-
Την κοπελα με το Ν την καταραστηκε ντελιβαρας να μεινει αγα...τη για ολη της τη ζωη και τωρα προσπαθει να σπασει την καταρα και τον λεωφοριατζη τον ειχε κανει τοπι στο ξυλο ο kacey την προηγουμενη βδομαδα που ειχε κανει το ιδιο και εκλεισε την κινηση .................... Ε ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τρία απίθανα που μου έχουν συμβεί αυτές τις δύσκολες -λόγω κίνησης- μέρες και ενώ ήμουν με τη μηχανή.
Στην πρώτη περίπτωση ταξιτζης ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ να κλεισει τον καθρέπτη του για να περάσω και ενώ δεν είχα δώσει δείγμα οτι βιαζομαι, δεν το πίεσα καθόλου.
Ρε μπας και υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον έρμο τόπο τελικά?Συγνωμη αν σου γκρεμιζω τα ονειρα αλλα του ταξιτζη πολυ πιθανον καποιος στο παρελθον να του εχει ξηλωσει τον καθρεπτη με αυτο τον τροπο και γι'άυτο να τσακιστηκε να τον κλεισει
αμα εμαθε το μαθημα τοτε αλλαξε
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τρία απίθανα που μου έχουν συμβεί αυτές τις δύσκολες -λόγω κίνησης- μέρες και ενώ ήμουν με τη μηχανή.
Στην πρώτη περίπτωση ταξιτζης ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ να κλεισει τον καθρέπτη του για να περάσω και ενώ δεν είχα δώσει δείγμα οτι βιαζομαι, δεν το πίεσα καθόλου.
Στη δευτερη, μια κοπέλα με Ν κούμπωσε όπισθεν για να μου κάνει λίγο χώρο να ελιχθώ μπροστά της.
Και στην τρίτη λεοφωρειατζής σταμάτησε λίγα μέτρα πριν από εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί στο μποτιλιάρισμα, επειδή αν έκανε αυτά τα λίγα παραπάνω μέτρα, θα στεκόταν δίπλα σε φορτηγό και δε θα χώραγαν να περάσουν τα μηχανάκια.Ρε μπας και υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον έρμο τόπο τελικά?
Ζητείται ΕΛΠΙΣ.
Αλλά μάλλον ακούγανε και οι τρείς τα ολοκαίνουρια μέτρα του χοντρού και ελέησαν στιγμιαία.
Αν το αυτό ξανασυμβεί τουλάχιστον αλλες τρείς φορές τότε να ελπίζουμε. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και στην τρίτη λεοφωρειατζής σταμάτησε λίγα μέτρα πριν από εκεί που θα μπορούσε να βρεθεί στο μποτιλιάρισμα, επειδή αν έκανε αυτά τα λίγα παραπάνω μέτρα, θα στεκόταν δίπλα σε φορτηγό και δε θα χώραγαν να περάσουν τα μηχανάκια.Οι οδηγοί λεωφορείων / τρόλλεϋ κάνουν πολύ συχνά τέτοιες διευκολύνσεις. Respect.
Ρε μπας και υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον έρμο τόπο τελικά?
Αυτό είναι το θέμα σου!
viewtopic.php?f=5&t=5188
( Μόλις 10 σελίδες ) -
παρκαρισμένος 2+ βδομάδες κοντά, περιμένει ναρθει παλι καλοκαίρι
-
Ή περιμένει τις επόμενες βροχές.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
παρκαρισμένος 2+ βδομάδες κοντά, περιμένει ναρθει παλι καλοκαίρι
Μπορεί να είναι άρρωστος ή να λείπει ή να πέθανε ή να έχει άλλο αμάξι ή να λείπει στο εξωτερικό ή δεν ξέρω και εγώ τι.
-
Tυπική ελληνική φωτογραφία: ξενοίκιαστο μαγαζί λόγω κρίσης, παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο.
-
H μπορει να παρει καινουργια σανιδα του χρονου και να σκεφτετε να την πεταξει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H μπορει να παρει καινουργια σανιδα του χρονου και να σκεφτετε να την πεταξει.Μπαααα δεν την πεταει γιατι προστατευει τη σκεπη απο ηλιο και βροχη και δεν χαλαει και το χρωμα.....
-
Πλανάρει αν τουμπάρει.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
H μπορει να παρει καινουργια σανιδα του χρονου και να σκεφτετε να την πεταξει.
Μπαααα δεν την πεταει γιατι προστατευει τη σκεπη απο ηλιο και βροχη και δεν χαλαει και το χρωμα.....
Μπορει να την πεταξει μαζι με το αυτοκινητο.
-
Εξξάλου ειναι πιο φτηνή απο αεροτομή , ΄χωρια που έχει και πιο μεγάλη κεραία τύπου shark και απο BMW , 2 σε 1 δηλαδης.....
-
Χθές το μεσημέρι ανέβαινα τη Λ.Καζαντζίδη πρός Αρχάνες και είδα Fiat Uno να κάνει ρυμούλκα ένα Subaru Impreza.
Είναι τρομερό γιατί μιλάμε για πάνω απο 2 χιλιόμετρα ανηφόρας αλλά το Uno δεν καταλάβαινε τίποτα, σκέτο σκυλί. Τραβούσε την Impreza χαλαρά!!! -
Μα όλα τα γιαπωνεζικα ειναι ελαφρια αυτοκινητα, δεν εχουν το γερμανικο βάρος και στιβαροτητα...
ΥΣ. το Uno μετά πήγε για ρεκτιφιε και συμπλεκτη?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Μα όλα τα γιαπωνεζικα ειναι ελαφρια αυτοκινητα, δεν εχουν το γερμανικο βάρος και στιβαροτητα...ΥΣ. το Uno μετά πήγε για ρεκτιφιε και συμπλεκτη?
Μάλλον πήγε για απόσυρση...
-
Προσπερασα στην Αθηνων-Κορινθου Lada Samara sedan που εσερνε μπαγκαζιερα.. Τιποτα το περιεργο μεχρι εδω.. Απλα ανεβασα 155 περιπου για να τον περασω..
-
Οταν εγω ελεγα οτι σε 2105 εχω δει το κοντερ να περναει τα 160 (τελευταια ενδειξη) στις κατηφορες της Τριπολης, με κοροιδευατε εδω μεσα...
-
Mωρέ εγώ σε πιστευω. Το κοντέρ του Λάντα δεν πιστεύω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν εγω ελεγα οτι σε 2105 εχω δει το κοντερ να περναει τα 160 (τελευταια ενδειξη) στις κατηφορες της Τριπολης, με κοροιδευατε εδω μεσα...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]