-
Ελπιζω να μην μπει τωρα να γραψει και ο Μεγκανε98 !
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ελπίζω το παλληκάρι να είχε υπογράψει για μικτή ασφάλιση. ΠΟΤΕ δεν νοικιάζουμε χωρίς μικτή και φυσικά ΟΧΙ Ιταλικό. Κάτι ήξερε ο Μεταξάς αλλά πού να καταλάβει ο πάσχοςΤι δουλεια εχει το αν εχει μεικτη ασφαλιση ή οχι με την ενοικιαση, στη συγκεκριμενη περιπτωση?
-
- για το αν έκανε ζημιά στους άλλους να μην πλήρωνε απ'την τσέπη του
- ακόμα και το να μην έκανε ζημιά στους άλλους, έπαθε ζημιά το αμάξι υπ'ευθύνη του και ίσως πλήρωνε μέχρι να έβγαινε το πόρισμα ότι δεν οφειλόταν στον ίδιο η πυρκαγιά.
όταν νοικιάζεις ένα αμάξι επιλέγεις εάν θες μικτή ασφάλιση, πράγμα που επιβαρύνει το ποσό. Εάν κάποιος δε το δεχτεί δε ξέρεις πού μπορεί να μπλέξει μετά εάν του συμβεί κάτι τέτοιο. Γι'αυτό πάντα μικτή παίδες σε τέτοια
-
Για τους αλλους ναι, αστικη ευθυνη πυρκαιας. Για τη ζημια στο αμαξι, οχι μονο δε θα πληρωνα τιποτα σε καμμια περιπτωση, μπορει να τους εκανα κ μια αγωγουλα για το κινδυνο που διετρεξα, για τον 'τραυματισμο' που επαθα (γκουχου γκουχου τα πνευμονια μου ) κ παει λεγοντας.
(κ εγω λεω παντα μεικτη, οχι μονο σε νοικιαρικο, σε ολα τα οχηματα που οδηγω κ δεχονται μεικτη).
-
Eνδεικτικα οι οροι ασφαλειας της ΑVIS
Aκομη και με μεικτη πληρωνεις μεχρι να βγει το πορισμα και να παρει πισω η εταιρεια τα χρηματα της,μονο τοτε θα σου τα επιστρεψει.
http://www.avis.gr/avisonline/gr/avis.n ... Insurances -
Ναι, θα παρουν τα λεφτα που εχουν προ-εγκριθει ως κινηση στη καρτα κατα την εναρξη της ενοικιασης (συνηθως 500ε) κ μετα θα παρουν κ το μακρυτερο γιατι θα εχω μπλοκαρει τη καρτα. Κ μετα θα δωσουν κ τα 500 πισω. Εχει ξαναγινει, μην ανησυχεις (οχι για φωτια, για τρακαρισμα)...
-
Δεν ξερω που να το βαλω... Status φιλου στο facebook:
Περιστατικο στην αττικη οδο..γκομενα στην αριστερη λωριδα σταματημενη κοιταει το κοκκινο φαναρι του προαστιακου..
Και το original:
Peristatiko stn attiki odo..gkomena stin aristeri lwrida stamatimeni koitaei to kokkino fanari tou proastiakou..
EDIT: Ελπιζω να κανει πλακα ή να του το ειπαν και καλα αλλοι. Δεν θελω να το φανταστω αυτο
-
Δεν ειναι περι αυτοκινητων, αλλα ηταν απιθανο κ επι του δρομου: περιστερια να κανουν ντου στις γατες της γειτονιας κ να τις διωχνουν, κ να τους τρωνε τη γατοτροφη. Δεν αντεχω αλλη ανωμαλια σε αυτη τη χωρα, ελεος πια ρε πστ μου...
-
Πού είναι ο Κρούσης να το διαβάσει αυτό?
-
Σήμερα ήταν ένα μηχανάκι και ο συνοδηγός κρατούσε στα χέρια ανεμιστήρα (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ο οποίος φαντάζομαι ήταν με μπαταρίες και δούλευε κανονικότατα. Και δεν μιλάμε για μικρό ανεμιστηράκι, μιλάμε για κανονικότατο απ' αυτούς που έχουμε στα σπίτια . Τι άλλο θα δούμε πια
-
Το OPC φοράει 20άρες
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Insignia με 18αρες και πλατος 245. Καγκουρα έλληνα. λετσοTις φοράει από την μάνα του. Προτού χλευάσεις ενημερώσου.
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Insignia με 18αρες και πλατος 245. Καγκουρα έλληνα. λετσο
Tις φοράει από την μάνα του. Προτού χλευάσεις ενημερώσου.
δεν είπε κανείς ότι δεν ήταν εργοστασιακές. εγώ χλευαζω όπως λες την οπελ που βάζει 18αρες σε αμάξι άντε και 200 αλόγων και ακόμα περισσότερο τον μικροτσουτσουνο οπελακια ελληνακο που προσέθεσε ίντσες σε λάθος σημείο.
Σιγά το αμάρτημα. Ενα σκάφος 5 μέτρων με 200 άλογα να φοράει 18αρα.
Καλύτερο το Fiat 500 Αbarth με τις 17αρες. -
Κι εγώ πάντως 18άρες με 245 φοράω (5.30xi).
-
Εγώ 18αρες με 225...sorry ε!
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
αμάξι;
5.30xi
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Όταν ο ιδιοκτήτης του, ο 30αρης μαλακακος με την κοιλιά και την καραφλιτσα, παραπονιέται που η βενζινα κάνει 2€, τον απολυσανε κ.λ.π., αλλά η 18αρα είναι 18αρα, τότε με ενοχλεί, ναι.Mάλλον άχτι τον έχεις παρά είναι ελληνικό απίθανο.
-
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
αμάξι;
5.30xi
εκεί ναι και με το παραπάνω.όχι σε οπελ όμως.... όχι
τι λογική είναι αυτή??
Δηλαδή αυτός που έχει bmw, καλά κάνει και γκρινιάζει (έχει το δικαίωμα) ενώ αυτός που έχει opel oxi? -
Ε προφανώς έτσι είναι Τι opel και βλακείες
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]