-
Απίστευτο! Είμαι με το MX5 σε ελαφριά κίνηση και σταματάει πίσω μου Land Cruiser. Τόσο ψηλά και πλατιά οχήματα, όταν σταματάνε κοντά φωτίζουν με τη μεσαία σκάλα και τους τρεις καθρέφτες μου, ακόμα κι αν έχουν ρυθμίσει σωστά τα φώτα τους. Βάζω τον μεσαίο στη σκίαση, βάζω το χέρι στον αριστερό και ... ο οδηγός του Land Cruiser χαμηλώνει τα φώτα στη μικρή σκάλα! Ξεκινώντας φυσικά άναψε και πάλι τα μεσαία, ενώ άλλη μια φορά που σταμάτησε πίσω μου τα ξαναχαμήλωσε!
Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, βρίσκεται κάποιος με κακορυθμισμένα φώτα που δεν τα σβήνει με τίποτα, ενώ καμιά φορά ανάβουν και τα ομίχλης... Αυτός όχι μόνο τα είχε ρυθμισμένα σωστά, αλλά προσπάθησε να με διευκολύνει! Σπάνια περίπτωση, απλά μπράβο!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Απίστευτο! Είμαι με το MX5 σε ελαφριά κίνηση και σταματάει πίσω μου Land Cruiser. Τόσο ψηλά και πλατιά οχήματα, όταν σταματάνε κοντά φωτίζουν με τη μεσαία σκάλα και τους τρεις καθρέφτες μου, ακόμα κι αν έχουν ρυθμίσει σωστά τα φώτα τους. Βάζω τον μεσαίο στη σκίαση, βάζω το χέρι στον αριστερό και ... ο οδηγός του Land Cruiser χαμηλώνει τα φώτα στη μικρή σκάλα! Ξεκινώντας φυσικά άναψε και πάλι τα μεσαία, ενώ άλλη μια φορά που σταμάτησε πίσω μου τα ξαναχαμήλωσε!Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, βρίσκεται κάποιος με κακορυθμισμένα φώτα που δεν τα σβήνει με τίποτα, ενώ καμιά φορά ανάβουν και τα ομίχλης... Αυτός όχι μόνο τα είχε ρυθμισμένα σωστά, αλλά προσπάθησε να με διευκολύνει! Σπάνια περίπτωση, απλά μπράβο!
Όντως σπανιο! Τη συγκεκριμένη κίνηση πάντως (χαμήλωμα φώτων στα φανάρια) την είχα δει να γίνεται συστηματικά, από τους οδηγούς που περίμεναν σε φανάρια, στην Ιαπωνία. Τσέκαρες μήπως ήταν σχιστομάτης ο τύπος?
-
Μπα, δε νομίζω, αν και δε φαινόταν καλά το πρόσωπό του στον καθρέφτη μου... Συνήθως φαινόταν μόνο ένα σήμα Toyota και μια μάσκα Land Cruiser!
-
Απίστευτο! Είμαι με το MX5 σε ελαφριά κίνηση και σταματάει πίσω μου Land Cruiser. Τόσο ψηλά και πλατιά οχήματα, όταν σταματάνε κοντά φωτίζουν με τη μεσαία σκάλα και τους τρεις καθρέφτες μου, ακόμα κι αν έχουν ρυθμίσει σωστά τα φώτα τους. Βάζω τον μεσαίο στη σκίαση, βάζω το χέρι στον αριστερό και ... ο οδηγός του Land Cruiser χαμηλώνει τα φώτα στη μικρή σκάλα! Ξεκινώντας φυσικά άναψε και πάλι τα μεσαία, ενώ άλλη μια φορά που σταμάτησε πίσω μου τα ξαναχαμήλωσε!To έπαθα κι εγώ τις προάλλες με ένα Daihatsu Copen. Αν στραβώνεσαι με το Μιάτα, φαντάσου εγώ τι έπαθα με το Κόπεν
Ήταν Land Cruiser και όντως έσβησε τη μεσαία σκάλα αφήνοντας μόνο τις ψείρεςΉ πέσαμε στον ίδιο ή τι να πω... Πάντως στη λίστα μου οι οδηγοί Lad Cruiser είναι από αυτούς με τα πελώρια οχήματα που ενοχλούν λιγότερο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ή πέσαμε στον ίδιο ή τι να πω... Πάντως στη λίστα μου οι οδηγοί Lad Cruiser είναι από αυτούς με τα πελώρια οχήματα που ενοχλούν λιγότερο.Αιτιολόγηση: μεγάλο αμάξι αλλά φοράει το ίδιο σηματάκι με το Starlet, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να το πάρει κάποιος φιγουρατζής. Τα ίδιο ακριβώς αυτοκίνητα, αν είχαν λογότυπο Lexus θα είχαν χειρότερα ποσοστά...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Θα μπορούσε να ήταν σε νέο θέμα ή στα ζώα, αφού δεν είναι καθόλου απίθανο στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες τραβήχτηκαν μέσα σε 4 μέρες!!!!ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΧΕΡΙΟΥ
Σε φάση αργής χαλαρής οδήγησης ή μποτιλιαρίσμα δεν βλέπω κάτι κακό να έχει κάποιος το χέρι έξω.
