-
Ο Mήτσος ήταν ,πήγαινε Συγγρου για δουλειά!
-
Το όριο εκεί είναι 30 παρεμπιπτόντως, λόγω της φουρκέτας, και έχει και ποδηλάτες.
Στα ζώα έπρεπε να το βάλεις.
-
εβαλα εγω πολλα ζωα 'φιλους' σου ποδηλατες στο τοπικ...
επισης τα λιμανακια δεν ειναι μονο η φουρκετα...
επισης τσεκαρε να δεις γιατι δεν κοβει κλησεις ταχυτητας εκει η τροχαια με ρανταρ... αλλα μονο πριν την λιμνη και μετα την εισοδο σε βαρκιζα... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
επισης τσεκαρε να δεις γιατι δεν κοβει κλησεις ταχυτητας εκει η τροχαια με ρανταρ... αλλα μονο πριν την λιμνη και μετα την εισοδο σε βαρκιζα...
γιατι?
-
γιατι τα ορια των 30 που εχουν μπει στο κομματι οπου ειναι 2 λωριδες ανακατευθυνση ειναι μη συνομα με το γραμμα του νομου και με το σκοπο που εξυπηρετουν...επειδη μου εχει τυχει να ειμαι μπροστα οταν γραψανε εναν δικο μου με 62, παραβαση η οποια επιφερει αφαιρεση διπλωματος και πινακιδες για 2 μηνες καθοτι ειναι 30χλμ πανω απο το οριο...απλα την επομενη μερα παρουσια δικηγορου ο ιδιος ο διοικητης της τροχαιας ελληνικου την 'εσβησε' μετα τις 'συστασεις...' του δικηγορου. Το κατωτατο οριο στην διαδρομη αυτη ειναι τα 50χλμ...και αυτο γιατι θεωρειται οικιστικη περιοχη...βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι εκει εχει οριο 50 ενω πιο κατω πριν και μετα το λαγονησι ή στην σαρωνιδα εχει 70 και νομιζω και 90...εκει δεν ειναι οικιστικη περιοχη?
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους : Citroen Xantia SW (!)
-
επισης τσεκαρε να δεις γιατι δεν κοβει κλησεις ταχυτητας εκει η τροχαια με ρανταρ... αλλα μονο πριν την λιμνη και μετα την εισοδο σε βαρκιζα...Ποιούς φίλους μου είδες;
Που λέει ο ΚΟΚ ότι όριο ταχύτητας 30 δεν είναι σύμφωνο με τον νόμο; Στο πέταλο δεν είναι καθόλου παράλογο να πηγαίνεις με τόσο.
Αφού λοιπόν βάλαμε τα ζώα με τα ποδήλατα, ας βάλουμε και τα ζώα με τα αυτοκίνητα. -
αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις και απλα θελεις να πουλησεις τρελλιτσα να μου το πεις
εκανα ολοκληρη επεξηγηση και με συγκεκριμενη περιγραφη για το θεμα 30χλμ στην διαδρομη λιμνη βουλιαγμενης - βαρκιζα
οσο περι φιλους ποδηλατες φανταζομαι οτι τα εισαγωγικα τα ειδες ετσι δεν ειναι?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
επισης τσεκαρε να δεις γιατι δεν κοβει κλησεις ταχυτητας εκει η τροχαια με ρανταρ... αλλα μονο πριν την λιμνη και μετα την εισοδο σε βαρκιζα...Ποιούς φίλους μου είδες;
Που λέει ο ΚΟΚ ότι όριο ταχύτητας 30 δεν είναι σύμφωνο με τον νόμο; Στο πέταλο δεν είναι καθόλου παράλογο να πηγαίνεις με τόσο.
Αφού λοιπόν βάλαμε τα ζώα με τα ποδήλατα, ας βάλουμε και τα ζώα με τα αυτοκίνητα.Σοβαρα τωρα χρηστο,δεν ειναι παραλογο να πας με 30 στο πεταλο?εξω απο σχολεια?να σβηνουμε καινα σπρωχνουμε?
