-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η πατέντα δεν είναι μόνο το μαδέρι οικοδομής για να κρατάει το πορτμπαγκάζ ανοικτό. Το κρατάει ανοικτό για να μην του φύγουν τα πλαστικά καφάσια που έχει πάνω στην οροφή!
Αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ είχε στην πινακίδα αυτό το... αριστούργημα?!
Τώρα που κοίταξα την ορίτζιναλ φωτό δε είχε!
-
Τελευταία βλέπω πολυ συχνα να κυκλοφορουν αυτοκίνητα χωρις πινακιδες!!! Τι εχει γινει;; μεσα στο ΣΚ ειδα 5 αυτοκινητα χωρις πινακιδες.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τελευταία βλέπω πολυ συχνα να κυκλοφορουν αυτοκίνητα χωρις πινακιδες!!! Τι εχει γινει;; μεσα στο ΣΚ ειδα 5 αυτοκινητα χωρις πινακιδες.+1
Μαλλον τα παροπλησμενα/ανασφαλιστα αρχιζουν σιγα σιγα να βολταρουν καθως οι ιδιοκτητες τους εκτιμουν οτι με την παντελη απουσια αστυνομευσης ειναι ευκαιρια για ξεμουδιασμα!
Μη μας τυχει λοιπον κανα απροοπτο........ -
Τουλάχιστον ο Λιαπαρας κυκλοφορουσε το Touareg με πλαστες....εβαλε κατι ο ανθρωπος,οχι εντελως χυμα...
-
3 φορες εχω καλεσει αστυνομια για πλαστες πινακιδες, ελπιζω τουλαχιστον στον παρκαρισμενο να πηγαν και να τον πηδηξαν.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τελευταία βλέπω πολυ συχνα να κυκλοφορουν αυτοκίνητα χωρις πινακιδες!!! Τι εχει γινει;; μεσα στο ΣΚ ειδα 5 αυτοκινητα χωρις πινακιδες.
+1
**Μαλλον τα παροπλησμενα/ανασφαλιστα αρχιζουν σιγα σιγα να βολταρουν καθως οι ιδιοκτητες τους εκτιμουν οτι με την παντελη απουσια αστυνομευσης ειναι ευκαιρια για ξεμουδιασμα! **
Μη μας τυχει λοιπον κανα απροοπτο........+1
- ότι πολλοί δεν πάνε να πάρουν πινακίδες που τις έχει πάρει η τροχαία μετά από παράβαση.
- ότι υπάρχουν και εξυπνάκηδες που τις βγάζουν για να μην μπορεί η τροχαία να τους γράψει.
Ξέρω αρκετούς τέτοιους και τέτοιες... που θεωρούν ότι είναι ποιο έξυπνοι και μάγκες από όλους τους υπόλοιπους.
-
Αφου δεν υπαρχει αστυνομια εδω και καποια χρονια, ο,τι θελει κανει ο καθενας. Οσες φορες εχω καλεσει τροχαια ειδικα τον τελευταιο χρονο για παραβασεις που θα μπορουσαν να χουν κοψει προστιμα και να παρουν και λεφτα (πχ με εχει κλεισει στο γκαραζ μεσα τυπος που το βαλε πανω στο πεζοδρομιο χυμα για 3 ωρες), με εχουν πιστολιασει πανηγυρικα. Και στο δρομο εχω να πετυχω περιπολικο/μπλοκο αιωνες.
Ασε που τα περιπολικα και οι Δίες σκοτωνουν τα ΣΤΟΠ και τα κόκκινα περισσότερο από τους υπόλοιπους οδηγούς
Δε παίζει τίποτα.
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Τουλάχιστον ο Λιαπαρας κυκλοφορουσε το Touareg με πλαστες....εβαλε κατι ο ανθρωπος,οχι εντελως χυμα...Που τον θυμηθηκες τον ξαδερφο;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τουλάχιστον ο Λιαπαρας κυκλοφορουσε το Touareg με πλαστες....εβαλε κατι ο ανθρωπος,οχι εντελως χυμα...
Που τον θυμηθηκες τον ξαδερφο;;;
...αφου εγινε μυθος ο τυπος...
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Στον Ρέντη σήμερα, έχει πινακίδες παρακαλώ που λήγουν σε 7000Αν μαλιστα φαινοταν και ολοκληρη η πινακιδα,θα διαπιστωναμε οτι ειναι απο τα πρωτα Samara που κυκλοφορησαν στην Ελλαδα..σχεδον απιστευτο που υπαρχει ακομα..