-
Απίστευτο! Είμαι με το MX5 σε ελαφριά κίνηση και σταματάει πίσω μου Land Cruiser. Τόσο ψηλά και πλατιά οχήματα, όταν σταματάνε κοντά φωτίζουν με τη μεσαία σκάλα και τους τρεις καθρέφτες μου, ακόμα κι αν έχουν ρυθμίσει σωστά τα φώτα τους. Βάζω τον μεσαίο στη σκίαση, βάζω το χέρι στον αριστερό και ... ο οδηγός του Land Cruiser χαμηλώνει τα φώτα στη μικρή σκάλα! Ξεκινώντας φυσικά άναψε και πάλι τα μεσαία, ενώ άλλη μια φορά που σταμάτησε πίσω μου τα ξαναχαμήλωσε!Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο, βρίσκεται κάποιος με κακορυθμισμένα φώτα που δεν τα σβήνει με τίποτα, ενώ καμιά φορά ανάβουν και τα ομίχλης... Αυτός όχι μόνο τα είχε ρυθμισμένα σωστά, αλλά προσπάθησε να με διευκολύνει! Σπάνια περίπτωση, απλά μπράβο!
Το έκανα αυτό παλαιότερα με το Lada αλλά τώρα που με το astra δεν το κάνω γιατί τελικά θα πάρω τα Xenon στο χέρι ( και είναι ακριβά ρε γμτ ).
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Σε φάση αργής χαλαρής οδήγησης ή μποτιλιαρίσμα δεν βλέπω κάτι κακό να έχει κάποιος το χέρι έξω.
Ρώτα κανένα γιατρό στο ΚΑΤ να σου πει περισσότερα...
Προσωπικά, πέραν του λειτουργικού, ότι χρειάζονται 2 χέρια στην οδήγηση, είναι και θέμα αισθητικής.
-
Είπα χαλαρής αργής οδήγησης ή για μποτιλιάρισμα. Δεν λέω να πας ταξίδι έτσι.
Τι θα μου πεί το γιατρός στο ΚΑΤ ; Φαντάζομαι εκτός της πιθανότητας να πετύχεις εμπόδιο με το χέρι σου ή να στο πάρει κάποιος περνώντας δεν υπάρχει άλλο θέμα.
Αισθητική...ΟΚ. Σε άλλον μπορεί να αρέσει , είναι υποκειμενικο.
-
Κατέβαινα προχθές το απόγευμα της 3η Σεπτεμβρίου από Ομόνοια, αριστερό ρεύμα.
Έξω από την ΔΕΗ περίπου εντοπίζω με την άκρη του ματιού μου αιθέρια ύπαρξη, ψιλή με μακρύ ξανθό μαλλί να κατηφορίζει το πεζοδρόμιο.
Φτάνωντας δίπλα της κοιτάω και παθαίνω το ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ...
Φόραγε ένα κομμάτι ύφασμα γύρω από τα στήθη της και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ένα απίστευτα καυτό κολλητό σόρτς που ήταν ΟΛΟ see-through.....Φυσικά φαινόταν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πίσω διαφορικό της και ακόμα ποιό φυσικά φορούσε από κάτω εκείνα τα μικροσκοπικά string που αφήνουν ένα τριγωνάκι να φαίνεται πάνω πάνω.
Αφού γλυτώνω το εγκεφαλικό προσπερνάω λίγα μέτρα και φτάνω στο φανάρι που από πράσινο μόλις έχει ανάψει κίτρινο.
Φρενάρω και το κοκκαλώνω, περιμένωντας να ακούσω από πίσω να γίνεται ο χαμός.
Ακούω 3-4 ακόμα φρεναρίσματα ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΡΝΑ..... ΤΙΠΟΤΑ.... ΓΕΡΜΑΝΙΑ στύλ.....Περνάει πάλι η τύπισσα από δίπλα....
Επιβεβαιώνω ότι ΟΛΑ όσα είδα ΔΕΝ ήταν λόγο ζέστης ή αποκύημα της φαντασίας μου και με το πράσινο ξεκινάω να συνεχίσω για την δουλειά που πήγαινα, ήρεμος και χαλαρός....
Η τύπισσα έστριψε σε ένα στενάκι λίγο ποιό πίσω, μάλλον πήγαινε να πιάσει δουλειά...