Εχεις δοκιμασει να περασεις με 30?σου φαινεται νορμαλ? -
Tι ψαχνετε να βρειτε ρε παιδια απο εναν ανθρωπο που τρωγεται με τα ρουχα του και ενοχλειται απο ΤΑ ΠΑΝΤΑ που γινονται γυρω του. Τι μιζερια ειναι αυτη
-
αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις και απλα θελεις να πουλησεις τρελλιτσα να μου το πειςεκανα ολοκληρη επεξηγηση και με συγκεκριμενη περιγραφη για το θεμα 30χλμ στην διαδρομη λιμνη βουλιαγμενης - βαρκιζα
οσο περι φιλους ποδηλατες φανταζομαι οτι τα εισαγωγικα τα ειδες ετσι δεν ειναι?
Παρανόησα; Δεν έγραψες ότι δεν είναι σύμφωνο με τον νόμο το όριο ταχύτητας εκεί; Για να το ξαναδούμε:
γιατι τα ορια των 30 που εχουν μπει στο κομματι οπου ειναι 2 λωριδες ανακατευθυνση ειναι μη συνομα με το γραμμα του νομου και με το σκοπο που εξυπηρετουν...
Ρωτάω λοιπόν που το γράφει ο ΚΟΚ, γιατί εγώ δεν το θυμάμαι έτσι.
Παρεμπιπτόντως, οδηγώ και αυτοκίνητο, όπως και εσύ. Δεν είδα πουθενά να μιλάς για τους 'φίλους' μου τους οδηγούς.
Σοβαρα τωρα χρηστο,δεν ειναι παραλογο να πας με 30 στο πεταλο?εξω απο σχολεια?να σβηνουμε καινα σπρωχνουμε?
Εχεις δοκιμασει να περασεις με 30?σου φαινεται νορμαλ?Κάποιοι οδηγοί είναι απόλυτα λογικό να πηγαίνουν με 30 στο πέταλο, εγώ θα το έβαζα στα 50 για την πλειοψηφία των οδηγών. Όμως τα όρια μπαίνουν αναγκαστικά για όλα τα ΙΧ, οπότε αναγκαστικά βάζεις το χαμηλότερο.
Στα σχολεία που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους συνήθως το όριο είναι 50, ή 40. Έξω από σχολεία που βρίσκονται σε στενά όμως εννοείται ότι θα πηγαίνεις με 30 και ότι στα 35 θα πρέπει να φας κλήση. Είναι ενδεικτικό του παραλογισμού που μας δέρνει το ότι στην Ελλάδα καθόμαστε και το συζητάμε καν.
Υ.Γ. Ο... χεράς με κατηγορεί για μιζέρια.
-
Το όριο εκεί είναι 30 παρεμπιπτόντως, λόγω της φουρκέτας, και έχει και ποδηλάτες.Στα ζώα έπρεπε να το βάλεις.
Κοιτα, οταν δεν υπαρχει κανενα αλλο οχημα εκει περα (και με απεριοριστη ορατοτητα - ειπαμε, στο μικρο πεταλο), τοτε δεν θα ασχοληθω με το οριο. Οι ποδηλατες που ποδηλατουν πανω στη διαχωριστικη των δυο λωριδων και στην αριστερη λωριδα, δεν πιανονται. Ειναι ασημαντοι και ανυπαρκτοι.
Αφού λοιπόν βάλαμε τα ζώα με τα ποδήλατα, ας βάλουμε και τα ζώα με τα αυτοκίνητα.Και αφου εγραψες και το παραπανω, τωρα ξερω οτι εδω μεσα μπαινεις για να πουλησεις τρελιτσα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οι ποδηλατες που ποδηλατουν πανω στη διαχωριστικη των δυο λωριδων και στην αριστερη λωριδα, δεν πιανονται. Ειναι ασημαντοι και ανυπαρκτοι.
Και μετά από αυτή την βαρυσήμαντη δήλωση, νομίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε.
-
Υ.Γ. Ο... χεράς με κατηγορεί για μιζέρια.
