-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Παππού να οδηγεί S5
Και εμεις εχουμε εναν πορνογερο που οδηγαει m3.
Μην το γελάς!
Οι Μ3 έχουν ακριβό συμπλέκτη! -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Παππού να οδηγεί S5Τωρα που ειπες αυτο, θυμηθηκα οτι καπου στα μερη μου τρυγιριζει μια γιαγια με ενα Evo MR...
-
Μου θυμίζει ένα επεισόδιο των screwdrivers αυτό!
-
Εντελώς
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μου θυμίζει ένα επεισόδιο των screwdrivers αυτό!Γιαγιά που τρέμωντας από το αλτζχάιμερ αγοράζει από το περίπτερο το τελαυταίο τεύχος του drive και μετά μπαίνει σε μεγάλο Volvo και ξεκινάει σπινιάρωντας με το πλάι κράζωντας ΠΑΡΤΑΑΑΑΑ....
-
Τσιγγάνο με Transit και όχι Toyota
Προσβάλει αξία των τσιγγάνων έτσι -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τσιγγάνο με Transit και όχι Toyota
Προσβάλει αξία των τσιγγάνων έτσιΕ τοτε αυτοι που εχουν μερσεντα τι κανουν?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μου θυμίζει ένα επεισόδιο των screwdrivers αυτό!
Γιαγιά που τρέμωντας από το αλτζχάιμερ αγοράζει από το περίπτερο το τελαυταίο τεύχος του drive και μετά μπαίνει σε μεγάλο Volvo και ξεκινάει σπινιάρωντας με το πλάι κράζωντας ΠΑΡΤΑΑΑΑΑ....
Και ένα άλλο που πάει ο πιτσιρίκος με το τούμπανο στον μαστρο-Νότη και του δίνει ένα κατεβατό από βελτιώσεις και όταν τον ρωτάει ο μάστορας αν ξέρει ο πατέρας του γι' αυτά, λέει οτι ο πατέρας του τα θέλει, αυτός δεν ασχολειται με τέτοια. Και μετά έρχεται η γιαγιά του με ένα ραλί-δράκουλα και τον παίρνει να φύγουν.
-
Να βάζεις συννεφακια σε φωτογραφίες ξέρεις...
Να ανεβασεις να δούμε τις φάσεις αυτές, δεν ξέρεις...! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Να ανεβασεις να δούμε τις φάσεις αυτές, δεν ξέρεις...!Kαπου τα είχα δει σκαναρισμένα, ίσως και εδώ μέσα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να ανεβασεις να δούμε τις φάσεις αυτές, δεν ξέρεις...!Kαπου τα είχα δει σκαναρισμένα, ίσως και εδώ μέσα, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα.
Πφφφ μισές δουλειές...
-
Θα σου φέρω ρε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε το τεύχος-αφιέρωμα που είχαν κάνει. Άντε παραπονιάρη.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και ένα άλλο που πάει ο πιτσιρίκος με το τούμπανο στον μαστρο-Νότη και του δίνει ένα κατεβατό από βελτιώσεις και όταν τον ρωτάει ο μάστορας αν ξέρει ο πατέρας του γι' αυτά, λέει οτι ο πατέρας του τα θέλει, αυτός δεν ασχολειται με τέτοια. Και μετά έρχεται η γιαγιά του με ένα ραλί-δράκουλα και τον παίρνει να φύγουν.Πλάκα πλάκα, κάπως έτσι είχα μάθει ότι ο παππούς μου έτρεχε να του φορέσουν προγράμματα στο αμάξι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα σου φέρω ρε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε το τεύχος-αφιέρωμα που είχαν κάνει. Άντε παραπονιάρη.Ιούλιος ή Aύγουστος, πριν μερικά καλοκαίρια, κίτρινο εξώφυλλο με μια σκούρη μουσταρδί diablo
-
Μα πόσο καμμένος για να θυμάσαι και το τεύχος?
-
Μου είχε κάνει εντύπωση αφενός, αφετέρου εκείνο το καλοκαίρι ήταν σημαδιακό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου είχε κάνει εντύπωση αφενός, αφετέρου εκείνο το καλοκαίρι ήταν σημαδιακό. -
Καλό.
-
Δεν ήξερα που να τοπρωτοποστάρω, αλλά μάλλον εδώ και στο αυστρολοτοπικό τειαριάζει περισσότερο
Audi Q (qqqqqqqqque)7 Johny Walker (keep walking, τόσο μακρύ που το έκαναν)
-
Στη Θεσσαλονικη κυκλοφορουσε εδω και κατι μερες.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]