-
αυτά είναι.....
-
-
Κορίτσι για σπίτι
(να κλειδωθείς μαζί της σε ένα σπίτι δλδ) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
To έπαθα κι εγώ τις προάλλες με ένα Daihatsu Copen. Αν στραβώνεσαι με το Μιάτα, φαντάσου εγώ τι έπαθα με το Κόπεν
Ήταν Land Cruiser και όντως έσβησε τη μεσαία σκάλα αφήνοντας μόνο τις ψείρεςΉ πέσαμε στον ίδιο ή τι να πω... Πάντως στη λίστα μου οι οδηγοί Lad Cruiser είναι από αυτούς με τα πελώρια οχήματα που ενοχλούν λιγότερο.
Αν ναι, μάλλον για τον ίδιο λέμε!
Αιτιολόγηση: μεγάλο αμάξι αλλά φοράει το ίδιο σηματάκι με το Starlet, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να το πάρει κάποιος φιγουρατζής. Τα ίδιο ακριβώς αυτοκίνητα, αν είχαν λογότυπο Lexus θα είχαν χειρότερα ποσοστά...
Πολύ πιθανό. Μάλλον πιο συνειδητοποιημένοι αγοραστές. Επίσης το γεγονός ότι το LC δεν είναι SUV μαζικής κατανάλωσης. Όποιος θέλει SUV πάει σε κάτι μικρότερο, όποιος θέλει θηρίο πάει στο X5, το Q7, την ML και τα άλλα μουράτα.
Το έκανα αυτό παλαιότερα με το Lada αλλά τώρα που με το astra δεν το κάνω γιατί τελικά θα πάρω τα Xenon στο χέρι ( και είναι ακριβά ρε γμτ ).
Μην ανησυχείς, ακόμα και με το miata, δε με ενοχλούν τα φώτα των κανονικών αυτοκινήτων, αρκεί να είναι καλορθμισμένα. Φαντάζομαι ούτε με το Copen θα είναι πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα είναι μόνο τα πολύ ψηλά αυτοκίνητα, πχ. το απολύτως χειρότερο ήταν Cayenne με τα Xenon στα 2 μέτρα πίσω μου σε φανάρι. Αφού βλέπω ακόμα και δεν τυφλώθηκα, πάλι καλά...
-
Σήμερα το πρωί κατεβαίνω την Θησέως προς Καλλιθέα.
Φτάνω στο φανάρι της Σιβιτανίδου για να στρίψω αριστερά.
Μπροστά 3-4 αυτοκίνητα, ένα παπάκι με κράνος κανονικά ο οδηγός του (πιτσιρικάς φαινόταν) και εγώ.Ανάβει πράσινο αλλά ψιλοκολάνε οι μπροστινοί, το παπάκι εκεί, περίμενε στην σειρά του.
Τελικά μας προλαβαίνει το κόκκινο, το παπάκι πρώτο, σταματάει και περιμένει ΠΡΙΝ το φανάρι και ΠΡΙΝ τη διάβαση των πεζών.
Πίσω εγώ.
Ανάβει πράσινο και ξεκινάμε κανονικά.Μα το Θεώ μού΄ρθε να κατέβω να του δώσω συγχαρητήρια....
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
...Μα τω Θεό μου ήρθε να κατέβω να του δώσω συγχαρητήρια....
Πράγματι αξιοπρόσεκτη συμπεριφορά.
Που έχουμε φτάσει να θεωρούμε το αυτονόητο, άξιο συγχαρητήριων. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Μα τω Θεό μου ήρθε να κατέβω να του δώσω συγχαρητήρια....
Που έχουμε φτάσει να θεωρούμε το αυτονόητο, άξιο συγχαρητήριων.Και να τα γράφουμε και στα απίθανα κιόλας...
-
Πάντως εάν η κίνηση δεν είναι πολλή και η ζέστη είναι σαν τη χθεσινή βολεύει να είσαι στη σειρά σου και να μην πας δίπλα από τα αυτοκίνητα μιας που η ζέστη από τον κλιματισμό και το βεντιλατέρ των αυτοκινήτων σε χτυπάει σε όλο το σώμα.
Επιπλέον πολλοί μοτοσυκλετιστές - από το φόρουμ τουλάχιστον - έχουν(με) δηλώσει ότι σέβονται τις διαβάσεις.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
...
Που έχουμε φτάσει να θεωρούμε το αυτονόητο, άξιο συγχαρητήριων.Και να τα γράφουμε και στα απίθανα κιόλας...
Έχουμε θέμα και γι αυτά
viewtopic.php?f=5&t=5178
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...
Έχουμε θέμα και γι αυτά
viewtopic.php?f=5&t=5178' target='_blank
Εδώ το σωστό είναι ταυτόχρονα και απίθανο.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]