-
Μου θυμίσατε περιστατικό στην σκιάθο που είχα πάει. Με είχαν κλείσει κάτι μηχανάκια ( ) στην παραλία και δεν μπορούσα να φύγω. Υπήρχε όμως ένα νοικιάρικο μπάγκυ ανοιχτό από πάνω. Βάζω την κοπέλα μου μέσα να βγάλει ταχύτητα και να πατάει φρένο (το χειρόφρενο δεν έπαιζε) και ξεκίνησα σπρώξιμο!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου θυμίσατε περιστατικό στην σκιάθο που είχα πάει. Με είχαν κλείσει κάτι μηχανάκια ( ) στην παραλία και δεν μπορούσα να φύγω. Υπήρχε όμως ένα νοικιάρικο μπάγκυ ανοιχτό από πάνω. Βάζω την κοπέλα μου μέσα να βγάλει ταχύτητα και να πατάει φρένο (το χειρόφρενο δεν έπαιζε) και ξεκίνησα **σπρώξιμο! **Τι μπροστα στον κοσμο;Δεν περιμενες να πατε στο ξενοδοχειο;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μου θυμίσατε περιστατικό στην σκιάθο που είχα πάει. Με είχαν κλείσει κάτι μηχανάκια ( ) στην παραλία και δεν μπορούσα να φύγω. Υπήρχε όμως ένα νοικιάρικο μπάγκυ ανοιχτό από πάνω. Βάζω την κοπέλα μου μέσα να βγάλει ταχύτητα και να πατάει φρένο (το χειρόφρενο δεν έπαιζε) και ξεκίνησα **σπρώξιμο! **
Τι μπροστα στον κοσμο;Δεν περιμενες να πατε στο ξενοδοχειο;
-
Υπήρχε ανάγκη λέμε...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ότι πιο απίθανο έχω δει σε ελληνικό δρόμο είναι σήμα STOP στην αριστερή μεριά του δρόμου.
Μάλλον θα είχε πέσει το δεξί.
Σου εχω καλυτερο, μονοδρομος με φρεσκοβαλμενο ΣΤΟΠ δεξια, αλλα ακριβως πισω απο δεντρο, με την αριστερη πλευρα τελειως ελευθερη!!
-
δεν ηξερα που να το ποσταρω.. παντως ο τυπος ειναι σιγουρα απιθανος.
Youtube Video -
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Youtube Videoτο εχω ξαναδει αυτο το βιντεο .
Αν δεν ειναι στημένο , ο ανθρωπος ειναι τρελος -
Πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε… υγρό τσιμέντο
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=363980&cid=12 -
σε ποιον ελληνικό δρομο έγινε αυτο;
-
Στο ελληνικότατο Χιουστον στο Γιουεσέι!!!
-
Στην Αμερικη!
-
Sorry, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο topic να το έβαζα.
-
μονάχα οι δικες μας γυφτιές μάς ενδιαφέρουν
-
Καλα και απο που βγηκε ο περι ου ο λογος μιας και δεν διακρινω πατημασιες.Μπας ειναι καμια μαιμουδια;
-
Οχι είναι μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα και απο που βγηκε ο περι ου ο λογος μιας και δεν διακρινω πατημασιες.Μπας ειναι καμια μαιμουδια;Όχι, όπως τα λέει ο elteo είναι.
Υπάρχει κι ένα άρθρο με περισσότερες λεπτομέρειες.
Και πάλι ζητώ συγγνώμη για το .
-
Youtube VideoΕίναι σίγουρα ηλίθιος μάλλον!
-
Youtube Videoo Μοnk των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, το video είχε κατέβει από το forum,επειδή δεν είναι σωστό να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο με καταφανή ψυχολογικά προβλήματα.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, το video είχε κατέβει από το forum,επειδή δεν είναι σωστό να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο με καταφανή ψυχολογικά προβλήματα.
To κακό είναι ότι έχουμε γεμίσει με τέτοιους ανθρώπους με 'καταφανή ψυχολογικά προβλήματα'.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]