-
Μια αντίστοιχη περίπτωση υπήρχε και στην Αθηνών Κορίνθου, που έγραφε Κόρινθος 23km και μετά από λίγη ώρα συναντούσες άλλη μια που έγραφε Κόρινθος 24Km. Βέβαια είχε και άλλη περίπτωση στην ίδια διαδρομή. Στη σημερινή έξοδο που είναι πλέον η έξοδος Κόρινθος-κέντρο, όταν έβγαινες είχε μια πινακίδα που έγραφε Κόρινθος-Λιμάνι με ένα βέλος που σε έστελνε αριστερά. Η Κόρινθος όμως, όπως και το λιμάνι της φυσικά, ήταν στα δεξιά σου... Αν έστριβες αριστερά έβγαινες στα Εξαμίλια... Ευτυχώς οι συγκεκριμένες πινακίδες δεν υπάρχουν πλέον...
-
Μια απο τα ίδια και στην διαδρομή Αντίριο-Ιωάννινα.......τα τελευταία 50χλμ ήταν ατελείωτα!!!
-
[emoji1]
-
Όντως απίθανο, κανονικά φλαμίνγκο έπρεπε να χει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όντως απίθανο, κανονικά φλαμίνγκο έπρεπε να χει.Η καινουργια γενια των φουσκωτων....φλαμιγκο,μονοκεροι,χηνες,σαγιονιαρες,παγωτα,καρπουζια κα....
-
Χθες, Honda S2000 στολισμένο για... γάμο!!!
-
Να ζήσουν τα παιδιά!
Ελπίζω μόνο να μην έβγαλε και τα 240 άλογα του πηγαίνοντας στην εκκλησία! [emoji1] -
Απίθανο γιατί είναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Απίθανο γιατί είναι;Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως κάποιος κανει τον σωφέρ απο το σοι,πίσω η νύφη με τους γονεις της κτλ......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Απίθανο γιατί είναι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως κάποιος κανει τον σωφέρ απο το σοι,πίσω η νύφη με τους γονεις της κτλ......
Λογικά ο γαμπρός να πήγε με το S2000 και μετά το κρέμασμα πήρε την νύφη και έφυγε με αυτό..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Έχω βρεθεί σε γάμο με στολισμενο 2θεσιο. Ένα ανοιχτό ΤΤ.
Το οδηγούσε ο πατέρας της νύφης και συνοδηγός η νύφη. Η υπόλοιπη οικογένεια ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο. Έτσι ήρθε η νύφη στην εκκλησία και στο τέλος του γάμου έφυγαν γαμπρός και νύφη με το ΤΤ.Πάνο ο πεθερος σου φέρνει νύφη και ΜΧ. Και μετά παίρνεις εσύ την νύφη και το ΜΧ και φεύγεις! [emoji6] [emoji1]
-
Ακριβώς Κώστα!! Γι αυτό έχω θέσει πλαφόν στο ύψος. Πάνω από 1.75 απορρίπτεται γιατί αλλιώς μάλλον δε θα χωρέσει.
-
Εχω δώσει το mx-5 στο γαμπρό να παει μαζί με τη νυφη στην εκκλησία. Έχω πάει και 2 γαμπρούς στην εκκλησία με αυτο.
-
ο γαμπρός δεν πάει στην κρεμάλα με στολισμένο αυτοκίνητο.......
-
Χθες γέλασα με τον εαυτό μου!
Συνέβη στον δρόμο προς Περαια και στο σημείο που ο διάδρομος προσγείωσης του αεροδρομίου είναι κάθετα στον αυτοκινητοδρομο.
Διασταυρωθηκα ανοιχτός με ένα αεροπλάνο που προσγειωνοταν. Πολλά τα φώτα του, αρκετός ο θόρυβος του και εγώ ασυναισθητα .... εσκυψα 'για να μη με χτυπήσει το αεροπλάνο'! Διπλανα και πίσω αυτοκίνητα σίγουρα το προσεξαν και θα γελασαν με την αντίδραση μου. [emoji1]
Έχω τύχει σε αυτό το σημείο και με ψηλότερα αυτοκίνητα αλλά χθες η αίσθηση του ανοιχτού και να βλέπεις από το πλαι να έρχεται κατά πάνω σου και να περνάει αεροπλάνο ήταν κάπως διαφορετική. [emoji4] -
Το κάνω συνέχεια με τα πουλιά.
-
-
Κυριοι.....είμαστε παντελώς μόνοι,αστυνόμευση ούτε για πλάκα!!!
-
Στο απευκταίο σενάριο που πέσει κάτι από αυτό το αίσχος(και αν υποθέσουμε ότι είναι ασφαλισμένο) και χτυπήσει άνθρωπο ή όχημα,τι ακριβώς συμβαίνει με τις ασφαλιστικές...οεο;
-
Λογικά ο παθών αποζημιωνεται. Μετά μεταξύ τους οι ασφαλιστικες και αν υπάρχει θέμα αυτές εναντίον του υπαιτιου.
Το πιο ηλιθιο ατύχημα που έχω πετύχει είναι Rav4 με ποδήλατα στις μπάρες στην οροφή να 'θέλει' να μπει σε γκαράζ. Στραβωσε και ξηλωσε ρολό γκαραζοπορτας, έσπασε ποδήλατο και μπάρες οροφής, σακατεψε ταβάνι Rav.
Ζημιά ακριβή....
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]