-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Κι εγώ πάντως 18άρες με 245 φοράω (5.30xi).
αμάξι;
5.30xi
εκεί ναι και με το παραπάνω.όχι σε οπελ όμως.... όχι
τι λογική είναι αυτή??
Δηλαδή αυτός που έχει bmw, καλά κάνει και γκρινιάζει (έχει το δικαίωμα) ενώ αυτός που έχει opel oxi?Το λεει και στο avatar, keep trolling!
-
Ίσως στο ζώα ταιριάζει περισσότερο άλλα τέλος πάντων...
Φυσικά αερόσακοι ανοιγμένοι, δεν πειραζει όμως, tape fixes everything. Με μια αλοιφή θα στρώσει.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Χθες το βράδυ, πιτσιρικάς γύρω στα 120 + κιλά, με συνοδηγό κορασίδα στα ίδια κυβικά καβάλα σε Φλορέτα και στη μέση σάντουιτς ένας σκύλος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ίσως στο ζώα ταιριάζει περισσότερο άλλα τέλος πάντων...Φυσικά αερόσακοι ανοιγμένοι, δεν πειραζει όμως, tape fixes everything. Με μια αλοιφή θα στρώσει.
Απίστευτος!
Μήπως κατευθύνεται σε όλους τους Αγίους που γράφει η πίσω πινακίδα; -
Γιατί τι έχει; Έχει γίνει απλώς λίγο πιο συμμετοχικό.
-
Ναι, κανονικά και με κόσμο μέσα, όχι μόνο o οδηγός. Το βλέπω καθημερινά.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γιατί τι έχει; Έχει γίνει απλώς λίγο πιο συμμετοχικό.περιμένει να τον καλύψει η εγγύηση. (sorry δεν κρατήθηκα )
-
γιατι δηλ να ΜΗΝ κινειται αν δεν εχει καποιο λειτουργικο προβλημα?
επειδη απλα μας φαινεται τρισαθλιο εξωτερικα? -
Λίγο θα στάζει μέσα όταν βρέχει και θα μπαίνει αέρας στο ταξίδι.
Μια χαρά είναι. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
επειδη απλα μας φαινεται τρισαθλιο εξωτερικα?Γιατί είναι ανασφαλές για τους επιβαίνοντες και γιατί κατά πασά πιθανότητα έχει στραβώσει.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
επειδη απλα μας φαινεται τρισαθλιο εξωτερικα?Οι πόρτες είναι κολλημένες με ταινία οπότε αν όντως υπάρχει φόβος να ανοίξουν τότε υπάρχει πρόβλημα, ειδάλλως όχι και τόσο να το πηγαίνει σιγά σιγα. Απ ότι το κόβω πρέπει να την φάγαν ενώ είναι σε διακοπές και μάλλον δεν μπορούν να το στερηθούν για κάποιες μέρες.
-
Φοκους 1.4 ? Χαλλλλλλλλλλαρά νοικιάρικο.
-
αν δεν υπαρχει κινδυνος ν ανοιξουν οι πορτες δεν βλεπω κατι αλλο που να επηρεαζει την ασφαλεια αυτου και των αλλων (με την προυποθεση λαστιχα, φρενα, μοτερ ειναι οκ)
τι σημαινει ειναι στραβο? ολα αυτα τα επισκευασμενα που κυκλοφορουν ειναι ισια? -
Ο χρήστης heras έγραψε:
αν δεν υπαρχει κινδυνος ν ανοιξουν οι πορτες δεν βλεπω κατι αλλο που να επηρεαζει την ασφαλεια αυτου και των αλλων (με την προυποθεση λαστιχα, φρενα, μοτερ ειναι οκ)
τι σημαινει ειναι στραβο? ολα αυτα τα επισκευασμενα που κυκλοφορουν ειναι ισια?Αν θες να το αγορασεις μπορεις να το πεις απευθειας κι οχι να το φερεις γυρω γυρω, να σου πει κι ο drdinos πληροφοριες για το που θα το βρεις.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
τι σημαινει ειναι στραβο? ολα αυτα τα επισκευασμενα που κυκλοφορουν ειναι ισια?1ον, μην πετάς την μπάλα εκτός γηπέδου, αυτό είδα, αυτό έβγαλα φωτογραφία και αυτό σχολιάζω.
2ον, το αυτοκίνητο έχει φάει γερό σουτ σε δομικά στοιχεία. Αυτόν ξέρεις τι σημαίνει φαντάζομαι.
3ον, δες την πίσω ρόδα και πες μου αν ένα αυτοκίνητο που έχει φάει δυνατο χτύπημα εκεί θα είναι σωστό. Πολλαπλών συνδέσμων έχει, όχι άκαμπτο από νταλίκα.Sent from my GNex using smoke signals.
-
Yπερβολές τώρα, εγώ το τάσι το βλέπω στη θέση του, λίγες γρατσουνιές έχει μόνο, άσε που πρέπει να χει πάρει και λίγο αρνητικό κάμπερ.
-
Δεν είναι μόνο τρισάθλιο.
Για να έχει κολλήσει τις πόρτες με ταινία, το αμάξι έχει στραβώσει, δεν εφαρμόζουν καλά και μπάζουν.Μπορεί το αμάξι να μην είναι επικίνδυνο αλλά δεν θα ήθελα να τρέχω στην εθνική μ' αυτό κοντά μου.
-
δεν τρέχουμε στην εθνική
απλώς οδηγάμε γρήγορα
-
Uploaded with ImageShack.us -
Yπόθετα ειναι;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]