-
Μέχρι κι ο καθαριστήρας είναι έτοιμος για όλα...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μέχρι κι ο καθαριστήρας είναι έτοιμος για όλα...δεν είναι πεσμένος είναι 'σηκωμένος'
-
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μέχρι κι ο καθαριστήρας είναι έτοιμος για όλα... -
-
Eλπιζω να τον ειδοποιησε καποιος, γιατι σε συνδυασμο με κλειστα παραθυρα και -ισως- δυνατη μουσικη, δεν θα πηρε χαμπαρι.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Eλπιζω να τον ειδοποιησε καποιος, γιατι σε συνδυασμο με κλειστα παραθυρα και -ισως- δυνατη μουσικη, δεν θα πηρε χαμπαρι.τζισους δηλαδή, όσο και δυνατη μουσικη να εχει μαζι με κλειστά παράθυρα, δεν είναι δυνατον να μην ακούει το σούρσιμο μιας εξάτμισης που κρέμεται από το αμάξι του.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Eλπιζω να τον ειδοποιησε καποιος, γιατι σε συνδυασμο με κλειστα παραθυρα και -ισως- δυνατη μουσικη, δεν θα πηρε χαμπαρι.
τζισους δηλαδή, όσο και δυνατη μουσικη να εχει μαζι με κλειστά παράθυρα, δεν είναι δυνατον να μην ακούει το σούρσιμο μιας εξάτμισης που κρέμεται από το αμάξι του.
Mη το λες, στην Αττικη οδο ο αλλος πηγαινε σε σκασμενο λαστιχο που ειχε κομματιαστει και δε το πηρε χαμπαρι.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
τζισους δηλαδή, όσο και δυνατη μουσικη να εχει μαζι με κλειστά παράθυρα, δεν είναι δυνατον να μην ακούει το σούρσιμο μιας εξάτμισης που κρέμεται από το αμάξι του.
Mη το λες, στην Αττικη οδο ο αλλος πηγαινε σε σκασμενο λαστιχο που ειχε κομματιαστει και δε το πηρε χαμπαρι.
ενταξει... παω πασο...
-
Παιδιά το είχε πάρει χαμπάρι πάντως.... ένα ολόκληρο τουριστικό λεωφορείο είχε σκάσει στα γέλια!
Ήταν 15/2 έξω από το Βενιζέλος. Ο τύπος πήγαινε χορεκαSent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Στην αρχη εφαγα τρελη φλασια, το κοιταγα και το ξανακοιταγα γιατι νομιζα οτι ειχε καβαλησει τη μπαριερα που φαινεται στο βαθος πεσμενη, και λεω πως διαλο βρεθηκε μες στο δρομο;;
-
Αυτό ακριβώς κατάλαβα και εγώ από την φωτογραφία
-
Στις 4 γωνίες στο παρμπριζ επάνω μπροστά και πίσω υπήρχαν αυτοκόλλητες φωτογραφίες κάποιων κυρίων ... Δεν ξέρω τι συμβολισμός είναι τούτος.
-
Που τι βρήκες τη viper;
-
Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Τσιτσάνης και Κιάμος
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Τσιτσάνης και Κιάμοςε ο τελευταίος τους κοντράρει άνετα τους υπόλοιπους.
ιερό τέρας του πενταγράμμου. -
Πλατεια Κουμουνδουρου το περασμενο Σαββατο...
-
133 PSI ???
Ωπα ρε μαστορα μπαλονια μας τα 'κανες !!!
-
Δεν το πιάσατε το νόημα...
133 PSI = 9.17 bar.
Είναι τουρμπισμένο το εργαλείο. -
Το πιο απίθανο είναι ότι έχει πετύχει σωστά τις καταλήξεις των ρημάτων
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]