-
WTF? -
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Κάνω μια γρήγορη υπόθεση εργασίας και λέω...
Είμαστε στην Μαλαισία, μόλις έχει το τελείωσει το GP και ο τύπος έχει καβατζώσει τις άγκυρες του Καρθικέγιαν. Ή ακόμα καλύτερα το βαφτιστήρι του Καρθικέγιαν πήρε δώρο τις κεραμικές..
Καθότι πιτσαδόρος ο μικρός και οι παραγγελίες τρέχουν, η πίτσα πρέπει να πάει ζεστή κ.οκ.,το παληκάρι τις κοτσάρει πάνω στο βάνακι (13αρα ζάντα αυτό, 13αρα και η φόρμουλα, χα!) και κάνει δοκιμή.
Φαίνεται άλλωστε το πάτημα, δύο κοφτά στην αρχή να τσιμπήσουν τα τακάκια και μετά τσαρούχι...Το μόνο που δεν κολλάει στην ιστορία είναι το εξής: 'Ο δίσκος γιατί δεν πυρώνει????'
-
Παλιό ,πολύ παλιό αυτό το gifακι.
-
Και οι δισκόπλακες ποιανού είναι ρε Μπιλ? Του Taki Inoue???
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι ρε τι TSport, ενα απλο 1h γενιας, τωρα 1000αρι ηταν, 13αρι ηταν, δεν ξερω. Ωραιο γκομενακι, μαλλον καποιας ηλικιας (~35) αν την ειδα καλα , εστριψε για Γλυφαδα.Ε όχι και κάποιας ηλικίας 35 χρονών κοπέλα.
-
Ρε μαστορα, εννοω δεν ηταν κανα 20χρονο πιτσιρικι που πηρε φορα και εμπαινε οπως ερχοταν γιατι δεν καταλαβαινε τι εκανε (αγνοια κινδυνου κλπ).
-
Τελικά δεν είπες, με πόσα περίπου πήγαινε;
-
Ο χρήστης ambient έγραψε:
WTF?Κι εγω στην αρχη ψαρωνα αλλα το κανουνε επιτηδες απο πολυ παλια μου το εχει πει και διαφημιστης..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τελικά δεν είπες, με πόσα περίπου πήγαινε;Aπο την περιγραφη του kacey (και γι αυτο του έκανε εντυπωση), υποθετω γρηγορα μεν αλλα με τοσο που να είχε απόλυτο ελεγχο.
Εξ άλλου αν δεν είσαι παρών να έχεις ιδία άποψη, τι συμπεράσματα να βγάλεις; (που έτσι κι αλλιώς κι αυτο είναι σχετικό. Εχει μια φιλη η σύζυγος που όδηγει σαν κότα και παρ όλα αυτά παλευοντας με το μηχάνημα του διαβόλου ' θεωρει δε κρίνοντας απ τον εαυτό της, ότι όποιος πάει γρηγοροτερα απ αυτήν, βρισκεται στα όρια να χασει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του!)
-
Και η μανα μου θεωρει οτι αν πας γρηγορα σε μια στροφη και γερνει το αμαξι, θα φερει κωλοτουμπα απο μονο του...
Παντως πραγματικα απορω πως ακολουθουσε, εκτος αν εκτος απο τα προφανη χερια ειχε και κανα κρυμμενο ασσο στο αυτοκινητο (αναρτηση) για να κανει πλακα στο κοσμο. Παντως αν προσεξα καλα, το αυτοκινητο ειχε σιδερενιες ζαντες και καινουρια λαστιχα.
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τελικά δεν είπες, με πόσα περίπου πήγαινε;Με πολλα παραπανω απο τα νομιμα (αλλα αδιαφορα για μενα) ορια.
-
Εντάξει, στο σωστό νήμα το τοποθέτησα.
-
Δεν χρειαζοταν, ειχα ηδη γραψει εγω για τα καραζωα τους ποδηλατες που ειχαν κλεισει το δρομο για τη παρτη τους.
-
Καλύτερα να αναφέροντα ΟΛΑ τα ζώα, όχι μόνο αυτά που ενοχλούν εσένα.
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
Είμαστε στην Μαλαισία, μόλις έχει το τελείωσει το GP και ο τύπος έχει καβατζώσει τις άγκυρες του Καρθικέγιαν. Ή ακόμα καλύτερα το βαφτιστήρι του Καρθικέγιαν πήρε δώρο τις κεραμικές..
Καθότι πιτσαδόρος ο μικρός και οι παραγγελίες τρέχουν, η πίτσα πρέπει να πάει ζεστή κ.οκ.,το παληκάρι τις κοτσάρει πάνω στο βάνακι (13αρα ζάντα αυτό, 13αρα και η φόρμουλα, χα!) και κάνει δοκιμή.
Φαίνεται άλλωστε το πάτημα, δύο κοφτά στην αρχή να τσιμπήσουν τα τακάκια και μετά τσαρούχι...Το μόνο που δεν κολλάει στην ιστορία είναι το εξής: 'Ο δίσκος γιατί δεν πυρώνει????'
Πείτε μου τί λαστιχα φοράει, να πάω να τα βάλω.. ..........χθες
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
WTF?Κι εγω στην αρχη ψαρωνα αλλα το κανουνε επιτηδες απο πολυ παλια μου το εχει πει και διαφημιστης..
Αυτή την τακτική ακολουθούσε και ο Α.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Αυτή την τακτική ακολουθούσε και ο Α.
Και ακόμα την ακολουθεί φαντάζομαι
-
Μπα τώρα δεν κάνει ορθογραφικά λάθη
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πείτε μου τί λαστιχα φοράει, να πάω να τα βάλω.. ..........χθες
Δέν έχει ούτε φοβερά λάστιχα ούτε φοβερά φρένα και θέλει αρκετή τεχνική και προπόνηση για να το κάνει αυτό
Στην αρχή φαίνεται που κάνει 2-3 μικρά φρεναρίσματα.
Στο πρώτο φρενάρισμα το πίσω μέρος σηκώνεται λίγο (όπως είναι φυσιολογικό). Όταν αφήνει το φρένο το πίσω μέρος πέφτει πάλι κάτω και η πίσω ανάρτηση συμπιέζεται και στη συνέχεια εκτονώνεται. Τη στιγμή που φτάνει στο ανώτερο σημείο της εκτόνωσης ξαναπατάει φρένο, οπότε το πίσω μέρος σηκώνεται λίγο παραπανω απ ότι την πρώτη φορά.
Το κάνει αυτό άλλη μία φορά και τέλος πατάει μία και καλή το φρένο και σηκώνεται τελείως. Θέλει να συγχρονίσει πολύ καλά τα φρεναρίσματα με την κίνηση της ανάρτησης. Φυσικά βοηθά οτι το αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ ελαφρύ πίσω.
Παρόμοια τεχνικη χρησιμοποιούμε και στα μηχανάκια για σούζα μόνο με γκάζι.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]