-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ταξί με GPS σε βάση αριστερά στο ταμπλό και ...tablet 10' στο κέντρο, κρεμασμένο πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη. Και τα δύο εν λειτουργία. Απορώ πώς βλέπει μπροστά του, αφού το δεκάϊντσο πρέπει να του κλείνει το μισό παρμπρίζ... -
Βάστα Τούρκο να γιομίσω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ταξί με GPS σε βάση αριστερά στο ταμπλό και ...tablet 10' στο κέντρο, κρεμασμένο πίσω από τον εσωτερικό καθρέφτη. Και τα δύο εν λειτουργία. Απορώ πώς βλέπει μπροστά του, αφού το δεκάϊντσο πρέπει να του κλείνει το μισό παρμπρίζ...
ωραία πατέντα.
-
Στην Ελλάδα ειναι σιγουρο ότι θα το ανοίξουν μέχρι να πεις ΙGiannis για να στο πάρουν...
-
εντάξει promo είναι , αλλά εν παύει να είναι υπερβολικό
-
έψαχνα να βρω την photo
την βρήκα
στην λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν κάνα 20ήμερο
σημεία των καιρών ?
-
Να φανταστω οτι σε πηγαινε καροτσακι?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
έψαχνα να βρω την photoτην βρήκα
στην λεωφόρο Βουλιαγμένης πριν κάνα 20ήμερο
σημεία των καιρών ?
Δεν υπάρχει αυτή η φωτογραφία
Στο top 5
-
Είναι σωστός πάντως γιατι φοράει κράνος.Ηθελα να ήξερα σε κανα σαμαράκι και φανάρι πως το σταμάταγε το εξάτροχο??
-
Δε λέτε 'πάλι καλά' που δεν είχε και κάνα-δυο πιτσιρίκια μέσα...
-
δεν ειναι δικια μου φωτογραφια http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/mercedes.html
-
Eχει ξαναμπει εδω μεσα η συγκεκριμενη φωτο.
-
Οδηγωντας απο Γιαννιτσα προς Θεσ/νικη στο υψος του Αγ.Αθανασιου (2 λωριδες/κατευθυνση) βλεπω ΙΧ(κοκκινο νταεβου καλος) μπροστα μου στα 100+ μετρα να πηγαινει κανονικοτατα στην δεξια λωριδα κυκλοφοριας.Λεω της γυναικας μου το βλεπεις αυτο το αυτοκινητο γυναικα το οδηγα.Αμαν πια μου απαντα με τις γυναικες οδηγους αφου πηγαινει κανονικα,και που καταλαβες οτι ειναι γυναικα.Οταν πλησιασα αρκετα της εδειξα πως κινουταν και με τους 2 καθρεφτες μαζεμενους ενας θεος ξερει απο που και ποτε.Ηταν 2 γυναικες που ειχαν μια παθιασμενη συζητηση.
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
Οδηγωντας απο Γιαννιτσα προς Θεσ/νικη στο υψος του Αγ.Αθανασιου (2 λωριδες/κατευθυνση) βλεπω ΙΧ(κοκκινο νταεβου καλος) μπροστα μου στα 100+ μετρα να πηγαινει κανονικοτατα στην δεξια λωριδα κυκλοφοριας.Λεω της γυναικας μου το βλεπεις αυτο το αυτοκινητο γυναικα το οδηγα.Αμαν πια μου απαντα με τις γυναικες οδηγους αφου πηγαινει κανονικα,και που καταλαβες οτι ειναι γυναικα.Οταν πλησιασα αρκετα της εδειξα πως κινουταν και με τους 2 καθρεφτες μαζεμενους ενας θεος ξερει απο που και ποτε.Ηταν 2 γυναικες που ειχαν μια παθιασμενη συζητηση.Και τους δυο; Να εχουν τον δεξιο καθρεπτη κλειστο το εχω δει πολλες φορες , αλλα και τους δυο
Εχεις το αυτοκινητο που φαινεται στο αβαταρ σου;
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Οδηγωντας απο Γιαννιτσα προς Θεσ/νικη στο υψος του Αγ.Αθανασιου (2 λωριδες/κατευθυνση) βλεπω ΙΧ(κοκκινο νταεβου καλος) μπροστα μου στα 100+ μετρα να πηγαινει κανονικοτατα στην δεξια λωριδα κυκλοφοριας.Λεω της γυναικας μου το βλεπεις αυτο το αυτοκινητο γυναικα το οδηγα.Αμαν πια μου απαντα με τις γυναικες οδηγους αφου πηγαινει κανονικα,και που καταλαβες οτι ειναι γυναικα.Οταν πλησιασα αρκετα της εδειξα πως κινουταν και με τους 2 καθρεφτες μαζεμενους ενας θεος ξερει απο που και ποτε.Ηταν 2 γυναικες που ειχαν μια παθιασμενη συζητηση.
Και τους δυο; Να εχουν τον δεξιο καθρεπτη κλειστο το εχω δει πολλες φορες , αλλα και τους δυο
Εχεις το αυτοκινητο που φαινεται στο αβαταρ σου;
NAI
-
Ο χρήστης panorg έγραψε:
NAIεχω και εγω ενα 1000αρι 4θυρο του 88.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
NAI
εχω και εγω ενα 1000αρι 4θυρο του 88.
Σου στειλα πμ
-
Mε μεγάλα γράμματα γραμμένο από άκρη σε άκρη στο πίσω παρμπρίζ LADA NIVA...
Eσύ τρέχεις ποιό γρήγορα.
Εγώ πηγαίνω παντού... -
Παππού να οδηγεί S5
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Παππού να οδηγεί S5Και εμεις εχουμε εναν πορνογερο που οδηγαει m3.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]