληματα παει να πει... οτι δεν επαιξε μεχρι της 13:51... απο εκει και μετα ξεκινησε να παιζει οταν η διαδικασια της 1 ωρας των δοκιμων της παρασκευης ο χρονος εδεινχε ηδη οτι εμεναν 20 λεπτα. Την Παρασκευη λοιπον ημουν πολυ απογοητευμενος και δυσαρεστημενος για τα χρηματα που εδωσα.
Το Σαββατο στις κατατακτηριες δεν υπηρχαν προβληαματα, παρα μονο ενα: Οταν παταγες να επιλεξεις την πιο καλη αναλυση ( 800κ αντι για 500κ συμφωνα με τον ΑΝΤ1 ) η εικονα ηταν σε σμικρυνση επανω αριστερα και δεν εβλεπες τιποτα παρα μονο ηχο και περιγραφη. Μετα απο 1-2-3 logout και ξανα login επαιξε παλι κανονικα! Πολυ καλυτερα λοιπον το Σαββατο.
Την Κυριακη πραγματικα το απολαυσα!!!! βρηκα στην Nova ανοιχτο το RTL CH και ειχα την εικονα του RTL και το web tv μονο ηχο. Στο RTL πρεπει να ειχε συνολικα μεσα στον αγωνα 20-25 διαφημησεις. Απολυτα λογικο για ενα καναλι που μεταδιδει δωρεαν ενα αγωνα F1. Στην διαρκεια ομως των διαφημησεων ηταν που ξεκινησε την επιθεση ο Αλονσο στον Φετελ, ηταν η ωρα που ο Φετελ ειπε στο team radio οτι εχει χασει δυναμη και του απαντησαν οτι ειναι μηχανικο και οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν. Στο web tv ελειψη διαφημησεων το ειδα! Στο RTL δεν το ειδα, μπορει να το ειπε βεβαια μετα που επεστρεψε αλλα ντε μιλαο γερμανικα καρδια μου για να καταλαβω αν και τι ειπαν! To bug ομως με την μεγαλυτερη αναλυση υπηρχε και την Κυριακη. Απλα δεν το πειραξα παρα μονο στο τελος του αγωνα για να δω αν εξακολουθει να υπαρχει.
Επιπλεον ειδα χωρις σταματημα απο τον τερματισμο σερι μεχρι και τις δηλωσεις στην press conference live, και το βασικο χωρις να βλεπω διαδημησεις απο σερβιετες μεχρι και ... για το NEOMAT που κανει τα πιατα αορατα!
με λιγα και για να μην μακρυγορω εγω τα θα δωσω και παλι τα 5 ευρω για τους επομενους αγωνες γιατι εμεινα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα!
-
Θοδωρη κανεις, μα κανεις δε θα ειχε προβλημα αν ο Αντ1 εδινε το option webtv/καλυψη ολων των sessions/οχι διαφημισεις επιπλεον της κανονικης ελευθερης μεταδοσης. Οποιος θελει το κατι παραπανω και συμφωνει με το αντιτιμο ας πληρωσει. Αν ας πουμε στο πακετο εδιναν και τα support races, θα πληρωνα και εγω με χαρα. Ακομη, ακομη αν ελεγαν οτι για τον 1ο αγωνα επειδη συμφωνησαμε τελευταια στιγμη και δε θα εχουμε διαφημιστικα εσοδα ζηταμε 5 ευρω αλλα απο τον επομενο θα παμε σε κανονικο μοντελο μεταδοσης, παλι πιστευω οτι πολλοι θα καταλαβαιναν και τουλαχιστον δε θα υπηρχε τετοια κατακραυγη.
Ομως δυστυχως η προσεγγιση τους δεν ηταν αυτη και πολυ φοβαμαι οτι εχασαν μεγαλο μερος του σταθερου, σκληροπυρηνικου κοινου τους για παντα.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου στείλει invite code για το υπόγειο racing? Είχα παλιά λογαριασμό αλλά μου τον έσβησαν για λόγο που ακόμη δεν μπορώ να προσδιορίσω (δεν έκανα hit and run πάντως)...Ευχαριστώ πολύ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ s'il vous plait ! θελω και εγω το υπογειο racing πλζ !
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Θοδωρη κανεις, μα κανεις δε θα ειχε προβλημα αν ο Αντ1 εδινε το option webtv/καλυψη ολων των sessions/οχι διαφημισεις επιπλεον της κανονικης ελευθερης μεταδοσης. Οποιος θελει το κατι παραπανω και συμφωνει με το αντιτιμο ας πληρωσει. Αν ας πουμε στο πακετο εδιναν και τα support races, θα πληρωνα και εγω με χαρα. Ακομη, ακομη αν ελεγαν οτι για τον 1ο αγωνα επειδη συμφωνησαμε τελευταια στιγμη και δε θα εχουμε διαφημιστικα εσοδα ζηταμε 5 ευρω αλλα απο τον επομενο θα παμε σε κανονικο μοντελο μεταδοσης, παλι πιστευω οτι πολλοι θα καταλαβαιναν και τουλαχιστον δε θα υπηρχε τετοια κατακραυγη.Ομως δυστυχως η προσεγγιση τους δεν ηταν αυτη και πολυ φοβαμαι οτι εχασαν μεγαλο μερος του σταθερου, σκληροπυρηνικου κοινου τους για παντα.
