-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Σημερα (Παρασκευή) 10:30 το πρωι αλκοολτεστ.wtf ?
Εμπνευστηκαν απο...
-
Καλη τρολλιά!
Οταν με ρωτησε 'εχετε πιει?' πριν φυσηξω, με επιασε σπαστικο γελιο νομιζα εκαναν πλακα.
Σταματησαν εναν πριν απο μενα και λιγο πριν φυγω αλλους 2 -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Οταν με ρωτησε 'εχετε πιει?' πριν φυσηξω...αυτη η ερωτηση, ποτε δεν καταλαβα τι ρολο παιζει
αφου θα φυσηξεις και θα δουνε αν εχεις πιει ή οχι, γιατι ρωτανε? -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Οταν με ρωτησε 'εχετε πιει?' πριν φυσηξω...
αυτη η ερωτηση, ποτε δεν καταλαβα τι ρολο παιζει
αφου θα φυσηξεις και θα δουνε αν εχεις πιει ή οχι, γιατι ρωτανε?Απο αγαπη και ενδιαφερον!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
αφου θα φυσηξεις και θα δουνε αν εχεις πιει ή οχι, γιατι ρωτανε?Αν παραδεχτεις ότι έχεις πιει, πριν φυσηξεις, είναι στην κρίση του αξιωματικού, να σε αφήσει να φυγεις ,αφού πιστεύει ότι μπορείς να πας στον προορισμό σου η' να σε υποβάλλει στο τεστ και να υποστεις τις συνέπειες.. .....
Αν πεις ''όχι ''......-τότε το τεστ και οι συνέπειες είναι μονοδρομος.. .. -
Αυτό το διαβάσες κάπου;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν παραδεχτεις ότι έχεις πιει, πριν φυσηξεις, είναι στην κρίση του αξιωματικού, να σε αφήσει να φυγεις ,αφού πιστεύει ότι μπορείς να πας στον προορισμό σου η' να σε υποβάλλει στο τεστ και να υποστεις τις συνέπειες.. .....
Αν πεις ''όχι ''......-τότε το τεστ και οι συνέπειες είναι μονοδρομος.. .. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αφου θα φυσηξεις και θα δουνε αν εχεις πιει ή οχι, γιατι ρωτανε?Αν παραδεχτεις ότι έχεις πιει, πριν φυσηξεις, είναι στην κρίση του αξιωματικού, να σε αφήσει να φυγεις ,αφού πιστεύει ότι μπορείς να πας στον προορισμό σου η' να σε υποβάλλει στο τεστ και να υποστεις τις συνέπειες.. .....
Αν πεις ''όχι ''......-τότε το τεστ και οι συνέπειες είναι μονοδρομος.. ..Να δω τι αλλη βλακεια θα διαβασω ρε πστ μου...
(και ελα τωρα mod να μου αλλαξεις το ποστ και να μου κανεις και συστασεις)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν πεις ''όχι ''......-τότε το τεστ και οι συνέπειες είναι μονοδρομος.. ..Να δω τι αλλη βλακεια θα διαβασω ρε πστ μου...
Νταξ, ο ΓΓΑΒ είναι σταθερή αξία...
-
Indeed, πάνω κάτω έτσι είναι τα πράγματα
Πότε θα καταλάβετε τέλος πάντων ότι δεν είμαστε Γερμανία εδώ να δουλεύουν όλοι μηχανικά; -
Ο αστυνομικός είναι υπάλληλος σύμφωνα με το άρθρο 13 του ποινικού κωδικα και είναι όργανο του κράτους. Οποίος δηλώσει με προθεση ψέματα διαπράττει το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτης κατάθεσης και τιμωρείται με φυλάκιση. Παλιότερα που δεν υπηρχαν τα φορητά μηχανήματα για αλκοτεστ η ερώτηση είχε περισσότερο νόημα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τα πε ολα ο A Viper...
-
-
Δεν πιστεύω αυτό που είδα.... -
Απίθανο νο1: Μαύρη Cayene με πτυσσόμενη σκάλα τέτοιου τύπου στην οροφή:
Απίθανο νο2: Λευκό γαιδουρομηχανακι της Honda που είναι σαν διαστημική κινητή πολυθρόνα,
με αναβάτη άθλιο τύπο σαν οικοδόμο της δεκαετίας του 60.
Του έχει κρεμάσει απο τους καθρέφτες ηχειάκια υπολογιστή και έπαιζε τέρμα βλαχολαικά.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απίθανο νο1: Μαύρη Cayene με πτυσσόμενη σκάλα τέτοιου τύπου στην οροφή:Έχω δει Vantage Roadster με μια τετράδα ζαντολάστιχα στη θέση του συνοδηγού. Beasts of burden που λέμε.
Προχτές παρεμπιπτόντως, πέτυχα το εξής αμίμητο:
Φορτηγάκι οδικής, φορτωμένο με βαν όπως στη φωτογραφία
να ρυμουλκείται από ένα τέτοιο
-
Το πιό πιθανό είναι οτι τα μεταφέρανε κάπου. Ένας οδηγός για τρία οχήματα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το πιό πιθανό είναι οτι τα μεταφέρανε κάπου. Ένας οδηγός για τρία οχήματα.+1
-
Θυμίζει λίγο
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το πιό πιθανό είναι οτι τα μεταφέρανε κάπου. Ένας οδηγός για τρία οχήματα.Μπα, εκείνη την ώρα που περνούσα από δίπλα τέλειωναν το δέσιμο το φορτηγού και ήταν >1 άτομα. Απλώς στη συγκεκριμένη περίπτωση όντως η οδική χρειάστηκε οδική.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]