Θυμαμαι που τον ειχα πετυχει και εγω πριν λιγο καιρο,και μου ειχε γεννηθει η εξης απορια:
-Απο τη μια υπαρχουν οδηγοι σαν αυτον..με ενα μοντελο που εχει απιστευτα κακη φημη αξιοπιστιας..το οποιο ειναι χρονια ασυντηρητο..το οποιο κακομεταχειριζεται καθημερινα..και παρ ολα αυτα,εξακολουθει και δουλευει..
-Απο την αλλη υπαρχουν γυναικες οδηγοι..με καινουρια οχηματα..τα οποια κανουν ολα τα σερβις στην ωρα τους..και παρ ολα αυτα,κατορθωνουν και μενουν απο καποια βλαβη..........ΠΩΣ;;;;;
Ελπιζω να μην θεωρηθει σεξιστικη η απορια μου.. Και συγνωμη για το
-
βάση στατιστικών,οι γυναίκες οδηγοί μένουν ως επι το πλείστον απο καύσιμα!!!!!!!
-
Το παραπάνω Lada κυκλοφορεί περιξ της λαχαναγοράς (απ' όπου και η φωτό) και ο -ταλαίπωρος και σακάτης στην ουσία- τύπος που το οδηγεί, μαζεύει σαβούρες που μπορούν να πιάσουν κανα δίφραγκο για τα προς το ζειν. Πολλές φορές τον κερνάνε και κανα πιάτο φαί. Μάλιστα μένει σε ένα παράπηγμα 3×3 λίγο πιο πέρα απο εκεί που αποθανατίστηκε.
Δεν δικαιολογώ κάτι, απλά το αναφέρω. Πριν καναδυο χρόνια είχε ένα χρέπι datsun μέχρι που του έμεινε τελείως. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Το παραπάνω Lada κυκλοφορεί περιξ της λαχαναγοράς (απ' όπου και η φωτό) και ο -ταλαίπωρος και σακάτης στην ουσία- τύπος που το οδηγεί, μαζεύει σαβούρες που μπορούν να πιάσουν κανα δίφραγκο για τα προς το ζειν. Πολλές φορές τον κερνάνε και κανα πιάτο φαί. Μάλιστα μένει σε ένα παράπηγμα 3×3 λίγο πιο πέρα απο εκεί που αποθανατίστηκε.
Δεν δικαιολογώ κάτι, απλά το αναφέρω. Πριν καναδυο χρόνια είχε ένα χρέπι datsun μέχρι που του έμεινε τελείως.Να ξέρεις οτι καμια φορά τα φαινόμενα απατούν, υπάρχουν περιπτώσεις που εχουν βρεθεί εκατομμύρια σε λογαριασμούς καποιων σακατηδων και ρακένδυτων μετά το θάνατο τους.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ασημί R8 στο Τhe Mall Athens Mαρούσι μεεεε........λαμπάκια χριστουγεννιάτικα γυρω γύρω κολλημένα με σελοτειπ..
Δεν εβγαλα φωτο . Δεν με αφησε η γυναίκα . Μην ερθει ο ιδιοκτήτης και παρεξηγηθώ λέει.....^(Το ειδα σε φωτο στο facebook)
-
Πριν το τουνελ της Ολυμπιας οδου, ανάμεσα Αιγιο-Πατρα.
-
Σα τα κωλοβυσματα που καναν τις μεταγλωττισεις σε τηλεοπτικες σειρες-προγραμματα και οι μισες λεξεις ειχαν ορθογραφικα.. Κωλοζωα αμορφωτα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σα τα κωλοβυσματα που καναν τις μεταγλωττισεις σε τηλεοπτικες σειρες-προγραμματα και οι μισες λεξεις ειχαν ορθογραφικα.. Κωλοζωα αμορφωτα.Ελα ρε Νονέ.... θα την ξαναπληρωσουμε! Στις 2 πινακίδες, 1 δώρο ακόμα! (Η επόμενη πινακίδα, ακριβώς πριν το τουνελ, είναι σωστή πάντως!)
-
Καλα εδω καποτε τις κατεβαζαν οπως να ναι απο τα φορτηγα.. 'Βολος 225km'' μετα απο 10 λεπτα 'Βολος 230km''
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα εδω καποτε τις κατεβαζαν οπως να ναι απο τα φορτηγα.. 'Βολος 225km'' μετα απο 10 λεπτα 'Βολος 230km''Μήπως πήγαινες με την όπισθεν; Χαχαχαχα!
-
Ναι εχει τρελο γραναζωμα στο δικο μου
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]