Συμφωνω μαζι σου 100%
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Εγω θα διαφωνησω με τους περισσοτερους απο τους συμμετεχοντες και επιτρεψτε μου να κανω μια μινι ανασκοπηση:Καλως η κακως το παθος μου για την F1 και για τον 1ο αγωνα της χρονιας με επιστροφη Σουμι, Αλονσο στην scuderia κτλ κτλ δεν με απετρεψε απο το να δωσω τα 5 ευρω στον ΑΝΤ1. Αφενος ηθελα να δω περι τεινος προκειτε, αν θα δουλεψει σωστα και το βασικοτερο κινητρο οτι δεν θα ειχε διαφημησεις και οτι θα μπορουσα να δω και την παρασκευη.
Την Παρασκευη λοιπον το web tv του ANT1 ειχε πολλα προβληματα τα οποια ειχα γραψει κιολας. Πολλα προβληματα παει να πει... οτι δεν επαιξε μεχρι της 13:51... απο εκει και μετα ξεκινησε να παιζει οταν η διαδικασια της 1 ωρας των δοκιμων της παρασκευης ο χρονος εδεινχε ηδη οτι εμεναν 20 λεπτα. Την Παρασκευη λοιπον ημουν πολυ απογοητευμενος και δυσαρεστημενος για τα χρηματα που εδωσα.
Το Σαββατο στις κατατακτηριες δεν υπηρχαν προβληαματα, παρα μονο ενα: Οταν παταγες να επιλεξεις την πιο καλη αναλυση ( 800κ αντι για 500κ συμφωνα με τον ΑΝΤ1 ) η εικονα ηταν σε σμικρυνση επανω αριστερα και δεν εβλεπες τιποτα παρα μονο ηχο και περιγραφη. Μετα απο 1-2-3 logout και ξανα login επαιξε παλι κανονικα! Πολυ καλυτερα λοιπον το Σαββατο.
Την Κυριακη πραγματικα το απολαυσα!!!! βρηκα στην Nova ανοιχτο το RTL CH και ειχα την εικονα του RTL και το web tv μονο ηχο. Στο RTL πρεπει να ειχε συνολικα μεσα στον αγωνα 20-25 διαφημησεις. Απολυτα λογικο για ενα καναλι που μεταδιδει δωρεαν ενα αγωνα F1. Στην διαρκεια ομως των διαφημησεων ηταν που ξεκινησε την επιθεση ο Αλονσο στον Φετελ, ηταν η ωρα που ο Φετελ ειπε στο team radio οτι εχει χασει δυναμη και του απαντησαν οτι ειναι μηχανικο και οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν. Στο web tv ελειψη διαφημησεων το ειδα! Στο RTL δεν το ειδα, μπορει να το ειπε βεβαια μετα που επεστρεψε αλλα ντε μιλαο γερμανικα καρδια μου για να καταλαβω αν και τι ειπαν! To bug ομως με την μεγαλυτερη αναλυση υπηρχε και την Κυριακη. Απλα δεν το πειραξα παρα μονο στο τελος του αγωνα για να δω αν εξακολουθει να υπαρχει.
Επιπλεον ειδα χωρις σταματημα απο τον τερματισμο σερι μεχρι και τις δηλωσεις στην press conference live, και το βασικο χωρις να βλεπω διαδημησεις απο σερβιετες μεχρι και ... για το NEOMAT που κανει τα πιατα αορατα!
με λιγα και για να μην μακρυγορω εγω τα θα δωσω και παλι τα 5 ευρω για τους επομενους αγωνες γιατι εμεινα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα!
Δηλαδή μας λες εν ολίγης ότι για να απολαύσει κανεις ολοκληρωμένα τον αγώνα πρέπει να έχει δορυφορική άλλα να πληρώνει κ τα 5 εύρω για την webtv?
Ok αν εσύ έμεινες ευχαριστημένος εγώ πάω πάσο στο να πληρώνω κ να θέλω κ το pc μου κ την τηλεόραση μου ταυτόχρονα να παίζουν.
Και μη μου πεις ότι αγώνας κ αναμετάδοση συμφωνούσαν πολύ δύσκολα να μην είχες lag!
