-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πρεπει να ειναι ΟΤΙ πιο περιεργο εχω δει στα 11 χρονια που οδηγω:Κατ'αρχας δεν ειμαι σιγουρος για το τι ειδα, οσο προσεκτικα κ αν το ειδα κ το παρακολουθησα, γιατι ειναι ΤΟΣΟ περιεργο.
Ειμαι με το μηχανακι. Μπροστα μου ειναι 2 μηχανακηδες, ενας με παπακι κ ενας με μικρο ψευδοεντουρο.
α) Ο παπακιας, αλεξισφαιρο γιλεκο πανω απο λευκη πουκαμισα. Αν ειδα καλα οταν τους προσπερασα, εγραφε POLICE μπροστα.
β) Ο εντουρας, μπλουζα 'Ειδικες Δυναμεις' με θυρεο στην πλατη.
Στην δεξια στροφη που ειναι το συμμαχικο κοιμητηριο στο Π. Φαληρο, κ οι δυο μαζι συγχρονισμενα, ναζιστικος χαιρετισμος (υψωση δεξιου χεριου κ κλειστη παλαμη) στο κοιμητηριο.
ας εριχνες το μηχανακι σου επανω τους 2 ζωα λιγοτερα και η κοινωνια θα σου αγοραζε αλλο
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κλειστή παλάμη, οχι γροθιά ε;Οταν λεω κλειστη παλαμη εννοω με τα δαχτυλα ενωμενα. Τεσπα ο γνωστος ναζιστικος χαιρετισμος. Αφησαν το γκαζι (με την επακολουθη ταλαντωση κ των δυο μηχανων απο το αποτομο κλεισιμο του γκαζιου) κ τεντα το χερι, σαν να περναγε ο Αδολφος μπροστα απο Ες Ες.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Και μένα περίεργο μου φαίνεται, ειδικά αν ο ένας φορούσε το σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
Εμβλήματα σε μπλουζάκια των Ειδικών Δυνάμεων, ΟΚ, ο καθείς μπορεί να αγοράσει απ' τα σχετικά καταστήματα ακόμα και αν δεν έχει υπηρετήσει σ' αυτές, αλλά γιλέκο της Αστυνομίας και τέτοια συμπεριφορά ?
Χλωμό...
Όχι γιατί δεν ενδημούν ΚΑΙ τέτοια φρούτα στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ, αλλά γιατί θα πρόκειται για μεγάλο στόκο να το κάνει φορώντας το γιλέκο της Υπηρεσίας !Ναι, οκ, γιατί όμως σου φαίνεται περίεργο? Σαν να λες ότι σου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν αληταράδες στον τάδε αρχισύνδεσμο οπαδών...
-
Αλεξισφαιρο γιλεκο με το σημα POLICE μπροστα, δεν βρισκεις οπου κι οπου. Παντως κουφαθηκα περισσοτερο απο ολα απο τον αυτοματισμο του πραγματος. Κ οι 2 την ιδια κινηση, την ιδια στιγμη, λες κ ηταν ρομποτακια.
-
Είναι το καινούριο iveco daily 4x4 το εισάγει ο Κοντέλης μόνο καμπίνα και σασί επαγγελματικό 65 χιλιάρικα
-
Μα η Ματουλα, ξερεις μωρε, η γκομενα του περιπτερα, ειπε οτι δεν κανει να πηδας νωριτερα απο 3 ωρες αφου εφαγες γιατι θα βαρυστομαχιασει ο σκυλος κ μετα ποιος τον ακουει που θα νιαουριζει στα κεραμιδια ολο το βραδυ.
-
Και στη Μαλακάσσα το ίδιο έγινε
Youtube Video -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Και μένα περίεργο μου φαίνεται, ειδικά αν ο ένας φορούσε το σήμα της ΕΛ.ΑΣ.Αλεξισφαιρο γιλεκο με το σημα POLICE μπροστα, δεν βρισκεις οπου κι οπου. Παντως κουφαθηκα περισσοτερο απο ολα απο τον αυτοματισμο του πραγματος. Κ οι 2 την ιδια κινηση, την ιδια στιγμη, λες κ ηταν ρομποτακια.
Εξοπλισμο αστυνομιας βρισκεις στα καταλληλα καταστηματα, απ'οπου παιρνεις ο,τι θες χωρις φυσικα να χρειαστει να αποδειξεις οτι εισαι αστυνομικος. Οχι οπλα φυσικα, αλλα ρουχισμος ζωνες κλπ κυκλοφορει ελευθερα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα η Ματουλα, ξερεις μωρε, η γκομενα του περιπτερα, ειπε οτι δεν κανει να πηδας νωριτερα απο 3 ωρες αφου εφαγες γιατι θα βαρυστομαχιασει ο σκυλος κ μετα ποιος τον ακουει που θα νιαουριζει στα κεραμιδια ολο το βραδυ.Lost in translation...
Ο άνθρωπος μιλάει για το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της προηγούμενης σελίδας.
viewtopic.php?p=1974281#p1974281 -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
α) Ο παπακιας, αλεξισφαιρο γιλεκο πανω απο λευκη πουκαμισα. Αν ειδα καλα οταν τους προσπερασα, εγραφε POLICE μπροστα.Είμαι σίγουρος ότι μια φωτογραφία ή μια καταγγελία στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΛΑΣ (αν υπάρχει αρ. πινακίδας του 'παπακίου') δεν θα παιρνούσε στα μαλακά!
