-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το πιο απίθανο είναι ότι έχει πετύχει σωστά τις καταλήξεις των ρημάτων+1 μου κανε τρομερη εντυπωση!
-
ένα τέτοιο στην Ελλάδα του 2014 !!
τέλη 1.100€
φόρος πολυτελείας για άνω της 5ετίας προφανώς 1.400€2.500€ με το καλημέρα κάθε 1/1
-
εισαι λιγάκι off topic αλλα χαλαλι η...απορια σου!
-
καλά........τόσα τσερόκι,Χ6,ML,καγιεν κτλ που κυκλοφορούν........το γκολφάκι είναι το απίθανο;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καλά........τόσα τσερόκι,Χ6,ML,καγιεν κτλ που κυκλοφορούν........το γκολφάκι είναι το απίθανο;;;;Έχουν αλλάξει κινητήρες βρε και τα έχουν δηλωμένα με 1200αράκια μοτόρια πλέον...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
καλά........τόσα τσερόκι,Χ6,ML,καγιεν κτλ που κυκλοφορούν........το γκολφάκι είναι το απίθανο;;;;πωωω φραγκοδίφραγκα να το καταλάβεις....
το γκολφάκι είναι όπως το είπες γκολφακι με 3200 κ.εκ. δηλ ότι βλέπεις καθημερινά σε μοτέρ.
από τα άλλα το περιμένεις ...
-
Dafuq?
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
και αυτο είναι από Ελλάδα?
μάλλον σε άλλο τοπικό ήθελες να στείλεις την φωτογραφία. -
Δεν έχουμε θέμα για ό,τι έχουμε δει σε αγγλικούς δρόμους.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Υπάρχει ενα για ποσταρισμα οποιασδήποτε φωτο.
πιο πολυ θα ταίριαζε εκεί. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχουμε θέμα για ό,τι έχουμε δει σε αγγλικούς δρόμους.Sent from my Note 3 using smoke signals.
Exoυμε όμως το Περι συσκευών android.
-
απιθανο των ελληνικων δρομων εγινα ο ιδιος...
εδω και δυο μερες κυκλοφορω με αδεια κυκλοφοριας αυτοκινητου ενα αθλια τυπωμενο Α4 που αχνοφαινεται!!ουτε καν μελανι δεν ειχαν οι γκιοζηδες του πρωτογενους πλεονασματος!!
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
εδω και δυο μερες κυκλοφορω με αδεια κυκλοφοριας αυτοκινητου ενα αθλια τυπωμενο Α4 που αχνοφαινεται!!ουτε καν μελανι δεν ειχαν οι γκιοζηδες του πρωτογενους πλεονασματος!!
ακόμη έτσι είναι;;;;;;;;;;
εγώ το έχω το μπακαλόχαρτο απο το 2010 -
ΤΙ πηρες???
Να βαλεις φωτο!! Καλοταξιδο!! Εμεις το 12 παντως ειχαμε το κανονικο πρασινο χαρτι. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΤΙ πηρες???
Να βαλεις φωτο!! Καλοταξιδο!! Εμεις το 12 παντως ειχαμε το κανονικο πρασινο χαρτι.τελικα το Λεον στα 1.4
-
karma is a bitch
σιγουρα οχι ελληνικο αλλα well deserved -
Ποια η ιστορια πισω απο αυτο? Τι ειναι αυτοι και τι εκαναν? Εγω τους βλεπω ολους να φορανε κουκουλες και τον εναν (ασπρο γιλεκο πανω απο μπλε μπλουζα, στην πισω αριστερη γωνια του οχηματος οταν αυτο περναει) να πεταει κατι πανω του.
-
κυβερνητικο Suv Στην συρια τα υπολοιπα δεν θελουν και φαντασια
-
Γιατί δεν τους είπες να 'πατήσουν' με μαύρο στυλό τα αχνά γράμματα
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Γιατί δεν τους είπες να 'πατήσουν' με μαύρο στυλό τα αχνά γράμματα
Σιγα να μην τα βαλει να ζωγραφισουν σε χαρτι ακουαρελας με τεμπερες και πινελα τα νηπια.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]