Σε τσουζει ε? Μακαρι να δειχνες τον ιδιο ζηλο με δημοσιευσεις σου για σπορ μοντελα ή για τεχνικες οδηγησης
Τι αλλο σου φταιει σημερα? Οι γατες που συνουσιαζονται δυνατα και δεν σ αφηνουν να κοιμηθεις παλι? -
-
Κριτικη απο ανθρωπο που θεωρει λογικο να πηγαινεις με ΤΡΙΑΝΤΑ χλμ στο πεταλο.
-
Σωστά. Είναι πολύ πιο λογικό να υπερηφανεύεσαι ότι άλλοι χρήστες του δρόμου... 'δεν πιανονται (γιατί) ειναι ασημαντοι και ανυπαρκτοι' και να υπονοείς ότι θα περάσεις από πάνω τους, ή με τρόπο που θα τους τρομάξει ας πούμε.
Με τον τσαμπουκά της λαμαρίνας σε περιμένει πεδίο δόξης λαμπρό.
-
Κάποιοι οδηγοί είναι απόλυτα λογικό να πηγαίνουν με 30 στο πέταλο, εγώ θα το έβαζα στα 50 για την πλειοψηφία των οδηγών. Όμως τα όρια μπαίνουν αναγκαστικά για όλα τα ΙΧ, οπότε αναγκαστικά βάζεις το χαμηλότερο.
Κάποιοι οδηγοί είναι απόλυτα λογικά να μην περνάνε ποτέ τα 50.
Να βάλουμε το όριο εκεί παντού? -
Όχι. Το πέταλο όμως δεν είναι ένας τυπικός δρόμος, αλλά ένα σημείο με 3 πολύ κλειστές συνεχόμενες στροφές και έντονη κλίση. Το όριο είναι σαφώς συντηρητικό (όπως τα περισσότερα), αλλά όχι παράλογο για το συγκεκριμένο κομμάτι.
Στην τελική, ακόμα δεν εξήγησε ο φίλτατος Kacey με πόσα περίπου πήγαινε 'τάπα' η κοπελιά και αυτός που προσπαθούσε να την φτάσει. Με 50; Με 60; Με 70; Με 80;
Τι όριο ταχύτητας θα έβαζε αυτός εκεί αν τον είχαν επιφορτίσει με το καθήκον να ορίσει μέγιστη ασφαλή ταχύτητα για τους περισσότερους οδηγούς;
-
(Κατ'αρχας, μαθε να διαβαζεις. Οταν βεβαια σκοπος σου ειναι να κραξεις, ε λογικο ειναι να σου ξεφευγουν μερικα πραγματα. Οπως το οτι δεν προσπαθουσα εγω να φτασω τη κοπελια αλλα εκεινη καταφερνε να ακολουθησει, και το τι εκανε για να το καταφερνει αυτο δεν με αφορα.)
Οχι τριαντα. Ουτε 50.
Οσο για τους 'αλλους χρηστες του δρομου', κοιτα, στα @@ μου ενα βλακας που νομιζει οτι ο δρομος του ανηκει. Ειτε ειναι ποδηλατης, ειτε μηχανακιας, ειτε αυτοκινητο, ειτε νταλικα. Τα εχουμε πει και τα εχω ξανακανει (και σε νταλικα - αυτο για το 'τσαμπουκα της λαμαρινας', λες και δεν με ξερεις...).
Οταν φτανω δυο ΒΛΑΚΕΣ που κανουν ποδηλατο σε τετοιο δρομο ο ενας πανω στη διαχωριστικη των δυο λωριδων και ο αλλος στη μεση της αριστερης λωριδας, αφου μπορω να τους περασω οπως ερχομαι, δεν θα το διακοψω 'για να μην τρομαξουν'. Στα @@ μου αν θα τρομαξουν, να μαθουν να καθονται εκει που πρεπει για να μην εχουν τετοια προβληματα.
Και καμμια σχεση στο παραπανω δεν εχει η ταχυτητα μου και το οριο ταχυτητας. Με οσα και να πηγαινα (προς τα κατω, προς το οριο), παλι ετσι θα τους περναγα.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]