-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
http://www.tokoulouri.com/society/new_driver/Στη Νεάπολη Λακωνίας έφτασε νέα οδηγός με αρχικό προορισμό την πλατεία Καρύτση, καθώς δεν κατάφερε να αλλάξει ποτέ λωρίδα
Ξέρεις φαντάζομαι τι εστί κουλούρι.κομ
-
http://www.tokoulouri.com/society/new_driver/Στη Νεάπολη Λακωνίας έφτασε νέα οδηγός με αρχικό προορισμό την πλατεία Καρύτση, καθώς δεν κατάφερε να αλλάξει ποτέ λωρίδα
Ξαναδιάβασε λίγο πιο προσεκτικά το άρθρο...
Αν έχεις απορίες κατόπιν, ο spiros μπορεί να σε κατατοπίσει...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
http://www.tokoulouri.com/society/new_driver/
Στη Νεάπολη Λακωνίας έφτασε νέα οδηγός με αρχικό προορισμό την πλατεία Καρύτση, καθώς δεν κατάφερε να αλλάξει ποτέ λωρίδα
Ξαναδιάβασε λίγο πιο προσεκτικά το άρθρο...
Αν έχεις απορίες κατόπιν, ο spiros μπορεί να σε κατατοπίσει...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασχολεισαι με μικρολεπτομερειες.
-
-
αν και βγαλμένο απο τη φαντασία του συντάκτη..........πολύ γέλιο!
-
Είμαι σήμερα με το αυτοκίνητο σε ένα στενό δρόμο που ένα αμάξι χωρούσε γιατί κλασικά δεξιά και αριστερά παρκάρουν. Μπροστά μου είναι ένα γκρι yaris και ξαφνικά χωρίς να ανάψει αλάρμ σταματάει. Βγαίνει η οδηγός μία νεαρή κοντά στα 25 και πάει σε ένα αμάξι σταθμευμένο δεξιά του δρόμου βάζει τα χέρια της στον ουρανό και μιλάει μόνη της. Βγαίνω από το αμάξι τη ρωτάω μήπως της χάλασε το αμάξι, μου λέει 'όχι άσε με λίγο να ηρεμήσω'!! Έμεινα κάγκελο. Της λέω μήπως δεν αισθάνεται καλά να της δώσω λίγο νερό μου λέει 'σε παρακαλώ άσε με γιατί έχω τα νεύρα μου'. Σκέφτομαι τι να κάνω...Βγαίνει από το αμάξι μια ακόμη κοπελιά που ήταν συνοδηγός και της λέει να μπει μέσα. Έρχεται από πίσω μου ένας ακόμη μας βλέπει όλους έξω και βγαίνει και αυτός Μου λέει 'φιλαράκι τι έγινε;'. Μακάρι να ήξερα του λέω...Τελικά μπήκανε οι κοπέλες στο αμάξι και φύγανε.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Είμαι σήμερα με το αυτοκίνητο σε ένα στενό δρόμο που ένα αμάξι χωρούσε γιατί κλασικά δεξιά και αριστερά παρκάρουν. Μπροστά μου είναι ένα γκρι yaris και ξαφνικά χωρίς να ανάψει αλάρμ σταματάει. Βγαίνει η οδηγός μία νεαρή κοντά στα 25 και πάει σε ένα αμάξι σταθμευμένο δεξιά του δρόμου βάζει τα χέρια της στον ουρανό και μιλάει μόνη της. Βγαίνω από το αμάξι τη ρωτάω μήπως της χάλασε το αμάξι, μου λέει 'όχι άσε με λίγο να ηρεμήσω'!! Έμεινα κάγκελο. Της λέω μήπως δεν αισθάνεται καλά να της δώσω λίγο νερό μου λέει 'σε παρακαλώ άσε με γιατί έχω τα νεύρα μου'. Σκέφτομαι τι να κάνω...Βγαίνει από το αμάξι μια ακόμη κοπελιά που ήταν συνοδηγός και της λέει να μπει μέσα. Έρχεται από πίσω μου ένας ακόμη μας βλέπει όλους έξω και βγαίνει και αυτός Μου λέει 'φιλαράκι τι έγινε;'. Μακάρι να ήξερα του λέω...Τελικά μπήκανε οι κοπέλες στο αμάξι και φύγανε. -
Σε θέλω φίλο στο facebook!!!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σε θέλω φίλο στο facebook!!![spoiler:3s0i43jl]GAY alert?? [/spoiler:3s0i43jl]
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
[spoiler:3utajfgn]GAY alert?? [/spoiler:3utajfgn]
[spoiler:3utajfgn]Έχω ακόμα τις γυμνές σου φωτογραφίες, που μου ειχες στειλει. [/spoiler:3utajfgn]
-
[spoiler:dgo3q1o5] [/spoiler:dgo3q1o5]
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σε θέλω φίλο στο facebook!!!Για μενα λες τρελο αγορι;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Για μενα λες τρελο αγορι;
[spoiler:3j9uluiq]Εσένα λέι, τι δεν καταλαβαίνεις??? [/spoiler:3j9uluiq]
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Για μενα λες τρελο αγορι;
Ναι
-
Οταν θα το ανοιξω ξανα εν οψει καλοκαιριου (if you know what i mean ) θα σου πω..
Ελπιζω να μη σε μπλεξω με τις τουριστριες ... -
Να με μπλέξεις, να βγάλουμε και καμία φωτογραφία...
-
Εχει παρει το ματι κανενος ξανθια γκομενα με ασημι Yaris εντελως νορμαλ, να πηγαινει ταπα στα Λιμανακια? Εντυπωσιαστηκα σημερα...Εγω στο ~80% με το ΜΧ5 και αυτη απο πισω μου, απο Σαρωνιδα μεχρι Βουλιαγμενη...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχει παρει το ματι κανενος ξανθια γκομενα με ασημι Yaris εντελως νορμαλ, να πηγαινει ταπα στα Λιμανακια? Εντυπωσιαστηκα σημερα...Εγω στο ~80% με το ΜΧ5 και αυτη απο πισω μου, απο Σαρωνιδα μεχρι Βουλιαγμενη...Τ yaris t-sport ή κανα 1000ρακι 1300ακι?
μου εχει τυχει και εμενα τετοια φαση και ημουνα με 306 race.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχει παρει το ματι κανενος ξανθια γκομενα με ασημι Yaris εντελως νορμαλ, να πηγαινει ταπα στα Λιμανακια? Εντυπωσιαστηκα σημερα...Εγω στο ~80% με το ΜΧ5 και αυτη απο πισω μου, απο Σαρωνιδα μεχρι Βουλιαγμενη...O Ρερλ είναι με περούκα. Κάνει διακοπές ινκόγκνιτο
-
Οχι ρε τι TSport, ενα απλο 1h γενιας, τωρα 1000αρι ηταν, 13αρι ηταν, δεν ξερω. Ωραιο γκομενακι, μαλλον καποιας ηλικιας (~35) αν την ειδα καλα , εστριψε για Γλυφαδα.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]