-
Αν έχει (όπως δείχνει) καταφανή ψυχολογικά προβλήματα, τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να πιάνει τιμόνι στα χέρια του .&-
-
τουλάχιστον δεν έκανε ζημιά σε κάποιον άλλον σε σχέση με τα τόσα κουλάδια που έχουμε στους ελληνικούς δρόμους και προκαλούν προβλήματα.
Είδα σήμερα τζιπάκι (δε πρόσεξα μάρκα, τύπου RAV4) ταξί στην Καβάλας
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν έχει (όπως δείχνει) καταφανή ψυχολογικά προβλήματα, τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να πιάνει τιμόνι στα χέρια του .&-Συμφωνώ, απλά κοροϊδεύοντάς τον δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
-
και τους κάγκουρες κοροιδεύουμε στο Αστραλοτόπικ, ούτε όμως εκεί αλλάζει κάτι...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αν έχει (όπως δείχνει) καταφανή ψυχολογικά προβλήματα, τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να πιάνει τιμόνι στα χέρια του .&-Ακριβώς. Διαφωνώ με το να τον κοροϊδεύουν(ουμε). Αλλά από την άλλη θεωρώ ότι θα ταν καλύτερα να μην του δίναν τη δυνατότητα να οδηγεί. Σε αυτούς που έχουν ψυχολογικά, στους καρδιακούς και σε αυτούς που ξέχασε ο χάρος... (προσωπική άποψη θα άφηνα εκτός και όλες τις γυναίκες, αλλά θα με λέγαν μισογύνη )
Συμφωνώ, απλά κοροϊδεύοντάς τον δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Μαζί σου. Με ενοχλεί αφάνταστα να κοροϊδεύουν άτομα τα οποία έχουν οποιαδήποτε αναπηρία ή δυσκολία. Καλό θα ταν και στο youtube να σβηστούν μερικά (αν όχι όλα) σχόλια.
και τους κάγκουρες κοροιδεύουμε στο Αστραλοτόπικ, ούτε όμως εκεί αλλάζει κάτι...
Αυτοί είναι απλά κακόγουστοι. Δε κοροϊδεύουμε κάποιο εκ γεννετής πρόβλημα.
-
εσπασαν το αυτοκινητο του γειτονα...
μερα μεσημερι!!!
και εκλεψαν μονο τον κεντρικο καθρεπτη!!!
-
Σταμάτησε δίπλα μου στα φανάρια τρίκυκλη ιδιοκατασκευή. Τρειλερ με μόνο δεξιό τροχό, μισό ποδήλατο κολλημένο
μπροστά και μισό... townmate βιδωμένο αριστερά με κολλημένη προέκταση στον επιλογέα ταχυτήτων για να τον
χειρίζεται τεντώνοντας το χέρι αριστερά. Περιττό να πω πως το μόνο φρένο της κατασκευής ήταν το μπροστινό του
ποδηλάτου... -
Χαχαχαχα χαλαρά παιρνει εγκριση υπουργείου αφου εχει φρενο.....
-
Άμαξα στα Χανιά. Προσέξτε τα δισκόφρενα!!!
-
Σερβοφρενα;Δημιουργει υποπιεση το αλογο;
-
Xantia SW
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Χαχαχαχα χαλαρά παιρνει εγκριση υπουργείου αφου εχει φρενο.....Φρένο έχει.
Τας φρένας τις έχει σώας? -
-
Όχι μόνο το τζάμι, αλλά και ότι είναι όλος μέσα στην διάβαση πεζών και επίσης έχει περάσει το φανάρι, άρα δε το βλέπει. Λεπτομέρειες θα μου πείτε τώρα...
-
Εισαι off topic. Αυτα δεν ειναι 'απιθανα', αυτα ειναι καθημερινα φυσιολογικα πραγματα των Ελληνικων δρομων.
-
καλα που μου το θυμισατε, σας εχω καλυτερο!
(καπου στο αιγαλεω...)
-
Ευθυμη κορυφαιο..
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Xantia SWΜια ασημι σειρα ΙΙ ειναι ολη και ολη στη Πατρα..
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
καλα που μου το θυμισατε, σας εχω καλυτερο!(καπου στο αιγαλεω...)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εισαι off topic. Αυτα δεν ειναι 'απιθανα', αυτα ειναι καθημερινα φυσιολογικα πραγματα των Ελληνικων δρομων.+oo
-
Την Κυριακή το μεσημέρι χρειάστηκε να σταματήσω για να περάσει απέναντι παγώνι
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]