Τώρα περί ορέξεως ουδείς λόγος άλλα εγώ θα προτιμούσα στην χωρά μου να μεταδίδεται η φορμούλα ένα όπως άλλωστε κ σε όλο τον κόσμο από ένα ελεύθερο κανάλι, κ όχι αυτο το ρεζιλικι (Γιατι έτσι το θεωρώ)
Κ βρίσκω επίσης ανεντυμο απο τον ΑΝΤ1 που οι σχολιαστες δεν έδωσαν ούτε ένα δικαιολογητικό γιατί κατεφυγε το κάνάλι τους σε αυτή την λύση!
Έμενα πάντως με βόλεψε το RTL και η αναμετάδοση μέση BBC και δεν με απασχολεί το lag μαις κ εγώ δεν επελεξα να τους πληρώσω τα πέντα ευρώ,κ φυσικα δεν υπαρχει ζήτημα του ποσου αλλά είναι το γαμώτο!
άπλα λυπάμαι για άλλη μια φορά για το κράτος που ζω! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Εγω θα διαφωνησω με τους περισσοτερους απο τους συμμετεχοντες και επιτρεψτε μου να κανω μια μινι ανασκοπηση:
Καλως η κακως το παθος μου για την F1 και για τον 1ο αγωνα της χρονιας με επιστροφη Σουμι, Αλονσο στην scuderia κτλ κτλ δεν με απετρεψε απο το να δωσω τα 5 ευρω στον ΑΝΤ1. Αφενος ηθελα να δω περι τεινος προκειτε, αν θα δουλεψει σωστα και το βασικοτερο κινητρο οτι δεν θα ειχε διαφημησεις και οτι θα μπορουσα να δω και την παρασκευη.
Δηλαδή μας λες εν ολίγης ότι για να απολαύσει κανεις ολοκληρωμένα τον αγώνα πρέπει να έχει δορυφορική άλλα να πληρώνει κ τα 5 εύρω για την webtv?
Ok αν εσύ έμεινες ευχαριστημένος εγώ πάω πάσο στο να πληρώνω κ να θέλω κ το pc μου κ την τηλεόραση μου ταυτόχρονα να παίζουν.
Και μη μου πεις ότι αγώνας κ αναμετάδοση συμφωνούσαν πολύ δύσκολα να μην είχες lag!
Τώρα περί ορέξεως ουδείς λόγος άλλα εγώ θα προτιμούσα στην χωρά μου να μεταδίδεται η φορμούλα ένα όπως άλλωστε κ σε όλο τον κόσμο από ένα ελεύθερο κανάλι, κ όχι αυτο το ρεζιλικι (Γιατι έτσι το θεωρώ)
Κ βρίσκω επίσης ανεντυμο απο τον ΑΝΤ1 που οι σχολιαστες δεν έδωσαν ούτε ένα δικαιολογητικό γιατί κατεφυγε το κάνάλι τους σε αυτή την λύση!
Έμενα πάντως με βόλεψε το RTL και η αναμετάδοση μέση BBC και δεν με απασχολεί το lag μαις κ εγώ δεν επελεξα να τους πληρώσω τα πέντα ευρώ,κ φυσικα δεν υπαρχει ζήτημα του ποσου αλλά είναι το γαμώτο!
άπλα λυπάμαι για άλλη μια φορά για το κράτος που ζω!Ωπα ωπα χαλαρωσε γιατι μπερδευεσαι!
Εγω ειπα οτι για τους δικους μου λογους αποφασισα να δωσω τα 5 ευρω.
Με την ευκαιρια αυτη ειπα να μεταφερω καποιες προσωπικες εντυπωσεις για καποιους οι οποιοι ενδεχομενος θελουν να τις ακουσουν χωρις να ειμαι ουτε του καναλιου αλλα ουτε και αυτος που καρπωθηκε τα ταλιρακια.
Επομενος
Αυτο δεν το ειπα ποτε! Ειπα οτι ετσι οπως το εκανα εμεινα ικανοποιημενος, εγω προσωπικα Σου ειπα εγψ βαλε Nova Και σκασε και 5 ευρω? Δεν νομιζω!
Lag ειχα 2-3 δευτερα μονο γιατι και η Nova μην ξεχνας οτι εχει παντα Lag σε σχεση με την επιγεια TV.
Για ολα τα αλλα που εγραψες
άπλα λυπάμαι για άλλη μια φορά για το κράτος που ζωΜε βρισκεις απολυτος συμφωνο!
Φιλικα παντα!
-
Με την ευκαιρια θα ηθελα βα ρωτησω κατι οσους επελεξαν την λυση του BBC μεσω UK ip:
Διαφημησεις ειχατε στην μεταδωση η οχι?
-
To BBC δε βάζει ποτέ διαφημίσεις σε κανένα πρόγραμμα.
-
Που ειναι εντελως αισχος, ουτε για κατουρημα δεν μπορεις να πας
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To BBC δε βάζει ποτέ διαφημίσεις σε κανένα πρόγραμμα.Πολυ καλο! Ευχαριστω!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014