Μια τέτοια κίνηση πάντως απο αυτούς τους δεν μπορεί να είναι και τόσο αυθόρμητη αλλά μάλλον είναι τακτικοί διερχόμενοι απο εκείνο το σημείο. Ευκολα μπορεί να έχουν γίνει αντιληπτοί και απο άλλους.οι επιλογές που σου δίνει ένα τέτοιο όχημα είναι τεράστιες !!!
Πολύ τον ζήλεψα τον τύπο....
+1
-
δεν το είδα, και δεν είναι ελλάδα, αλλά
http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... ara-na-sat
είχανε το παιδί κρεμασμένο έξω κανα 3ρι χιλιόμετρα, να παίρνει αέρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν το είδα, και δεν είναι ελλάδα, αλλάhttp://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... ara-na-sat
είχανε το παιδί κρεμασμένο έξω κανα 3ρι χιλιόμετρα, να παίρνει αέρα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Αλεξισφαιρο γιλεκο με το σημα POLICE μπροστα, δεν βρισκεις οπου κι οπου. Παντως κουφαθηκα περισσοτερο απο ολα απο τον αυτοματισμο του πραγματος. Κ οι 2 την ιδια κινηση, την ιδια στιγμη, λες κ ηταν ρομποτακια.
Εξοπλισμο αστυνομιας βρισκεις στα καταλληλα καταστηματα, απ'οπου παιρνεις ο,τι θες χωρις φυσικα να χρειαστει να αποδειξεις οτι εισαι αστυνομικος. Οχι οπλα φυσικα, αλλα ρουχισμος ζωνες κλπ κυκλοφορει ελευθερα
Αλεξισφαιρο γιλεκο, νομιζω ειναι ελεχομενο απο τον νομο ειδος κ δεν μπορεις να αγορασεις χωρις αδεια (οχι 'police', αλλα κ γενικοτερα).
Απο εκει κ περα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στολες κλπ αστυνομιας κ γενικοτερα σωματων ασφαλειας (οχι στρατος) ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις ελευθερα, κ μαλιστα σε καποια ληστεια πριν απο 1-2 χρονια που οι δραστες φοραγαν στολες κανονικοτατες, μερος της ερευνας ηταν να βρεθει ποιος πουλησε τις στολες σε μη αστυνομικους ακριβως επειδη δεν επιτρεπεται.
Εσυ γνωριζεις σιγουρα οτι μπορεις να αγορασεις οτι θελεις? Δεν μιλαμε για μπλουζακια κλπ αλλα για επισημες στολες.
-
To λαστιχο δεν εχει αερα η εκατσε απο το βαρος???
-
τουλάχιστον το φοράει......
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αλεξισφαιρο γιλεκο, νομιζω ειναι ελεχομενο απο τον νομο ειδος κ δεν μπορεις να αγορασεις χωρις αδεια (οχι 'police', αλλα κ γενικοτερα).
Απο εκει κ περα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στολες κλπ αστυνομιας κ γενικοτερα σωματων ασφαλειας (οχι στρατος) ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις ελευθερα, κ μαλιστα σε καποια ληστεια πριν απο 1-2 χρονια που οι δραστες φοραγαν στολες κανονικοτατες, μερος της ερευνας ηταν να βρεθει ποιος πουλησε τις στολες σε μη αστυνομικους ακριβως επειδη δεν επιτρεπεται.
Εσυ γνωριζεις σιγουρα οτι μπορεις να αγορασεις οτι θελεις? Δεν μιλαμε για μπλουζακια κλπ αλλα για επισημες στολες.
τα παντα αγοραζεις εκτως απο οπλα και 2-3 ακομη πραγματα
τα αλεξισφαιρα τα βρισκεις και εξω δεν υπαρχει τετοιο προβλημα
δηλαδη εγω που εχω μαυρη black ops στολη της οπκε θα πρεπει να με πανε μεσα? δεν εχουν κατι διαφορετικο απλα το χρωμα αλλαζει τιποτα αλλο.. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κοιτα, ο κολλητος μου ειναι αστυνομικος, κι ετυχε ενα πρωι να που ηθελε κατι να παμε σ'ενα τετοιο καταστημα απ'οπου πηρε κατι διακριτικα ελευθερα κι επειδη απορησα τον ρωτησα κ μου ειπε οτι παιρνουν οτι θελουν απο εκει εκτος απο οπλα... τωρα εαν κανονικα θα επρεπε να γινονται αγορες με επιδειξη ταυτοτητας αλλα δεν τηρειται λογω ελλαδισταν δε μπορω να το ξερω
Παντως εψαξα λιγο στο ιντερνετ κ δε βρηκα περιορισμους στην αγορα αλεξισφαιρων.. Αντιθετως, βρηκα ελληνικα ον λαιν shops που τα προτειναν μεχρι κ σε σεκιουριταδες!!
Τωρα το θυμηθηκα, τους σεκιουριταδες στον ηλεκτρικο απο τον Ιουλιο κ μετα τους βλεπω ολους με αλεξισφαιρα... -
Οκ δεκτον, αλλα ρε πστ μου αλεξισφαιρο με 'POLICE' φατσα καρτα? Τεσπα.`
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]